loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3438 ori.
RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - NOIEMBRIE

 

Mesaje primite pe 29 noiembrie

 

1-4. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, 4 mesaje trimise pe 29 noiembrie, referitoare la posibilitatea reînnodării relaţiei cu Boby.

 

Cuadratura dublă dintre Saturn în Leu şi Uranus în Scorpion indică posibilitatea apariţiei a numeroase probleme. Avântul conferit de Uranus în exaltare în Scorpion, care distruge orice convenienţă şi merge direct la ţinta propusă, este mereu pus în dificultate de lipsa de umor şi de teama de mediocritate ale lui Saturn aflat în cădere în Leu. Fiecare dintre voi are această cuadratură pe propria hartă natală, iar cuadratura există şi între planetele voastre luate separat. Aşadar, problema este una serioasă.
Cuadratura dintre Marte şi Pluton poate să aducă de asemenea numeroase probleme. se va ajunge ca tu să te comporţi altfel decât simţi doar pentru a-i face lui pe plac, însă cu speranţa că, la un moment dat, el se va schimba. Cum acest lucru nu se va întâmpla, se va ajunge la acumularea unor frustrări puternice.
Venus se află în opoziţie cu Pluton, indicând faptul că se poate ajunge la posesivitate exagerată şi chiar la probleme sexuale. De altfel, acestea din urmă sunt indicate şi de cuadratura la care ne-am referit anterior.
Un aspect pozitiv este, în schimb, trigonul dintre Lună şi Jupiter, care indică încredere reciprocă şi posibilitate de dezvoltare la unison. În anumite situaţii, el îşi poate asuma rolul de ghid, de îndrumător. De asemenea, acest aspect indică fertilitate.
Faptul că el îţi poate oferi o îndrumare este indicat şi de un alt aspect pozitiv, între Soarele tău şi Chiron al lui.
Aşadar, sintetizăm spunând că o relaţie între voi doi ţi-ar fi benefică mai ales ţie, reuşind să te îndrume astfel încât să îţi găseşti o cale. Este foarte greu însă să se ajungă la o astfel de relaţie, deoarece există numeroase aspecte stresante. În plus, dacă s-ar ajunge la o relaţie romantică, ar apărea rapid şi problemele.
Cel mai bine ar fi ca relaţia să se reînnoade, dar ca o simplă prietenie: să vă vedeţi periodic, să discutaţi, însă pe plan relaţional fiecare să îşi construiască un destin alături de un alt partener.
O şansă bună pentru a realiza acest lucru va exista la sfârşitul lunii martie 2010. Atunci, pentru a reintra în viaţa lui, va fi nevoie să faci o acţiune surprinzătoare, ceva la care nu se aşteaptă.

 

 

Mesaje primite pe 28 noiembrie

 

3. Ykara, 07.03.1974, Astrotarot, mesaj trimis pe 28 noiembrie, ora 16 :52, Este M. implicat într-o relaţie serioasă ?

 

M. are o legătură, dar aceasta a suferit de curând o criză, care se poate accentua în perioada următoare. În prezent, ea există datorită faptului că cei doi parteneri se sprijină reciproc pe mai multe planuri.
Această relaţie este vulnerabilă în faţa unor acţiuni din exterior. În caz contrar, ea va continua, putând să atingă chiar o durată deosebită.

 

2. Ykara, 07.03.1974, Astrotarot, mesaj trimis pe 28 noiembrie, ora 11:40, Când şi câţi copii voi avea ?

 

Chiar acum vă aflaţi într-un moment de maximă fertilitate, dar este puţin probabil să îl fructificaţi.
Cel mai probabil, veţi avea un singur copil, iar relaţia cu el va avea o importanţă cu totul deosebită în viaţa dumneavoastră. Veţi nutri speranţe foarte mari în legătură cu el, pe care veţi încerca să i le insuflaţi, cu destul succes. Odată cu apariţia sa, copilul va juca un rol fundamental în viaţa dumneavoastră, devenind mai important decât toate celelalte aspecte.
Această apariţie se poate produce începând cu anul 2011, când în viaţa dumneavoastră vor avea loc modificări extrem de importante.

 

 

1. Ykara, 07.03.1974, Astrotarot, mesaj trimis pe 28 noiembrie, ora 11:38, Când mă voi căsători?

 

Perioada optimă pentru căsătorie este cuprinsă între toamna anului 2010 şi primăvara anului 2011. Aşadar, este posibil ca peste aproximativ un an să faceţi planuri pentru organizarea acestui eveniment.
În cazul în care nu veţi profita de aceste influenţe astrale pozitive, o altă perioadă favorabilă căsătoriei este primăvara anului 2011.
 

 

Mesaje primite pe 27 noiembrie

 

1. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 noiembrie, ora 22:46, Ce sentimente are Bobby faţă de mine acum ?

 

Boby are amintiri frumoase despre această relaţie, în cadrul căreia a trăit câteva clipe cu adevărat magice.
Sentimentele lui faţă de tine au rămas frumoase, nu acesta este obstacolul care ar sta în calea unei eventuale relaţii, ci mai degrabă împrejurările vieţii şi modul diferit în care v-aţi dezvoltat. Relaţia voastră nu a fost menită să fie una pe termen foarte lung.

 

 

Mesaje primite pe 26 noiembrie

 

3. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 26 noiembrie, ora 23:59, Am avut o relaţie cu Boby 3 ani, dar s-a terminat, nici eu nu ştiu de ce. Ce şanse sunt să mai fim împreună?

 

Sunt şanse destul de mici şi, cel mai probabil, ele nu se vor materializa niciodată.

Drumurile voastre s-au despărţit şi, în mod normal, vor rămâne aşa.

 

2. Flory, 08.08.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 26 noiembrie, ora 13:30, Aş dori să ştiu dacă asupra familiei mele planează vrăji şi blesteme. Avem multe blocaje. Un talisman ne-ar putea fi de folos?

 

Nu sunt blesteme, dar este o perioadă complicată, cu multe aspecte tensionate şi influenţe care se pot manifesta negativ.
Pe plan relaţional, originea problemelor este în urmă cu aproximativ un an şi jumătate şi starea actuală se va prelungi încă aproximativ doi ani şi jumătate.
Totuşi, asta nu înseamnă că problemele nu se pot rezolva mai devreme. Multe dintre blocajele de care vorbiţi urmează să dispară la începutul toamnei 2010.
Un talisman poate fi de folos, după cum şi rugăciunile pot fi de folos şi, mai ales, faptele bune, gândurile bune, sentimentele pozitive.

 

 

1. Irina, 11.03.1986, Astrotarot, mesaj trimis pe 26 noiembrie, ora 13:03, Să înţeleg că voi divorţa de Liviu? Mă voi recăsători?

 

Nu neapărat, deşi vei fi tentată să faci acest lucru în următorii ani.
Preferabil ar fi să nu iei o astfel de decizie înainte de cei doi ani despre care vorbeam, adică înainte de toamna 2011.
Nevoia de schimbare există şi va deveni puternică, dar există o şansă ca această schimbare să fie realizată chiar în cadrul căsniciei. Abia dacă va deveni clar că acest lucru nu este posibil, te poţi gândi la divorţ. În destinul tău, apare această posibilitate, dar este bine ca, dacă vei ajunge acolo, să acţionezi deplin conştientă, nu ca prima dată.
 

 

 

Mesaje primite pe 25 noiembrie 

 

5. A, 30.09.1986, Astrotarot, mesaj trimis pe 25 noiembrie, ora 22:05, Voi avea probleme financiare?

 

Vei avea o evoluţie lentă, dar sigură, din punct de vedere financiar.
Probleme serioase cu banii, în adevăratul înţeles al cuvântului, nu vei avea. Că nu vei putea întotdeauna să îţi îndeplineşti toate dorinţele, e adevărat, dar nu poate fi vorba de a trăi în lipsuri.
Slujba îţi va aduce, pe măsură ce vei înainta în vârstă, din ce în ce mai mulţi bani.

 


4. A, 30.09.1986, Astrotarot, mesaj trimis pe 25 noiembrie, ora 22:04, Voi reuşi să am o comunicare mai bună cu părinţii?

 

Dacă vei şti cum să comunici, cu mama ta ai şanse mai bune, în viitorul apropiat.
Cu tatăl, este posibil să existe probleme mari încă un an şi jumătate de acum înainte, cu un apogeu în a doua parte a anului viitor.
Pentru a-i face să te înţeleagă, e nevoie ca, la nivel de comunicare, să îţi schimbi radical comportamentul. A le spune ce le-ai spus şi până acum e inutil, încearcă să foloseşti alte metode.

 

3. A, 30.09.1986, Astrotarot, mesaj trimis pe 25 noiembrie, ora 22:02, Când voi avea un copil?

 

Dacă îţi doreşti un copil repede, sfârşitul acestui an şi tot anul 2010 este o perioadă optimă pentru concepţie. Dacă însă nu eşti încă pregătită, te sfătuim ca în această perioadă să îţi iei toate măsurile de precauţie, deoarece fertilitatea este sporită.
Sunt şanse foarte mari să apară un copil şi în intervalul 2020-2022. Dacă va fi primul sau al doilea, ţie îţi rămâne să decizi.
 

 

2. Nicoleta Carmen, 31.03.1976, Astrotarot, mesaj trimis pe 25 noiembrie, ora 21:14, Când mă voi căsători? Cu A. mă voi căsători?

 

Intervale de timp favorabile căsătoriei au existat chiar şi în ultimii ani, de exemplu în a doua jumătate a lui 2007 sau la începutul lui 2009. O altă perioadă favorabilă este la începutul lui 2011, iar intervalul cel mai potrivit, este, de departe, 2014.
Pentru a beneficia de aceste influenţe astrale favorabile, trebuie să te obişnuieşti să acţionezi mai hotărât şi să te implici activ în mai multe proiecte. Modul în care îţi vei conduce viaţa în general va influenţa şi relaţiile tale.
Relaţia ta cu A. se poate dezvolta într-o căsătorie, dar contează foarte mult şi influenţele exterioare, atât în ceea ce priveşte împrejurările de viaţă, cât şi persoanele din jur. nu ar strica să fiţi susţinuţi sau chiar puţin împinşi de la spate.

 

  

1. Ana, 05.10.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 25 noiembrie, ora 18 :13, Acum sunt singură. Mă voi căsători ? Îl cunosc deja ?

 

O relaţie serioasă, care să evolueze spre o căsătorie, devine posibilă abia începând cu primăvara anului 2011. de atunci, devine posibil să nu mai fiţi singură şi să vă construiţi o familie.
Este foarte probabil să cunoaşteţi deja persoana respectivă, fără să vă fie deocamdată extrem de apropiată. Relaţia despre care am vorbit se va dezvolta dintr-o prietenie normală. La un moment dat, vă veţi da seama amândoi c vă face plăcere să fiţi împreună şi veţi începe pur şi simplu să faceţi planuri de viitor.

 

 

Mesaje primite pe 24 noiembrie

 

7. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 24 noiembrie, ora 23:09, Dacă Adrian bănuieşte că mie îmi place de el.

 

Bănuieşte acest lucru, dar nu este foarte convins şi nici nu a stat prea mult să se gândească la această problemă. Dacă va face acest lucru, o posibilă relaţie cu dumneavoastră se va încadra tot în tipul de relaţii pe care îl preferă el, adică va simţi în continuare că el este cel care decide ce şi când se întâmplă şi tot el este cel care decide o eventuală ruptură.

 

 

6. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 24 noiembrie, ora 22:41, Dacă Adrian are o relaţie serioasă cu cineva

 

Principala lui preocupare în materie de viaţă sentimentală este să se simtă stăpân pe situaţie şi să ştie că are libertate de acţiune. chiar asta se întâmplă acum.
Este într-o situaţie care îi convine, dar niciuna din legăturile în care a fost sau este implicat nu e suficient de puternică pentru a-l reţine, în caz că îşi va dori altceva.

 

 

5. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 24 noiembrie, ora 22:29, De ce se poartă aşa cu mine Iulian? Lucrurile păreau că merg mai bine şi, fără nici un motiv, mi-a întors spatele.

 

Influenţele astrale existente în această toamnă, precum şi la începutul iernii, nu sunt favorabile unei evoluţii decisive în direcţia potrivită.
O şansă în acest sens urmează să apară peste aproximativ o lună şi jumătate, atunci fiind momentul important când lucrurile trebuie făcute să meargă în direcţia pe care o doriţi, în ceea ce îl priveşte pe Iulian.
Până atunci, sunt de aşteptat astfel de evoluţii inconstante şi de răzgândiri periodice.
 

 

4. Angela, 17.07.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 24 noiembrie, ora 18:14, Voi divorţa?

 

Pluton în casa a 7-a natală, aflat în conjuncţie cu Uranus, face ca posibilitatea unui divroţ să fie una foarte mare.
Dacă adăugăm la aceste aspecte de pe harta natală actualul tranzit (de aproximativ 5 ani) al lui Saturn prin casa căsătoriei, rezultă că relaţia dumneavoastră va fi supusă unei presiuni constante şi este puţin probabil să vă mai simţiţi vreodată bine în cadrul său.
Ca urmare, răspunsul la întrebarea dumneavoastră este unul afirmativ.
 

 

3. Irina, 11.03.1986, Astrotarot, mesaj trimis pe 24 noiembrie, ora 14:47, Căsătoria cu Liviu era în destin sau se datorează unor intervenţii din afară?

 

Această căsătorie era înscrisă în destinul tău, după cum erau şi acele intervenţii din afară despre care vorbeşti. Este o experienţă pe care trebuie să ţi-o asumi, să o iei ca pe o lecţie şi pe viitor să păstrezi elementele pozitive şi să le elimini pe cele negative.
Peste aproximativ doi ani, vei fi mult mai lămurită în legătură cu viitorul tău, inclusiv din punct de vedere sentimental şi relaţional.
 

 

2. Felicia, 12.12.1967, Astrotarot, mesaj trimis pe 24 noiembrie, ora 13:44, O să mă mut în altă casă, o să am locul meu vreodată?

 

Acest aspect este strâns legat de cel karmic, care presupune deblocarea talentelor dumneavoastră în materie de afaceri. Este unul dintre scopurile principale ale acestei vieţi.
Multe lucruri se vor debloca, în legătură cu eventualitatea achiziţionării unei locuinţe, pe parcursul anului 2011. Atunci este posibil să apară elemente noi, care să vă ofere soluţia pe care o căutaţi.

 

 

1. Felicia, 12.12.1967, Astrokarma, mesaj trimis pe 24 noiembrie, ora 13:41

 

În existenţele anterioare, aţi acumulat numeroase experienţe, de toate felurile, fiind implicată în tot felul de aventuri, unele dintre ele destul de neobişnuite. Obişnuiaţi să mergeţi întotdeauna până la capăt, iar datorită acestui fapt nu aţi acumulat prea multe restanţe. Atunci când vă implicaţi în ceva, continuaţi să mergeţi pe acel drum până la ultimele consecinţe, astfel încât efectele acţiunilor dumneavoastră erau resimţite pe loc.
Aţi acumulat o karmă pozitivă în legătură cu afacerile şi cu banii, iar deblocarea talentelor dobândite anterior în acest domeniu vă poate ajuta să nu mai aveţi vreodată probleme financiare.
Vă puteţi folosi magnetismul sexual pentru a reuşi în viaţă, dar trebuie să aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite, adică relaţiile pe care le construiţi să fie bazate şi pe ceva mult mai puternic decât simpla atracţie fizică.
În ultimii trei ani şi încă aproximativ un an de acum înainte, trebuie să acordaţi maximă atenţie relaţiilor de parteneriat care există în viaţa dumneavoastră, indiferent că este vorba despre afaceri sau despre căsnicie. Toate relaţiile sunt reevaluate şi este bine să renunţaţi la cele care se dovedesc inutile şi fără valoare.
 

 

Mesaje primite pe 23 noiembrie

 

6. Ada, 20.08.1976, Astrotarot, mesaj trimis pe 23 noiembrie, ora 23:19, Am un viitor cu D.? Cum să procedez în continuare, dacă am depăşit pericolul?

 

Îl poţi atrage şi apoi menţine pe D. lângă tine adresându-te în primul rând minţii lui. Vorbele îţi sunt cel mai mare aliat. Dacă vei şti să foloseşti această armă în mod inteligent, vorbind frumos despre lucruri care îi plac şi trezindu-i interesul pentru subiecte noi, ai o şansă.
De asemenea, nu ezita să îţi foloseşti atuurile fizice. Este sensibil şi la acest capitol şi o bună comunicare la acest nivel te poate ajuta mult. Observă ce îl interesează şi dovedeşte-i că ştii tot despre lucrul respectiv!
În schimb, pe plan emoţional, nu este timpul să faci presiuni. Şantajul sentimental sau declaraţiile de iubire nu îl vor impresiona, cel puţin nu în perioada imediat următoare.
În concluzie, relaţia are un viitor. Nu este garantat, trebuie eforturi pentru a realiza acest lucru, dar este cu putinţă.
 

 

5. Cris, 19.04.1978, Astrotarot, mesaj trimis pe 23 noiembrie, ora 21:52, Conform astrogramei, am Săgetător şi Capricorn în casa a 7-a. Ce înseamnă asta?

 

Cuspida (adică începutul) casei a 7-a se află pe ultimul grad al Săgetătorului, astfel încât cea mai mare parte a casei se află în Capricorn. Prin urmare, căsătoria şi relaţiile de parteneriat în general primesc caracteristicile ambelor semne zodiacale.
Casa a 7-a în Săgetător indică posibilitatea de a vă căsători fie cu un străin, fie cu un profesor sau cu o persoană care este ca un profesor, ca un maestru pentru dumneavoastră. Această uniune poate fi instabilă.
Casa a 7-a în Capricorn indică un partener matur, care uneori se poate comporta în mod autoritar şi nu se pricepe să îşi exprime sentimentele prea bine. De asemenea, este un aspect clasic pentru o căsătorie târzie.
La aceste aspecte trebuie adăugată poziţia lui Juno, asteroidul căsătoriei, în Vărsător şi în casa a 9-a, ceea ce sporeşte şansele de a cunoaşte un bărbat bine „mobilat“ intelectual şi care fie este străin, fie are frecvente legături cu străinătatea sau călătoreşte des, ceea ce i-a dat şi o mare deschidere de vedere, în anumite privinţe.
 

 

4. Zizi, 17.03.1973, Astroprofesie, mesaj trimis pe 23 noiembrie, ora 17:46

 

Încearcă să profiţi de şansele care ţi se oferă în viitorul apropiat, până aproximativ la jumătatea lunii ianuarie! Dacă cineva îţi face vreo propunere de avansare sau de job mai bun, nu ezita să îi dai curs. Efectele vor fi favorabile.
Pentru a reuşi pe plan profesional, dar şi din punct de vedere al evoluţiei sociale, trebuie să îţi pui în valoare latura ta nonconformistă, originală, să manifeşti ceea ce simţi în interior. Sunt lucruri preţioase, care îţi pot asigura succesul.
 

 

3. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 23 noiembrie, ora 17:46, De ce mi-a cerut Eduard actele acelea, ca să îmi facă probleme?

 

Are noi planuri, sunt lucruri la care nu se mai gândise până acum şi care i-au venit în minte recent.
Dacă reuşeşte în ceea ce şi-a propus, rezultatul va fi o restrângere a libertăţii tale de acţiune. te vei simţi legată, în imposibilitatea de a face ceea ce doreşti.
Nu încerca să îl convingi cu argumente obişnuite, pentru că nu se va lăsa convins. Poate avea efect mai degrabă o acţiune la care nu se aşteaptă, să faci ceva astfel încât să îl iei prin surprindere.
 

 

2. Ank, 25.1.1984, Astrotarot, mesaj trimis pe 23 noiembrie, ora 09:32, Am întâmpinat nişte probleme la bancă. O să reuşesc să cumpăr apartamentul ce mi-l doresc? Când se va întâmpla acest lucru?

 

Problemele vor începe să se rezolve la începutul anului viitor, pentru o scurtă perioadă de timp. După aceea, vor fi din nou câteva luni complicate, pentru ca spre sfârşitul anului 2010 să scăpaţi definitiv de aceste aspecte nefavorabile.
Prin urmare, puteţi spera să vă îndepliniţi dorinţa începând cu ultimele luni ale anului 2010, deşi este foarte probabil ca procesul să fie de durată mai lungă.
Ca dată sigură la care veţi fi aşezată la casa dumneavoastră, exact aşa cum vă doriţi, putem da anul 2014.
 

 

1. Ank, 25.1.1984, Astrotarot, mesaj trimis pe 23 noiembrie, ora 08:20, Când şi câţi copii o să am?

 

Anul cel mai favorabil pentru conceperea unui copil este 2014, dar aceasta nu este nici pe departe singura perioadă favorabilă. Din acest punct de vedere, un an potrivit este şi 2012, de exemplu.
Este posibil să aveţi doi sau trei copii, relaţiile cu aceştia urmând apoi să joace un rol important în viaţa dumneavoastră, de multe ori nu extrem de pozitiv. Vor exista numeroase dispute ş, în general, pot să apară tot felul de probleme în relaţia cu copii dumneavoastră, o bună înţelegere cu ei fiind unul dintre principalele obiective pentru dumneavoastră, în această viaţă. Va conta foarte mult, de asemenea, şi ce moştenire le veţi lăsa, nu numai din punct de vede material.
 

 

Mesaje primite pe 22 noiembrie

 

1. Carmen, 31.03.1976, Astrotarot, mesaj trimis pe 22 noiembrie, ora 19:44, Voi petrece sărbătorile cu Andrei?

 

Chiar în ultimele zile, au avut loc câteva evenimente favorabile acestei dorinţe. În continuare, trebuie doar să stai să urmăreşti ce se întâmplă, pentru că e probabil ca lucrurile să se desfăşoare astfel încât să devină posibil să petreceţi sărbătorile împreună.
Probleme există doar cu o persoană sau un grup de persoane care poate interveni din afară cu o altă propunere, mult mai tentantă.
Dacă această propunere din partea altcuiva deja există, el o va prefera. Va exista însă un moment de criză, în care fie se va supăra, fie ceilalţi vor părea neserioşi şi exact atunci trebuie să apari tu şi să îi arăţi că există şi o altă variantă.
 

 

Mesaje primite pe 20 noiembrie

 

2. Carmen, 19.04.1978, Astrotarot, mesaj trimis pe 20 noiembrie, ora 19:22, Când mă voi căsători?

 

Pentru căsătoria propriu-zisă, cel mai bun moment este vara anului 2013. Bineînţeles, partenerul îl vei cunoaşte mai devreme, fie la sfârşitul acestui an şi începutul anului viitor, fie după 2011.
Vei avea de a face cu o căsătorie târzie datorită faptului că 99% din casa a 7-a (casa căsătoriei) se află în semnul Capricornului, un semn al maturităţii, al timpului şi al răbdării.

 

1. Claudia, 06.09.1976, Astrokarma, mesaj trimis pe 20 noiembrie, ora 13:43

 

Din punct de vedere karmic, principala lecţie pe care o aveţi de învăţat constă în acceptarea schimbărilor de statut social şi a celor pe plan profesional. Nodul Nord în Scorpion şi casa a 10-a, aflat în conjuncţie cu Uranus, indică necesitatea de a rupe, de mai multe ori pe parcursul vieţii, legăturile cu trecutul, de a alege să mergeţi înainte, uneori prin rupturi bruşte, şi de a regândi periodic sistemul de valori.
De asemenea, relaţiile cu părinţii dumneavoastră şi posibil şi cu alte rude au avut o puternică încărcătură karmică.
Acumularea de posesiuni şi modul în care câştigaţi banii reprezintă de asemenea un punct important de interes, din acest punct de vedere. Treptat, trebuie să crească sumele de bani obţinute din alte surse decât serviciul, munca de zi cu zi (afaceri, moşteniri, chiar câştiguri la jocuri de noroc).
În actuala perioadă a vieţii trebuie să vă completaţi studiile şi, de asemenea, puteţi începe o evoluţie spirituală. De asemenea, puteţi să învăţaţi lucruri extrem de folositoare ca urmare a unor călătorii.
 

 

Mesaje primite pe 19 noiembrie

 

11. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 20:38, Referitor la răspunsul 4 din 12 noiembrie: În cazul acesta, să las şi eu lucrurile să meargă de la sine sau să dau un semn?

 

Exprimă ceea ce simţi, pentru că sunt şanse bune ca el să răspundă pozitiv la o declaraţie făcută din inimă! Acest lucru este bine să se întâmple în curând, deoarece în zilele următoare este receptiv pe plan emoţional.
În legătură cu obligaţiile, este posibil să perceapă lucrurile diferit şi să interpreteze anumite aspecte altfel decât sunt în realitate. De aici, se ajunge la astfel de relaţii imprevizibile.
 

 

10. Antoanela-Gabriela, 03.04.1969, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 13:37, Cum va evolua viaţa mea, financiar şi profesional, în următoarele şase luni?

 

Din punct de vedere financiar, veţi scăpa treptat de o serie de probleme, până către jumătatea lunii aprilie, după care, pentru aproximativ trei luni, vor reveni unele dificultăţi. Acest lucru este valabil pentru aspectele referitoare la banii obţinuţi din munca proprie.
În schimb, în ceea ce priveşte sumele de bani câştigate din afaceri sau, dacă este cazul, din moşteniri, 2010 va fi un an bun, cu precădere după trecerea primelor sale două luni. Aşadar, puteţi să încercaţi diferite speculaţii financiare, deoarece sunt şanse mari să aducă beneficii.
 

 

9. Alina, 05.07.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 22:21, Acum am pierdut avionul spre Bucureşti. Ce semnifică asta, de ce s-a întâmplat, ce trebuie să învăţ?

 

De vină a fost conjuncţia dintre Lună şi Pluton, în casa a noua natală (exact casa călătoriilor în străinătate). Pe lângă efectul pe care l-ai putut observa foarte repede, acest aspect favorizează hotărârile care duc la dorinţa de schimbare în propria viaţă, în special pe plan sentimental.

 

 

8. Alina, 05.07.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 10:52, Acum sunt căsătorită, dar doar pe hârtie. Dacă divorţez de R., mă voi recăsători vreodată? Cu Daniel?

 

Conjuncţia lui Uranus cu Juno, în casa a şaptea, sporeşte foarte mult posibilitatea unui divorţ. Aşadar, modul în care a evoluat (sau mai degrabă a involuat) relaţia ta actuală este unul firesc.
O a doua căsătorie are şanse să reziste mai mult şi să fie una armonioasă doar în condiţiile în care va răspunde cu adevărat aspiraţiilor tale profunde. Daniel are potenţialul necesar pentru a face acest lucru, dar nu este deloc sigur că îşi va manifesta vreodată acest potenţial. Posibilitatea unei căsătorii cu el depinde de modul în care daniel se va dezvolta, iar aici tu nu poţi oferi decât sfaturi şi ajutor, cel care trebuie să acţioneze şi să ia decizii este el.

 

 

7. Alina, 05.07.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 10:30, Fratele meu Florin se va căsători cu Roxana, Iuliana sau cu altcineva?

 

Nu este de aşteptat ca acest eveniment să se întâmple prea curând.
Dintre cele două persoane al căror nume l-ai amintit, şanse mai mari pentru o relaţie pe termen lung există cu Roxana. Cu Iuliana, nu este momentul pentru a se gândi la aşa ceva.
Are nevoie de responsabilizare, iar aceasta nu se va întâmpla foarte repede. Nu este exclus ca acest lucru să se întâmple abia atunci când o să apară un copil.

 

 

6. Alina, 05.07.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 10:28, E posibil să fie Daniel tatăl copiilor mei, dacă voi avea copii?

 

E posibil, dar pe termen lung şi în cadrul unei relaţii. Adică acest lucru se poate întâmpla dacă relaţia dintre voi câştigă în vechime, în soliditate şi, într-un final, devine oficială. Ţinând cont că perioadele în care ai şanse sporite să ai un copil nu sunt foarte apropiate ca timp, există timpul necesar acestor evoluţii.

 

 

5. Alina, 05.07.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 10:26, Ce crede Roberto despre faptul că eu stau atâta timp departe de el? Se aşteaptă la divorţ?

 

Roberto crede că sunt suficiente lucruri care vă leagă şi că, datorită acestui fapt, până la urmă vei rămâne alături de el. Când îşi imaginează acest lucru, nu se bazează atât pe ceea ce simţi tu faţă de el, cât pe lucruri exterioare, pe amănunte practice.
În esenţă, se aşteaptă să revii şi să rămâi.

 

 

4. Alina, 05.07.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 10:22, Cum vede Daniel relaţia cu mine pe termen lung?

 

O vede ca pe o schimbare importantă, care ar trebui să fie însoţită de schimbări la fel de importante pentru el însuşi. Nu e sigur că este pregătit sau că poate să facă acest lucru.
În acelaşi timp însă, vede şi foarte multe oportunităţi şi, practic, îşi dă seama că această relaţie ar avea şanse, pe termen lung, să fie una reuşită în toate privinţele.

 

 

3. Ana, 05.10.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 09:52, Cum va fi 2010 din punct de vedere financiar? Voi putea da din datorii?

 

Cu Jupiter tranzitând casa a 8-a, vă puteţi aştepta la un an bun din punct de vedere financiar. Chiar la începutul anului, în luna ianuarie, se vor rezolva o serie de probleme financiare mai vechi. De asemenea, vor avea loc mai multe evenimente ca urmare a cărora veţi putea învăţa câteva lecţii importante, astfel încât pe viitor să nu se mai repete problemele de acum.
Aşadar, păşiţi cu speranţă în noul an, pentru că lucrurile vor merge mai bine!
 

 

2. Alin, 28.04.1959, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 00:25, Voi reuşi să rămân cu prietena mea, chiar dacă acum sunt multe piedici?

 

Există probleme, dar şi suficiente lucruri care vă unesc, astfel încât aveţi o şansă în continuare. Tu eşti cel care trebuie să îşi revizuiască actualul comportament, pentru ca relaţia dintre voi să continue. Încearcă să dai dovadă de mai mult inteligenţă în conversaţie, schimbă-ţi comportamentul atunci când sunteţi numai voi doi şi în niciun caz nu încerca să apelezi la vreo formă de şantaj emoţional! Dimpotrivă, las-o să îşi îndeplinească dorinţele!
 

 

1. Liliana, 16.11.1952, Astrotarot, mesaj trimis pe 19 noiembrie, ora 00:03, Merg la fiul meu, care este într-o situaţie dificilă. Cum va fi călătoria, reuşită sau nu? Îmi este puţin teamă şi nu ştiu de ce.

 

Faptul că mergeţi pentru a-l ajuta pe fiul dumneavoastră se încadrează în eforturile de consolidare a unei relaţii, despre care vorbeam ieri. Aşadar, această plecare este în acord cu scopurile dumneavoastră profunde.
Este posibil să vă confruntaţi cu diferite obstacole, întârzieri, lucruri care să decurgă altfel decât vă aşteptaţi. Dar, dacă veţi acţiona cu hotărâre şi veţi fi în permanenţă conştientă de ceea ce doriţi, problemele vor fi depăşite rapid. Pentru a reuşi să rezolvaţi problemele, trebuie să daţi dovadă de determinare pe termen lung. Şi, cu Soarele şi Luna în Scorpion, sunteţi deplin capabilă de acest lucru.
 

 

Mesaje primite pe 18 noiembrie

 

5. Cris, 19.04.1978, Astrotarot, mesaj trimis pe 18 noiembrie, ora 19:43, Câteva detalii despre viitorul meu soţ.

 

Puteţi să vă întâlniţi soţul în timp ce participaţi la un program umanitar sau în timp ce, pur şi simplu, oferiţi cuiva un ajutor dezinteresat.
Pentru a vă fi soţ, trebuie să vă fie, mai întâi, prieten. Aveţi nevoie de o mare libertate în căsnicie, deoarece altfel se va ajunge, în mod sigur, la discuţii.
Este foarte probabil să fie o persoană mai în vârstă decât dumneavoastră, care ştie să trateze cu seriozitate problemele importante, dar şi să glumească, atunci când este cazul.
Ar putea fi o persoană pe care să o fi cunoscut deja la începutul acestui an sau una pe care să o cunoaşteţi în 2011.


 

4. Doiniţa, 05.03.1969, Astrotarot, mesaj trimis pe 18 noiembrie, ora 11:16, Voi mai rămâne însărcinată? Am două fete, ne mai dorim un băiat.

 

Jupiter, o planetă extrem de benefică, va tranzita casa concepţiei pe parcursul anilor 2010 şi 2011. Aşadar,sunt şanse mari ca în această perioadă (care începe în martie 2010) să rămâneţi însărcinată.


 

3. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 18 noiembrie, ora 10:28, Ce mai face Niki, mai simte ceva pentru mine?

 

Niki încă simte ceva pentru tine. I-ai lăsat o amintire foarte puternică şi nu va uita niciodată o parte din lucrurile pe care le-aţi trăit împreună.
În ceea ce priveşte însă şansele unei posibile relaţii pe viitor, acestea sunt din ce înce mai mici. Chiar dacă, din punct de vedere emoţional, ar putea să dorească acest lucru la un moment dat, condiţiile de viaţă şi evenimentele exterioare nu vor mai lăsa deschisă posibilitatea unei relaţii noi.

 


2. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 18 noiembrie, ora 10:26, Ce sentimente are Andrei pentru mine?

 

În interiorul lui, Andrei simte că îţi este superior şi că tu ai fi cea care ar avea de câştigat dintr-o eventuală relaţie. El crede că această superioritate este evidentă mai ales pe plan intelectual. În rest, te consideră o fată drăguţă, dar nu în mod deosebit, ci una printre multe altele.

 

 

1. Micasia, 29.01.1978, Astrobani, mesaj trimis pe 18 noiembrie, ora 00:04

 

O şansă importantă ar trebui să se ivească în curând, până în luna ianuarie. De altfel, pe parcursul acestui an aţi mai beneficiat de câteva şanse, iar dacă aveţi o situaţie materială dificilă, acest lucru se datorează faptului că nu v-aţi dat seama de şansele respective, la momentul oportun. Astfel de ocazii de a face bani se pot ivi până în luna ianuarie şi apoi pe parcursul verii 2010.
În ceea ce priveşte banii pe care îi câştigaţi din profesie, un moment important va fi la începutul toamnei viitoare. Atunci, veţi găsi o cale care să vi se potrivească cu adevărat.


 

 

Mesaje primite pe 17 noiembrie

 

5. Ada, 20.08.1976, Astrotarot, mesaj trimis pe 17 noiembrie, ora 23:00, Cred că relaţia cu D. s-a sfârşit. Sămai fac ceva? Îi pot cuceri sufletul definitiv?

 

Destinul a supus relaţia voastră unui test, care a fost picat.
Dacă vrei să mai faci o încercare, fă-o cât mai curând, cât încă mai există şanse!
Altfel, este posibil să apară o a treia persoană între voi, care să facă imposibilă reluarea acestei relaţii.

 

 

4. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 17 noiembrie, ora 22:22, Dacă Adrian mă va iubi în timp

 

Şanse pentru o relaţie există, dar şansele pentru o relaţie foarte serioasă, care să implice iubire (mai ales din partea lui) sunt minime.
Aşadar, dacă vei iniţia o relaţie cu Adrian, nu trebuie să te aştepţi să aibă un final ca în basme, pentru că nu se va comporta ca un prinţ.

 

 

 

3. Liliana, 16.11.1952, Astrotarot, mesaj trimis pe 17 noiembrie, ora 21:40, Plec vineri din ţară. Cum va fi, deoarece am unele îndoieli şi griji de reuşită?

 

Deciziile luate în această perioadă sunt bune şi pot avea efecte pozitive pe termen lung, cu condiţia să meargă în sensul constituirii sau al întăririi unor parteneriate. Aşadar, plecarea ta merge în direcţia cea bună dacă ajută la consolidarea unei relaţii sau a unui parteneriat. În schimb, dacă este sinonimă cu o despărţire, pot să apară problemele de care te temi.
În ceea ce priveşte ziua de vineri, există aspecte extrem de amestecate, unele extrem de pozitive, altele mai puţin faste. Este o combinaţie tipică pentru un început care va aduce modificări radicale, pe toate planurile, din toate punctele de vedere. Implicaţiile asupra destinului tău ulterior vor fi importante, majoritatea aspectelor vizând Nodul Nord.

 


2. Daniela, 22.04.1974, Astrotarot, mesaj trimis pe 17 noiembrie, ora 16:29, Mă iubeşte Dan? Voi avea parte de o relaţie adevărată cu el?

 

Sunt şanse mici ca voi doi să aveţi o relaţie reuşită.
În mod normal, fiecare va avea o viaţă proprie, în care celălalt nu va juca deloc un rol important.
În aceste condiţii, ar fi bine să te orientezi spre alţi bărbaţi.

 

 

1. Angela, 04.01.1983, Astrotarot, mesaj trimis pe 17 noiembrie, ora 11:40, Câteva detalii despre viitorul meu soţ: când o să mă căsătoresc? Sorin o să fie soţul meu?

 

Primele planuri de căsătorie le poţi face în vara anului următor, 2010. Apoi, această problemă se va pune clar pe parcursul anului 2011, când sunt şanse foarte mari să te căsătoreşti.
Chiar în această toamnă ai intrat într-o nouă etapă a vieţii tale. În perioada anterioară (aproximativ 2007-2009), a trebuit să termini cu numeroase lucruri care aparţineau trecutului şi care nu îşi aveau locul în ceea ce va urma. Cel mai probabil, relaţia cu Sorin face parte din această categorie.
Aşadar, sunt şanse mici ca Sorin să fie bărbatul cu care te vei căsători.
 

 

 

Mesaje primite pe 16 noiembrie

 

 

6. Bubu, 02.09.1974, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 noiembrie, ora 23:53, Referitor la răspunsul 2 din 12 noiembrie: ce fel de greutăţi vor fi şi care sunt foloasele? O să reuşesc să-l aduc şi pe el?

 

Greutăţile se referă, în primul rând, la întârzieri. Vor fi numeroase momente în care vei obţine ceea ce îţi doreşti mai târziu şi cu mai multe eforturi decât te aşteptai. Apoi, vei vedea că nu va fi deloc uşor, din punct de vedere sentimental, să fii departe de ţară şi de oamenii de aici. Vei simţi lipsa unor lucruri sau persoane la care în acet moment nici nu te-ai gândi.
Foloasele se referă la întărirea ta, ca urmare a acestor experienţe, dar şi la posibilitatea de a-ţi construi acolo o nouă relaţie. Şi aceasta, tot cu obstacole şi amânări. Aşadar, nu dispera dacă nu reuşeşti să îl aduci de la început! Totul se va întâmpla treptat. Dacăvor exista momente în care îţi va da impresia că dă înapoi, spune-i în mod clar c vrei tu, dar fără să faci presiuni. După cum am mai spus, este important ca el să ia singur toate deciziile privitoare la posibilele schimbări de domiciliu.

 

5. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 noiembrie, ora 23:47, Dacă voi reuşi să mă văd cu Adrian în curând

 

Pe termen scurt, nu vei reuşi să îl vezi sau, dacă acest lucru se va întâmpla, nu îţi va fi de nici un folos. ceea ce am spus este valabil pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni.

 

 

 

4. Mariana, 30.09.1968, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 noiembrie, ora 20:13, Ce sentimente are în această perioadă Dan pentru mine şi ce va decide în legătură cu relaţia noastră?

 

În acest moment, sentimentele lui faţă de tine nu sunt prea frumoase. Este mulţumit şi se simte chiar eliberat datorită faptului că relaţia cu tine s-a încheiat. Vede doar aspectele plăcute ale situaţiei actuale, nu şi pe cele neplăcute.
Conform influenţelor care se manifestă în acest moment, va decide să rămână departe de tine. Dar atât influenţele, cât şi oameni, sunt supuse schimbării.

 

 

3. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 noiembrie, ora 13:28, Cătălin îmi tot spune că e atras de mine şi mă place foarte mult. Spune adevărul?

 

Şi Cătălin te place şi vrea să aibă o relaţie cu tine. În fapt, influenţele care se manifestă sunt destul de asemănătoare, în ambele cazuri, cu menţiunea că o posibilă relaţie cu Cătălin nu se confruntă cu la fel de multe obstacole şi, prin urmare, este posibil să înceapă, fără nici un fel de probleme, şi în viitorul apropiat.


2. Zizi, 17.03.1973, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 noiembrie, ora 13:!3, Mă place Eduard?

 

Eduard te place şi se gândeşte să înceapă o relaţie cu tine.
Totuşi, există numeroase obstacole în calea acestei relaţii. De fapt, pe termen scurt sunt de aşteptat evoluţii negative, care să rupă această legătură născândă. Dacă se va întâmpla apoi ceva serios între voi, acest lucru va avea loc mai târziu.

 

 

1. Gabriela, 20.09.1978, Astrobani, mesaj trimis pe 16 noiembrie, ora 12:58

 

Pentru rezolvarea deplină a problemelor dumneavoastră financiare, veţi avea de aşteptat încă aproximativ cinci ani. Faptul că, începând de atunci, vă va fi mult mai bine nu înseamnă însă că până atunci nu vor exista deloc momente pozitive.
Unul dintre aceste momente bune este reprezentat chiar de sfârşitul acestui an şi începutul anului 2010.
Un alt moment bun va fi la sfârşitul anului 2010 şi începutul anului 2011,pentru aproximativ trei luni.
În general, vor fi favorizate câştigurile provenite din munca proprie, nu din alte surse. Puteţi face bani frumoşi din activităţi intelectuale sau din activităţi care presupun îndrumarea altor persoane.
 

 

 Mesaje primite pe 15 noiembrie

 

4. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 noiembrie, ora 23:33, Cum aş putea să mă apropii mai mult de Adrian?

 

Invită-l să acţioneze, oferă-i tot felul de semnale din care să înţeleagă că eşti dispusă să răspunzi dorinţelor lui!
Încearcă să te bazezi mai mult pe armele fizice şi emoţionale, decât pe cele intelectuale, precum conversaţii pe teme complicate sau diferite argumente expuse metodic.
Adresează-te inimii şi corpului, nu intelectului!
 

 

3. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 noiembrie, ora 23:16, Ce sentimente va avea Adrian faţă de mine după ce ne vom revedea?
 

Impactul pe care îl va avea această întâlnire nu va fi atât de bun pe cât te aştepţi. Dacă va fi mai dispus la o relaţie cu tine, acest lucru se va întâmpla datorită altor cauze decât celor la care te aştepţi şi la care speri.
Actualmente consideră că se comportă în modul cel mai corect cu putinţă, iar această opinie va fi oarecum tulburată.
 

 

2. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 noiembrie, ora 23:10, Referitor la răspunsul de aseară. Să înţeleg că Adrian este un tip influenţabil?

 

Nu în mod direct, adică nu în sensul că cineva apropiat lui îşi dă cu părerea, iar el îşi însuşeşte imediat acea părere. însă ia în considerare tot ceea ce aude, ţine cont de mai multe elemente exterioare decât ar fi nevoie.
Apoi, trebuie ţinut cont şi de faptul că sunt perioade în viaţă în care ne putem manifesta din plin liberul arbitru şi altele în care nu facem decât să reacţionăm la evenimentele exterioare. Acum, el trece printr-o perioadă din a doua categorie.
 

 

1. Angela, 04.01.1983, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 noiembrie, ora 12:37, După 7 ani de relaţie şi 2 luni de la despărţire, care sunt sentimentele lui Sorin pentru mine?

 

Cei şapte ani se simt încă destul de profund. De fapt, chiar îi vine greu să creadă că va putea să uite anumite lucruri sau să schimbe unele obiceiuri, care datează din perioada în care era cu tine. Se aştepta să aibă această stare, iar acum se confruntă exact cu acest lucru.
Fizic, se simte încă atras de tine.
Are de gând să stea şi să aştepte până când va trece peste această stare, peste această etapă.
 

 

Mesaje primite pe 14 noiembrie

 

3. Oana, 15.02.1977, Astrotarot, mesaj trimis pe 14 noiembrie, ora 22:24, Cum va evolua relaţia dintre mine şi Adrian în timp?

 

Lumea exterioară, influenţele din afară, precum prietenii, rudele, părerile exprimate de diferite persoane vor juca un rol important în relaţia voastră. Dacă relaţia va eşua încă de la început, se va întâmpla tot ca urmare a unor lucruri care nu depind în primul rând de voi. Acest lucru este reconfortant, pentru că nu va fi vina voastră pentru eventualul eşec. Însă lucrurile stau la fel şi în cazul în care relaţia se dezvoltă armonios: meritul principal nu va fi al vostru.
Este nevoie de mai mult sentiment, de mai multă implicare emoţională veritabilă.

 

 

 

2. Mariana, 30.09.1968, Astrotarot, mesaj trimis pe 14 noiembrie, ora 21:02, Când mă voi căsători cu Dan?

 

Pentru el, este foarte important faptul că îl laşi să se manifeste aşa cum este el cu adevărat şi că îi înţelegi gusturile şi preferinţele. Acesta este punctul cel mai tare al relaţiei dintre voi doi. Există, de asemenea, o foarte bună p

Tags:

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop