loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3060 ori.
RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - DECEMBRIE

 

 

PENTRU RĂSPUNSURI LA MESAJELE PRIMITE ÎN 2010,

CLICK AICI

 

 

Mesaje trimise pe 30 decembrie

 

3. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 30 decembrie, ora 21:13, Didi îmi tot spune că mă iubeşte şi e îndrăgostit. E adevărat?

 

Didi chiar doreşte să înceapă o relaţie cu tine, însă deocamdată este devreme şi exagerat să vorbim despre iubire.
În ultimele săptămâni, îţi acordă mai multă importanţă şi este dispus să cedeze mai mult, pentru a avea o relaţie cu tine.
Pe termen lung, relaţia cu el se poate dezvolta, dacă tu doreşti cu adevărat acest lucru şi eşti dispusă să te adaptezi în funcţie de dorinţele lui.

 

 

2. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 30 decembrie, ora 21:11, De ce se poartă blonda reticent cu mine, gelozie cumva?

 

Faptul că vede în tine o posibilă rivală este unul dintre motivele acestui comportament reticent.
Totuşi, nu este singurul motiv. În general nu te simpatizează şi este deranjată de comportamentul tău, pe care de multe ori îi vine greu să îl înţeleagă.

 

 

1. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 30 decembrie, ora 21:08, Blonda e cuplată cu Eduard?


Nu e vorba de o relaţie, ci mai mult de dorinţa de a exista o relaţie. Dorinţă care nu se manifestă şi pe plan concret.

Cea interesată pentru o astfel de relaţie este blonda, Eduard nu pare a avea astfel de intenţii.

 

 

Mesaje trimise pe 29 decembrie

 


2. Mihaela, 05.10.1981, Astrotarot, mesaj trimis pe 29 decembrie, ora 23:56, Vor fi de încredere noii chiriaşi din apartament? Vor plătit tot sau vor produce daune?

 

Există posibilitatea să apară unele probleme, mai ales pe termen scurt (sau poate că acestea au apărut deja, ţinând cont că mesajul a fost trimis acum 6 zile). Totuşi, ele pot fi depăşite dacă fiecare spune deschis ce îşi doreşte şi cădeţi de acord asupra unor reguli care să fie respectate.
În cazul în care apar totuşi probleme serioase, vă sfătuim să încercaţi să puneţi capăt cţât mai repede relaţiei cu ei.

 

 

1. Nae Costel, 28.05.1985, Astrotarot, mesaj trimis pe 29 decembrie, ora 19:35, Ce şanse am cu Andreea? Ce şanse am în cariera de modeling?

 

O posibilă relaţie cu Andreea ţine mai mult de dorinţele tale, dar este puţin probabil să ajungă să evolueze pe plan concret. Chiar dacă acest lucru s-ar întâmpla, nu ar fi mari şanse să se menţină pe termen lung.
În cariera de modeling, poţi să încerci. Dacă investeşti energie şi, după ce treci de etapele preliminare, începi să vii cu ceva nou, deosebit de ceea ce face restul lumii, poţi să reuşeşti.

 


Mesaje trimise pe 28 decembrie

 

 

3. Adriana, 15.09.1981, Astrorelaţie cu Radu, mesaj trimis pe 28 decembrie, ora 21 :35 (Prin ce persoane îl pot face pe Radu să fim împreună, să creadă în mine, fără să asculte de persoane rău intenţionate ?)

 

Este nevoie de persoane care să dea dovadă de subtilitate, să nu îi spună direct ce este bine pentru el, ci să îi sugereze acest lucru, să îl ajute să înţeleagă acest lucru de unul singur.
Nu va aprecia dacă cineva o să încerce să îl convingă într-un mod agresiv, dar poate fi deschis spre îndrumări, sfaturi venite de la o persoană pe care să o aprecieze chiar şi din punct de vedere spiritual.
În plus, este bine ca el să ştie că sunteţi de acord cu diferite proiecte ale lui, că sunteţi dispusă şi capabilă să lucraţi împreună cu el pentru a le aduce la îndeplinire. De asemenea, este bine să ştie că aveţi obiective comune.

 

 

2. Mihaela, 05.10.1981, Astrotarot, mesaj trimis pe 28 decembrie, ora 14:21, În răspunsul din 11 decembrie aţi spus că I. nu intenţionează să acţioneze şi ar fi bun un impuls exterior. Cum să procedez?

 

Trebuie să fie ceva nou şi care să pară destul de nevinovat, jucăuş, chiar neserios. Deci nu este nevoie de o propunere serioasă, de un proiect important, ci pur şi simplu vă va fi de folos dacă veţi împărtăşi cu el un hobby al dumneavoastră, îl veţi implica într-o astfel de pasiune sau chiar îi veţi propune să faceţi împreună un joc sau ceva care să semene cu un joc. Noutatea iniţiativei, dar şi faptul că îi va scoate la lumină latura de copil sunt cele două elemente care pot fi de folos relaţiei.

 

 

1. G.,19.02.1972, Astrotarot, mesaj trimis pe 28 decembrie, ora 13:06, Când voi câştiga la loto sau bingo?

 

Există unele perioade în care şansele de a obţine un astfel de câştig sunt mai mari decât de obicei, dar acest fapt nu înseamnă în mod automat că atunci aceste şanse se vor materializa.
Astfel de momente favorabile apar pentru dumneavoastră chiar pe parcursul anului 2010, mai întâi între 12 februarie şi 15 iunie, apoi între 20 noiembrie 2009 şi 25 ianuarie 2010.
Mult succes!
 

 

Mesaje trimise pe 27 decembrie

 

2. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 decembrie, ora 21:29, De ce m-a căutat iar Cătălin? Ce are de gând? Zice că nu mă poate uita.

 

Că nu te poate uita e mult spus. Mai corect ar fi să spunem că îşi aminteşte din când în când de tine, iar atunci chiar şi-ar dori să fiţi din nou împreună.
În perioada sărbătorilor, era normal să se întâmple acest lucru, pentru că are câteva amintiri frumoase.
Totuşi, nu este recomandabil să îl încurajezi în nici un fel. Tratează-l cu răceală şi, dacă este capabil într-adevăr de iubire pe termen lung, va insista (e puţin probabil să se întâmple aşa).

 

 

1. A., 27.09.1981, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 decembrie, ora 17:49, Fac revelionul cu B.? Sunt şanse să ne împăcăm dacă îl caut, sau e cu altcineva?

 

Deşi nu este implicat în ceva suficient de serios ca să excludă orice variantă, sunt puţine şanse să faci revelionul cu B. Dacă şi-ar fi dorit acest lucru, propunerea ar fi venit din partea lui, nu ar fi trebuit să faci tu nimic special.
 

 

Mesaje trimise pe 25 decembrie

 

1. Mariana, 11.11.1972, Astrotarot, mesaj trimis pe 25 decembrie, ora 15:29, Cât va mai dura relaţia cu Claudiu şi dacă el va lua decizia de despărţire.

 

Relaţia a trecut printr-un moment dificil chiar la jumătatea acestei luni, în momentul în care aţi început să trimiteţi mesaje, dar, după cum rezultă din ultimul mesaj, ea nu s-a încheiat.
Un astfel de moment se va repeta şi pe parcursul anului viitor, când influenţele astrale sunt asemănătoare, momentul de maximă intensitate a lor fiind sfârşitul lunii august. Dacă trece şi peste acel hop, relaţia are şanse să continue pe termen mai lung.
Deocamdată este greu de spus ce va face Claudiu, pentru că el nu a rumegat încă lucrurile de care spuneam că şi-a dat seama în ultimul timp.
 

 

Mesaje trimise pe 24 decembrie

 

 1. Ana, 07.07.1972, Astrotarot, mesaj trimis pe 24 decembrie, ora 11:52, Voi divorţa de soţul meu?


Pentru lua o decizie în acest sens, trebuie să aşteptaţi momentul septembrie 2010, lună pe parcursul căreia se vor clarifica multe lucruri legate de mariajul dumneavoastră şi de posibilitatea de a-l continua sau de a-l întrerupe.
În cazul în care veţi lua decizia de a nu mai continua alături de soţul dumneavoastră, sfârşitul lunii noiembrie poate să aducă hotărârea definitivă.

 

Mesaje trimise pe 22 decembrie

 

2. Simona, 21.04.1988, Astrotarot, mesaj trimis pe 22 decembrie, ora 22:49, Când o să mă căsătoresc?

 

Anul 2012 este cel mai potrivit pentru a lua o decizie în acest sens. Atunci, Jupiter va face un tranzit atât peste guvernatorul casei a 7-a, cât şi peste Juno, asteroidul căsătoriei. Aceste două aspecte, survenite la distanţă de numai câteva luni, vor aduce o dezvoltare pe planul mariajului, astfel că sunt şanse foarte mari ca în anul respectiv să te căsătoreşti.

 

 

1. Ionela, 20.08.1981, Astrotarot, mesaj trimis pe 22 decembrie, ora 10:57, Mă voi căsători cu Claudiu?

 

Este de aşteptat ca lucrurile să evolueze şi să vă daţi seama că, pentru voi, căsătoria este cea mai bună variantă. Veţi face acest pas, în ciuda obstacolelor care există, în primul rând interioare.
După căsătorie, trebuie să aveţi grijă să vă puneţi de acord asupra tuturor aspectelor importante din viaţa voastră şi asupra proiectelor de viitor, pentru că există posibilitatea să aveţi planuri diferite.
 

 

Mesaje trimise pe 21 decembrie

 

1. Tonti, 04.01.1952, Astrotarot, mesaj trimis pe 21 decembrie, ora 04:03, Cât timp voi locui cu băiatul şi nora? Cum va decurge relaţia cu ei?

 

 

În viitorul apropiat, relaţia va merge bine. între voi va fi bună-înţelegere şi armonie.
Apoi, treptat, vor apărea şi anumite nemulţumiri ale tale, datorate nu atât ţie sau lor, cât situaţiei în care vă aflaţi şi diferenţei obişnuite de opinii, care decurge din diferenţa de vârstă. Tu însă nu îţi vei exprima aceste nemulţumiri, ci vei avea tendinţa de a le ţine în interior, pentru a nu deranja.
Practic, la sfârşitul anului viitor vei simţi nevoia să stai singură, dar este posibil să ajungi să faci acest lucru abia peste trei ani, pe parcursul lui 2012.
 

 

 

Mesaje trimise pe 20 decembrie

 

2. Gabriel, 26.12.1982, Astrotarot, mesaj trimis pe 20 decembrie, ora 16:34, Când mă voi căsători?

 

Perioada cea mai favorabilă pentru căsătorie este în prima jumătate a anului 2013.
De asemenea, bune din punct de vedere sentimental se anunţă şi ultimele luni ale lui 2011 şi începutul lui 2012.
Decizia nu va fi una fulgerătoare, venită în urma unei inspiraţii de moment, ci bine gândită dinainte. De asemenea, sunt şanse mari ca partenera ta de viaţă să fie ori mai în vârstă, ori cu un comportament mai matur decât al tău.

 

 

1. Bubu, 27.06.1976, Astrotarot, mesaj trimis pe 20 decembrie, ora 16:06, O să fie ceva între mine şi Moulin?

Probabil că nu. Trecutul îşi va pune din plin amprenta asupra voastră, şi nu într-un mod favorabil. Fiecare dintre voi pare să găsească foarte dificil să se desprindă de anumite tipare de comportament şi să uite diferite lucruri care s-au întâmplat în trecut.
Pe plan emoţional, e posibil să apară la un moment dat o persoană cu care unul din voi a avut mai înainte o relaţie, care să vrea reînnoirea poveştii de iubire şi chiar să reuşească acest lucru.
 

 

Mesaje trimise pe 19 decembrie

 

3. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 decembrie, ora 23:02, Cât timp voi mai sta la actualul serviciu?

 

Există aspecte tensionate pe plan profesional în perioada actuală şi nu numai.
Punctele culminante ale acestor influenţe nefaste sunt chiar acum, între decembrie 2009 şi februarie 2010, şi apoi la începutul toamnei anului următor. În oricare din aceste momente este posibil să ai parte de surprize neplăcute.
Cel mai bine este să temporizezi, să amâni lucrurile, îndeplinindu-ţi sarcinile cu seriozitate. De asemenea, nu ar strica nişte protectori, cu cât mai mulţi, cu atât mai bine, în sensul că nu e recomandat să te bazezi pe o singură persoană.
Deci există pericol mare în cele două intervale de timp amintite. După aceea, ai o mai mare libertate de acţiune şi vei putea să decizi singură, spre avantajul propriu, ce să faci mai departe pe plan profesional.

 


2. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 decembrie, ora 19:34, De ce se poartă ciudat Eduard cu mine?

 

Comportamentul lui ţine mai degrabă de propriile lui probleme decât de relaţia dintre voi doi. I se întâmplă o serie de lucruri nu tocmai plăcute şi este normal ca, într-o astfel de perioadă, frământările interioare să îşi pună amprenta şi asupra comportamentului său exterior.

 

 

1. Mariana, 11.11.1972, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 decembrie, ora 18:55, La ce anume se referă schimbarea de care amintiţi în răspunsul 1 din 17 decembrie?


Schimbarea se referă la modul în care s-a construit relaţia voastră de până acum. El te încadrase pe tine într-o anumită categorie şi era mulţumit să te perceapă în acest mod. Acum, şi-a dat seama că acea etichetă nu se potriveşte în întregime şi că, în anumite privinţe, eşti altfel decât credea el. Acest lucru nu îi place, deoarece i se pare complicat şi greu de controlat.
Pe scurt, a văzut sau a intuit în legătură cu tine anumite lucruri care l-ar face să se simtă nesigur în cazul unei relaţii. Şi-a dat seama că eşti greu de controlat.

 

 

Mesaje trimise pe 18 decembrie

 

5. Petrică, 24.11.1978, Astrotarot, mesaj trimis pe 18 noiembrie, ora 23:29, Va mai fi ceva între mine şi Alina?

 

Sunt şanse puţine ca pe viitor voi doi să mai fiţi împreună. Pe plan emoţional, relaţia pare terminată şi foarte greu de resuscitat, iar dacă la acest nivel lucrurile stau aşa, celelalte nici nu mai contează.
Dacă ţii neapărat să fi cu ea, o ai putea avea o şansă dacă faci un gest nebunesc, ceva care să îi dovedească în mod clar că ţii la ea. Dar nici aşa rezultatul nu este neapărat unul pozitiv.
 

 

4. Elena, 25.11.1984, Astrorelaţie cu D., mesaj trimis pe 18 decembrie

 

Sorii sunt în trigon, ceea ce constituie un avantaj, deoarece există o bună înţelegere şi posibilităţi de evoluţie comună. În plus, vă reîncărcaţi reciproc din punct de vedere energetic, fiecare fiind capabil să îl susţină pe celălalt.
În schimb, lunile sunt în cuadratură, ceea ce indică faptul că preferaţi ambianţe şi companii diferite, de aici putând să rezulte conflicte şi neînţelegeri.
Cu alte cuvinte, vă înţelegeţi bine la nivel conştient şi obţineţi rezultate excelente atunci când trebuie să acţionaţi pe plan concret, dar la nivel interior, atunci când este vorba de lucruri care ţin de trăire, se sentiment, de predispoziţii afective, sunteţi diferiţi. Pentru ca o asemenea relaţie să meargă, este nevoie de multă toleranţă şi de capacitatea de a-i oferi celuilalt toată libertatea de care are nevoie.
Ţinând cont şi de celelalte aspecte, mai ales de faptul că aveţi asteroidul căsătoriei în aceeaşi zodie şi că face aspecte armonioase, există posibilitatea unei căsătorii, cu menţiunea că trebuie ţinut cont de aspectele amintite mai sus.
 

 

3. Elena, 25.11.1984, Astrotarot, mesaj trimis pe 18 decembrie, ora 02:19, Câţi copii o să am?

 

Este posibil ca, din diferite motive, o perioadă de timp să preferaţi să nu aveţi copii.
Apoi, atunci când vă veţi decide că doriţi copii, aceştia vor apărea fără să fie nevoie de mari eforturi. Ei pot fi mai mulţi.
Relaţiile cu copiii şi moştenirea pe care le-o veţi lăsa (nu numai pe plan material, ci şi ca sfaturi lecţii de viaţă, sentimente) reprezintă un element esenţial al programului dumneavoastră karmic.Aşadar, trebuie să fiţi foarte atentă la acest aspect.

 

 

2. Elena, 25.11.1984, Astrotarot, mesaj trimis pe 18 decembrie, ora 02:19, Când o să reuşesc să îmi cumpăr apartament?

 

Un interval favorabil este 2014, mai ales a doua parte a acelui an.
Până atunci, şi în 2012 există două momente importante, în care poţi să faci paşi serioşi spre a-ţi îndeplini acest obiectiv.
Căminul, locuinţa sunt direct legate, în cazul tău, de familia pe care ţi-o vei construi.
 

 

1. Elena, 25.11.1984, Astrotarot, mesaj trimis pe 18 decembrie, ora 02:18, Când mă voi căsători şi câte căsătorii am în destin?

 

Sunt şanse mari să aveţi o singură căsătorie. Construiţi o viziune foarte optimistă despre căsătorie şi acordaţi o mare importanţă partenerului de viaţă, cu care veţi împărtăşi aproape toate preocupările dumneavoastră: sentimente, gânduri, hobby-uri, vise şi proiecte de viitor.
Având şanse mari pentru o primă căsătorie fericită, vă veţi opri acolo şi nu va mai fi nevoie de altă relaţie.
Intervale favorabile pentru căsătorie sunt a doua jumătate a lui 2010 şi, apoi, 2012. Sunt momente în care fie veţi acţiona concret în această direcţie, fie veţi întâlni persoana potrivită sau veţi lua decizia căsătoriei.
Până în a doua jumătate a anului următor, există încă piedici şi indicii ale faptului că nu sunteţi pregătită pentru o eventuală căsătorie.
 

 

Mesaje trimise pe 17 decembrie

 

3. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 17 decembrie, ora 19:09, Dacă şeful meu nu va mai fi director, mă va lua şi pe mine la noul post al lui?

 

Şeful tău se simte legat de tine şi are în vedere această posibilitate.
Totuşi, nu strică să îi aminteşti din când în când că îţi doreşti să îl însoţeşti la noul loc de muncă, pentru a te asigura că, atunci când va fi cazul, va acţiona în acest mod.

 

 

2. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 17 decembrie, ora 15:28, Colegul meu Vali mă place?

 

Da, Vali te place.
Dacă vrei să te apropii de el, acordă-i mai multă atenţie şi emite semnale pozitive.
Pe ceea ce simte el acum se poate dezvolta o relaţie frumoasă.

 

 

1. Mariana, 11.11.1972, Astrotarot, mesaj trimis pe 17 decembrie, ora 09 :47, Ce simte Claudiu pentru mine ?

 

Acum este în curs de a-şi schimba părerea despre tine.
Până de curând, credea că ştie tot şi că nu îi poţi oferi vreo surpriză sau că nu ascunzi ceva interesant. Acum, nu mai este atât de convins de acest lucru, dar schimbarea nu este în avantajul tău. Dimpotrivă, e foarte probabil să ajungă la concluzii care să îl îndepărteze de tine.
 

 

Mesaje trimise pe 16 decembrie

 

5. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 decembrie, ora 20:04, Va fi ceva între mine şi Didi?

 

Actualmente, auspiciile nu sunt deloc favorabile. Pe plan emoţional nu se prea poate vorbi despre sentimente reale, iar pe plan intelectual nu există o înţelegere adevărată.
Totuşi, pe viitor, lucrurile se pot schimba în bine, dacă eşti dispusă să accepţi genul de relaţie pe care şi-l doreşte el – în principal, o relaţie în care el să fie cocoşul, din toate punctele de vedere. Pentru a te apropia, încearcă să îi arăţi ceea ce simţi – nu neapărat direct, pentru că există nenumărate feluri în care poţi să îi sugerezi acest lucru. De asemenea, i-ar face plăcere şi ar fi de folos să împărtăşeşti una dintre pasiunile lui, să poată vorbi cu tine despre un lucru care i-a plăcut întotdeauna.
 

 

4. Elena, 24.11.1975, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 decembrie, ora 19:27, În ce lună din anul 2010 o să îmi găsesc acel loc de muncă?

 

Există două intervale favorabile, primul în lunile martie-aprilie, iar al doilea abia la sfârşitul anului, în noiembrie-decembrie.

În cea de-a doua perioadă, posibilităţile sunt mai mari, în sensul că atunci poate exista şi ajutorul unei persoane străine, despre care am vorbit în mesajele anterioare.

 

 

3. Elena, 24.11.1975, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 decembrie, ora 19:23, În ce domeniu va fi acel loc de muncă? Mă refer dacă o să fie ceva nou pentru mine şi dacă o să mă descurc.

 

Şansele cele mai bune sunt ca schimbarea să nu fie una prea radicală, în sensul că postul va fi asemănător cu cel actual, în acelaşi domeniu sau într-un domeniu înrudit.
Totuşi, trebuie să ţii cont de aspectul amintit şi în răspunsul anterior: în timp, trebuie să ajungi să nu mai depinzi exclusiv de câştigurile financiare provenite din salariu. Dezvoltarea unei afaceri proprii şi găsirea unor surse suplimentare de venit trebuie să devină o prioritate, pe termen lung. Încă nu a venit momentul pentru a acţiona concret, dar trebuie să ai în vedere această posibilitate.
 

 

2. Balena, 27.08.1972, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 decembrie, ora 18:50, Care este lecţia mea de viaţă cu C. C.?

 

Este o lecţie legată de putere: cine o deţine, cum o utilizează cum se comportă cel care nu o deţine.
În principal, este vorba despre o putere de un tip rafinat, superior, care să ajungă să domine puterea brută sau influenţele obişnuite, de pe plan material. Trebuie să acumulezi acest tip de forţă, pe care eventual îl poţi numi putere spirituală.
Aşadar, cheia problemei o reprezintă întrebarea: cine domină şi cine este dominat?

 

 

1. Balena, 27.08.1972, Astrorelaţie, cu 18.08.1969, mesaj trimis pe 16 decembrie, ora 12:37

 

Există posibilitatea unei relaţii de lungă durată între voi doi. Juno, asteroidul căsătoriei, este implicat, în cazul fiecăruia dintre voi, într-o relaţie pozitivă cu o planetă a celuilalt. Mai precis, este vorba de o conjuncţie Jupiter-Juno şi de o altă conjuncţie, Lună-Juno, care în mod normal indică tocmai mariajul.
Cele două Venus natale aflate în conjuncţie indică gusturi asemănătoare şi o modalitate identică de a vă exprima sentimentele. Acest aspect favorizează buna-înţelegere pe plan sentimental.
De asemenea, trigonul Lună-Marte indică o atracţie puternică pe plan fizic, dar şi capacitatea fiecăruia de a-l mobiliza pe celălalt, atunci când este nevoie de o acţiune hotărâtă.
O problemă o poate reprezenta tendinţa ta de a-i critica anumite acţiuni, precum şi faptul că uneori ai un efect descurajant asupra lui. De asemenea, e posibil să considere că ai nevoie de prea mult timp pentru înţelegerea unor probleme fundamentale.
În general însă, compatibilitatea este bună şi relaţia are şanse mari să meargă. Nu va fi extrem de liniştită, dar poate fi fericită, iar acest lucru este cel care contează în primul rând.
 

 

Mesaje trimise pe 15 decembrie

 

3. Elena, 24.11.1975, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 decembrie, ora 21:20, Voi avea ceva probleme financiare în 2010?

 

Există unele aspecte stresante, care indică posibilitatea unor probleme pe parcursul anului 2010. Totuşi, în general nu va fi nimic extrem de spectaculos şi nici nu vor exista diferenţe prea mari faţă de 2009.
Pe plan financiar, mai aveţi de aşteptat câţiva ani până când vor avea loc schimbările cu adevărat importante.

 

 

2. Elena, 24.11.1975, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 decembrie, ora 20:05, Reuşesc să îmi găsesc altceva de lucru în 2010 pe acelaşi post? Aici nu e bine deloc.

 

Sunt şanse bune să apară o schimbare pozitivă pe plan profesional pe parcursul anului 2010.
Aceasta se va datora, în mare măsură, protecţiei unui personaj important, care nu te va ajuta în mod direct, prin acţiune concretă, dar îţi va oferi sfaturile potrivite şi îţi va arăta calea pe care trebuie să o urmezi.
Pe termen lung însă, trebuie să înveţi să faci bani prin mai multe metode, nu numai prin profesia actuală. Este unul dintre obiectivele înscrise în configuraţia ta karmică.

 

 

1. Flory, 08.08.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 decembrie, ora 18:01, Am o propunere pentru un nou job. Dacă se concretizează, să o accept? Sau să rămân la actualul job, prost plătit, dar sigur?

 

O perioadă favorabilă oricărui fel de începuturi, inclusiv unui job nou, debutează la sfârşitul lunii februarie, aproximativ după data de 23. Aşadar, dacă propunerea vizează un nou început tocmai pentru acest interval, este recomandabil să o accepţi.
Tu eşti o persoană cu ambiţii pe plan profesional şi nu este indicat să le înăbuşi pentru a te menţine într-un loc de muncă sigur, dar prost plătit.

 

 

Mesaje trimise pe 14 decembrie

 

2. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 14 decembrie, ora 22:37, Dacă Boby este plecat din ţară acum sau este aici.

 

Boby este ori în străinătate, ori pe punctul de a pleca, de a face o călătorie. Dacă vrei să fii cu el, trebuie să ţii cont şi de acest aspect: va trebui să te muţi. (dar, deocamdată, această perspectivă este una îndepărtată).
În perioada următoare el se va simţi singur şi tu poţi să profiţi la un moment dat de acest lucru pentru a relua legătura cu el.


1. Claudia, 17.07.1973, Astrobani, mesaj trimis pe 14 decembrie, ora 13:36

 

Speculaţiile financiare nu sunt deloc favorizate în perioada actuală, iar acest aspect se menţine şi în cea mai mare parte a anului 2010. Dacă apare vreo idee de afaceri, ea trebuie lăsată pe mai târziu, oricât de bună ar părea.
Cum nici câştigurile provenite din moşteniri sau din dirijarea, sub orice altă formă, a banilor câştigaţi de alţii către dumneavoastră nu sunt bine aspectate, rămâne şansa muncii de zi cu zi, care să aducă un salariu sigur, oricât de modest ar fi el. din acest punct de vedere, mai bine aspectată este perioada verii.
Odată cu înaintarea în vârstă, veţi putea face bani dintr-o profesie care să necesite folosirea intelectului, dar şi a calităţilor dumneavoastră de comunicare.
 

 

Mesaje trimise pe 13 decembrie

 

2. Ela, 05.07.1972, Astrorelaţie cu 31.07.1970, mesaj trimis pe 13 decembrie, ora 23:21

 

Principalul atu al acestei relaţii este comunicarea. Puteţi să vorbiţi foarte mult, să vă împărtăşiţi sentimentele, gândurile, ideile.
Conjuncţia Mercur – Marte indică o foarte bună înţelegere pe plan intelectual şi posibilitatea iniţierii unor acţiuni comune. Este favorabilă, în primul rând, relaţiilor profesionale.
Conjuncţia Soare - Mercur arată, de asemenea, o bună înţelegere şi interese intelectuale comune. El te poate ajuta pe tine să îţi exprimi ideile.
Trigonul Lună - Mercur subliniază existenţa unor interese comune şi indică şi posibilitatea de a crea ceva în comun. Sprijinit şi de celelalte aspecte amintite, acesta poate indica şi apariţia unor calităţi telepatice şi empatice, ajungând să vă simţiţi foarte bine şi la acest nivel.
Jupiter în trigon cu Mercur indică, în plus, şi posibilitatea de schimburi la nivel esoteric sau spiritual.
La nivel de sentiment însă, lucrurile nu stau chiar atât de bine. nu există aspecte stresante, care să indice probleme, dar nici aspecte care să sprijine foarte mult relaţia pe acest plan. Dacă vă asumaţi sarcina de a dezvolta relaţia şi pe acest nivel, soarta vă dă mână liberă, fără să vă sprijine şi fără să se opună.

 

 

7. Ela, 05.07.1972, Astrorelaţie cu Pedro, mesaj trimis pe 13 decembrie, ora 23:19

 

În primul rând, se remarcă faptul că relaţia voastră are o încărcătură karmică, în sensul că tu poţi juca un rol major în evoluţia lui, în a-l ajuta să îşi împlinească destinul. Există 4 aspecte astrale care indică acest lucru, iar toate sunt pozitive.
Conjuncţia dintre Venus şi Nodul Nord, de exemplu, reprezintă un interaspect favorabil căsătoriei, deoarece indică atracţie la nivel fizic, dar şi sentimental, încredere reciprocă şi armonie.
Conjuncţia dintre Nodul Nord şi Saturn este un interaspect favorabil şi relaţiilor profesionale. Poţi să îi dai nişte lecţii şi să îl înveţi ce înseamnă responsabilitatea şi răbdarea, iar aceste lecţii vor juca un rol important în dezvoltarea lui ulterioară. Pe acest plan, un rol important joacă chiar faptul că sunteţi născuţi în ţări şi culturi diferite, lucru „prevăzut în plan“, din moment ce aceste două conjuncţii amintite au loc, în cazul tău, în casa legăturilor cu străinii şi a călătoriilor.
Relaţiile pozitive ale Nodului Nord cu Ascendentul şi cu Uranus aduc şi ele energie pozitivă şi întăresc ideea că aveţi ceva de făcut împreună în această viaţă.
Conjuncţia Marte-Pluton reprezintă, şi ea, un carburant de nădejde pentru întreţinerea acestei relaţii, stimulând orice fel de activitate comună. În plus, fiecare îl poate ajuta pe celălalt să se schimbe, să îşi pună în valoare calităţile.
Un aspect defavorabil este, în schimb, cuadratura dintre Mercur şi Saturn. Uneori, el se poate arăta peste măsură de critic, motiv pentru care tu ai tendinţa să te superi.
Dar, în general, relaţia voastră este bine aspectată şi aveţi şansa de a fi împreună, fapt confirmat şi de alte aspecte, precum conjuncţia dintre Venus al lui şi Ascendentul tău.
 

 

6. Elena, 05.10.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 13 decembrie, ora 21:45, Am o relaţie de câteva luni cu un bărbat însurat. Ţine la mine sau vede doar o rezolvare a problemelor pe care le are acasă?

 

Este greu să vorbim despre sentimente adevărate, în ceea ce priveşte această relaţie. Ele apar din când în când şi se pot dezvolta pe viitor, dar deocamdată el are o stare interioară mult prea tulbure pentru a putea fi sigur de sentimentele sale.
Pe plan emoţional, simte că sunt distruse lucruri importante pentru el, iar la nivel mental e pe cale să se răzgândească într-o chestiune importantă.
 

 

5. Elena, 05.10.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 13 decembrie, ora 21:26, Ce şanse am să vând terenul cu construcţii cât mai repede?

 

Răspunsul este asemănător cu cel anterior: nu ar trebui să te grăbeşti, ci să mai aştepţi câteva luni.
Operaţiunile de afaceri importante desfăşurate înainte de data amintită (august 2010) sunt destul de riscante.
 

 

4. Elena, 05.10.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 13 decembrie, ora 21:18, Ce şanse am să semnez vreun contract cu cei cu care sunt în discuţie acum? Şi dacă da, va fi în avantajul meu?

 

Pe termen scurt, aspectele nu sunt tocmai favorabile, cu Mercur actual retrograd şi, mai ales, cu Mercurul natal tranzitat de Saturn. Acest tranzit se va repeta de încă două ori pe parcursul anului viitor: la sfârşitul lui februarie şi la jumătatea lui august. Orice decizie majoră în domeniul afacerilor ar trebui luată după această dată, pentru că abia atunci veţi avea toate datele necesare şi veţi putea lua decizia cea mai bună, astfel încât contractul să fie în folosul dumneavoastră, aşa cum vă doriţi.
 

 

3. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 13 decembrie, ora 20:40, Este Boby un tip afemeiat sau îmi zicea aşa doar ca să mă facă geloasă?

 

Bineînţeles că îi plac femeile şi se simte atras de multe dintre ele, dar asta nu înseamnă că nu exagera. Prezenta unele fantezii drept realitate şi exagera chiar şi în privinţa a ceea ce spunea că simte.
Parţial, ai dreptate şi în ceea ce priveşte încercarea lui de a te face geloasă. Aşa cum există strategii feminine, există şi strategii masculine, iar Boby le stăpâneşte bine pe unele dintre el.
 

 

2. Zahir, 27.06.1976, Astrotarot, mesaj trimis pe 13 decembrie, ora 20:12, Ce vrea Kamaran de la mine? E sincer?

 

Dacă ţi-a spus că interesele tale reprezintă o prioritate pentru el, nu este sincer.
Planurile pe care şi le face şi dorinţele pe care le are vizează doar folosul propriei persoane, iar ceilalţi – inclusiv tu – joacă un rol în ele doar pentru că îl pot ajuta să ducă la bun sfârşit ceea ce şi-a propus.
 

 

1. Lorelai, 20.03.1980, Astrotarot, mesaj trimis pe 13 decembrie, ora 16:15, Cum va fi cel cu care mă voi căsători, mai mare sau mai mic ca mine?

 

Ţinând cont de aspectul existent între Juno în Rac şi Saturn în Fecioară, sunt şanse foarte mari ca partenerul tău de viaţă să fie mai în vârstă decât tine. El va fi un bărbat serios, responsabil, cu bune abilităţi practice, o persoană pe care te vei putea baza cu adevărat.
 

 

Mesaje trimise pe 12 decembrie

 

 

5. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj trimis pe 12 decembrie, ora 20:53, Cum va fi vacanţa mea în Anglia?

 

E o vacanţă care se poate dovedi mai importantă decât vă aşteptaţi în acest moment, din punct de vedere al consecinţelor.
În funcţie de deschiderea de care veţi da dovadă, ceva ce se întâmplă acolo sau impresiile culese în urma lucrurilor văzute în Anglia vă pot face să vă schimbaţi părerea în câteva privinţe foarte importante, astfel încât această călătorie să stea la originea unor schimbări importante în comportamentul dumneavoastră.
Vor exista şi unele aspecte neplăcute, ca urmare a influenţei Lunii negre, activă în casa a noua natală a dumneavoastră spre sfârşitul acestui an.
 

 

4. Cris, 19.04.1978, Astrotarot, mesaj trimis pe 12 decembrie, ora 19:55, Cum va fi 2010 din punct de vedere profesional şi sentimental?

 

Din punct de vedere sentimental, 2010 va aduce exigenţe sporite din partea ta. Nu te vei mulţumi cu oricine şi cu orice fel de relaţie, ci vei dori o legătură stabilă, cu posibilităţi de a se materializa într-o căsătorie. Există şanse de a începe o relaţie la începutul anului, care să dureze cel puţin 12 luni. Dacă nu, va trebui să mai aştepţi cel puţin un an pentru a întâlni bărbatul potrivit.
Pe plan profesional, 2010 se anunţă un an bun. Tranzitul lui Jupiter prin casa a 10-a natală aduce diferite realizări pe acest plan, făcând posibile promovările şi obţinerea sprijinului unor personaje importante.
 

 

3. R., 13.02.1970, Astrotarot, mesaj trimis pe 12 decembrie, ora 13:02, Dacă nu rămân cu O., ce şanse de căsătorie am şi cine e sortitul meu?

 

Perioada actuală şi 2010 în totalitate aduc complicaţii pe plan sentimental. Problemele existente apar la suprafaţă în mod evident, astfel încât, dacă nu vor fi rezolvate, vor duce la destrămarea relaţiilor.
Cum tot răul este însă spre bine, clarificările aduse în această perioadă îţi vor permite să faci ordine în viaţa ta sentimentală, iar începând cu 2011 şi mai ales cu 2012 lucrurilke vor merge mult mai bine pe acest plan.
Dacă nu vei continua relaţia cu O., sunt şanse bune să apară un alt bărbat în primăvara 2011, iar o uniune legală să aibă loc spre 2013. Este vorba de un bărbat puternic, dar în acelaşi timp cu o viziune şi o gândire liberală.
Totuşi, până atunci, încearcă să faci să meargă relaţia cu O.! Merită efortul.

 


2. R., 13.02.1970, Astrotarot, mesaj trimis pe 12 decembrie, ora 11:27, Ce şanse sunt să am un copil?

 

Cu Lilith (Luna neagră) în casa concepţiei, cu Pluton şi Uranus în casa copiilor şi, în plus, cu Saturn străbătând chiar în această perioadă casa a cincea natală, şansele de a face un copil sunt destul de mici.
Însă, dacă îţi doreşti acest lucru, merită să încerci. Astrele trimit influenţe spre noi, ce facem cu ele depinde, în exclusivitate, de noi. Iar dorinţa puternică este una dintre forţele care se pot ridica deasupra stelelor.
 

 

1. Ykara, 07.03.1974, Astrotarot, mesaj trimis pe 12 decembrie, ora 08:58, Ce vrea S. de la mine? Caută o relaţie serioasă sau doar se joacă?

 

S. are în vedere şi posibilitatea unei relaţii serioase, care să se întindă pe termen lung.

Până atunci însă, vrea să fie sigur că îşi poate impune propriile reguli şi, dacă nu se va întâmpla aşa, poate renunţa la această perspectivă. Există o tendinţă clară ca, odată cu trecerea timpului, să ajungă să controleze, să domine o relaţie.
 

 

Mesaje trimise pe 11 decembrie

 

3. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 11 decembrie, ora 12:57, Dacă lui Boby îi este dor de mine?

 

Nu neapărat dor, dar revederea ta poate declanşa în el o serie de amintiri şi poate să trezească lucruri şi sentimente pe care le credea depăşite. Tocmai de acest lucru trebuie să profiţi tu, de redeşteptarea amintirilor şi de faptul că se va simţi, pentru o perioadă, la fel cum se simţea atunci când a fost cu tine.

 


2. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 11 decembrie, ora 12:54, Dacă o să-i ofer lui Boby o iubire necondiţionată, sunt şanse să rămânem împreună?

 

Depinde cum, când şi în ce condiţii.
Iniţial, ar fi mai indicat ca relaţia să se reia ca o simplă prietenie, o relaţie între doi amici. Astfel, între voi doi se deschid canale, se stabilesc o serie de legături şi,cu răbdare, atunci când vei simţi că a venit momentul potrivit, poţi să îi arăţi că eşti disponibilă să îi oferi mult mai mult.
Ideal ar fi ca, pentru asta, să aştepţi până la primăvară,în luna martie.

 


1. Mihaela, 05.10.1981, Astrotarot, mesaj trimis pe 11 decembrie, ora 01:38, Voi avea o relaţie cu Iulian? Mă va mai căuta? Ce vrea, care sunt sentimentele lui?

 

Conjunctura astrală actuală este destul de complicată şi se va menţine astfel încă aproximativ doi ani şi jumătate. Prin urmare, te poţi aştepta ca această stare de incertitudine să se prelungească.
Între tine şi Iulian poate exista o relaţie, numai că el nu are intenţia ă acţioneze prea curând. Un impuls exterior ar fi bine-venit, pentru a-l face să ia o decizie. Cu timpul, va ajunge să capete mai multă încredere în el, dar vor fi frecvente şi momentele în care tu vei fi cea care va trebui să ia iniţiativa. Poţi încerca acest lucru şi acum, deoarece există şanse de succes.
 

 

Mesaje trimise pe 10 decembrie

 

3. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj trimis pe 10 noiembrie, ora 16:52, Cum va fi ziua de 17 decembrie, când plec în Anglia, pentru călătorii?

 

Dacă se poate, ideal ar fi să mai aşteptaţi încă două zile, pentru a pleca sub cele mai bune auspicii.
Dacă acest lucru nu este posibil, atunci rămân valabile, pentru ziua respectivă, aspectele valabile pentru casa a 9-a, a călătoriilor, pe termen mai lung.
Nodul Nord tranzitează casa a 9-a, indicând necesitatea unei călătorii în străinătate pentru a vă îndeplini câteva obiective fundamentale. Aşadar, călătoriile făcute acum sporesc posibilitatea de a vă împlini destinul.
Totodată însă, trebuie ţinut cont şi de influenţa Lunii negre, care poate aduce diferite necazuri în călătorii sau în relaţiile cu străinii. Din fericire, această influenţă nu este foarte puternică, deoarece Lilith se află deja foarte aproape de cuspida casei a 10-a, astfel încât nu mai influenţează din plin casa a 9-a. Totuşi, acest aspect invită la prudenţă şi atenţie maximă în timpul călătoriei şi odată ajunsă acolo.
În general, vă recomandăm să adoptaţi o atitudine serioasă în timpul călătoriei. Astfel, veţi avea de câştigat.

 


2. Alina, 15.10.1985, Astrotarot, mesaj trimis pe 10 decembrie, ora 14:10, De ce V. nu mă lasă în pace şi mă tot caută? A simţit vreodată ceva pentru mine? Când o să mă lase să-mi văd de viaţă?

 

Deşi relaţia e practic încheiată, va trebui să îl mai suporţi un timp. A simţit ceva pentru tine, care ar putea fi definit mai degrabă ca ataşament decât ca iubire. Problema este că acest ataşament a rămas şi că are de gând să continue să te caute. Asta e acum în mintea lui şi îţi va fi greu să îl faci să se răzgândească. Totuşi, poţi încerca, dar fără patimă, fără să îţi pierzi controlul! Mult mai indicat este să îi explici calm şi clar situaţia, să apelezi la raţiunea, nu la sentimentele lui.

 

1. Alina, 15.10.1985, Astrotarot, mesaj trimis pe 10 decembrie, ora 14:06, Părinţii lui D. sunt de partea mea? Pot să îmi pun baza în ei pentru a obţine o relaţie cu fiul lor? Mă plac?

 

Nu trebuie să îţi pui baza în ei, deoarece acest lucru nu îţi va fi de mare folos, deşi în general sunt favorabili începutului unei noi relaţii.
În ceea ce priveşte comportamentul tău faţă de D. – cel care contează cu adevărat – este încă nevoie de răbdare. Mai trebuie să aştepţi, ţinând cont de faptul că argumentele care îl pot aduce alături de tine nu sunt nici de ordin intelectual, nici de ordin fizic, ci totul se decide pe plan emoţional.
 

 

Mesaje trimise pe 9 decembrie

 

5. Zizi, 17.03.1973,  Astrotarot, mesaj trimis pe 9 decembrie, ora 21:38, Cu noile schimbări politice, Eduard va rămâne şeful meu? Dacă nu, ce se va întâmpla cu mine?

 

Sunt şanse foarte mici ca Eduard să rămână şeful tău. Este de aşteptat ca el să fie izolat, lipsit de sprijin în perioada următoare.
Pe termen scurt, urmările vor fi defavorabile şi în ceea ce priveşte situaţia ta profesională.
În perioada următoare, e indicat să temporizezi lucrurile cât mai mult cu putinţă şi să îţi cauţi protectori puternici.

 

 

4. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 9 decembrie, ora 21:34, Va fi ceva între mine şi Iulian?

 

Mai degrabă nu, totul pare să existe doar la nivel de reverie, planuri sau fantezii, fără acţiune concretă.
Dacă vrei mai mult, poţi să apelezi la alte persoane, care să te ajute să te apropii de el. Dacă ai ocazia, încearcă să îl implici în planurile tale, eventual cerându-i ajutorul sau numai o părere.
De asemenea, trebuie să ţii cont de faptul că o călătorie împreună ar ajuta foarte dezvoltarea unei eventuale relaţii.

 

 

3. Elena, 18.01.1981, Astrotarot, mesaj trimis pe 9 decembrie, ora 20:14, Am o relaţie cu un bărbat însurat şi m-am culcat cu el. Mă va mai căuta?

 

Relaţia are şanse să continue, dar tu vei fi cea care va deveni activă, mai mult decât până acum. Practic, va continua datorită ţie, dacă îţi doreşti acest lucru.
Totuşi, ar fi bine să fii atentă şi posibilitatea începerii unei alte relaţii, deoarece este foarte posibil să apară la orizont o astfel de oportunitate.
 

 

2. Dia, 19.10.1977, Astroprofesie, mesaj trimis pe 9 decembrie, ora 19:33

 

Cu Marte în casa a zecea de la începutul anului şi până la jumătatea verii, vei fi extrem de activă, încercând diferite variante pentru a obţine succesul pe plan profesional.
Evoluţia este însă întârziată şi întâmpini diferite probleme, din cauza aspectului format cu Saturnul natal.
Un pas important înainte este posibil să fie realizat chiar pe parcursul verii.

Aşadar, putem spune că va urma o perioadă în care vei „semăna“, roadele urmând să le culegi ceva mai târziu.

 

 

1. Dia, 19.10.1977, Astrobani, mesaj trimis pe 9 decembrie, ora 19 :30

 

Nu se anunţă schimbări importante pe plan financiar, pentru perioada următoare. Ideal ar fi să încerci chiar în aceste zile să strângi bani, pentru că după aceea îţi va fi şi mai greu.
Nici pe parcursul anului următor nu se întrevăd evoluţii prea spectaculoase. La începutul verii ai şanse să obţii bani dintr-o altă sursă decât serviciul, dar nu va fi vorba de sume foarte mari.
În ceea ce priveşte salariul, o sporire poate fi aşteptată abia spre sfârşitul toamnei următoare.
 

 

Mesaje trimise pe 8 decembrie

 

1. Cristina Mirabela, 18.12.1981, Astrotarot, mesaj trimis pe 8 decembrie, ora 10 :00, Mă voi căsători cu Vasile Dorneanu ?

 

Există şanse ca tu să te căsătoreşti cu Vasile Dorneanu.
În ceea ce te priveşte pe tine personal, în toamna anului viitor sunt mari şanse să iei o decizie importantă în legătură cu un bărbat.
Ţinând cont şi de faptul că există influenţe favorabile unei astfel de relaţii între voi, hotărârea pe care o aştepţi poate fi luată chiar atunci.
Pentru a favoriza o astfel de evoluţie, va trebui să te schimbi într-o anumită măsură şi să renunţi la o serie de lucruri care acum fac parte din viaţa ta.
 

 

Mesaje trimise pe 7 decembrie

 

5. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 7 decembrie, ora 23:16, Mă va mai căuta Niki?

 

Este puţin probabil ca Niki să te mai caute, iar dacă acest lucru se va întâmpla, nu va fi în vederea unei relaţii serioase.
De altfel, în acest moment el nici nu este pregătit pentru o relaţie adevărată şi pentru o implicare emoţională pe termen lung.

 

4. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 7 decembrie, ora 23:14, M-a iubit Niki?

 

Da, sentimentele lui Niki pentru tine au fost destul de profunde, dar nu pentru mult timp. Rapid, şi-a dat seama că nu sunteţi la fel şi că alături de tine s-ar simţi mai degrabă singur. Apoi, a

Tags:

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop