loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3434 ori.
RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - AUGUST

 

 

 MESAJE PRIMITE PE 31 AUGUST

 

1. Jullie, 15.06.1975, Astrotarot, mesaj primit pe 31 august, ora 11:57, Ce şanse sunt să mă căsătoresc?

 

Aveţi casa a 7-a în Capricorn, iar acesta este un indiciu clasic pentru o căsătorie târzie
Guvernatorul casei a 7-a, Saturn, se află în semnul Racului, aflat în analogie cu familia, fapt care aduce de asemenea întârzieri şi amânări pe acest plan.
Saturn face şi două aspecte stresante, cu Jupiter şi cu Marte, astfel încât se poate spune într-adevăr că parteneriatele reprezintă un punct sensibil pentru dumneavoastră.
Toate aceste aspecte nu înseamnă că nu vă veţi căsători, ci că este nevoie de timp şi de eforturi pentru acest lucru. Trebuie să lucraţi la modul în care vă exprimaţi emoţiile şi să puneţi mai mare accent pe interesele domestice, casnice. De asemenea, trebuie să cultivaţi toleranţa şi altruismul. Principala problemă este teama de vulnerabilitate emoţională. Aceasta trebuie neapărat depăşită.
Un aspect favorabil pentru căsătorie a fost anul trecut. O altă conjunctură favorabilă va fi în 2013, dar asta nu înseamnă neapărat că veţi aştepta până atunci. Lucrurile devin posibile îndată ce vă rezolvaţi problemele interioare amintite.

 

 

 MESAJE PRIMITE PE 30 AUGUST

 

1. Cristina Gabriela, 26.07.1968, Feng Shui, mesaj primit pe 30 august, ora 18:09

 

Trigrama ta este „kan“.

Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este sud-estul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- S, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- E, pentru sănătate şi armonie;
- N, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine, Vestul, Nord-vestul, Nord-Estul şi Sud-Vestul . Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientată spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 29 AUGUST

 

3. Daniela, 26.11.1975, Astrokarma, mesaj primit pe 29 august, ora 18:39

 

În existenţele anterioare, ai fost mult prea centrată pe propria persoană, dar nu la un nivel profund, ţinând de evoluţie spirituală sau de rafinament, ci mai ales în ceea ce priveşte satisfacerea egoului şi dorinţa de lux şi de bani. Ai avut un adevărat cult pentru stabilitate, dar el a fost însoţit de o lipsă de atenţie acordată lucrurilor fără valoare materială.
Tocmai ca urmare a acestui comportament, acum trebuie să îţi regândeşti din temelii sistemul de valori, punând mai mult accent pe lucrurile care nu aduc neapărat satisfacerea propriilor instincte. Este important să nu rămâi ataşată de evenimentele din trecut, ci să fi mereu îndreptată cu gândul spre viitor şi pregătită pentru ceea ce va urma.
Una dintre principalele greşeli pe care le-ai făcut în existenţele anterioare şi care au repercusiuni şi în această viaţă este nerecunoştinţa. Nu te-ai arătat recunoscătoare la momentul potrivit pentru ajutorul, pe care l-ai primit, iar acum eşti pusă de multe ori în situaţia de a le face servicii altor persoane fără să primeşti ceva în schimb. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru a-ţi plăti vechile datorii. Inclusiv în iubire, se întâmplă să primeşti mai puţin decât oferi.
Construirea unei relaţii durabile, în care ambii parteneri să conteze şi să depună eforturi pentru fericirea comună şi pentru starea de bine a celuilalt este unul dintre scopurile tale fundamentale în această existenţă.
În momentele cheie, trebuie să ştii să apreciezi ajutorul unor prieteni, iar după aceea să îţi exprimi recunoştinţa pentru acesta. De cele mai multe ori, nu este vorba despre un ajutor concret, material, ci despre sfaturi care pot duce la găsirea unei soluţii într-o situaţie delicată.
 

 

2. Cristina, 19.09.1979, Astrotarot, mesaj primit pe 29 august, ora 13:59, Voi mai avea copii?

 

Ai o casă a 5-a foarte bine aspectată, astfel încât mai poţi avea copii. Odată ce vei reuşi să formezi un cuplu de succes, vor apărea şi copiii, deci nu trebuie să îţi faci nici un fel de problemă în această privinţă. Casa a 3-a, a reproducerii, este, de asemenea, bine aspectată.
Depinzând însă de problema formării unui cuplu fericit, cel mai probabil este ca un nou copil să apară după împlinirea vârstei de 34 de ani.
 

 

1. Doina, 23.01.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 29 august, ora 12:03, Sorin este soarta mea?

 

Relaţia voastră se poate dezvolta, în mod clar, într-o căsătorie. Iar timpul potrivit pentru deciziile importante este chiar perioada următoare. Trebuie să luaţi taurul de coarne şi să vorbiţi deschis despre un viitor împreună, iar apoi să treceţi de la vorbe la fapte. Deciziile luate acum se vor dovedi foarte favorabile pe termen lung.
Unul dintre principalele voastre atuuri trebuie să fie faptul că faceţi totul aşa cum doriţi, fără să ţineţi prea mult cont de părerea celor din jur. mai degrabă influenţaţi voi lumea, decât să vă influenţeze lumea pe voi, iar asta se datorează, în primul rând, faptului că daţi dovadă de onestitate în comportamentul pe care îl aveţi faţă de cei din jur.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 28 AUGUST

 

 

4. Maria, 09.04.1984, Astroprofesie, mesaj primit pe 28 august, ora 22:09

 

Urmează o perioadă frământată pe plan profesional, în care vei lua decizii importante, dar va mai dura până când acestea îşi vor arăta efectul şi pe plan concret, în viaţa de zi cu zi.
Tocmai ţi-ai dat seama (sau, dacă nu, urmează să îţi dai seama în curând) de alegerile greşite pe care le-ai făcut până acum pe plan profesional şi vei înţelege necesitatea de a le corecta. Dar de la această înţelegere şi până la o acţiune de succes e cale lungă, iar străbaterea acesteia va dura doi sau trei ani.

În mod normal, îţi vei găsi o slujbă aflată în conformitate cu vocaţia ta abia la vârsta de 27 sau 28 de ani.
Te simţi bine în domeniile de activitate care presupun lucrul cu oamenii, comunicare şi diplomaţie. De asemenea, îţi poţi încerca norocul în domeniul imobiliar.
 

 

3. Elena, 06.08.1955, Astrobani, mesaj primit pe 28 august, ora 22:04

 

Problemele tale financiare îşi au originea în vara şi toamna anului 2008 şi vor continua până spre sfârşitul anului 2010. Abia atunci vei începe să îţi revii şi vor înceta problemele pe acest plan.
Până atunci, nu trebuie să te aştepţi la prea multe prime sau la câştiguri spectaculoase, dar poţi începe să te gândeşti la metode de a face bani pe care să le aplici pe termen lung. La nivel mental, situaţia grea de acum te face să ai idei foarte bune, a căror punere în practică îţi va asigura bunăstarea după un timp.
Domeniile din care puteţi câştiga bani sunt: comerţul, medicina, contabilitatea sau orice profesie care implică o muncă metodică, în care detaliile au o mare importanţă.

 

 

2. Cristina, 19-09.1979, Astrotarot, mesaj primit pe 28 august, ora 15:07, Sunt şanse să mă căsătoresc sau să am o relaţie serioasă?

Anul trecut, Pluton a început să îţi tranziteze casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel, dar şi a căsătoriei. El va impune transformări profunde pe planul relaţiilor tale cu cei din jur.
Cooperarea în cadrul unui cuplu ţi se pare foarte dificilă, iar acest lucru se întâmplă în bună măsură din cauza faptului că îţi este greu să accepţi ca altcineva să aibă o influenţă extrem de mare asupra vieţii tale. De asemenea, trebuie să renunţi la impulsivitate în relaţii.
Pentru a reuşi să formezi un cuplu, trebuie în primul rând să te transformi interior, nu să aştepţi să se schimbe lucrurile în jurul tău. Trebuie să te construieşti ca şi cum ai fi o femeie căsătorită şi astfel, căsătoria va veni de la sine.
Pentru perioada imediat următoare, este recomandabil să stai un timp singură şi să te gândeşti serios la toate relaţiile sau posibilele relaţii pe care le-ai avut până acum. Gândeşte-te ce a mers, ce nu a mers, care sunt lucrurile care par să se repete în timp. Vei descoperi lucruri interesante, iar concluziile trase de aici te vor ajuta să îţi schimbi comportamentul în direcţia dorită.
 

 

1. Ion, 10.02.1963, Karma, mesaj primit pe 28 august, ora 09:27

 

În existenţele anterioare, principala ta motivaţie a fost reuşita pe plan social. Erai plin de sine, doreai să te faci remarcat şi, în acest scop, erai dispus să sacrifici aproape orice. Ca urmare a acestui comportament, ai acumulat câteva restanţe importante pe plan relaţional. De multe ori, ai dori să primeşti mai multă atenţie decât ţi se acordă în realitate şi, nemulţumit că lucrurile nu se întâmplă aşa, afişezi aere de superioritate sau de agresivitate care îi îndepărtează pe cei din jur.
Principala lecţie pe care o ai de învăţat constă în a-ţi exprima propria părere ţinând cont şi de părerile celorlalţi şi a te supune acestora atunci când îţi dai seama că au dreptate.
Principalul obiectiv constă în crearea unei familii, a unui cămin stabil, care să îţi ofere baze emoţionale solide.
În acest moment, Saturn este în tranzit peste Juno natal, ceea ce provoacă o serie de reconsideraţii pe planul parteneriatelor de orice fel, inclusiv al celor bazate pe sentiment. Deşi este neplăcută, starea de acum îţi poate fi de folos pe viitor, dacă vei fi capabil să înţelegi ce greşeli faci pe plan relaţional. Odată înţeleasă această lecţie, poţi spera chiar la deblocarea unor aspecte ce fac posibilă o căsătorie.


 

MESAJE PRIMITE PE 27 AUGUST

 

3. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 august, ora 16:15, Aţi intuit perfect, nu poate fi vorba de o relaţie serioasă şi ştiu asta. Aş dori să ştiu cum seva derula legătura cu Andrei.

Cauzele apariţiei lui Andrei în viaţa ta trebuie căutate, în primul rând, în tine.
Cel mai mare impact îl are, pe parcursul unei perioade care a debutat în urmă cu aproape doi ani şi care va mai dura încă aproximativ doi ani şi jumătate, tranzitul lui Saturn prin casa a 5-a natală. Prioritatea este, acum, reglarea modului în care îţi foloseşti energia afectivă şi sexuală, iar tu ai nevoie de experienţe diverse pentru a ajunge la înţelegerea şi manifestarea adevăratei tale naturi pe aceste planuri. Una dintre aceste experienţe este reprezentată de relaţia cu Andrei. Aşadar, el a apărut pentru a putea dezvolta o relaţie de un tip pe care nu l-ai aprofundat până acum şi urmează să dispară în momentul în care tu vei fi asimilat această experienţă.

 

  

2. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 august, ora 16:13, De ce a apărut Andrei în viaţa mea, ce rol are?

 

În curând, vor începe clipe dificile pentru această relaţie. Veţi începe să vă daţi seama de aspectele neplăcute ale relaţiei, de faptul că fiecare trebuie să renunţe la anumite lucruri atunci când sunteţi împreună. Din ce în ce mai mult încep să iasă la lumină nepotrivirile şi să vă daţi seama că, din moment ce relaţia nu este concepută pe termen lung, nu îşi justifică existenţa nici pe termen mediu. Toate acestea vor atrage finalul relaţiei, deşi este posibil să apară mai multe tentative de resuscitare.

 

 

1. Elena, 05.10.1976, Astrorelaţie, cu 16.07.1943, mesaj primit pe 27 august, ora 10:34

 

Conjuncţia dintre Saturn de pe harta ta natală şi Nodul său Nord arată că, în ciuda diferenţei apreciabile de vârstă în favoarea lui, el este cel care are ceva de învăţat de la tine. Acest interaspect este favorabil în primul rând relaţiilor profesionale, el putând să te ajute să îţi realizezi numite ambiţii.
Cuadratura dintre Lună şi Uranus indică însă o relaţie care nu poate dura foarte mult timp, din cauza apariţiei periodice a unor puternice tensiuni. Cuadratura Soare-Lună indică şi ea posibilitatea unor conflicte puternice, iar cuadratura Soare-Marte aduce, la rândul săi, multe certuri şi tensiune.
Aspectul favorabil dintre Lună şi Marte subliniază ideea că el te poate ajuta să îţi pui în valoare anumite capacităţi încă neutilizate, pe care să ajungi nu numai să le foloseşti bine pentru dezvoltarea ta interioară, dar şi să le poţi exprima în orice fel de relaţie.
În concluzie, nu avem de a face cu o relaţie ideală, dar totuşi între dumneavoastră pot avea loc anumite schimburi favorabile ambelor părţi. Trebuie să construiţi această relaţie în aşa fel încât să puteţi prelua ceea ce este bun şi să puteţi evita riscurile
 

 

MESAJE PRIMITE PE 26 AUGUST

 

4. Carmina, 03.03.1969, Astroprofesie, mesaj primit pe 26 august, ora 16:24

 

O perioadă favorabilă din punct de vedere profesional este cea cuprinsă între 20 octombrie şi 10 noiembrie acest an. Atunci poţi încerca să obţii un statut profesional superior celui din acest moment.

Planul profesional va reprezenta una dintre preocupările tale majore şi va trebui să cheltuieşti multă energie pentru a avea succes în acest domeniu, până spre sfârşitul anului 2012. Abia după aceea te poţi aştepta la stabilitate pe plan profesional.

În ciuda impulsurilor tale spre evoluţie rapidă, caracteristica de bază a evoluţiei tale profesionale rămâne încetineala. Este un lucru firesc pentru un nativ a cărui hartă natală prezintă o conjuncţie atât de strânsă între guvernatorul casei profesiei şi Saturn.

 

 

3. Adriana, 15.09.1981, Previziuni pentru 15 septembrie 2009, mesaj primit pe 27 august, ora 15:13

 

Fiind vorba chiar de data naşterii tale, există mai multe aspecte pozitive. Dintre acestea, cel mai important este reprezentat, bineînţeles, de conjuncţia dintre Soarele natal şi poziţia Soarelui din ziua respectivă, ceea ce îţi conferă foarte multă energie şi şanse bune de succes.

În acelaşi timp, conjuncţia Soarelui cu Saturn aduce o energie constructivă care îţi permite să îţi asumi noi responsabilităţi şi te face să te organizezi mult mai bine. Această ordine conferită de Saturn este însă pusă în discuţie de opoziţia Soarelui cu Uranus, care conferă un dispreţ al rutinei şi al ordinii prestabilite.

Trigonul dintre Luna natală şi Luna din această zi este un aspect favorabil în special pentru viaţa de familie.

În planurile pe care ţi le faci în această zi trebuie să dai dovadă de simţ practic şi să eviţi să fantazezi prea mult, pentru a nu risca să fii dezamăgită.

Trăgând linie, se poate spune că este o zi favorabilă schimbărilor, dar unor schimbări făcute cu grijă şi pregătite cu multă responsabilitate.

 

 

2. Alleena, 03.04.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 26 august, ora 14:03, Ce şanse am ca relaţia mea cu Paul să evolueze în bine şi să ne căsătorim?

 

Viitorul apropiat sună foarte bine pentru voi doi, dar apoi urmează să apară o serie de probleme, întârzieri, amânări, aspecte pe care trebuie să le rezolvaţi fiecare dintre voi, pentru ca relaţia să evolueze în sensul pe care ţi-l doreşti tu.
Este nevoie de mai mult timp petrecut împreună şi de mai multe experienţe comune. Vorbind metaforic, putem spune că în acest moment aveţi doar materialele de construcţie necesare, dar mai trebuie să faceţi fundaţia şi abia apoi să începeţi să ridicaţi casa.
cel care are mai multe de făcut este el. tu trebuie doar să aştepţi, eventual să îl inspiri şi să îl încurajezi. În schimb, el trebuie să se schimbe radical în anumite privinţe, pentru ca o relaţie pe termen lung între voi doi să devină realitate.
Trebuie să ţii cont şi de faptul că tu nu depinzi în exclusivitate de această relaţie. Începe o perioadă în care se vor lămuri multe lucruri pentru tine şi, la finalul ei, vei avea o familie. acest lucru se va întâmpla cel târziu în 2013, posibil mai devreme.
 

 

1. Corina, 18.01.1982, Astrorelaţie, cu 06.03.1981, mesaj primit pe 26 august, ora 09:02

 

Puteţi avea o relaţie şi o căsătorie fericită împreună, deoarece sunt multe aspecte care indică o mare compatibilitate.
Suprapunerea Lunii tale peste Juno a lui (asteroidul căsătoriei) este un aspect care indică şanse foarte mari de uniune legală între cei doi parteneri. acest aspect este susţinut şi de altele care indică o mare armonie între voi, de exemplu faptul că Marte de pe harta ta natală (indicând tipul de bărbat care te atrage) se află în acelaşi semn (Balanţă) cu Ascendentul lui.
Aveţi gusturi comune în mai multe domenii, vă înţelegeţi bine şi din punct de vedere sexual şi chiar puteţi împărtăşi anumite preocupări artistice, ajungând să creaţi ceva împreună.
Un aspect la care trebuie să fiţi atenţi ţine de modul în care fiecare dintre voi se implică în această relaţie şi de eforturile pe care le faceţi. există indicii că „greul“ relaţiei poate să cadă asupra ta, în sensul că tu să primeşti mai puţin decât oferi. acest lucru se poate datora faptului că, în anumite momente, îţi poate limita libertatea, în timp ce nu acceptă ca tu să procedezi la fel cu el.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 25 AUGUST

 

2. Alexandra, 07.05.1989, mesaj primit pe 25 august, ora 13:42, O să îmi iau examenele din septembrie?

 

Poţi lua aceste examene, dar cu condiţia să accepţi fără nici un fel de comentarii sau opoziţie tot ceea ce presupune o bună pregătire pentru ele, inclusiv aspectele neplăcute. Nu va fi o experienţă frumoasă.
Trebuie să fii foarte atentă (nu numai acum în septembrie, ci mereu) la examenele care implică o evaluare a cunoştinţelor tale de limbă străină. Este un aspect sensibil, în legătură cu care pot oricând să apară probleme.
Pe termen mediu, trebuie să începi să participi la cât mai multe activităţi pe plan intelectual, desfăşurate în public: colocvii, conferinţe, simpozioane, diferite cercuri. Acest lucru te va disciplina mult şi îţi va fi de folos pe viitor.
 

 

1. Corina, 18.01.1982, mesaj primit pe 25 august, ora 10:36, Când îmi găsesc jumătatea?

 

Şansele de a-ţi găsi jumătatea sunt foarte bune chiar începând cu sfârşitul acestei veri. ai deja dispoziţia emoţională necesară unei astfel de întâlniri decisive şi, de asemenea, ai înţeles importanţa unei relaţii de cuplu în viaţa ta. Nu numai că Saturn a părăsit casa a 7-a – experienţă care te-a ajutat să îţi stabileşti priorităţile pe planul relaţiilor – dar, chiar în perioada următoarelor 4+5 luni, el face şi un aspect favorabil cu guvernatorul casei căsătoriei. Această conjunctură este favorabilă pentru iniţierea unei relaţii de cuplu pe termen lung, mai ales că ea reuşeşte să contracareze opoziţia existentă pe harta ta natală între guvernatorul casei 7 şi Saturn.
Prin urmare, fii optimistă şi uită-te bine în jur în ultimele luni din acest an şi la începutul anului următor! Sunt şanse foarte bune ca jumătatea ta să apară chiar acum.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 24 AUGUST

 

1. Ana, 09.05.1981, Astrorelaţie, cu 15.06.1980, mesaj primit pe 24 august, ora 16:17

Este o relaţie care are şanse bune de reuşită. Cel mai favorabil interaspect este reprezentat de conjuncţia Lunilor voastre, care indică faptul că vă exprimaţi emoţiile în mod asemănător şi vă puteţi simţi bine împreună în orice împrejurare. Preferaţi acelaşi tip de intimitate, lucru care contează mult în durabilitatea unei relaţii.
De asemenea, există multe lecţii de viaţă pe care le puteţi învăţa mai bine împreună. Faptul de a trece prin multe experienţe comun este util pentru amândoi, dar şi pentru relaţie.
Tu îi poţi stimula imaginaţia şi îl poţi ajuta să îşi îmbunătăţească modul de exprimare. El îţi poate dovedi, în anumite ocazii, netemeinicia unor vise şi dorinţe ale tale.
Pot apărea şi probleme, în special ca urmare a obiceiului tău de a nu fi în totalitate sinceră şi de a păstra în permanenţă anumite secrete, mai ales în ceea ce priveşte planurile de viitor. Este foarte important ca amândoi să daţi dovadă de totală deschidere unul faţă de celălalt, pentru că altfel se va ajunge la neîncredere reciprocă şi poate să apară chiar riscul ca tu să îl trădezi pe el, ceea ce ar duce la ruperea relaţiei.
Trăgând linie, majoritatea aspectelor sunt favorabile şi aveţi toate şansele să construiţi împreună o relaţie de succes.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 22 AUGUST

 

1. Cecilia, 24.10.1963, Astrotarot, mesaj primit pe 22 august, ora 20 :21, Ce şanse am să mă căsătoresc ?

 

Sunteţi o femeie puternică, de o profunzime neobişnuită pentru majoritatea bărbaţilor, iar acest lucru îi poate speria.

Trebuie să încercaţi să vă puneţi mai mult în valoare atuurile fizice, iar în privinţa a ceea ce simţiţi, este nevoie să păstraţi tăcerea destul de des. Din păcate, acesta este adevărul în ziua de azi: tipul dumneavoastră de feminitate nu poate atrage decât bărbaţi puternici şi rafinaţi, care nu se întâlnesc prea des.

În concluzie, vă puteţi căsători doar în măsura în care acceptaţi, în destul de multe împrejurări, să nu fiţi dumneavoastră înşivă, ci să vă comportaţi aşa cum simţiţi că ar vrea partenerul. Rămâne să decideţi ce tip de compromisuri sunteţi dispusă să acceptaţi.

 
 

 

MESAJE PRIMITE PE 20 AUGUST

 

1. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 20 august, ora 20:33, Pe ce perioadă se poate întinde o idilă romantică între mine şi Andrei? (asta în cazul în care se va naşte această idilă)

 

Cel mult câteva luni, deşi este posibil ca, în anumite momente, să se creeze impresia că se poate mai mult.

Depinde foarte mult ce îţi doreşti tu. După cum am mai spus, relaţia aceasta poate oferi clipe frumoase dacă este considerată ceea ce este cu adevărat: o idilă. În cazul în care îţi doreşti o astfel de „iubire de-o vară“ (chiar dacă ea se va întinde şi pe durata toamnei), atunci poţi încerca, neuitând, de la început până la sfârşit, că nu trebuie să ai altfel de aşteptări.

În cazul în care îţi doreşti ceva mai serios, nu are rost să te aventurezi într-o relaţie care are şanse foarte mari să se încheie peste numai câteva luni.

 

 

 

4. A., Bihor, astrotarot, mesaj primit pe 20 august, 00:24, Ar da rezultate dacă aş începe un bussiness?

 

Cu siguranţă. Şi este bine să începi o afacere chiar în acest an. Aspectele sunt extrem de pozitive şi ideile pe care le ai acum au toate şansele să dea cele mai bune rezultate.
De fapt, ai avut o şansă de a face câteva speculaţii care să dea rezultatele foarte bune şi în această primăvară, în lunile aprilie-mai. Nu ai profitat de ea, dar această şansă va reveni pe parcursul acestei toamne.
De altfel, demararea unei afaceri se leagă foarte bine de nevoia de experienţă de care vorbeam şi răspunzând la întrebarea despre jobul tău. O afacere înseamnă bani în plus, experienţă suplimentară şi poate să fie o parte însemnată din strategia pe termen lung pe care ţi-o recomandam.

 

 

3. A., Bihor, astrotarot, mesaj primit pe 20 august, ora 00:21, Până când voi rămâne la jobul actual?

 

Până să apară cotituri importante în cariera ta, mai sunt doi ani. Schimbări decisive vor avea loc abia începând cu august-septembrie 2011.

Asta nu înseamnă însă că trebuie să rămâi până atunci la aceeaşi slujbă. Dimpotrivă, trebuie să sondezi piaţa şi este foarte posibil să găseşti ceva mai bun. Nu va fi vorba de slujba ideală, dar poate fi un job care să îţi aducă o experienţă în plus, profitabilă pe viitor.

Încearcă să ai nu slujbe pe termen lung, ci o strategie profesională pe termen lung!

  
 

2. A., Bihor, astrotarot, mesaj primit pe 20 august, ora 00:21, Îl voi moşteni pe domnul G.?

 

Evoluţiile pe termen scurt nu îţi vor fi favorabile.

Trebuie să te bazezi cât mai mult pe sfaturile unei persoane apropiate de sex feminin, care te pot ajuta să obţii ceea ce se poate obţine din această moştenire.

Nu trebuie să te aştepţi nici ca pretenţiile tale să fie satisfăcute în totalitate, şi nici ca lucrurile să se încheie foarte repede.

Trebuie să te gândeşti bine cât de importantă este pentru tine această moştenire, pentru că insistenţa pentru dobândirea va aduce relaţii tensionate şi, în final, rupturi cu mai multe persoane.

 
 

1. A., Bihor, Astrotarot, mesaj primit pe 20 august, ora 00:20, Voi reuşi să cumpăr apartamentul?

 

Sunt şanse foarte bune. În cazul în care influenţele nu se vor schimba în mod spectaculos (şi nu e nici un motiv pentru care s-ar schimba) vei reuşi să îl achiziţionezi.

Cel mai bine ar fi să nu încerci acest lucru imediat, ci să aştepţi venirea toamnei. Lunile octombrie - noiembrie cea mai favorabilă perioadă pentru o astfel de achiziţie importantă. Aşadar, dacă nu te grăbeşti foarte mult, temporizează lucrurile până atunci!

 

 

 

MESAJE PRIMITE PE 19 AUGUST

 .

2. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 19 august, ora 19:46, Ce l-a împins pe Andrei să mă invite la munte?

 

Andrei vrea o relaţie în care el să fie vioara întâi, iar vioara a doua să nu existe. Este atras de tine, dar nu crede că această relaţie poate avea un viitor pe termen lung. Însă acest lucru nu contează în acest moment. Trăieşte clipa, iar în această clipă vrea să fie alături de tine, chiar dacă – după cum am spus – nu crede că va gândi la fel şi în viitor.
Oricum, o dezvoltare a relaţiei cu el nu ţi-ar permite să te manifeşti în voie. Ai nevoie de un alt tip de relaţie şi de un alt tip de bărbat.
În concluzie, invitaţia lui e comparabilă cu cea a unui puşti care a terminat liceul către o fată de care îi place: ştie că, plusând astfel, e posibil ca ea să creadă că e îndrăgostit şi, în replică, să se comporte aşa cum vrea el.

 

 

1. Simona, 19.12.1974, Astrotarot, mesaj primit pe 19 august, ora 19:00, Am şanse să-mi mai refac viaţa? Când şi cu cine?

 

Sunt două perioade favorabile pentru o căsătorie. Prima dintre ele este cuprinsă între toamna 2009 şi vara 2010, iar a doua între sfârşitul anului 2012 şi toamna lui 2013. o variantă probabilă este aceea în care îţi întâlneşti alesul în prima dintre aceste două perioade şi te căsătoreşti cu el în a doua perioadă.

Va fi un bărbat mult mai cu picioarele pe pământ decât ceea ce ai cunoscut până acum. Va fi preocupat îndeosebi de lucrurile concrete, practice, materiale. Te va uimi prin capacitatea sa deosebită de muncă. De altfel, chiar de la început vei fi sedusă de modul în care îşi respectă îndatoririle pe care şi le asumă şi de simţul datoriei de care dă dovadă. Vei iubi momentele în care te va lăsa să lucrezi împreună cu el la anumite proiecte.

El îşi va exercita aceste calităţi de om serios într-un domeniu destul de excentric. Slujba lui este una neobişnuită, într-un domeniu despre care oamenii nu cunosc nimic, în afară de câteva clişee total false.

Vă veţi completa pe multe planuri, singurele probleme putând să apară în cazul în care, la un moment dat, tu vei simţi nevoia unei evoluţii spirituale sau a unor cercetări într-un domeniu esoteric. El nu îţi va împărtăşi aceste preocupări, neavând disponibilităţile interioare pentru aşa ceva.

Partenerul dumneavoastră va fi născut într-un semn de pământ, cel mai probabil Capricorn sau Taur.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 18 AUGUST

 

7. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 18 august, ora 16:35, Ce simte acum pentru mine?

 

Din nou i-ai oferit elemente noi, astfel încât iar trebuie să îşi reconsidere concluziile la care ajunsese mai înainte. Este mai deschis şi mai receptiv la propunerile pe care i le faci, dar este posibil ca nici această stare să nu dureze prea mult.

Rămâne nevoia lui de a simţi că îşi păstrează controlul, că stăpâneşte evoluţia acestei relaţii şi că are ultimul cuvânt de spus în tot ceea ce se întâmplă. Această nevoie a lui, despre care am mai vorbit, este unul dintre principalele aspecte de care trebuie să ţii cont. Nu îi da niciodată impresia că iei decizii care vă privesc pe amândoi fără să îl consulţi! (Asta nu înseamnă şi că nu trebuie să iei asemenea decizii, vorbeam doar despre impresia pe care trebuie s o laşi).

 

 

 

6. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 18 august, ora 16:33, E posibilă o căsătorie între mine şi C.?

 

Da, pentru că relaţia voastră implică foarte multe elemente karmice, dar nu numai de tipul celor care ţin de plata unor datorii, ci şi din cele care presupun începutul unei evoluţii pe termen lung împreună.

Tu ai de jucat un rol important în viaţa lui, iar acest rol se poate împlini foarte bine în cadrul unei căsătorii.

Pentru asta, după cum am mai spus, trebuie să vă acordaţi reciproc multă libertate şi să aveţi deschidere faţă de tot ce este nou şi perceput de majoritatea oamenilor drept straniu. Încercaţi ca în dezvoltarea acestei relaţii să nu ţineţi cont nici de exemple, nici de ceea ce vedeţi în jur sau de ce spun alţii, ci construiţi-o în felul vostru unic!

 

 

5. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 18 august, ora 16:32, În cât timp vom reuşi să fim cu adevărat împreună eu şi C.?

 

Nu trebuie să te grăbeşti. Chiar dacă apare uneori dorinţa de a avea totul dintr-o dată, cel mai bine pentru relaţia voastră este ca ea să evalueze gradat. Insist asupra acestui fapt pentru că una dintre caracteristicile acestei relaţii (şi în acelaşi timp unul dintre principalele riscuri) este nerăbdarea.

În primul rând, trebuie să ajungeţi să fiţi împreună, din ce în ce mai mult, la nivel psihic, emoţional şi în ceea ce priveşte dorinţele şi planurile de viitor. Astfel, viaţa împreună va fi un efect al tuturor acestor aspecte şi va veni ca ceva firesc. Pentru acest timp de a fi împreună, puteţi face progrese importante încă din acest an. Pentru a fi împreună într-o relaţie stabilă şi de lungă durată, acceptată ca atare atât de voi doi, cât şi de cei din jur, este nevoie de mai mult timp, cel mai probabil în jur de doi ani.

 

 

4. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 18 august, ora 16:30, Aţi avut dreptate cu acel semn, a funcţionat. Aseară ne-am întâlnit. Ce a reuşit să schimbe această întâlnire?

 

Pentru el, întâlnirea de aseară a adus o deschidere mai mare faţă de tine. Începe să îşi dea seama că nu are motive să păstreze o atitudine rezervată, aşa încât de acum înainte poţi să îi faci mai multe propuneri, la care este foarte probabil să răspundă afirmativ. Toate acestea însă – treptat şi cu răbdare!

Pentru tine, întâlnirea a dus ceva mai multă încredere în posibilitatea ca această relaţie să se întindă pe termen lung.

Pentru relaţie, poţi considera acest moment ca unul de început al unei noi etape. În continuare, tu te implici mai mult decât el sau ai dorinţe mai serioase, dar şi la el apar schimbări tocmai în direcţia dorită de tine.

 

 

3. Lacri, 22.06.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 18 iulie, ora 13:02, Când mă voi căsători?

 

Nu trebuie să îţi faci probleme în legătură cu întârzierea căsătoriei, pentru că este înscrisă în destinul tău. Este normal să te căsătoreşti la o vârstă mai avansată decât se întâmplă în cele mai multe cazuri.

Vei deveni din ce în ce mai conştientă de necesitatea de a avea propria familie, dar acest lucru se va realiza abia după ce, peste doi ani, în toamna 2011, un eveniment decisiv va avea un impact deosebit asupra evoluţiei ulterioare a destinului tău. Atunci vei lua o hotărâre foarte importantă, ale cărei urmări se vor vedea din plin începând cu anul 2012.

Căsătoria se va dezvolta ca urmare a unei relaţii care a început ca o prietenie. Este vorba de un partener ambiţios, pe care îl admiraţi pentru talentele sale şi pentru faptul că încurajează şi exprimarea liberă a propriilor dumneavoastră talente. Este posibil să locuiţi împreună un timp înainte de căsătorie.

 
 

2. Lacri, 22.06.1977, mesaj primit pe 18 iulie, ora 11:43, Mă voi împăca şi căsători cu Gicu?

 

Tu deja ştii cum ar trebui să fie lucrurile între voi şi cine are dreptate. Trebuie să eviţi să ajungi la o împăcare din care tu nu ai nimic de câştigat, ci cedezi doar pentru a fi cu el. Aşteaptă ca el să facă eforturi pentru această împăcare.

Puteţi fi fericiţi împreună, chiar într-o relaţie de căsătorie. Pentru asta însă, trebuie să încetezi să iei decizii numai cu inima şi să iei puţin exemplu chiar de la el. spune-i în mod deschis că te deranjează schimbările lui frecvente de planuri şi de comportament şi că vrei ca de acum înainte să ia mult mai în serios dorinţele şi argumentele tale.

Pentru fericirea voastră, este nevoie de o rafinare a lui, de o schimbare a comportamentului său în sensul unei mai mari atenţii acordate sentimentelor tale.

 

 

1. Adriana, 06.09.1976, mesaj primit pe 18 august, ora 10:55, Cum va evolua relaţia cu soţul meu Alexandru?

 

Relaţia voastră va evolua foarte bine în ceea ce priveşte înţelegerea pe plan intelectual şi interesele comune. Vă puteţi fi de folos unul altuia şi puteţi avea reuşite împreună.

În schimb, pe plan emoţional, evoluţia este inversă. Sentimentele sunt tot mai puţin intense, ajungându-se chiar la momente de indiferenţă reciprocă.

Alexandru trebuie să accepte că este nevoie de o schimbare importantă în privinţa raporturilor de putere din această relaţie, pentru că altfel se poate aştepta la surprize din partea ta.

În tine are loc o adevărată trezire a unor capacităţi latente şi o transformare care va deveni un test greu de trecut pentru Alexandru. O altă provocare pentru cuplul pe care îl formaţi poate fi reprezentată de o viaţă socială mult mai intensă şi mai regulată.

Toate aceste provocări vor acţiona în viitorul apropiat, pe termen scurt. Atunci când se va ajunge la momente mai tensionate, decizia hotărâtoare îţi va aparţine ţie. El poate doar să te influenţeze, dar tu vei fii cea care va hotărî ce se va întâmpla mai departe.

Modul în care veţi trece peste aceste probleme va arăta dacă formaţiuni cuplu cu adevărat puternic, capabil să evolueze în orice împrejurări. Sunt şanse bune ca lucrurile să stea chiar aşa.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 17 AUGUST

 

Tags:

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop