loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3953 ori.
RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - OCTOMBRIE

 

MESAJE PRIMITE PE 31 OCTOMBRIE

 

8. Maria, 12.06.1980, Astrotarot, mesaj trimis pe 31 octombrie, ora 16:49, Referitor la întrebarea 1 din 29 octombrie: În afară de aceste afaceri cu vărul, ce şanse îmi mai apar, şi când?

 

Şanse bune vor apărea, pe planul afacerilor, începând cu anul 2012. Până atunci nu va fi vorba de nimic serios şi, chiar dacă la un moment dat vei avea această impresie, totul se va dovedi un balon de săpun.
Rolul de administrator ţi se potriveşte foarte bine şi poţi să îl îndeplineşti şi în alte afaceri. Ţi se potrivesc afacerile care presupun legături cu administraţia, dar şi muncă de control, de analiză a altor persoane, de îndrumare.
De asemenea, îţi sunt caracteristice afacerile dezvoltate cu răbdare, pe termen lung. Nu ţi se potrivesc tentativele de îmbogăţire peste noapte.
 

 

7. Maria, 12.06.1980, Astrotarot, mesaj trimis pe 31 octombrie, ora 16:46, Referitor la întrebarea 2 din 29 octombrie. Dacă renunţ la D. am şanse să întâlnesc pe altcineva cu care să-mi fie mult mai bine?

 

Lucrurile pe care le-am spus despre relaţia cu D. sunt valabile, în cea mai mare parte, şi pentru relaţiile cu alţi bărbaţi.
În general, te sfătuim să nu te grăbeşti atunci când îţi alegi partenerul de viaţă. Aşteaptă înainte de a face un pas decisiv pentru ca apoi, odată ce l-ai făcut să nu ai nici un fel de regrete.
Viaţa ta sentimentală va merge mult mai bine după apariţia unui copil, dar acest lucru nu trebuie să se întâmple prea curând.
 

 

6. Maria, 12.06.1980, Astrotarot, mesaj trimis pe 31 octombrie, ora 16:43, Referitor la întrebarea 2 din 29 octombrie. Ce anume se va întâmpla în 2012-2015, care ne va pune relaţia la încercare? Ce şanse avem?

 

Vor avea loc o serie de evenimente care vă vor pune la încercare, în primul rând pe plan afectiv. De exemplu, fiecare dintre voi va fi pus în situaţia de a renunţa la ceva important pentru el, deoarece acest lucru i-ar fi de ajutor celuilalt. De asemenea, este posibil ca unul dintre voi să se îndrăgostească de o altă persoană şi, tocmai de aceea, să se simtă prins într-o relaţie care, pe plan emoţional, nu îi mai spune nimic.
Şansele depind nu atât de comportamentul vostru din acel moment, ci de bazele acestei relaţii, care sunt puse chiar acum. Dacă va fi o relaţie bazată pe sentimente sincere şi dezinteresate, aveţi toate şansele să depăşiţi orice încercare. Dacă însă demaraţi o relaţie serioasă doar pentru că asta e singura posibilitate care vi s-a oferit în acest moment sau dacă alt tip de interese decât cele emoţionale sunt predominante, nu veţi rezista.
 

 

5. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 31 octombrie, ora 13:39, În ce constau acele influenţe defavorabile în ceea ce priveşte relaţia cu Andrei? Există o posibilitate de a fi învinse?

 

Un aspect care contează foarte mult este incapacitatea lui de a lua şi de a urma decizii pe termen lung, de a duce la bun sfârşit proiecte

importante, păstrându-şi aceeaşi atitudine de la început până la sfârşit. Este inconstant şi, mai mult, de multe ori dă dovadă că nu ştie ce înseamnă răbdarea, iar aceste aspecte se manifestă inclusiv în relaţia cu tine.
Acest aspect poate fi contracarat implicându-l în permanenţă în proiecte noi, dându-i mereu senzaţia că este un nou început.
În rest, are şi probleme cu el însuşi, cu modul în care se controlează pe sine, acestea exprimându-se asupra relaţiei, prin nevoia de a deţine controlul asupra aspectelor cele mai importante sau prin faptul că dă înapoi atunci când simte că lucrurile evoluează altfel decât se aştepta.
Este greu să faci ceva, deoarece este vorba, în mare parte, despre probleme ale lui cu el însuşi, care doar se manifestă în relaţia voastră, dar nu sunt provocate de aceasta. Eventual, poţi doar să îi dai un impuls, să trezeşti în el o dorinţă puternică de a se schimba.
 

 

4. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 31 octombrie, ora 13:31, Mă voi mai vedea cu Andrei sau ar fi o mişcare mai înţeleaptă să nu mai dau vreun semn?

 

Ar fi o mişcare bună să nu acţionezi în vreun fel, dar totuşi ai grijă ca el să afle că eşti disponibilă pentru continuarea relaţiei. Este important să fie conştient de acest lucru.
 

 

3. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 31 octombrie, ora 13:28, Ce simte Andrei vis-a-vis de mine şi de relaţia cu mine?

 

În acest moment, Andrei consideră că este normal ca relaţia să se încheie, însă nu este deloc sigur că va avea aceeaşi opinie şi peste câteva săptămâni. Ba chiar dimpotrivă. Este capabil să îşi schimbe în mod radical părerile destul de frecvent, asta reprezentând o problemă.
În continuare, ţine să păstreze controlul în anumite privinţe şi să decidă el cum să se petreacă lucrurile mai departe.
 

 

2. Tea, 09.12.1968, Astrotarot, mesaj primit pe 31 octombrie, ora 10:35, În viaţa mea a apărut fostul soţ, care îmi face propuneri de nerefuzat. Ce să fac?

 

Sunt semne că evenimentele prin care a trecut până acum au exercitat o influenţă pozitivă asupra lui şi că s-a schimbat într-adevăr, dorind sincer ca relaţia cu dumneavoastră să reînceapă pe baze noi.
De la dorinţă şi până la puterea de a menţine un comportament potrivit pe termen lung este însă distanţă. Aspectele nefavorabile unei relaţii, existente pe hărţile dumneavoastră natale (şi care s-au manifestat până acum, înainte de încheierea relaţiei) nu sunt deloc uşor de depăşit.
Deocamdată, încercaţi să vă menţineţi cât mai mult în expectativă şi puneţi-l la încercare. O încercare este inclusiv modul în care va fi capabil să reziste la amânări şi să aibă răbdare.
Aşadar, cea mai bună tactică ar fi, pentru moment, tărăgănarea lucrurilor, pentru a avea timp să-l studiaţi.
 

 

1. Beatrice, 01.05.1972, Astrotarot, mesaj trimis pe 31 octombrie, ora 09:00, Ce viitor am şi ce şanse am să-mi petrece bătrâneţile cu Cătălin?

 

Aveţi şanse foarte bune să dezvoltaţi o relaţie frumoasă pe termen foarte îndelungat.
În viitorul apropiat, tu vei fi dispusă să îi oferi din ce în ce mai mult lui Cătălin, iar această tendinţă este extrem de pozitivă, având efecte foarte bune.
Cu toate acestea, te sfătuim să aştepţi toamna anului viitor pentru a acţiona decisiv. După aceea, vei putea lua cea mai bună decizie, în deplină cunoştinţă de cauză.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 30 OCTOMBRIE

 

4. Carmen, 19.04.1978, Astrotarot, mesaj primit pe 30 octombrie, ora 23:02, Când voi avea următoarea relaţie?

 

Conjunctura astrală din următorii trei ani nu este deloc favorabilă relaţiilor neserioase sau iubirilor de-o vară.

Ai nevoie de o relaţie serioasă, pe termen lung, cu un bărbat cu care să te potriveşti pe mai multe planuri şi care să corespundă cu adevărat dorinţelor tale.
Vor fi două momente foarte importante pentru evoluţia ta viitoare pe plan sentimental: primul în ianuarie, iar al doilea în august 2010. Atunci, este posibil să începi o relaţie importantă. Evoluţia acesteia va fi sinuoasă şi vei avea nevoie de multă răbdare.
 

 

3. Ada, 20.08.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 30 octombrie, ora 20:31, Ce şanse am la examenul din 15 noiembrie?

 

Este o zi în care îţi poţi exprima ideile foarte bine şi în care se bucură de influenţe astrale favorabile acţiunile care merg spre împlinirea scopurilor tale fundamentale.
Aşadar, sunt şanse mari să obţii rezultatul dorit la acest examen.
 

 

2. Ada, 20.08.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 30 octombrie, ora 13:59, Am un mariaj infernal şi o prietenie superbă cu D. Are viitor o relaţie cu D.?

 

Există perspective foarte bune pentru ca voi doi să fiţi împreună pe termen lung. Pe plan emoţional, lucrurile decurg extrem de bine. În ultimul timp, şi tu simţi acest lucru, o evoluţie foarte bună a sentimentelor tale. Totul va continua în acelaşi mod ascendent.
Lucrurile vor merge bine, de asemenea, şi pe celelalte planuri. Împreună, vă puteţi descoperi resurse noi în toate domeniile şi puteţi deveni cu adevărat foarte puternici.
Chiar perioada actuală este foarte importantă, deoarece acum se pun bazele unei evoluţii
Poţi avea încredere în proiectele lui, deoarece acestea au şanse reale de succes.
Încearcă să acţionezi în primele luni ale lui 2010, deoarece e o perioadă favorabilă ţie pe plan sentimental!
 

 

1. Monica, 02.01.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 30 octombrie, ora 20 :30, Am o căsnicie nefericită, dar în vară am cunoscut un bărbat care era totul pentru mine şi cred că şi el simţea la fel, dar ne-am despărţit, nici eu nu ştiu de ce. Mai pot spera la o relaţie cu Traian ?

 

Următoarele aproximativ şase luni vor fi bune pentru tine, din punct de vedere sentimental.
3 şi 11 noiembrie sunt două zile potrivite pentru a acţiona.
Pentru a fi împreună cu Traian, trebuie să faci mai multe schimbări, să îi arăţi că ai planuri noi, faţă de cele pe care deja le ştie el. Relaţia voastră trebuie aşezată pe noi baze şi trebuie acordată mult mai multă atenţie planurilor sentimental şi intelectual. Motivul pentru care relaţia voastră nu a mers a fost tocmai faptul că nu se baza pe aceste aspecte.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 29 OCTOMBRIE

 

10. Bubu, 02.09.1974, Astrotarot, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 23:11, Există posibilitatea unei relaţii de durată cu celălalt bărbat din viaţa mea, dacă aş divorţa de soţ?

 

O eventuală relaţie cu el va fi mai bună decât relaţia actuală, datorită faptului că el este un bărbat superior celui cu care eşti în prezent. Începutul este însă dificil, deoarece, pentru ca această relaţie de lungă durată să existe, este nevoie ca o alta să fie distrusă, iar tu nu eşti încă decisă.
De fapt, căsătoria ta actuală trebuie să se încheie nu din cauza lui, ci pur şi simplu din cauză că nu merge. Aşadar, nu condiţiona divorţul de apariţia unui alt bărbat! Este bine că el a apărut, dar nu trebuie să îl vezi ca o cauză a deciziilor pe care le ai de luat.
 

 

9. Anna, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 20:21, Este bine să fiu directă cu Adrian şi să îi spun că îmi place de el? Ar avea un efect pozitiv asta?

 

Încearcă acest lucru săptămâna viitoare, miercuri! Atunci sunt şanse mai mari să reacţioneze pozitiv. Când spun „mari“, înţeleg asta în comparaţie cu alte zile, când şansele tind spre zero. Acum, ele nu vor fi nule, ci doar mici. Aşadar, încearcă, dar fără să ai aşteptări prea mari!
 

 

8. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 18:20, Vine Andrei cu mine la petrecere sau mai bine îi fac propunerea lui Cătălin?

 

Situaţie complicată, în care niciuna din cele două variante nu aduce evoluţiile dorite.
Cu Andrei vei rămâne cu un sentiment de neîmplinire, cu senzaţia că nu îţi împărtăşeşte ceea ce simte. Cel mai probabil, el nu va veni, dar chiar dacă va veni, aproape că vei crede că ar fi făcut mai bine să nu vină.
În schimb, nici o ieşire cu Cătălin (cea mai probabilă) nu te va face fericită. Aici se întrevăd amânări şi chiar probleme legate de unele proiecte comune.
Este vorba de o alegere între două rele, dintre care e greu de spus care e mai mic.

 

 

7. Anca, 25.11.1984, Astrorelaţie, cu 23.07.1985, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 14:49,

 

Lunile în cuadratură indică două persoane cu gusturi diferite şi cu modalităţi diferite de exprimare a emoţiilor, de un rezultă un risc sporit de neînţelegere şi de conflicte. Problema poate deveni serioasă şi poate să afecteze chiar posibilitatea unei relaţii pe termen lung, ca urmare a faptului că, atât pe harta ta natală, cât şi pe harta lui natală, implică aspecte aflate în legătură cu căsătoria. În cazul tău, Luna se află în casa căsătoriei, iar în cazul lui, face o conjuncţie strânsă cu Juno, asteroidul căsătoriei.
În schimb, un aspect favorabil este trigonul dintre cele două planete Mercur, care favorizează comunicarea şi înţelegerea pe plan intelectual. Aşadar, prin discuţii permanente, puteţi încerca să depăşiţi fiecare problemă, îndată după ce apare.
La nivel fizic, există de asemenea o atracţie deosebită. În plus, intuiţia lui te poate ajuta să acţionezi în modul cel mai potrivit.
În concluzie, construirea unei relaţii de lungă durată reprezintă o adevărată provocare, deoarece influenţele astrale sunt destul de amestecate, fundamental rămânând aspectul negativ amintit. Iubirea este însă cea mai puternică forţă din univers şi ea vă poate ajuta să depăşiţi aspectele negative şi să le utilizaţi la maxim pe cele pozitive.
 

 

6. Anca, 25.11.1984, Astrotarot, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 14:43, În ce an o să mă căsătoresc?

 

Momentul potrivit pentru a lua o decizie în acest sens este mai 2010. De fapt, chiar în viitorul apropiat, pe parcursul lunii noiembrie, veţi fi preocupată de această temă. Apoi, evenimentele vor fi de aşa natură încât tema nu va mai fi de actualitate, pentru a reveni în centrul atenţiei la sfârşitul primăverii următoare.
Tocmai aţi intrat într-o etapă a vieţii în care este foarte posibil să luaţi decizia de a vă căsători şi apoi să faceţi acest pas. Cel mai târziu, acest eveniment va avea loc în anul 2013, deşi nu este exclus să se desfăşoare nici mai devreme, chiar anul viitor. Momentele cele mai favorabile sunt, de altfel, exact cele de la începutul şi sfârşitul acestei perioade: 2010 şi 2013.
 

 

5. Ioana, 5.05.1971, Astrotarot, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 14:09, Este bine să divorţez de Dan sau se va schimba?

 

Trebuie să ai răbdare cu el, pentru că există şanse să se schimbe.
Merită să mai încerci şi să mai aştepţi, explicându-i în mod deschis care sunt problemele, convingându-l că este bine să încerce să le rezolva şi acordându-i sprijinul necesar în acest scop, chiar dacă uneori îţi va fi greu şi vei simţi tentaţia de a lăsa totul baltă.
Dacă timp de un an şi jumătate nu va arăta semne clare că se schimbă, atunci poţi să iei decizia de a divorţa cu o conştiinţă complet împăcată.
 

 

4. Elena, 18.02.1963, Feng-shui, mesaj trimis pe 29 octombrie, ora 13:49

 

Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este sud-vestul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- V, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- N-V, pentru sănătate şi armonie;
- N-E, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine, Sudul, Estul, Nordul şi Sud-Estul. Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientat spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.
 

 

3. Maria, 12.06.1980, Astrotarot, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 01:27, Merită să mă stresez pentru afacerea cu produse naturiste? Pot construi ceva solid şi în cât timp? Eu doar o administrez.

 

Şi în cazul acestei afaceri, elementul esenţial este răbdarea, după cum deja aţi intuit, din moment ce întrebarea dumneavoastră era legată de timp.
Pentru asta, va trebui să semnaţi un contract sau să luaţi o decizie importantă în viitorul apropiat. Chiar dacă aceasta vă va limita libertatea de mişcare, faceţi-o! Rezultatele nu vor fi imediate, dar la un moment dat vor începe să se vadă. Cel mai probabil, acest lucru se va petrece în 2012 şi, mai ales, în 2013.
 

 

2. Maria, 12.06.1980, Astrotarot, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 01:32, Dacă mă căsătoresc cu D. L., cum va fi această căsnicie? Ne vom înţelege, vom fi fericiţi, vom fi bine financiar?


Relaţia voastră poate evolua pe termen lung, dar în anumite condiţii. Trebuie să fiţi însă atenţi care sunt elemente care vă leagă şi care pot să dea durabilitate acestei relaţii. Dacă ele nu aparţin planului sentimental, atunci veţi ajunge ca, peste aproximativ trei ani, să simţiţi această legătură ca o piedică pentru manifestarea adevăratelor sentimente pe care le aveţi. Aşadar, fiţi sinceri atât fiecare cu sine, cât şi unul cu celălalt, şi aflaţi care sunt elementele care vă aduc împreună!
În rest, puteţi ajunge să vă completaţi foarte bine pe plan fizic şi sexual, iar relaţia dumneavoastră poate aduce evoluţii surprinzătoare, neaşteptate, pe plan intelectual.
Insistenţa pe nivelul afectiv se datorează faptului că, în perioada din viaţa dumneavoastră cuprinsă între 2012 şi 2015, relaţia pe care o veţi avea în acel moment va fi supusă unor încercări serioase, care vor rezista numai dacă cei doi parteneri vor avea o solidă legătură emoţională.
 

 

1. Maria, 12.06.1980, Astrotarot, mesaj primit pe 29 octombrie, ora 23:26, Profesional 2010-2011. Să rămân în afaceri cu vărul meu? Voi fi mulţumită financiar şi profesional pe viitor? Sau ce să fac?

 

Actualmente, te confrunţi cu un tranzit cu o durată de aproximativ cinci ani al lui Saturn prin casa a şasea natală. Acesta va dura încă aproximativ doi ani şi jumătate, iar în această perioadă îţi vei restructura în profunzime munca de fiecare zi, activitatea cotidiană. Este perioada ideală pentru a-ţi da seama ce simt şi ce gândesc în realitate colegi de muncă şi partenerii de afaceri despre tine. De asemenea, îţi dai seama foarte bine care este rolul tău în colectivul în care trăieşti şi în care munceşti. Devii extrem de critică şi exigentă, atât cu propria persoană, cât şi cu persoanele din jur.
În acest context, vor avea loc o serie întreagă de reevaluări, inclusiv în ceea ce priveşte relaţiile de afaceri cu vărul tău. Acestea pot avea succes pe termen mediu şi lung, dar nu trebuie să te bazezi în exclusivitate pe ele. Continuă aceste afaceri, dar investeşte în ele cu multă chibzuinţă şi asumă-ţi riscuri cât mai puţine!
De asemenea, este bine să asculţi de sfaturile unui specialist în domeniu, cu condiţia ca acesta să nu mai fie direct implicat sau interesat. O astfel de persoană îţi poate fi de ajutor.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 28 OCTOMBRIE

 

3. Adriana, 18.09.1981, Astrotarot, mesaj primit pe 28 octombrie, ora 23:58, Mai există vreo şansă ca eu şi Radu să fim împreună? Ce trebuie să fac?

 

În conformitate cu evoluţiile recente şi cu influenţele care se exercită în ultimul timp, sunt şanse mici ca tu şi Radu să fiţi din nou împreună.
Totuşi, poţi încerca. Două lucruri îţi pot fi de ajutor, în acest demers: sprijinul unor terţe persoane, care să îl convingă pe el, într-un mod subtil, că i-ar fi mai bine alături de tine, precum şi idei noi, încercarea de a-l implica în proiecte comune legate exact de domeniile care îl interesează în cel mai înalt grad.
Repet însă, şansele de reuşită sunt destul de mici.
 

 

2. Ana, 01.01.1982, Astrotarot, mesaj primit pe 28 octombrie, ora 17:16, Ce şanse sunt să am o relaţie din nou cu F.?

 

Sunt şanse foarte mici să ai din nou o relaţie cu F. Finalul relaţiei voastre a fost unul definitiv şi ar fi bine să nu mai încerci să schimbi acest lucru, deoarece nu poţi obţine altceva decât noi dezamăgiri.
 

 

1. Oana, 30.10.1979, Astrotarot, mesaj primit pe 28 octombrie, ora 15:13, Există şanse să mă căsătoresc? Când?

 

Guvernatorul casei căsătoriei se află în conjuncţie cu Uranus în Scorpion, aspect care indică o viziune originală asupra a ceea ce ar trebui să fie o relaţie de cuplu. În plus, eşti o femeie puternică şi ai un mod de manifestare original, ceea ce nu este prea încurajant pentru majoritatea bărbaţilor, speriaţi de o persoană de sex opus care îi poate domina. În schimb, se simt atraşi de sexualitatea ta. De aici rezultă nevoia de un bărbat puternic, pe care să îl poţi respecta şi care să dea dovadă de profunzime.
Momentul cel mai probabil în care se poate dezvolta o relaţie pe termen lung cu un astfel de bărbat este anul 2012. Atunci este posibilă o căsătorie sau, cel puţin, luarea unei decizii în acest sens.

Până atunci, te poţi deja bucura de depăşirea unor aspecte stresante care au existat în 2009, creând dificultăţi în relaţiile cu bărbaţii.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 27 OCTOMBRIE

 

3. Doina, 23.01.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 27 octombrie, ora 16:06, Ne va lua banca pensiunea?

 

Pe termen scurt şi mediu, ai foarte mari şanse de a evita un astfel de eveniment neplăcut.
Pe termen lung însă (aproximativ doi ani) zguduirile se anunţă destul de profunde, inclusiv pe plan financiar. Vei pierde o mare parte din ceea ce ai construit până acum, trebuind să o iei de la capăt. În acest context, este foarte posibil să pierzi şi pensiunea.
Această pierdere va fi necesară pentru a fi posibil un nou început. Chiar dacă acum pare greu de înţeles, cu timpul te vei lămuri despre ce este vorba şi evenimentele care te vor conduce spre ţinta respectivă nu ţi se vor mai părea atât de dramatice.
 

 

2. Bubu, 02.09.1974, Astrotarot, mesaj primit pe 27 octombrie, ora 14 :45, Trăiesc de ani de zile o căsnicie nefericită. De curând am cunoscut un alt bărbat, cu care am avut o relaţie de şase luni. Din cauza problemelor mele, situaţia nu era nici albă, nici neagră, aşa că am decis să pun capăt relaţiei. Acum îmi pare rău. Sunt şanse să ne împăcăm ?

 

În 2009, Luna neagră aflată, pe harta ta natală, în casa familiei, a primit mai multe influenţe care au făcut-o deosebit de activă. Prin urmare, au apărut toate încercările despre care ai vorbit, exact pe acest plan. Toate erau menite să îţi arate că este nevoie de o schimbare profundă, obţinută prin distrugerea situaţiei anterioare.
In 2010, situaţia se va schimba. In special în luna martie, vei beneficia de o şansă foarte bună de a îndrepta lucrurile. Aspectele favorabile înregistrate în special în a doua jumătate a acestei luni îţi vor permite să obţii ceea ce îţi doreşti.
Până atunci, trebui să conştientizezi foarte bine care au fost problemele care au dus la despărţire. Trebuie identificate cauzele profunde şi trebuie acţionat astfel încât acolo să aibă loc o schimbare. Altfel, experienţele neplăcute de până acum riscă să se repete ciclic. Deci, acţionează astfel încât şansa care se va ivi în primăvara viitoare să te găsească pregătită să profiţi de ea!
 

 

1. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 27 octombrie, ora 08:27, Când este perioada optimă pentru a lua legătura cu Adrian?

 

Şansele pentru o relaţie între voi nu mai sunt foarte mari, dar poţi face o ultimă încercare în jurul datei de 4 noiembrie. Atunci, o acţiune neaşteptată a ta îţi poate aduce rezultatul dorit. Dacă şi aceea va eşua, trebuie să îţi iei gândul de la el.
O perioadă mai bună din punct de vedere sentimental va fi la începutul anului viitor, începând cu jumătatea lunii ianuarie şi continuând în lunile următoare. Atunci, acţiunile tale vor fi încununate de mult mai mult succes.
 

 

 MESAJE PRIMITE PE 26 OCTOMBRIE

 

4. B mof, 03.11.1979, Astrotarot, mesaj primit pe 26 octombrie, ora 21:20, Viaţa mea sentimentală: mă voi căsători, voi avea copii?

 

Vei avea o relaţie de cuplu originală, în care formele şi actele nu vor conta foarte mult. Să nu crezi însă vă asta înseamnă un minus! Dimpotrivă, te vei simţi deplin împlinită şi mulţumită de această relaţie.
În ceea ce priveşte întârzierea, aceasta este normală. Există două aspecte pe harta ta natală care indică apariţia târzie a unei relaţii de cuplu în adevăratul sens al cuvântului.
Sunt şanse mari să ai copii, în special un băiat, cu care apoi vor exista momente destul de tensionate.
 

 

3. Monica, 17.08.1978, Astrotarot, mesaj trimis pe 26 octombrie, ora 17:57, Am promovat ambele interviuri pentru un job în afara ţării, dar plecarea se lasă aşteptată. Mai plec şi, dacă da, când?

 

Ai promovat cele două interviuri într-o perioadă în care guvernatorul casei călătoriilor în străinătate era tranzitat de Jupiter, deci se exercita o influenţă extrem de pozitivă. Între timp însă, acest aspect nu mai este activ, astfel explicându-se lipsa de materializare a evenimentelor din acel moment.
Atunci când îţi faci planuri de plecare în străinătate, trebuie să ţii cont de configuraţia de pe harta ta natală, unde Lilith sau Luna neagră se află în casa a 9-a. cu alte cuvinte, sunt de aşteptat tot felul de probleme care decurg tocmai din relaţiile cu străinătatea sau care apar în timpul călătoriilor. Riscurile la care te expui în eventualitatea unei plecări sunt mari, iar această soluţie ar trebui adoptată doar în cazuri disperate.
Între timp, verifică dacă nu cumva lipsa de materializare a plecării nu a coincis cu apariţia vreunei şanse noi aici. De multe ori, atunci când ni se închide o uşă, se deschide o alta, într-un plan superior.
 

 

2. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 26 octombrie, ora 16:08, Referitor la relaţia cu Andrei

 

Din păcate, pericolele despre care am vorbit mai ales la începutul relaţiei şi fragilitatea adusă în discuţie chiar acum o săptămână au dus la acest rezultat.
După cum îţi aminteşti, iniţial am spus că această relaţie nu are şanse să se dezvolte pe termen lung. Pe 20 august, la întrebarea referitoare la durata unei relaţii între voi doi, răspundeam: „Cel mult câteva luni, deşi este posibil ca, în anumite momente, să se creeze impresia că se poate mai mult“. Se pare că cele câteva luni sunt pe cale să treacă.
Apoi însă, tu ai luptat în permanenţă şi, pentru destul de mult timp, părea că ai reuşit să învingi aceste influenţe defavorabile. Iată însă că nu aţi putut merge foarte mult împotriva curentului şi elementele defavorabile relaţiei se manifestă cu putere tocmai atunci când apăruseră semne bune.
Pentru a mai avea totuşi o şansă, de acum înainte încearcă, pur şi simplu, să te porţi cât se poate de corect cu el. Fii sinceră de fiecare dată, vorbeşte-i deschis despre orice problemă, oferă-i ceea ce îţi cere, atunci când poţi să faci acest lucru! Mai există o şansă şi, după atâtea luni, merită să mizezi pe ea. Totuşi, pentru a nu fi dezamăgită pe viitor, aminteşte-ţi mereu de faptul că este o relaţie cu şanse mici de a continua pe termen lung!
 

 

1. A., 27.09.1981, Astrotarot, mesaj primit pe 26 octombrie, ora 13:27, Mă împac cu B. sau a fost o iubire de-o vară?

 

Şansele să fie mai mult decât o iubire de-o vară sunt reduse. Vi se opun mai multe lucruri, atât interioare, ţinând de voi doi, cât şi exterioare, care au legătură cu alte persoane. Toate acestea îşi fac deja simţită influenţa, care se va accentua curând.
În general, pentru a avea succes în viaţa sentimentală, trebuie să fii în permanenţă activă, să găseşti diferite căi de manifestare a energiei, cerându-i partenerului tău să procedeze la fel. Ţi se potrivesc relaţiile pline de evenimente şi schimbări, în care să vi se întâmple într-o lună cât altora într-un an.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 25 OCTOMBRIE

 

1. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 25 octombrie, ora 19:08, I-am trimis mesaj ieri lui Adrian şi nu mi-a răspuns. Cum să procedez în continuare?

 

Răspunsul oferit acum două seri la întrebarea dumneavoastră legată de modul în care trebuie să procedaţi în continuare cu Adrian a fost următorul: „Deocamdată, nu trebuie să faci nimic. Recent, în viaţa lui a avut loc un eveniment care nu are legătură cu tine, dar care este defavorabil unei posibile relaţii“. Diferenţa între a nu a face nimic şi a-i trimite un mesaj e destul de mare, astfel încât tăcerea lui era previzibilă.
Din păcate, relaţia pare compromisă în mare măsură. Nu mai încercaţi să faceţi nimic în legătură cu Adrian, în proporţie de 99% este o pistă înfundată.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 24 OCTOMBRIE

 

6. Carmen, 11.10.1967, Feng-shui, mesaj trimis pe 24 octombrie, ora 23 :42

 

Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este Estul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- N, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- S-E, pentru sănătate şi armonie;
- S, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine, Nord-Estul, Sud-Vestul, Vestul şi Nord-Vestul . Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientată spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.

PS: Celălalt mesaj nu este deloc clar. Încearcă să îl retrimiţi fără a mai folosi caractere româneşti sau contactează-ne pe unul din mailurile de la rubrica Contact
 

 

5. Ciprian, 03.09.1985, Astrotarot, mesaj primit pe 24 octombrie, ora 22:09, Mă împac cu Mihaela? M-a înşelat până acum?

 

Nu sunt şanse prea bune ca voi să dezvoltaţi din nou o relaţie cu adevărat armonioasă.
Pe termen scurt, auspiciile nu sunt deloc favorabile.
Există mai multe persoane care o sfătuiesc să nu reia relaţia cu tine, iar sfaturile acestora contează destul de mult pentru ea. Acestea se adaugă problemelor care oricum existau, astfel încât o împăcare este foarte puţin probabilă.
În legătură cu înşelatul, ea nu vede lucrurile aşa, considerându-se liberă să facă orice doreşte.

 

 

4. Simi, 06.09.1971, Astrotarot, mesaj primit pe 24 octombrie, ora 21:19, Eu şi Radu vom avea un copil?

 

Tu ai aspecte pozitive atât în casa copiilor, cât şi în cea a concepţiei şi a descendenţilor.
El are de asemenea aspecte pozitive, cu un mic amendament: prezenţa lui Saturn în casa concepţiei poate indica apariţia copiilor târziu, la o vârstă înaintată. Aspectele pe care le fac planetele tale cu Saturnul lui nu sunt prea încurajatoare (fiind implicate Luna neagră şi Pluton). Problema este că tu nu poţi aştepta prea mult, până când acest aspect devine inofensiv la el.
Prin urmare, dacă nu se întâmplă nimic pozitiv timp de încă un an (până în toamna anului viitor), ar fi cazul să începi să apelezi la cele mai moderne metode de fertilizare. Sunt şanse bune ca acestea să dea efectele scontate.
 

 

3. Oana, 11.08.1983, Astrotarot, mesaj primit pe 24 octombrie, ora 18:25, Cum va evolua relaţia mea cu Florian?

 

Anul viitor va fi unul foarte bun din punct de vedere sentimental.
Pentru ca relaţia să evolueze aşa cum îţi doreşti, trebuie să îndeplineşti mai multe condiţii. În primul rând, încearcă să îl faci să îşi manifeste mai deschis sentimentele, să îţi spună ceea ce simte şi să se comporte în conformitate cu ceea ce simte. Are nevoie de acest lucru. Apoi, nu încerca să îl grăbeşti niciodată! Respectă ritmul lui şi adaptează-te lui! În al treilea rând, încearcă să fii mereu corectă, fără să mimezi vreodată ceva şi fără să îi ascunzi vreun lucru.
Astfel, relaţia voastră poate să progreseze foarte mult.
 

 

2. Gina, Astrotarot, mesaj primit pe 24 octombrie, ora 17:44, Ce şanse sunt să mă împac cu fostul meu iubit, Valentin?

 

Pentru a reuşi să vă împăcaţi, nu trebuie să arăţi prea multă sensibilitate sau sentimentalisme, ci trebuie să pui accentul pe lucruri concrete, fapte din viaţa de zi cu zi.
De asemenea, încearcă să îţi foloseşti atuurile fizice! Nu va putea să îţi reziste prea mult timp.

 

 

1. Tea, 09.12.1968, Astrotarot, mesaj primit pe 24 octombrie, ora 20:30, Voi continua relaţia cu J sau a fost o iubire de-o vară?

 

Există prea multe aspecte negative pentru ca relaţia să mai poată continua pe termen lung.
De altfel, chiar în cazul, puţin probabil, în care aţi insista ca acest lucru să se întâmple, după aceea aţi regreta această acţiune.
Aşadar, este timpul să mergeţi mai departe, fără să priviţi în urmă.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 23 OCTOMBRIE

 

3. Oana, 30.10.1979, Astrotarot, mesaj primit pe 23 octombrie, ora 22:54, Sentimental 2009-2010

 

Nu se anunţă evenimente extrem de importante pe plan sentimental, în toată această perioadă. Poate doar anul viitor, spre sfârşitul lunii iulie, te poţi aştepta la o poveste de iubire intensă, dar fără urmări deosebite. Eventual, o aventură similară se poate petrece şi în lunile februarie-martie.
2011, în schimb, va fi un an mult mai favorabil pentru iubire pasională şi relaţii de neuitat.
Deocamdată, vor fi schimbări majore în relaţiile cu persoanele din anturajul tău, dar acestea vor viza mai mult prietenii şi diferitele grupuri din care faci parte, şi nu direct relaţiile sentimentale.
 

 

2. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 23 octombrie, ora 16:08, Cum va evolua relaţia cu Adrian?

 

Aşa cum recent a avut loc un eveniment neaşteptat cu urmări defavorabile ţie, acum este foarte posibil ca roata să se întoarcă şi să beneficiezi de o şansă în curând.
Cheia pentru a-l aduce aproape este reprezentată, în continuare, de necesitatea de a te pune la dispoziţia lui. Depinde de tine dacă sau ce în măsură eşti dispusă să faci acest lucru.
 

 

1. Daniela, 26.11.1975, Astrotarot, mesaj primit pe 23 octombrie, ora 08:55, Sunt pe drumul cel bun în viaţă, alături de prietenul meu, neacceptat de părinţii mei, care vrea să ne căsătorim şi să-l urmez apoi în Anglia?

 

Da. De fapt, în actuala etapă din viaţa ta, o călătorie în străinătate este o necesitate, iar mutarea în Anglia te poate ajuta în multe privinţe. Momentul cel mai favorabil pentru a lua o astfel de decizie este chiar clipa de faţă, prezentul.
Odată ajunsă în Anglia, trebuie să fii pregătită pentru schimbări profunde, fiind conştientă că acestea sunt necesare, dacă într-adevăr vrei ca această relaţie să reuşească.
Trebuie să fii foarte atentă anul viitor, în intervalul octombrie-decembrie, când este posibil să te confrunţi cu probleme serioase. Depăşirea acelui test este obligatorie, pentru continuarea cu succes a relaţiei.
Pentru clipa de faţă însă, mutarea rămâne cea mai bună opţiune. Ea te va ajuta să mergi mai departe, reprezentând un impuls foarte puternic.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 22 OCTOMBRIE

 

5. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 22 octombrie, ora 21:03, Am încercat să îl sun pe Adrian şi mi-a zis că nu îşi mai aminteşte cine sunt. Cum aş putea să mă apropii de el?

 

Deocamdată, nu trebuie să faci nimic. Recent, în viaţa lui a avut loc un eveniment care nu are legătură cu tine, dar care este defavorabil unei posibile relaţii.
Totuşi, compatibilitatea dintre voi este o realitate şi, dacă vei avea răbdare, vei avea şansa de a începe o relaţie cu el.
Însă iniţial trebuie să fie vorba de o relaţie de prietenie, de conversaţie, de activităţi agreabile la care participaţi în comun. Nu te arăta foarte interesată de o altfel de relaţie decât atunci când el va aduce vorba despre asta! În plus, dacă vrei o legătură cu el, trebuie să te obişnuieşti să fii la dispoziţia lui din ce în ce mai mult şi să îi împlineşti toate dorinţele. Cam acesta este tipul de relaţie pe care este dispus să îl accepte, la un moment dat.
Aşadar, răbdare pe termen scurt, apoi încearcă să îi oferi cât mai mult! Dacă apucă să se implice, va continua.
 

 

4. G., 19.02.1972, Astrorelaţie, cu M., mesaj primit pe 22 octombrie, ora 20:41

 

Astrologia indică existenţa unei legături karmice între voi doi. Mai precis, tu poţi avea un rol foarte important în împlinirea destinului său, în timp ce influenţa lui asupra ta nu este la fel de importantă.

Nu mai puţin de şase dintre planetele tale fac diferite aspecte cu Nodul său Nord, care simbolizează scopul vieţii, direcţia spre care se îndreaptă. Este vorba de conjuncţii cu Mercur şi cu Soarele, cuadratură cu Neptun, sextil cu Mijlocul Cerului, Jupiter şi Luna. Cu excepţia cuadraturii, aceste aspecte sunt pozitive. Fiecare îl poate ajuta pe celălalt să se dezvolte şi puteţi ajunge la o excelentă înţelegere reciprocă. Puteţi să vă sprijiniţi reciproc pe mai multe planuri: financiar, al relaţiilor de prietenie. În consecinţă, el ar trebui să fie cel care te caută pe tine, nu invers, deoarece el ar fi cel care ar avea mai mult de câştigat dintr-o eventuală relaţie.
Tu nu trebuie să insişti foarte mult, ci să îl laşi să ia iniţiativa. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, poţi merge liniştită mai departe.
 

 

3. Ioana, 24.06.1967, Astrokarma, mesaj primit pe 22 octombrie, ora 20:35

 

În existenţele anterioare, aţi fost extrem de posesivă  şi, chiar din această cauză, aţi suferit multe pierderi grele. Cicatricile acestor pierderi s-au păstrat, astfel încât există şi acum o teamă subconştientă de a nu pierde fiinţele şi lucrurile la care ţineţi.
Un alt lucru moştenit îl reprezintă predispoziţia pentru relaţii romantice. Este o reminiscenţă a unor vieţi în care aţi trăit numeroase poveşti de iubire. Pe multe dintre ele nu le-aţi considerat foarte importante, dar aţi păstrat o iscusinţă în acest domeniu.
Există, de asemenea, o necesitate sporită de a vă exprima creator. Trebuie să învăţaţi să exprimaţi ceea ce simţiţi într-o formă frumoasă, de care să se bucure şi cei din jurul dumneavoastră.
În perioada actuală, anumite elemente de natură karmică se fac simţite în situaţia dumneavoastră familială şi în relaţiile cu rudele dumneavoastră. Unele dintre aceste relaţii trebuie reaşezate pe noi baze.
 

 

2. Adrian, 17.07.1981, Astrotarot, mesaj primit pe 22 octombrie, ora 15:45, Căsătoria va fi de durată?

 

Dacă vei avea grijă să aduci mereu lucruri noi în relaţie şi dacă vei evita alunecarea în banal şi în rutină, atunci relaţia va fi una de durată. În cazul tău, apare periodic o dorinţă puternică de înnoire, de distrugere a structurilor vechi, pentru a le înlocui cu altele noi. pe planul mariajului, acest fenomen se manifestă cu deosebită forţă. Prin urmare, mariajul va rezista atâta timp cât va corespunde acestei tendinţe interioare prezentă în tine.
De asemenea, trebuie să ai grijă la modul în care critici, atunci când se ajunge la discuţii. Singura care nu provoacă probleme este critica constructivă, dar nici cu aceasta nu trebuie exagerat. În rest, văietatul, şantajul sentimental sau reproşurile prea dese trebuie evitate întotdeauna.
 

 

1. Felicia, 12.12.1967, Astroprofesie, mesaj primit pe 22 octombrie, ora 13:06

 

Pentru tine, perioade bune pe plan profesional sunt, în general, cele de la sfârşitul fiecărui an, mai precis lunile noiembrie şi decembrie. Aşa vor sta lucrurile în acest an dar, mai ales, anul viitor.
Atunci, pe lângă aspectele obişnuite care se formează anual, în lunile noiembrie şi decembrie, vei beneficia şi de prezenţa lui Marte în casa profesiei. Prin urmare, perioada noiembrie 2010-ianuarie 2011 va fi una extrem de favorabilă acţiunii pe plan profesional. Atunci este momentul potrivit să iei o decizie sau să încerci să obţii o promovare.
În general, poţi să te bazezi în profesie pe cunoştinţele acumulate prin studiu intelectual şi pe relaţiile pe care le ai cu persoane aflate la depărtare. De asemenea, călătoriile îţi pot fi de real folos.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 21 OCTOMBRIE

 

2. Adina, 07.08.1979, Astrorelaţie, cu Bogdan, mesaj primit pe 21 octombrie, ora 23:08

 

Cele două Luni în cuadratură indică două persoane cu gusturi diferite şi cu moduri diferite de a-şi exprima sentimentele. De aici pot să decurgă probleme importante.
De asemenea, aspectul stresant dintre Soare şi Neptun indică posibilitatea ca, la un moment dat, tu să îi înşeli speranţele sau chiar să îl trădezi.
Asta nu înseamnă însă că nu aveţi nicio şansă. Există şi aspecte pozitive, pe care le puteţi dezvolta. Relaţia armonioasă dintre Marte şi Uranus indică posibilitatea de a colabora în special pe plan profesional, în timp ce trigonul dintre Venus şi Neptun indică o afinitate la nivel psihic şi posibilitatea de a dezvolta o atracţie comună pentru spiritualitate.
Pentru a reuşi, această relaţie are nevoie de două lucruri: energie investită constant în ea, de ambii parteneri şi acceptarea reciprocă a originalităţii, a „ciudăţeniilor“ celuilalt.
 

 

1. Adina, 07.08.1979, Astrotarot, mesaj primit pe 20 octombrie, ora 22:43, Cum va fi perioada 2009-2010 din punct de vedere sentimental?

 

În perioada actuală şi încă aproximativ un an de acum înainte, nu se întrevede încă o evoluţie decisivă spre o relaţie permanentă. Nu vei fi singură, dar atragi mai mult parteneri cu care, dintr-un motiv sau altul, nu reuşeşti să construieşti o relaţie pe termen lung.
Lucrurile se vor schimba abia începând cu luna martie 2011, când totul devine extrem de serios, în sensul bun al cuvântului.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 20 OCTOMBRIE

 

8. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 20 octombrie, ora 22:53, Dacă îl voi revedea pe Boby în curând.

 

După cum spuneam, mingea se află în terenul tău. Încearcă să provoci tu această întâlnire!
Te sfătuim ca, pe cât posibil, să faci în aşa fel încât să vă întâlniţi în cadru mai restrâns, evitând evenimentele mondene şi aglomeraţiile. Deocamdată, astfel de cadre nu vă sunt favorabile, fiind oricând posibilă o intervenţie care să strice această relaţie încă dinainte de a începe.
 

 

7. Alina, 15.10.1985, Astrotarot, mesaj trimis pe 20 octombrie, ora 22:22, E mai bine să mă duc eu la Dionis sau să încerc să-l aduc în ţară? La ce să mă aştept acolo?

 

Iniţial, este mai bine să mergi tu la el. Să nu crezi însă că acest lucru este definitiv. Odată ce te asiguri că Dionis are încredere în tine şi că te va urma, poţi începe să pregăteşti terenul pentru întoarcerea în ţară, împreună cu el.
Plecarea ta este necesară, în primul rând, pentru a-i da sentimentul de siguranţă de care spuneam că are nevoie. Îi va fi mult mai greu dacă el va trebui să schimbe locul, deoarece acest stres s-ar adăuga la cel existent, care deja cauzează atâtea probleme.
În general, în ceea ce te priveşte, călătoriile în străinătate te pot ajuta mult să evoluezi, deşi nu sunt lipsite de riscuri. Totuşi, destinul tău, pe termen lung, este în propria ţară.


6. Alina, 15.10.1985, Astrotarot, mesaj trimis pe 20 octombrie, ora 22:29, Dionis se teme de relaţii ori de mine? A avut vreo relaţie? De unde i se trage acest comportament?

 

Problemele lui Dionis nu au legătură cu tine. Tu eşti, într-adevăr, femeia de care se simte atras, femeia care îi place, dar s-ar fi comportat aproximativ în acelaşi mod şi cu o altă femeie.
Într-adevăr, acest comportament decurge din lipsa lui de relativa lui lipsă de relaţii cu femeile. Mai mult a visat la relaţii, s-a gândit la ele, a filosofat sau a vorbit pe marginea lor, decât să acţioneze. Misiunea ta este tocmai să îl scoţi din această stare de non-acţiune. poţi considera că ai într-adevăr succes în momentul în care va începe să aibă iniţiative în mod regulat şi în momentul în care îl vei simţi sigur pe sine.

Ai grijă însă ca, odată cu încrederea în sine, să nu îi oferi şi o viziune cinică asupra vieţii!

 

 

5. Roxana, 21.05.1988, Astrotarot, mesaj primit pe 20 octombrie, ora 19:59, Care este drumul (destin-profesie) meu în această lume?

 

Este potrivită o slujbă care să implice cercetarea, studierea unor domenii de frontieră, în care este încă posibil să fie descoperite lucruri noi.

Cel mai bun randament îl veţi da în cadrul unei companii mari, al unei multinaţionale sau al unei organizaţii internaţionale.

Trebuie evitate slujbele care presupun închiderea pe termen lung într-un spaţiu închis şi cele care nu permit comunicarea cu multe persoane.
În general, în profesie trebuie să fiţi orientată spre viitor, să gândiţi mereu în perspectivă, să faceţi fiecare efort atât pentru clipa de faţă, cât şi pentru cea care va urma.
Atunci când se pune problema de a lua decizii aparent riscante, asumaţi-vă această acţiune! Sunt şanse mari ca astfel de decizii, luate cu curaj, să vă aducă cele mai importante realizări.

 

4. Roxana, 21.05.1988, Astrokarma, mesaj primit pe 20 octombrie, ora 19:56

 

Obsesia existenţelor anterioare a fost organizarea puterii. Succesele obţinute în goana după putere erau urmate de o îngrijorare crescândă provocată de posibilitatea pierderii acesteia. Ca urmare, aţi construit un univers propriu bine structurat, dat care nu permitea exprimarea liberă a sentimentelor şi manifestarea intuiţiei sau a imaginaţiei.
Exact intuiţia, imaginaţia, sensibilitatea sunt valorile pe care trebuie să puneţi amprenta în această existenţă.
Atât în relaţiile de prietenie, cât şi în cele amoroase, va trebui să daţi mult ca să primiţi mult. Reuşita lor va depinde de modul în care, în momentele cheie, veţi renunţa la dorinţele dumneavoastră în favoarea celor ale partenerului.
Trebuie să învăţaţi, de asemenea, să menţineţi echilibrul optim între cheltuieli şi obişnuinţa de a economisi. În mod normal, veţi fi înclinată să alegeţi una dintre aceste două extreme, dar de preferat este calea de mijloc, mai ales când este vorba despre banii persoanelor apropiate.
Actualmente, puteţi primi sfaturi de viaţă foarte bune de la persoane mai în vârstă, cu o experienţă superioară. Timp de încă aproximativ un an, este valabilă zicala „cine nu are bătrâni, să-şi cumpere“.
 

 

3. Mirela, 14.12.1984, Astrotarot, mesaj primit pe 20 octombrie, ora 15:58, Cum va evolua relaţia mea cu Adrian?

 

Între voi este posibilă o frumoasă poveste de iubire, dar lucrurile devin complicate în momentul în care vă propuneţi mai mult decât atât. Este genul de relaţie care se arată stimulantă la început, dar care se uzează şi devine foarte greu de menţinut, odată cu trecerea timpului.
Acest avertisment este valabil pentru o relaţie pe termen lung pe plan sentimental.
Aceste aspecte pot fi compensate de o foarte bună colaborare pe plan profesional. Fiecare îl poate ajuta pe celălalt să îşi îndeplinească năzuinţele sociale. De asemenea, puteţi colabora într-un proiect care să presupună creaţie, apariţie a unor elemente noi. pe aceste planuri, vă stimulaţi reciproc. Punând accent pe aceste domenii, poate avea şanse şi relaţia sentimentală, deşi aceasta nu este bine aspectată, atunci când vine vorba de durabilitate.
 

 

2. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 20 octombrie, ora 14:16, Am avut senzaţia, la un moment dat, că Andrei e gelos. E adevărat? (îşi cam ascunde emoţiile)

 

Este adevărat că există astfel de sentimente, dar nu într-o măsură îngrijorătoare. De fapt, existenţa lor trebuie mai degrabă să te bucure, deoarece indică prezenţa unor sentimente reale.
În general, încearcă să

Tags:

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop