loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2998 ori.
RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - IULIE

 

MESAJE DE PE DATA DE 31 IULIE

 

1. Ela, 12.11.1977, Astrotarot, Mesaj primit pe 31 iulie, ora 12:32, Mă voi mărita cu Lucian?

 

Relaţia voastră se îndreaptă în mod clar spre căsătorie, dar trebuie încă reglate numeroase probleme. În primul rând, trebuie să devii mult mai realistă şi să îţi dai seama că relaţia voastră, odată ce va deveni una recunoscută legal, nu va fi exact aşa cum îţi imaginezi. Asta nu înseamnă că va fi mai rea sau dezamăgitoare. Va fi pur şi simplu altfel, iar acum tu nu pari pregătită pentru acest lucru.
Acum, sunteţi în faza în care fiecare trebuie să îi ofere cât mai mult celuilalt, începând cu atenţie şi declaraţii de iubire şi ajungând la cadouri concrete, materiale. Acest schimb de daruri, de cuvinte, de sentimente şi de energie reprezintă baza pe care se va aşeza relaţia voastră.
Atunci când veţi fi împreună, trebuie să vă acordaţi reciproc multă libertate. Altfel, există riscul ca legătura dintre voi să înceapă să fie percepută drept una care vă restrânge libertatea şi vă împiedică să vă manifestaţi aşa cum simţiţi.
 

 

MESAJE DE PE DATA DE 30 IULIE

 

Vincere 777, 16.09.1974, Astrotarot, mesaj primit pe 30 iulie, ora 11:40, Mă voi căsători cu un bărbat bogat? Dacă da, la ce vârstă?

 

În primăvara-vara 2010 veţi avea o relaţie cu un bărbat mai degrabă cu prestanţă socială, decât cu foarte mulţi bani. Va fi ori o persoană care călătoreşte mult, inclusiv în străinătate, ori un străin. Veţi simţi că vă oferă îndrumarea şi sprijinul de care aveţi nevoie în viaţa socială şi veţi ajunge destul de repede să vorbiţi despre căsătorie.
Curând însă, vor apărea probleme, care ţin în principal de preocupările dumneavoastră mult prea convenţionale, faţă de orizontul său mult mai larg. Pentru a evita ca lucrurile să decurgă în acest mod, trebuie să încercaţi să participaţi împreună cu el la cât mai multe activităţi şi să îl susţineţi în orice preocupare spirituală pe care o are. De asemenea, nu uitaţi să vă puneţi în valoare feminitatea şi să vă manifestaţi latura sensibilă, pentru că acestea sunt valorile pe care le apreciază cel mai mult! Altfel, relaţia nu va reuşi să depăşească nivelul de prietenie, eventual concubinaj pentru o perioadă, pentru ca apoi să se rupă.
În cazul în care relaţia va continua, puteţi ajunge să aveţi familia pe care o doriţi până cl târziu în 2012.
În orice relaţie pe care o aveţi, vă recomandăm să faceţi mai puţine calcule şi să daţi frâu liber sentimentelor.
 

 

 

MESAJE DE PE DATA DE 29 IULIE

 

3. A., Bihor, Previziuni pe o zi, mesaj primit pe 30 iulie, ora 23:16, pentru ziua de 27 august

 

Este un moment favorabil unei acţiuni hotărâte, energice, pentru îndeplinirea unui scop important al tău.
Pot să apară probleme de comunicare, astfel încât trebuie să ai grijă în permanenţă să te temperezi. Evită orice conflict, pentru că înseamnă o pierdere inutilă de energie!
De altfel, începi ziua cu foarte multă energie, pe care iniţial nu o controlezi foarte bine, pentru ca apoi, treptat, să reuşeşti să îţi stăpâneşti mai bine sentimentele puternice.
Încearcă să nu fii influenţată prea mult de mediu, ci să îţi păstrezi aceeaşi atitudine, indiferent ce se întâmplă în jur sau ce fac ceilalţi! Chiar şi în cazul în care unele evenimente sunt în întârziere sau amânate pentru un timp, trebuie să accepţi acest lucru şi să nu fii prea tulburată.
 

 

2. A., Bihor, Astrotarot, mesaj primit pe 29 iulie, ora 23:16. Mă căsătoresc anul următor, aşa cum plănuiesc?

 

Principalul lucru pe care trebuie să îl faci în această etapă a vieţii îl reprezintă asumarea unor responsabilităţi sporite în legătură cu persoanele apropiate. Este o perioadă de definire a speranţelor cele mai intime, ţinând cont şi de dorinţele celor dragi. Căsătoria corespunde întocmai acestei definiţii, deci 2010 este un moment potrivit pentru a face acest pas.
Pe de altă parte, ar fi bine să eviţi ca acest eveniment să aibă loc în primele patru luni ale anului, pentru a evita câteva aspecte stresante. Aceste aspecte dispar începând cu luna mai, deci după aceea poţi organiza o nuntă fără probleme.

 

 

1. Raluca, 16.06.1980, Astrotarot, mesaj primit pe 30 iulie, ora 12:37, Sunt gravidă sau voi avea un copil?

 

Ceva din interiorul dumneavoastră refuză un copil. Este posibil să fi suferit o traumă în copilărie sau, la nivel subconştient, să nu doriţi un copil cu partenerul actual. De asemenea, se poate să vă fie frică de faptul că nu sunteţi capabilă să îl creşteţi şi să îi oferiţi educaţia necesară. Oricum, o parte profundă a dumneavoastră, de care nu sunteţi deplin conştientă, refuză experienţa maternităţii şi, înainte de a apela la vreun tratament de fertilitate, trebuie să rezolvaţi mai întâi această problemă. După aceea, nici nu va mai fi nevoie de tratament.
Din punct de vedere strict al fertilităţii (considerând că veţi rezolva problema expusă mai sus) vă apropiaţi de vârsta la care puteţi avea copii, pentru că, într-adevăr, era foarte puţin probabil ca aceştia să apară înainte de a împlini vârsta de 30 de ani.
Apare, de asemenea, destul de accentuată, posibilitatea unei adopţii.
Pentru prima parte a întrebării, cel mai bun răspuns îl poate oferi un test de sarcină.
Vă rugăm ca pe viitor să trimiteţi şi localitatea în care v-aţi născut, atunci când doriţi răspuns la o întrebare.
 

 

MESAJE DE PE DATA DE 27 IULIE

 

A, Bihor, 1986, Astrotarot, Voi reuşi să devin judecător ?

 

Ai elementele necesare pentru a fi un bun judecător: o capacitate înnăscută de a simţi ce este drept şi ce nu, nevoia de dreptate şi de egalitate, premise pentru ascensiunea socială.
De asemenea, casa profesiei este foarte bine aspectată, iar cea mai mare parte a ei se află în Balanţă, zodie asociată dintotdeauna cu Justiţia. Prezenţa Soarelui în casa a X-a indică succes profesional şi o poziţie socială înaltă.
În acelaşi timp însă, alte aspecte indică posibilitatea să te opreşti pe drum şi să alegi altă profesie. Fiind capabilă să înveţi uşor şi să te adaptezi mai multor profesii şi fiind de asemenea înclinată spre nerăbdare, uneori repezită şi prea uşor iritabilă, există o posibilitate crescută ca la un moment dat să iei altă hotărâre în ceea ce priveşte profesia ta. Această decizie poate veni fie ca urmare a unei supărări de moment, a unei nedreptăţi care ţi s-a făcut, fie ca urmare a unei dorinţe subite de a te muta, de a schimba total mediul în care trăieşti. În ambele cazuri, cariera de judecător este pusă în pericol.
Aşadar, drumul spre a deveni judecător este deschis şi depinde numai de tine să îl urmezi până la capăt. Dacă îţi vei însuşi rapid lecţia perseverenţei şi a răbdării, vei ajunge să împarţi dreptatea îmbrăcată în robă.
 

  

3. A, Bihor, 1986, Astrotarot, Prietenul meu mă iubeşte sau e preocupat doar de partea materială?

 

Între voi există mult mai mult decât un simplu interes material. Într-adevăr, pentru el contează şi faptul că îi aduci siguranţă şi îl poţi ajuta să îşi pună în practică ideile, dar acest lucru nu reprezintă baza legăturii dintre voi.
El apreciază tipul tău de feminitate şi eşti exact genul de femeie cu care este dispus să înceapă o relaţie permanentă. De asemenea, şi el are multe elemente care te pot împlini pe tine.
Între voi există multe aspecte favorabile unei relaţii caracterizată de armonie, bună-înţelegere, preocupări comune şi chiar posibilitatea unei evoluţii spirituale realizate la unison, ceea ce depăşeşte cu mult cadrul strict material.
 

 

2. Tina, 15.02.1969, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 iulie, ora 15:25, Voi divorţa de Lucian?

 

Este mai probabilă o reaşezare a relaţiei pe baze noi decât un divorţ.
Trecutul comun este încă foarte puternic, iar Lucian nu exclude varianta ca relaţia voastră să cunoască din nou momente foarte bune, aşa cum au mai fost. De altfel, nu se poate spune că este o relaţie eşuată în totalitate sau că nu merită să încercaţi împreună să rezolvaţi ceea ce nu merge.
Încercaţi să petreceţi mai mult timp împreună şi să discutaţi deschis orice problemă, pentru că ele se pot aranja, cu puţin efort.
 

 

1. Carmen Tatiana, 28.05.1961, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 iunie, ora 11:07, Ce şanse reale are relaţia cu Mihai Alin ?

 

Între voi nu există o compatibilitate reală.
Se poate ajunge doar la o relaţie de circumstanţă, pentru ca fiecare dintre voi să poată spună că are un partener. Dar asta nu înseamnă cu adevărat un cuplu, deoarece nu se poate ajunge la o împărtăşire reală şi trăire la unison a sentimentelor.
In curând, vă veţi putea da seama şi dumneavoastră de acest lucru, dacă nu cumva aţi început deja să îl conştientizaţi.
Dacă doriţi doar o relaţie de circumstanţă, şi aceea fără prea multe realizări, puteţi continua. Dacă doriţi însă o relaţie reală de iubire, atunci trebuie să căutaţi altceva.

 

 

MESAJE DE PE DATA DE 26 IULIE

 

11. Caterina, 13.01.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 26 iulie, ora 20:30, Am cunoscut un băiat, Marian. Ce şanse sunt să fim împreună?

 

 

Atracţia se manifestă mai degrabă la nivelul raţiunii decât la nivelul sentimentelor, ori aceasta nu constituie premisa pentru o relaţie reuşită.
Pe viitor vei afla mai multe lucruri neplăcute despre el, care te vor face să îţi schimbi părerea pe care o ai acum. De asemenea, vei observa că lângă el te simţi la fel de singură, din punct de vedere al înţelegerii şi al comunicării adevărate, astfel încât o relaţie nu ar însemna decât schimbarea formei de singurătate.
Relaţia nu are durabilitate.
Dacă decizi să o începi, poate contribui cel mult să îţi trezească anumite capacităţi pe care nu le-ai mai folosit demult. Însă acest lucru nu are nicio legătură cu el, pur şi simplu orice relaţie te-ar ajuta în acest sens.

 

 

 

10. A., 1986, Bihor, Astrotarot, mesaj primit pe 26 iulie, ora 14:31

 

Ai toate şansele să te muţi în alt oraş în această toamnă.
O perioadă de un an şi jumătate, care abia a început, este extrem de favorabilă acestui tip de iniţiative.
Această mutare se va realiza fără dificultăţi şi, în plus, va avea un rol extrem de favorabil în evoluţia ta viitoare.

PS. Ai mai trimis un mesaj la rubrica Astrotarot, dar fără nicio întrebare. Poţi să ne trimiţi întrebarea la care vrei răspuns la adresele de mail indicate la rubrica consultaţii astrologice.

 

 

9. Carmen, 24.03.1974, Astrotarot, mesaj primit pe 26 iulie, ora 13:37, Când o să-mi întâlnesc destinul?

  

Una dintre posibilităţi este să fie vorba chiar de o persoană pe care aţi cunoscut-o recent, în timp ce participaţi la o acţiune total dezinteresată, ajutând pe cineva care nu avea să vă recompenseze în nici un fel pentru acest lucru. Practic, soarta s-a hotărât să vă răsplătească ea pentru acest gest frumos.
O altă perioadă favorabilă este primăvara 2011.
În ambele cazuri însă, există riscul să nu vă apropiaţi suficient de persoana respectivă şi relaţia dumneavoastră să rămână doar la nivelul unei prietenii. Pentru a evita acest lucru, trebuie să deveniţi mai hotărâtă şi să vă declaraţi intenţiile mai deschis, exact atunci când trebuie şi în faţa cui trebuie. De asemenea, trebuie să încetezi ca, atunci când vezi un bărbat, să îl transfigurezi total, formându-ţi o impresie care are foarte puţin elemente comune cu realitatea.

  

8. A., 1979, Oradea, Astrotarot, mesaj trimis pe 26 iulie, ora 13:26, Se întrevede vreo călătorie în următoarele luni?

 

Chiar perioada pe care o traversăm acum, până la sfârşitul lunii următoare, este favorabilă călătoriilor la distanţă.
O altă perioadă propice pentru călătorii este cea cuprinsă între 10 noiembrie - 20 decembrie. De data aceasta însă, este vorba mai degrabă de deplasări la distanţe mai scurte, care nu durează foarte mult timp.

 


7. A., 1979, Oradea, Astrobani, mesaj trimis pe 26 iulie, 13:25

 

Acest an este favorabil speculaţiilor financiare. Totul este să aveţi curajul să le faceţi la timp.
Ar trebui să vă gândiţi serios să începeţi o afacere pe cont propriu, sau împreună cu cineva în care aveţi încredere. În această perioadă puteţi să vă ocupaţi de toate formalităţile necesare, iar spre sfârşitul acestui an să o demaraţi.
Întreprinderile de acest fel pot avea succes în această perioadă din viaţa dumneavoastră.
Indiferent cu cine vă asociaţi, deciziile importante trebuie să le luaţi dumneavoastră personal. Canalizaţi-vă energia intelectuală spre reuşita acestei afaceri, acordaţi-i încrederea şi atenţia necesară şi ea va reuşi.
Pe termen lung, situaţia dumneavoastră financiară este caracterizată de tot felul de fluctuaţii bruşte, de câştiguri şi de pierderi importante venite pe neaşteptate, în special în ceea ce priveşte activitatea de zi cu zi.
Pe de altă parte, aveţi o lecţie importantă de învăţat în ceea ce priveşte moştenirile şi câştigurile obţinute altfel decât prin munca proprie.

 

 

6. A. 1979, Oradea, Astroprofesie, mesaj trimis pe 26 iulie, ora 13:24

 

La sfârşitul lunii august, vei lua o decizie foarte importantă legată de evoluţia ta profesională. Un rol important în luarea acestei decizii îl va avea o discuţie purtată cu partenerul de viaţă, cu câteva luni înainte. Această discuţie va „planta“ ideea respectivă în subconştientul dumneavoastră, urmând să răsară la data indicată.
Sfârşitul acestui an este o perioadă favorabilă începerii unor noi activităţi şi reformulării raporturilor dumneavoastră cu lumea. Deveniţi conştient de greşelile pe care le-aţi făcut până acum şi începeţi să acceptaţi sfatul şi ajutorul prietenilor şi al oricărei persoane mai pricepută decât dumneavoastră în domeniul care vă interesează.
Vi se potriveşte o profesie care să presupună deplasări periodice şi să pună accentul pe comunicare. pentru a evolua din punct de vedere profesional, trebuie să vă depăşiţi inhibiţiile, să fiţi mai puţin precaut şi să încercaţi să vă folosiţi mai frecvent imaginaţia şi instinctele.


 

5. Mihaela, 26.09.1987, Astrotarot, mesaj primit pe 26 iulie, ora 13:12, Voi reuşi să mă mut cu Dani luna viitoare?

 

Va exista opoziţie din partea părinţilor.
În primul rând, trebuie să câştigi aprobarea mamei tale, pentru ca apoi lucrurile să poată merge mai uşor. O poţi convinge cu argumente care ţin de nivelul tău actual de dezvoltare, de etapa vieţii în care ai ajuns, de necesitatea acestei schimbări.
Tatălui tău trebuie să îi prezinţi vestea treptat, ca şi cum i-ai oferi o prăjitură, bucăţică cu bucăţică. Povesteşte-i mai întâi despre o altă fată care s-a mutat sau se mută, apoi spune-i că te-ai gândit că la un moment dat va trebui să te muţi şi tu, după aceea că te-ai gândit să faci acest pas mai curând, şi tot aşa.
Este important să o câştigi mai întâi pe mamă, pentru că ea te poate ajuta să îl convingi şi pe tată.
În cazul în care opoziţia persistă, tactica potrivită este să îi pui în faţa faptului împlinit. Dacă le vei demonstra că eşti hotărâtă sută la sută, opoziţia lor va înceta treptat. Până atunci, poţi să te aştepţi să încerce să folosească toată autoritatea pe care o au în acest moment.

 

 

4. Tea, 09.12.1968, Astrotarot, mesaj primit pe 26 iulie, ora 13:08, Mai multe amănunte despre cel cu care mă voi recăsători

  

Este vorba de o persoană cu un trecut extrem de zbuciumat, care a avut mai multe experienţe decât are de obicei un om obişnuit. A cunoscut succesul şi ascensiunea socială, dar a cunoscut, de asemenea, izolarea, disputele permanente cu majoritatea celor din jur, schimbările de domiciliu şi cotiturile bruşte ale vieţii.
Va fi ori un om care a călătorit foarte mult, inclusiv în străinătate, şi care va călători şi împreună cu tine, fie chiar un străin.
După cum am spus, relaţia cu el va trezi invidia şi nemulţumirea unor persoane din anturajul tău, dar acelaşi lucru va fi valabil şi în ceea ce îl priveşte. Practic, puţini vor fi cei care vă vor sprijini şi la început veţi fi numai voi doi, ambii rupţi de relaţiile sociale de până atunci. Cu această ocazie, vei putea să îţi dai seama cine te sprijină cu adevărat şi este gata să fie alături de tine, indiferent de deciziile pe care le iei.
El are copii, dar relaţiile cu aceştia nu sunt deloc bune. Între ei există o ruptură, relaţia lor cunoscând, de-a lungul timpului, multe vorbe şi chiar fapte urâte.
Cel mai important aspect al relaţiei va fi cel emoţional. La acest nivel, comunicarea va fi perfectă, ajungând să împărtăşiţi sentimente şi să aveţi chiar experienţe empatice regulate.
După ce vei începe relaţia cu el, vor avea loc, pe neaşteptate, mai multe evenimente pozitive. Deşi el nu va avea nici un merit vizibil, nicio contribuţie la toate acestea, totuşi vei avea sentimentul că el ţi-a adus noroc.
Relaţia cu el va însemna şi depăşirea unor aspecte comportamentale pe care ţi le-ai format încă din adolescenţă în relaţiile cu bărbaţii şi care acum nu mai corespund împrejurărilor şi etapei actuale de viaţă. Îţi va oferi mai multă încredere şi te va face să descoperi şi latura ta puternică.
Va fi Balanţă, Săgetător sau va avea aspecte astrale importante în una din aceste zodii sau în ambele.

 

 

3. Monica, 17.08.1978, Astroprofesie, mesaj primit pe 26 iulie, ora 12:35

 

Pe parcursul acestui an şi până la începutul lui 2010, Jupiter face o serie de aspecte nefavorabile cu planetele aflate în casa profesiei în harta ta natală. De aici, rezultă un comportament prea îndrăzneţ şi încălcarea unor reguli, de unde pot rezulta probleme serioase. De asemenea, există riscul unor decizii luate prea devreme, înainte de a avea o înţelegere deplină a situaţiei. Este o perioadă în care nu trebuie să te grăbeşti şi în care cel mai bine este să asculţi şi de sfaturile bine intenţionate ale celor din jur. Uneori, avertismentele lor pot preveni luarea unor decizii total eronate.
Spre sfârşitul anului, vor avea loc unele schimbări substanţiale, dar rezultatele lor pe plan financiar se vor vedea abia după câteva luni. Între timp, te vei confrunta cu dificultăţi materiale.
Începi să ţii cont într-o măsură mai mare decât până acum de scopurile tale personale şi de idealurile sociale pe care le ai, atunci când îţi construieşti o carieră. În asta constau schimbările din perioada următoare.

 


2. Monica, 17.08.1978, Astrotarot, mesaj primit pe 26 iulie, ora 12:33, Când şi cum îl voi cunoaşte pe cel cu care mă voi căsători?

 

Îl vei cunoaşte la un eveniment monden neconvenţional (o petrecere tematică, o ceremonie de nuntă organizată altfel decât se obişnuieşte sau ceva de acest gen).
Pentru el, participarea la un astfel de eveniment va fi ceva normal. Prima impresie va fi aceea a unui bărbat foarte experimentat, obişnuit să aibă succes printre reprezentantele sexului frumos. De asemenea, are preocupări artistice. Ori va fi ceva mai în vârstă decât tine, ori va face impresia unui om matur.
Unul dintre primele gânduri care îţi vor veni în minte când îl vei vedea va fi că ţi-ar plăcea să fi văzută în societate la braţ cu un asemenea bărbat, care combină siguranţa de sine cu nonconformismul.
Totuşi, relaţia nu va fi de la început una de iubire, ci va începe printr-o perioadă de conversaţi îndelungate, în care descoperiţi că aveţi numeroase preferinţe comune şi gândiţi la fel în multe privinţe. Cel mai probabil, şi studiile pe care le-aţi făcut sunt asemănătoare.
În relaţia voastră, cea posesivă vei fii tu. Uneori, vei avea senzaţia că nu primeşti suficientă iubire, dar asta se datorează doar pretenţiilor exagerate pe care le ai uneori.
Prima întâlnire va avea loc în perioada cuprinsă între vara 2010 – vara 2011. posibilă căsătorie în 2012.
 

 

1. Cristina, 06.03.1981, Astrotarot, mesaj primit pe 26 iulie, ora 11:45, Cum va fi viaţa mea sentimentală?

 

Beneficiezi de o senzualitate specială, astfel încât atragi destui parteneri.
Chiar acum, înveţi câteva lecţii importante în legătură cu modul în care trebuie să comunici într-o relaţie şi cu împărţirea responsabilităţilor între cei doi parteneri.
Vei avea o viaţă amoroasă bogată, dar şi complicată, cu mai multe aventuri, dar şi relaţii despre care vei crede – fără să fie aşa! – că pot deveni serioase.
Trebuie să ai mare grijă după ce criterii îl vei alege pe cel alături de care vei rămâne pentru toată viaţa, deoarece există pericolul să intri într-o relaţie în care te vei simţi repede prizonieră şi vei încerca să scapi, fără să mai ai puterea de a face acest lucru.
Criteriile sentimentale trebuie să primeze înaintea celor materiale, indiferent de situaţie.
Te potriveşti în special cu bărbaţii din zodiile Peşti şi Scorpion, sau care au aspecte importante în aceste zodii. Ei trebuie să combine sensibilitatea cu misterul şi cu o sexualitate puternică.


 

MESAJE DE PE DATA DE 25 IULIE

 

5. Adriana, 27.08.1979, Astrobani, mesaj primit pe 25 iulie, ora 16:47

 

În acest an, situaţia ta financiară trebuie să cunoască o îmbunătăţire considerabilă. Chiar perioada actuală este favorabilă plasamentelor financiare de orice fel şi investiţiilor. Deci, dacă ai cumva o idee de afaceri sau vrei să îţi găseşti o slujbă nouă, acum este momentul să acţionezi.
Chiar în viitorul apropiat, vei descoperi o sursă importantă de venituri. Ca urmare, vei avea bani, dar totodată vei pierde din libertatea ta personală şi vei avea mult mai multe obligaţii. Eşti însă dispusă să accepţi acest compromis, pentru că banii reprezintă o prioritate pentru tine, în actuala perioadă de timp.
În general, unul dintre obiectivele tale în această viaţă este să ajungi să faci bani frumoşi muncind intelectual. Într-o societate în care de obicei averile se fac prin diferite „învârteli“ şi „aranjamente“, nu va fi uşor, dar trebuie să mergi mai departe pe acest drum, pentru că astfel ai şansa să dai peste un noroc neaşteptat.

 

4. Adriana, 27.08.1979, Astrotarot, mesaj primit pe 25 iulie, ora 16:45, Când o să-mi întâlnesc destinul?

 

Bărbatul pe care îl aştepţi şi cu care vei putea să îţi întemeiezi o familie aşa cum îţi doreşti urmează să apară atunci când vei avea între 33 şi 35 de ani.
Până atunci, vei mai avea relaţii, unele dintre ele chiar foarte frumoase, dar nu va fi vorba de „ales“.
Din punct de vedere fizic, persoana potrivită pentru tine va avea trăsături fine, frumoase, dar ceea ce te va cuceri şi apoi vă va păstra împreună va fi ataşamentul său deosebit pentru familie.
Cea mai indicată relaţie este cu un bărbat Rac sau care să aibă aspecte importante în acest semn. (Ascendent, Lună, guvernatorul Ascendentului sau o aglomeraţie de planete). Poţi, de asemenea, încerca o relaţie cu un Peşte sau o Fecioară.

 

 

3. Tea, 09.12.1968, Astrotarot, mesaj primit pe 25 iulie, ora 10:09, Voi construi casa pe care o doresc?

 

La un moment dat vei locui într-o casă nouă, dar nu va fi una construită de tine.
Mai degrabă decât să ridici tu o casă nouă, te vei muta într-una, la construcţia căreia nu ai avut nicio contribuţie. Însă acest lucru nu va reprezenta nicio problemă, pentru că ea va corespunde întru totul aşteptărilor tale.
Planurile tale actuale în acest domeniu se vor schimba radical în urma întâlnirii cu o persoană care urmează să joace un rol extrem de important în viaţa ta.
În concluzie: nu vei construi, dar vei avea casa pe care o doreşti.


2. Tea, 09.12.1968, Astrotarot, mesaj primit pe 25 iulie, ora 10:03, Dacă mă voi recăsători, o voi face cu G.?

 

Este genul de relaţie care pare foarte promiţătoare la început, dar care apoi nu face decât să dezamăgească din ce în ce mai mult. Cu timpul, el va ajunge să te găsească pe tine mult prea superficială şi incapabilă să îi oferi pe termen lung ceea ce doreşte, iar tu vei începe să ai un comportament tot mai egocentric. Majoritatea intereselor sunt, de asemenea, divergente.
Unul dintre puţinele aspecte în care puteţi ajunge la o potrivire perfectă este cel fizic-sexual. De asemenea, intuiţia ta îl poate ajuta pe el să evolueze în mai multe domenii.
Totuşi, în general, majoritatea aspectelor importante nu sunt favorabile unei relaţii amoroase de lungă durată. Puteţi cel mult să dezvoltaţi o prietenie sau un parteneriat.

  

 

1. Tea, 09.12.1968, Astrotarot, mesaj primit pe 25 iulie, ora 10:00, Mă voi recăsători?

 

Da, te vei recăsători.
Chiar dacă vor mai exista momente în care îţi vei pierde speranţa, viaţa îţi va dovedi că te înşeli. Până să ajungi însă la mult-aşteptatul eveniment, vor mai avea loc câteva zguduiri serioase.
Soţul tău va fi un bărbat puternic, cu o poziţie socială superioară celei pe care o ocupi tu, obişnuit să impună respectul şi să obţină ceea ce vrea. Este important să nu îl laşi să ia el toate deciziile, ci să îl obişnuieşti să se consulte cu tine de fiecare dată.
Atunci când vei ajunge să faci acest pas, vei trezi invidia şi nemulţumirea unor persoane din anturajul tău.
 

 

MESAJE DE PE DATA DE 24 IULIE

 

6. Alina, 06.07.1982, Astrotarot, mesaj primit pe 24 iulie, ora 23:53, Voi avea copii?

 

Da, vei avea copii. Copiii sunt foarte importanţi pentru tine, ca pentru orice femeie Rac, şi chiar mai mult decât atât. Nu te-ai născut întâmplător în zodia maternităţii, fapt confirmat şi de conjuncţia dintre Nodul Nord şi Soare. Astfel, copiii şi relaţiile cu ei reprezintă chiar scopul tău în această viaţă.
În schimb, apar aspecte contradictorii în privinţa modului în care apare acest copil şi a partenerului de viaţă. Ori va fi vorba de o naştere în afara căsătoriei sau dintr-o legătură care nu este acceptată de către societate, ori vei fi pusă la un moment dat în situaţia de a-ţi creşte singură copilul sau copiii, fapt care te va face să renunţi la alte proiecte ale tale.

 

 

5.Velvet, Astrotarot, 29.08.1930, mesaj primit pe 24 iulie, ora 01:26, Cum îl voi recunoaşte?

 

Cel care ţi se potriveşte are o aură misterioasă, care îţi trezelte interesul, dar şi un pic de teamă. El este altfel decât cei pe care i-ai cunoscut înainte, iar acest lucru îţi place, dar în acelaşi timp îţi dă senzaţia că mergi pe un teritoriu total necunoscut şi că nu eşti în deplină siguranţă. Astfel, un prim test pentru relaţia voastră va fi să demonstrezi că poţi avea încredere în el.
Ca aspect fizic, va fi un bărbat frumos, care se îngrijeşte şi este atent la modul în care arată, dar fără a calcula fiecare amănunt. Dimpotrivă, îi place să adauge o notă de exotism, de nonconformism. Foarte probabil, va avea şi preocupări artistice.
În relaţia care se va dezvolta, va acorda mare atenţie şi celor mai mici amănunte legate de tine. Acest lucru îţi va plăcea, dar uneori vei simţi că nu e prea confortabil când îţi este urmărit fiecare gest, chiar dacă cu dragoste.
Poţi încerca relaţii cu bărbaţi Fecioară, Balanţă, Scorpion sau Vărsător sau care prezintă aspecte importante în una din aceste zodii. (Luna, Ascendentul, guvernatorul Ascendentului sau o aglomeraţie de planete).
 

 

4. Nicoleta, 22.02.1980, Astrotarot, mesaj primit pe 24 iulie, ora 01:03, Ce se întâmplă în continuare între mine şi Alin Doru?

 

Cu cât se întâmplă mai puţine lucruri, cu atât mai bine. Nu este o relaţie pe care ai vrea să o continui, decât dacă îţi doreşti probleme şi dezamăgiri.
De altfel, problemele vor începe să apară chiar în perioada imediat următoare. Iţi vei da seama că multe din lucrurile pe care le credeai referitor la el erau total false. Revelaţiile pe care le vei avea în legătură cu adevărata lui natură vor fi destul de dezamăgitoare, chiar dureroase.
Apoi, dacă relaţia va continua totuşi, va merge din rău în mai rău, de parcă te-ai afunda tot mai mult într-o mlaştină.
Sfatul nostru : renunţă cât mai repede !


 

3. Nicoleta, 22.02.1980, Astrotarot, mesaj primit pe 24 iulie, ora 00:57, Toate vorbele ce au fost spuse de Dan T si mine sunt pentru el o joaca sau chiar simte ceea ce imi zice?  

 

Dan T. nu este un om hotărât, astfel încât ceea ce spune acum nu este valabil şi peste câteva zile. Atunci când vorbeşte, el crede în ceea ce spune dar, odată ce se află în alt mediu şi alături de alte persoane, începe să creadă cu tărie exact contrariul a ceea ce a spus mai devreme.
Influenţele sub care se află în acest moment şi modul în care este obişnuit să se comporte nu sunt favorabile relaţiei voastre.
Ca o dovadă nu numai că ceea ce spune este adevărat, dar şi că vrea să aducă în practică aceste cuvinte, cere-i să facă un lucru decisiv, care l-ar angaja cu adevărat şi care ar însemna, în acelaşi timp, o ruptură cu un anumit aspect din viaţa lui. Sunt mici şanse să accepte.
 

 

2. Elena, 05.10.1976, Astrotarot, Cum va fi situaţia financiară în viitor?

 

Te afli la începutul unei perioade frământate din punct de vedere financiar, în care eşti supusă la tot felul de presiuni şi trebuie să îţi schimbi comportamentul în acest sector important al vieţii tale. Va exista o nelinişte constantă din punct de vedere financiar şi vei simţi aproape în permanenţă că nu îţi ajung banii pentru a-ţi realiza proiectele. Apare o nevoie intensă de a avea mai mulţi bani dar, cel puţin pentru început, nu vei găsi soluţiile pentru a obţine acest lucru.
Totul va începe să meargă mult mai bine din punct de vedere financiar începând cu toamna 2010, iar această perioadă favorabilă va dura până la începutul verii lui 2011, cu un moment de vârf la începutul anului 2011, când vei câştiga o sumă importantă de bani.
Pe parcursul următorilor doi ani, va trebui să renunţi la o serie de proiecte şi visuri nerealizabile, dar ele vor fi înlocuite de alte planuri, mult mai concrete, care vor începe să dea rezultate în acest domeniu.
După depăşirea acestor greutăţi, care sunt în faza lor maximă chiar acum şi vor mai dura încă 12 luni, treptat vei dobândi siguranţa materială pe un interval de timp foarte lung.
 

 

1. Elena, 05.10.1976, Astrotarot, Voi rămâne cu partenerul de acum?

 

Această relaţie poate să se prelungească pe termen mai lung doar în condiţiile în care se schimbă radical atât bazele ei, cât şi modul de comportament al fiecăruia dintre voi.
Tu ai nevoie de mai mult pentru a te considera împlinită şi, dacă nu vei obţine ceea ce îţi doreşti, relaţia trebuie să se încheie.
La sfârşitul acestui an începe o perioadă fastă din punct de vedere sentimental, în care vei avea şansa să întâlneşti un partener mult mai potrivit. Există, după cum spuneam, şi o posibilitate să încerci să îl schimbi pe partenerul actual, dar acest lucru se va dovedi mult mai dificil şi succesul nu este deloc garantat.
În mod normal, îţi vei găsi fericirea alături de altcineva.
 

 

MESAJE DE PE DATA DE 23 IULIE

 

2. A., Oradea, Astrorelaţie, cu Adi, mesaj primit pe 23 iulie, ora 00: 46

 

Aveţi mai multe aspecte astrale care indică armonie şi bună-înţelegere. De exemplu, există o foarte bună comunicare între Marte (indicând tipul de bărbat de care eşti atrasă, în special la nivel fizic şi instinctiv) de pe harta ta natală şi Luna de pe harta lui natală (care indică tipul de femeie de care este atras el, în special la nivel emoţional şi, în acelaşi timp, cea care reflectă propria feminitate). Ambele sunt situate în zodia Capricornului, ceea ce indică o relaţie serioasă, de lungă durată, construită cu răbdare şi cu seriozitate.
Această comunicare bună este dublată de cea dintre Venusul lui (indicând tipul de femeie de care e atras fizic şi instinctiv) şi Luna ta (indicând propria ta feminitate), ambele situate în Leu.
În schimb, aspectul conflictual dintre Soarele tău şi Luna lui indică posibile probleme, datorate în special faptului că se simte dominat de tine sau că simte că nu poate influenţa în nici un fel modul în care tu iei deciziile. Este bine să vă consultaţi înainte de a lua o decizie importantă şi niciunul dintre voi să nu facă lucrurile de capul său.
Cel mai strâns aspect este unul pozitiv, între Soarele tău şi Venusul lui, indicând o mare armonie între parteneri.
Trăgând linie, putem spune că relaţia voastră poate merge bine, dar cu egală implicare din partea fiecăruia şi cu grijă să nu lăsaţi lucrurile să meargă de la sine. Trebuie să investiţi energie şi sentiment şi, în aceste condiţii, relaţia va deveni mai importantă decât orgoliile fiecăruia.
 

 

1. A., Oradea, Astrotarot, mesaj primit pe 23 iulie, ora 00:44, Voi reuşi să promovez examenul din august sau cel din septembrie?


Intervalul cuprins între jumătatea lunii august şi sfârşitul lunii septembrie este bine aspectat din punct de vedere al examenelor şi al pregătirii pentru acestea.
Îţi va fi de mare folos faptul de a te gândi în fiecare zi ce vei face după ce vei lua examenul. Nu lua în calcul varianta eşecului, gândeşte-te pozitiv şi încearcă să afli cât mai multe lucruri concrete despre statutul tău viitor. Astfel, nu numai că vei deţine toate informaţiile care îţi vor fi necesare, dar vei avea şi o pregătire mentală pentru succes.
Vei creşte de la un examen la celălalt, prezentându-te mai bine la cel din septembrie.
Trebuie să ţii cont că un succes la acest examen nu înseamnă finalul tuturor problemelor tale, ci doar o nouă etapă. Te vei confrunta cu mai multe greutăţi, care uneori ţi se vor părea peste puterile tale, dar aşa ai cu adevărat şansa de a evolua.

 

 

MESAJE DE PE DATA DE 22 IULIE

 

5. Ali, 25.07.1966, Astrokarma, mesaj primit pe 22 iulie, ora 20:40

 

În existenţele anterioare, ai abuzat de putere, iar principala ta preocupare a fost căutarea plăcerii şi satisfacerea propriilor dorinţe. Pentru a-ţi atinge scopurile, ai apelat la tot felul de mijloace, nu toate dintre ele corecte sau morale. Însă ceea ce ai făcut a trebuit, de asemenea, să suporţi din partea altora, suferind o serie de trădări şi chiar furturi.
Acum, ai rămas cu această teamă de a nu suferi noi pierderi. De aceea, ai tendinţa de a deveni mult prea posesiv, atât cu obiectele, cât şi cu persoanele dragi. Deşi vine din iubire, această posesivitate poate iubi şi îndepărta.
Trebuie să perfecţionezi modul în care comunici, renunţând la tonul poruncitor şi la remarcile neserioase şi jignitoare. De asemenea, ai dificultăţi în a crea şi apoi în a menţine o familie fericită.
Acestea trebuie să fie priorităţile tale pentru următorul interval de timp: familia şi modul în care comunici.


 

4.Pogo, 29.07.1973, Astrokarma, mesaj primit pe 22 iulie, ora 20:35 

 

În existenţele anterioare, te-ai bazat prea mult pe familie. de fiecare dată când aveai o problemă, apelai la mămica şi tăticul sau late rude influente, astfel încât nu ai ajuns să te înfrunţi cu adevărat cu greutăţile vieţii. Ţie îţi plăcea doar să afli în permanenţă lucruri noi, să vizitezi locuri noi şi, mai ales, să vorbeşti neîncetat, chiar dacă plictiseai pe toată lumea. De asemenea, ai avut câteva existenţe în care ai murit tânăr, înainte de a te maturiza deplin.
Acum, trebuie să te bazezi mult mai mult pe forţele proprii şi să devii mai responsabil în tot ceea ce faci. Nefiind suficient dezvoltat emoţional, nu îţi arăţi adevăratele sentimente, ceea ce îi împiedică pe cei din jur să te înţeleagă cu adevărat. De asemenea, ai tendinţa de a pune prea mare preţ pe cuvinte.
Actualmente, trebuie să pui accent pe îngrijirea organismului tău şi pe modul în care îţi foloseşti energia la locul de muncă. Dacă apar probleme în oricare din aceste două domenii, trebuie să conştientizeză că ele se datorează comportamentului tău greşit şi reprezintă impulsuri pentru a face schimbări în ceea ce faci.
  

 

3. Adina, 25.03.1984, Astrotarot, mesaj primit pe 22.07.2009, ora 18:26, Cum va fi viaţa mea sentimentală în următoarea perioadă?

 

În viitorul apropiat nu se anunţă la orizont nicio relaţie serioasă, cu şanse de a se transforma într-una permanentă. Acest lucru nu înseamnă însă în mod neapărat că trebuie să rămâi singură, aşteptându-l pe Făt-Frumos. După cum ţi-am spus deja, el urmează să apară, dar abia peste aproximativ trei ani, perioadă în care nu trebuie să fii neapărat singură.
Chiar în aceste momente de exemplu, există posibilitatea de a începe o relaţie cu un băiat care ţine la tine, te apreciază mult şi este dispus să îţi facă pe plac în toate privinţele. Atenţie însă ca, dacă începi o astfel de relaţie, să nu începi să crezi că el este alesul! Nu este cazul.

Aşadar, pe termen mediu, viaţa ta sentimentală depinde doar de tine. Destinul nu îţi rezervă nicio întâlnire majoră, dar nici nu vrea să trăieşti într-o chilie. Rămâne ca tu să găseşti calea cea mai potrivită şi metoda de a îmbina aşteptarea visului cu evitarea unei singurătăţi apăsătoare.
PS: Răspunsul la întrebările precedente îl găseşti mai jos în această pagină, la mesajele cu numerele 2 şi 3 din data de 21 iulie
 


. 2. Adriana, 31.08.1979, Astrobani, mesaj trimis pe 31.08.1979, ora 15:33


Pe termen scurt, de câteva săptămâni, pentru a face rost de bani, trebuie să îmbinaţi munca susţinută cu scurte călătorii. Sumele câştigate nu sunt foarte mari şi nici nu reuşiţi să faceţi vreo investiţie serioasă cu ajutorul lor.

Ţinând cont de aceste aspecte, vă sfătuim să acceptaţi orice propunere de afaceri, venită de la vreun cunoscut, pentru că micile sume de bani obţinute din diferite „aranjamente“ reprezintă o soluţie pentru a vă îmbunătăţi situaţia financiară.
În general, 2009 nu este un an fast pentru situaţia dumneavoastră financiară. Lucrurile se vor regla, într-o oarecare măsură, pe parcursul anului următor, mai ales în perioada de vară şi toamnă.
Unul din lucrurile pe care trebuie să le învăţaţi este să nu dispreţuiţi nici un fel de muncă şi să vă îndepliniţi de fiecare datoria cu răbdare şi cu atenţie pentru cele mai mici amănunte. Astfel, veţi avea, treptat, de câştigat şi pe plan financiar.

 

 

 

1. Alina, 11.10.1974, Astrotarot, mesaj trimis pe 22.07.2009, ora 08:53, Mă voi căsători?

 

Chiron pe cuspida casei a VII-a arată că fiecare nouă relaţie este pentru tine o lecţie din care trebuie să înveţi ceva. Este nevoie de multă autoanaliză, pentru a-ţi da seama cum te comporţi în relaţiile sentimentale şi ce îţi doreşti cu adevărat.
Te vei căsători cu siguranţă, dar acest lucru se va întâmpla atunci când vei ajunge la dezvoltarea emoţională necesară, adică vei putea să integrezi în viaţa ta o relaţie permanentă, fără ca acest lucru să te facă să uiţi de tine şi de priorităţile tale.
La început, relaţia va părea mai degrabă o aventură dar, treptat, se va transforma în ceva mult mai serios.
Ţi se potrivesc bărbaţii sensibili, romantici, cu preocupări artistice, dar capabili, în acelaşi timp, să lupte pentru familia lor şi să te protejeze atunci când este nevoie. Acestea sunt calităţile pe care le cauţi în primul rând.
Ca zodii, te potriveşti cu Balanţele, Peştii şi Săgetătorii. Însă nu este nevoie neapărat ca respectivul să fie născut în una din aceste zodii, ci poate avea acolo şi alte aspecte importante. (Luna, Ascendentul, guvernatorul Ascendentului sau o aglomeraţie de planete).
 

MESAJE DE PE DATA DE 21 IULIE

 

11. Lavinia, 11.10.1984, Astrotarot, mesaj trimis pe 21.07.2009, ora 20:51, Ce sanse sunt sa ma revad cu Florin care e in alt oras, cu care am avut o scurta relatie?


Ai acumulat anumite restanţe karmice pe planul relaţiilor sentimentale, iar acum treci prin unele întâmplări care au rolul de a-ţi oferi nişte lecţii de viaţă. Printre acestea, mai multe legături care se termină rapid.
Relaţia cu Florin este încheiată şi nu are rost să te gândeşti prea mult timp la el, pentru că în curând apare şansa de a te implica într-o nouă relaţie. Inima va începe din nou să bată accelerat, dar cu gândul la un alt băiat…
Ţi se potrivesc bărbaţii serioşi, cu o situaţie materială bună, implicaţi în lucruri concrete, din viaţa de zi cu zi. Nu îţi recomandăm relaţii cu băieţi visători sau prea schimbători, decât dacă vrei ceva de scurtă durată. „Alesul“, cel cu care îţi vei petrece viaţa, va fi în mod clar preocupat de lucruri concrete, afaceri şi valorile care vor conta cel mai mult pentru el vor fi stabilitatea, banii şi poziţia pe care o ocupă în societate.


 

10. Elena, 05.10.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 21.07.2009, ora 22.02, Când şi cum îl voi cunoaşte?

 

Ai şanse bune să îţi cunoşti partenerul în perioada decembrie 2009-septembrie 2010.
Poate fi un vecin sau cineva întâlnit prin intermediul unei rude apropiate.
Încă de la primele discuţii, veţi constata că vă înţelegeţi foarte bune, iar această comunicare excelentă va sta la baza viitoarei relaţii. Vei fi atrasă de el mai întâi intelectual, abia apoi ajungând la ataşament emoţional şi la o relaţie fizică.
Cel mai probabil, va fi un intelectual – dacă nu ca slujbă, cel puţin ca preocupări. Va avea interese deosebite faţă de majoritatea cunoştinţelor tale, iar acest lucru îţi va plăcea, chiar dacă din această cauză va fi puţin vorbit pe la spate de anumiţi „binevoitori“.
Este posibil să nu locuiţi mereu în aceeaşi casă, ci, de-a lungul timpului, să vă schimbaţi domiciliul cel puţin o dată.

 


9. Elena, 05.10.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 21.07.2009, ora 19:44, Ce şanse sunt să am copii?

 

Influenţa lui Saturn aduce obstacole şi întârzieri pe acest plan. Copiii pot apărea târziu, dar şi atunci cu efort.
Trebuie să eviţi orice tratament, regim alimentar sau problemă care poate avea efecte nedorite asupra fertilităţii. Mai mult, ai face bine dacă atât tu, cât şi partenerul tău viitor aţi ţine cont de perioadele de fertilitate maximă, de alimentele care ajută în acest sens şi de diferitele soluţii oferite de medicină pentru ca un copil să apară.
În această problemă, o mare importanţă o va avea şi conjunctura astrală a partenerului de viaţă şi compatibilitatea dintre voi, care pot face ca aspectele tale mai dificile să devină total lipsite de importanţă.

 

 

8. Elena, 05.10.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 21.07.2009, ora 19.41 Ce şanse am să mă căsătoresc?

 

Astrele arată că ai şanse bune să te căsătoreşti şi, mai ales, că ai nevoie să te căsătoreşti. Întemeierea unei familii şi un partener de viaţă îţi pot aduce echilibrul de care ai nevoie. Practic, atât timp cât eşti singură, eşti o fiinţă incompletă, ca o bicicletă cu o singură roată.
Îndată ce vei dezvolta relaţia profundă de care ai nevoie, celălalt va deveni extrem de important pentru tine, ajungând chiar la o dependenţă emoţională exagerată faţă de partener, cu accese de gelozie şi de posesivitate.
Conjunctura ta astrală indică un cuplu independent de lume, în care cei doi parteneri au preocupări intelectuale şi/sau spirituale comune. Comunicarea la nivel intelectual va fi extrem de importantă, ajungând la performanţa de a împărtăşi orice gând şi interes.
Ai nevoie ca partenerul tău de viaţă să aibă două calităţi fundamentale: să fie sociabil şi preocupat de frumos, fiind important să te simţi în largul tău alături de el, atunci când sunteţi împreună în societate, şi să aveţi aceleaşi preferinţe artistice.
 

 

7. A., Oradea, Astroprofesie, mesaj primit pe 21.07.2009, ora 18:00

 

Întrebarea ta arată că ai înţeles deja care sunt priorităţile şi ai intuit aspectul din viaţa ta care va conta cel mai multe în următorii trei ani.
În luna septembrie, Saturn va face o conjuncţie cu Mijlocul Cerului de pe harta ta natală, urmând ca apoi să tranziteze, timp de aproximativ 3 ani, casa a 10-a, care se referă exact la carieră şi la viaţa publică în general.
De cele mai multe ori, începutul acestui interval este resimţit ca o perioadă de frustrare în domeniile amintite, o perioadă în care constaţi că nu te simţi bine acolo unde eşti acum şi că trebuie neapărat să schimbi ceva din punct de vedere profesional. Caracteristica de bază a perioadei se referă exact la această nevoie organică, intensă, de modificare a statutului social şi a profesiei. Când faci aceste schimbări, trebuie să ţii cont, mai multa ca până acum, de motivaţiile tale cele mai profunde, dar şi de idealurile tale sociale.
Treptat, pe măsură ce Saturn înaintează mai „adânc“ în această casă, problemele încep să se rezolve şi îţi găseşti locul, mai ales că tu ai o casă a 10-a bine aspectată, cuprinzând atât Soarele, cât şi Fortuna.
Ai putea dezvolta o carieră interesantă în comerţ sau în activităţi care necesită muncă de precizie şi de analiză. De asemenea, există puternice indicii ale unor preocupări artistice.

 

 

6. Alina, 11.10.1974, Astrokarma, mesaj primit pe 21.07.2009, ora 17:34

 

În existenţele precedente, aţi iubit luxul şi puterea. În general, dădeaţi impresia unei persoane cu cele mai bune intenţii şi vă purtaţi frumos cu cei din jur, dar numai atunci când acest lucru servea scopurilor dumneavoastră. Atunci când foştii prieteni încetau să vă mai folosească la ceva, îi abandonaţi pur şi simplu. Printre metodele dumneavoastră de „succes“ s-au numărat inclusiv minciuna şi trădarea. De asemenea, aţi acumulat anumite restanţe karmice în ceea ce priveşte relaţiile cu copiii.
Acum, va trebui să vă confruntaţi cu anumite dificultăţi în păstrarea relaţiilor şi în urmărirea unor obiective pe termen lung, întinse pe mai mulţi  ani sau chiar pe decenii. De asemenea, unele dintre problemele pe care le veţi avea cu copiii vor fi menite să rezolve anumite restanţe acumulate în alte existenţe.
Începând aproximativ cu 2007, au avut loc numeroase schimbări în grupul dumneavoastră de prieteni. Unele amiciţii s-au terminat tocmai pentru că problemele karmice dintre dumneavoastră fuseseră depăşite şi nu mai exista nici un motiv pentru ca relaţiile respective să continue.

Începând cu luna decembrie a acestui an, Saturn va tranzita, pentru 3 ani, casa a XII-a natală, ceea ce anunţă o perioadă de profundă autoanaliză şi necesitatea unei mai bune autocunoaşteri. Nu va fi uşor şi nici confortabil, dar acum veţi avea ocazia să vă stabiliţi adevăratele priorităţi.
 

 

5. Alina, 11.10.1974, Astroprofesie, mesaj primit pe 21.07.2009, ora 17:28

 

Pe plan profesional, veţi putea să vă bazaţi întotdeauna pe sprijinul unor femei puternice. De asemenea, rudele pot reprezenta un sprijin în ascensiunea dumneavoastră. Aşadar, nu are rost să v

Tags:

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop