loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3320 ori.
RĂSPUNSURI CONSULTAŢII SMS - SEPTEMBRIE

 

MESAJE PRIMITE PE 30 SEPTEMBRIE

 

4. Dana, 22.09.1960, Astrotarot, mesaj primit pe 30 septembrie, ora 23:12, Vom reuşi să plătim ratele la bănci în viitorul apropiat, sau ne pierdem casa?

 

Perspectivele nu sunt favorabile. Ca urmare a unor acţiuni greşite din trecut, acum urmează să fie plătite consecinţele. Greşelile constă atât în ceea ce aţi făcut în urmă cu mai mult timp, cât şi în ratarea unei şanse care vi s-a dat ceva mai recent.
Practic, prin forţele proprii este foarte greu să mai rezolvaţi ceva, astfel încât rămâne să încercaţi să obţineţi protecţia sau ajutorul unor persoane puternice. Şi această şansă este destul de mică, dar totuşi există.
Aşadar, influenţele stelelor nu sunt prea favorabile. Dar omul se remarcă tocmai prin faptul că poate să se ridice deasupra acestor influenţe, aşa că trebuie să luptaţi şi să speraţi în continuare.
 

 

3. Roxana, 02.11.1989, Astrokarma, mesaj primit pe 30 septembrie, ora 23:06

 

Principala motivaţie a ta în existenţele anterioare a fost obţinerea puterii sub diferitele ei forme: bani, funcţii înalte în societate, ataşament emoţional din partea celor din jur. Ţi-ai folosit toate resursele pentru a avea mai multă putere, uneori dând impresia de cruzime sau de incapacitate de a simţi.
Pozitiv, te-ai ales cu o capacitate neobişnuită de a „mirosi“ orice ocazie de a face rost de bani. De asemenea, exerciţi o atracţie deosebită asupra sexului opus şi ştii să profiţi de acest lucru din plin.
Acum, trebuie să lucrezi la bazele securităţii tale, atât pe plan material, cât şi emoţional. Asta implică mai multă sinceritate în relaţiile cu cei din jur şi necesitatea de a simplifica raporturile interumane, renunţând la ascunzişuri, piste false, văluri şi perdele de fum.
Trebui să fii îndreptată tot timpul cu gândul spre viitor, să accepţi noul, ineditul, fără a renunţa la vechi. Menţinerea echilibrului între vechi şi nou, alegerea clară între ceea ce trebuie să arunci, ceea ce trebuie să menţii şi ceea ce trebuie să aduci nou reprezintă una din cele mai importante provocări.
Între 2010-2013, forţele karmice vor acţiona foarte puternic pe plan profesional, lucrurile urmând să se lămurească abia spre sfârşitul intervalului.
 

 

2. Roxana, 02.11.1989, Previziuni pe o zi, mesaj primit pe 30 septembrie, ora 23:08

 

O zi destul de complicată. Trebuie să înţelegi o lecţie primită recent, care ţi-a răscolit concepţiile profunde. Ca urmare, la nivel interior situaţia este destul de complicată şi nici nu poţi să împărtăşeşti ceea ce simţi.
Reuşeşti însă să ascunzi acest tremur lăuntric, oferind o imagine fericită, a unui om care controlează situaţia.
E mai bine să nu acţionezi astăzi în mod decisiv pe nici un plan, ci să amâni acest lucru pentru zile în care îţi vei putea controla mai bine energia.
 

 

1. Luminiţa, 05.05.1953, Feng Shui, mesaj primit pe 30 septembrie, ora 09:08

 

Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este nordul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- E, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- S, pentru sănătate şi armonie;
- S-E, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine, Nord-Vestul, Vestul, Sud-Vestul şi Nord-Estul. Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientat spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.
 

 

 MESAJE PRIMITE PE 29 SEPTEMBRIE

 

4. Dănuţ, 04.02.1963, Astroprofesie, mesaj primit pe 29 septembrie, ora 23:45

 

Relaţiile cu rudele tale îşi vor pune amprenta asupra viitorului tău pe plan profesional, în perioada imediat următoare. Cheia pentru rezolvarea problemelor tale nu se află la tine, ci la cineva din imediata ta apropiere, care nu te va ajuta decât în anumite circumstanţe, destul de neplăcute pentru tine.
Evoluţiile sunt destul de contradictorii, dar se desprinde limpede un sfat: nu te teme de schimbări!
 

 

3. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj primit pe 29 septembrie, ora 23 :01, În ce circumstanţe o să-l cunosc pe viitorul partener ?

 

Îl vei cunoaşte într-un loc public, în care va fi multă lume. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla cu ocazia unui eveniment monden.
Vei fi cucerită de modul lui de a se comporta în societate, de faptul că reuşeşte să îşi facă prieteni şi să se simtă bine în public rămânând el însuşi, inclusiv cu unele ciudăţenii ale sale.

Vei avea senzaţia că exercită o atracţie magnetică asupra ta, că nu îţi poţi desprinde nici privirile, nici gândurile de la el.
 

 

2. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 29 septembrie, ora 11:52, Va accepta Andrei să vină cu mine la Timişoara?

 

Sunt şanse foarte bune ca Andrei să accepte să meargă cu tine la Timişoara.
Pentru acest lucru, nici măcar nu trebuie să faci ceva deosebit. Evoluţiile recente vă sunt favorabile, astfel încât lucrurile vor merge de la sine, o perioadă. Evident, ţinând cont de tot ceea ce am spus până acum referitor la relaţia cu Andrei (atitudinea pe care trebuie să o ai constant faţă de el şi şansele de dezvoltare ale relaţiei pe termen lung).

 

 

1. Anna, 01.08.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 29 septembrie, ora 11:51, Ce simte Andrei pentru mine?

 

Sentimentele lui sunt mult mai complexe decât în urmă cu câteva luni.
În primul rând datorită ţie, relaţia a evoluat mai mult decât se aştepta el, astfel încât acum îşi reconsideră poziţia şi începe să aibă în vedere şi posibilitatea continuării ei pe termen mai lung. Totuşi, în interiorul său nu este încă convins de această posibilitate, aşteptând încă să vadă ce se întâmplă.
În rest, există aceeaşi dorinţă de a păstra controlul.
Evoluţia este, în general, foarte bună, peste aşteptări.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 28 SEPTEMBRIE

 

2. Flaviu, 27.02.1989, Astrotarot, mesaj primit pe 27 septembrie, ora 21:44, Este actuala mea prietenă sufletul meu pereche?

 

Este exagerat să vorbim despre suflete pereche, în acest caz. Compatibilitatea dintre voi se încadrează în limitele normale, nefiind nici foarte ridicată, nici atât de scăzută încât să nu vă lase nicio şansă de a fi împreună.
Problemele pe care le aveţi uneori în ceea ce priveşte înţelegerea pe plan intelectual se pot repercuta şi la nivel emoţional şi chiar fizic. Ca urmare, este nevoie de comunicare nu neapărat mai multă, ci mai sinceră. Vorbiţi deschis despre ce nu îi place fiecăruia dintre voi în comportamentul celuilalt şi, dacă veţi reuşi să schimbaţi aceste aspecte, abia atunci relaţia capătă şanse reale de dezvoltare pe termen lung!

 

 

1. Georgeta, 09.11.1965, Astrotarot, mesaj primit pe 28 septembrie, ora 12:18

 

La noi nu a ajuns decât mesajul „Sunt în divorţ cu Emil“. Vă rugăm să îl reluaţi, la unul din mailurile indicate la rubrica „Contact“. De asemenea, dacă veţi mai trimite mesaje vă recomandăm să nu mai folosiţi caractere româneşti.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 27 SEPTEMBRIE

 

3. Ioana, 30.05.1987, Astrotarot, mesaj primit pe 27 septembrie, ora 23:39, Amănunte despre viitorul soţ

 

Principala calitate a soţului dumneavoastră va fi ataşamentul faţă de familie. Pentru el, lumea se va împărţi în două: pe de o parte el şi familia lui (adică dumneavoastră şi copiii pe care îi veţi avea împreună), iar pe de altă parte toţi ceilalţi.
Va prezenta o tendinţă de îngrăşare odată cu înaintarea în vârstă, dar va beneficia de un farmec personal care îl va face extrem de plăcut. De asemenea, va stăpâni arta conversaţiei.
Va lucra într-un domeniu care presupune contacte frecvente cu semenii săi, fără însă să fie un om de echipă. Datorită folosirii în mod original a unor resurse la care nu toată lumea are acces, va avansa în carieră.
În anumite privinţe, se va comporta foarte matur, deşi între voi nu va fi o mare diferenţă de vârstă.
 

 

2. Gabi, 05.10.1964, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 septembrie, ora 21:23, Cum se vor derula relaţiile de afaceri cu partenerii în viitor? Cum va influenţată activitatea firmei mele?

Relaţiile cu partenerii de afaceri vor merge excelent şi este bine să le acordaţi deplină încredere. Veţi avea succes împreună, iar profitul va fi împărţit în egală măsură.
Dacă în acest moment vă doriţi unele schimbări, trebuie să renunţaţi la aceste planuri. Lucrurile sunt exact pe făgaşul potrivit, care va aduce câştig.
 

 

1. M., 12.05.1972, Astrotarot, mesaj trimis pe 27 septembrie, ora 14 :26, Ce se va întâmpla în viitor între mine şi bărbatul pe care îl iubesc ?

 

În viitorul apropiat, te poţi aştepta la evoluţii bune, în conformitate cu dorinţele tale. Este recomandabil să petreceţi cât mai mult timp împreună, eventual chiar să mergeţi undeva doar voi doi, în această toamnă sau la iarnă. După aceea, în primăvară, veţi începe să aveţi mult mai multe legături cu lumea din jur.
Trebuie să eviţi luarea oricărei decizii decisive înainte de primăvara 2010. până atunci, trebuie să te înarmezi cu răbdare şi să laşi lucrurile să meargă de la sine. În acest răgaz, atât transformările tale interioare, cât şi modul în care vor evolua evenimentele exterioare te vor ajuta să îţi formezi o părere foarte corectă asupra realităţii.
Recapitulând, putem spune că cel mai bun mod de a acţiona este reprezentat de o retragere din lume într-o singurătate în doi, urmată de o revenire plină de succes. După aceea, relaţia voastră va deveni extrem de rodnică, exact aşa cum vă doriţi.


 

MESAJE PRIMITE PE 26 SEPTEMBRIE

 

4. Simona, 23.12.1988, Astrotarot, mesaj primit pe 26 septembrie, ora 17:51, Amănunte despre judecata mea. Când şi în ce circumstanţe o voi întâlni?

 

Chiar în această toamnă sunt mari şanse să aibă loc un eveniment neplăcut pe plan relaţional pentru dumneavoastră, care să vă determine să vă schimbaţi radical atitudinea pe care aţi avut-o până acum. Dacă nu s-a întâmplat deja, atunci vă puteţi aştepta la acest eveniment foarte curând.
Partenerul de viaţă urmează să apară în următorii trei ani, însă vă recomandăm să nu luaţi nicio decizie decisivă înainte de 2012.
Este un bărbat extrem de calculat, metodic, care îşi pregăteşte cu grijă fiecare acţiune, pentru ca apoi să acţioneze rapid şi eficace. Va fi născut sub semnul Berbecului sau al Fecioarei sau va avea aspecte importante în aceste semne zodiacale.
 

 

3. Gabi, 05.10.1964, Astrobani, mesaj primit pe 26 septembrie, ora 17:39

 

Marile încercări pe plan financiar sunt deja de domeniul trecutului. Situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi în mod constant, iar anul 2010 va fi, în mod particular, unul foarte bun. Chiar la începutul lui 2010, veţi scăpa de o problemă financiară mai veche, iar acest lucru vă va conferi mult mai multă libertate de mişcare şi posibilitatea clară de vă dezvolta pe acest plan. Toate investiţiile şi afacerile sunt favorizate pe parcursul lui 2010, în special în prima jumătate a anului.

  

 

2. Gabi, 05.10.1964, Astrokarma, mesaj primit pe 27 septembrie, ora 17:40

 

Una dintre cele mai importante lecţii karmice pe care le aveţi de învăţat ţine de atitudinea faţă de exercitarea puterii. Trebuie să găsiţi calea de mijloc în relaţiile dumneavoastră cu orice sursă de autoritate, dar şi atunci când sunteţi pusă în împrejurări în care dumneavoastră reprezentaţi autoritatea.
De asemenea, aveţi mai multe restanţe relaţionale. În existenţele anterioare, iubirea v-a folosit mai mult pentru confirmarea propriului farmec şi pentru diferite alte scopuri egoiste, astfel încât aţi acumulat mai multe restanţe, plătite în diferite relaţii cu cei din jur. Acest lucru se întâmplă chiar în perioada actuală, când relaţiile cu prietenii ocupă un loc important în viaţa dumneavoastră. În prima parte a lui 2010, se vor lămuri multe lucruri într-o discuţie deschisă cu o persoană de sex feminin.
 

 

1. Ioana, 30.05.1987, Astrotarot, mesaj primit pe 26 septembrie, ora 15:58, Când şi în ce circumstanţe o să îl întâlnesc pe bărbatul vieţii mele?

 

Cel mai probabil, vă veţi întâlni partenerul de viaţă prin intermediul familiei, al unor rude destul de apropiate. Veţi fi impresionată în primul rând de calităţile sale emoţionale, prin care se ridică cu mult peste majoritatea bărbaţilor de astăzi.
Perioada cea mai favorabilă acestei întâlniri decisive este cuprinsă între cea de a doua jumătate a anului 2013 şi sfârşitul anului 2014.
Trebuie să fiţi atentă la modul în care vă exprimaţi propria feminitate, precum şi la relaţiile de prietenie pe care le veţi cultiva. De aici pot să apară diferite pericole pentru căsnicia dumneavoastră.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 25 SEPTEMBRIE

 

1. Any, 24.03.1969, Astrotarot, mesaj primit pe 25 septembrie, ora 18:05, Ce mi se va întâmpla la serviciu?

 

Spre sfârşitul acestui an (cel mai probabil, în luna decembrie) va fi momentul potrivit pentru o schimbare în bine pe plan profesional. Ambiţiile tale vor începe să prindă contur, datorită seriozităţii şi eforturilor tale constante.
2010 va aduce un progres considerabil în acest domeniu, care va surprinde multe persoane din anturajul tău. Aşadar, nu mai ai mult de aşteptat până când lucrurile vor începe să meargă bine.
PS: A doua întrebare pe care ai trimis-o nu are nicio legătură cu prima. Prin urmare, dacă doreşti răspuns trebuie să trimiţi un nou sms la 1461.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 24 SEPTEMBRIE

 

2. Alina, 11.10.1974, Astrotarot, mesaj primit pe 24 septembrie, ora 15:30, Când mă voi căsători?

 

 

2011 este un an favorabil căsătoriei.

Întârzierea existentă pe acest plan se explică prin existenţa unei cuadraturi între guvernatorul casei căsătoriei şi Saturn, planetă aflată în legătură cu tot ce înseamnă obstacole, piedici, întârzieri. Una dintre căile pentru rezolvarea acestui aspect stresant o constituie o călătorie în străinătate sau cultivarea relaţiilor cu persoane din străinătate.
 

 

1. Dia, 19.10.1977, Astrotarot, mesaj primit pe 24 septembrie, ora 11:28, Ce se va întâmpla cu mine profesional şi cu garanţia materială? Am ales bine că am trecut în partea cealaltă?

  

Un prim efect al schimbării efectuată recent va fi faptul că îţi vei putea da seama pe cine poţi să te bazezi pentru evoluţia ta profesională şi, mai ales, pe cine nu poţi să te bazezi. Vei avea surprize neplăcute din partea unor persoane pe care le considerai de nădejde, astfel încât va trebui să fii mai atentă cui acorzi încredere pe acest plan.
În ultima săptămână a lunii octombrie se va ivi o şansă importantă pe plan profesional. Este bine să profiţi de ea la momentul respectiv.
De asemenea, dacă eşti pusă în faţa unei alegeri în luna noiembrie, alege varianta mai puţin obişnuită! Aceea îţi va aduce mai mult succes.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 23 SEPTEMBRIE

 

3. CDA, 14.01.1988, Astrotarot, mesaj primit pe 23 septembrie, ora 23:06, Când o să mă căsătoresc şi ce caracteristici are acea persoană?

A doua parte a anului 2010 este o perioadă importantă din punct de vedere al definitivării concepţiei tale despre căsătorie. Pe lângă faptul că vei avea o imagine clară despre cum trebuie să arate căsătoria ideală şi despre ce vrei de la un partener, este posibil ca tot atunci să îţi întâlneşti şi partenerul de viaţă.
Va fi un bărbat cu idealuri înalte şi cu studii superioare absolvite. Te va putea ajuta pe plan profesional şi, în general, relaţia cu el îţi va permite să străluceşti în societate. Nu va fi genul care acţionează direct, pe negândite, ci va prefera evoluţia lentă, treptată, dar sigură.
Va fi Săgetător sau Peşti sau va avea aspecte importante în aceste semne zodiacale. (Luna, Ascendentul, guvernatorul Ascendentului sau o aglomeraţie de planete).

  

 

2. CDA, 14.01.1988, Astroprofesie, mesaj primit pe 23 septembrie, ora 22:52

 

Pentru a reuşi pe plan profesional, trebuie să îţi urmezi mereu propria cale. În cazul tău, sfaturile altora nu trebuie luate în seamă oricât de bine-intenţionate ar fi. Dacă vei urma o carieră pe care ţi-au recomandat-o sau sugerat-o alţii, vei ajunge treptat să te simţi prinsă
Ţi se potriveşte un domeniu în care să le poţi împărtăşi oamenilor diferite cunoştinţe pe care aceştia nu le deţin încă. Profesor, ghid turistic, instructor în diferite domenii.
De asemenea, poţi lucra cu succes în administraţie. Atunci când este nevoie de seriozitate, dai dovadă de calităţile potrivite. În plus, eşti capabilă să spui şi să faci ceea ce este nevoie, atunci când ceilalţi se codesc. Aceste calităţi îţi pot asigura o carieră de succes într-o slujbă din administraţie.
Principalul sfat este să îţi cultivi şi să îţi foloseşti mai mult propriile talente, pentru că acestea există din belşug!
 

 

1. A., 27.09.1981, Astrotarot, mesaj primit pe 23 septembrie, ora 20 :05, Când îmi găsesc jumătatea şi când mă voi căsători ?

 

Sunt şanse mari să te căsătoreşti devreme, la o vârstă la care alte femei preferă încă să amâne acest eveniment.
În mare parte, eşti deja pregătită să faci acest pas şi, de-a lungul timpului, se vor ivi numeroase şanse să te căsătoreşti.
Un moment în care poţi cunoaşte persoana cu care te vei căsători va fi chiar în această toamnă, destul de curând.
Datorită acestor aspecte favorabile, beneficiezi de liber arbitru şi poţi să alegi tu data căsătoriei. Sunt mari şanse ca aceasta să fie fericită şi să îţi ofere numeroase satisfacţii.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 22 SEPTEMBRIE

 
2. Laura, 07.06.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 22 septembrie, ora 16:22, Când mă căsătoresc?

 

Următoarele aproximativ şase luni par favorabile unor relaţii, dar nu de tipul celor care să se transforme într-o căsătorie.
Perioada favorabilă unui astfel de pas decisiv începe abia în 2011, cu o intensitate deosebită în vara acelui an. De altfel, atunci vei lua mai multe decizii deosebit de importante pentru viaţa ta, inclusiv aceasta, privitoare la viaţa de cuplu.
Aşadar, mai de aşteptat un an şi jumătate, maxim doi ani.
 

 

1. Bogdan, 02.07.1968, Astrotarot, mesaj primit pe 22 septembrie, ora 10:27, Relaţia cu femeia de care sunt îndrăgostit are şanse de reuşită pe termen lung?

 

Totul se va decide în această toamnă, când relaţia voastră va fi pusă serios la încercare. Pregăteşte-te, pentru că în curând vor avea loc evenimente care vă vor pune în situaţii-limită, în care fiecare va trebui să aleagă! Aceste alegeri vor demonstra dacă sunteţi capabili să rămâneţi împreună pe termen lung, sau nu.
Sunt şanse mai mari ca răspunsul să fie negativ. Cel puţin începutul relaţiei nu este unul de natură să indice o continuare pe termen lung. Însă, inclusiv în cazul vostru, iubirea poate învinge totul.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 21 SEPTEMBRIE

 

2. Roxana, 21.05.1988, Astrotarot, mesaj primit pe 21 septembrie, ora 05:25, Cum va recurge reîntâlnirea cu tatăl meu, după 3 ani? Cum va fi relaţia cu mama?

 

Pe plan interior, nu este de acord cu modul în care au evoluat lucrurile şi nu a acceptat tot ceea ce s-a întâmplat în aceşti trei ani. Are destule regrete şi o puternică dorinţă interioară de schimbare. Totuşi, va păstra mare parte dintre aceste sentimente pentru sine, fiind preocupat mai mult de lămurirea unor aspecte exterioare, care ţin mai mult de relaţia cu lumea din jur.
Principala lui preocupare va fi depăşirea cât mai rapidă a acestui moment sensibil de (re)început şi stabilirea cât mai rapidă a modului în care se vor petrece lucrurile de acum înainte. Are nevoie de certitudini, vrea să ştie clar la ce să se aştepte de acum înainte şi exact acestea vor fi lucrurile pe care va insista.
Relaţia cu mama dumneavoastră stă încă sub efectul ultimelor evenimente. Deocamdată nu va fi luată nicio decizie decisivă, dar pe termen lung aceste evenimente vor duce la altele, destul de neplăcute.

 

 

1. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj primit pe 21 septembrie, ora 00:00, Când o să am următoarea relaţie?

 

În lunile noiembrie-decembrie sunt şanse foarte mari să cunoşti o persoană interesantă, cu care să începi o relaţie. Nu va fi o relaţie extrem de importantă, nu te va marca pe viaţă, dar va cunoaşte şi destule momente agreabile. Cu alte cuvinte, va reprezenta exact genul de relaţie de care ai nevoie şi pentru care eşti pregătită în acest moment.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 20 SEPTEMBRIE

 

2. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj primit pe 20 septembrie, ora 23:36, Am destin în străinătate?

 

Este mai bine să rămâi acasă, în România. Călătoriile îţi plac şi, în diferite momente ale vieţii, îţi pot fi de real folos. Uneori, vizitele în alte ţări de vor ajuta să descoperi lucruri interesante despre tine, deoarece te vor pune în posturi noi şi îţi vor oferi experienţe noi. Unele dintre aceste călătorii vor fi în strânsă legătură cu slujba ta sau cu oamenii pe care îi vei cunoaşte prin intermediul acestei slujbe. De asemenea, este foarte posibil ca urmaşii tăi să fie atraşi foarte mult de ideea de a trăi în altă ţară. Pentru tine însă, momentele importante ale destinului vor avea drept scenă România.
 

 

1. Corina, 22.08.1989, Astrotarot, mesaj primit pe 20 septembrie, ora 08:04, La ce vârstă mă căsătoresc?

 

Perioada actuală este deja favorabilă căsătoriei, iar aceste aspecte se vor amplifica pe parcursul anului 2011. Aşadar, o căsătorie începută peste aproximativ 2 ani, cu o persoană pe care deja o cunoşti sau pe care o vei cunoaşte în 2009 sau 2010, are şanse foarte mari de succes.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 18 SEPTEMBRIE

 

3. Silviu, 12.11.1970, Astrokarma, mesaj trimis pe 18 septembrie, ora 20:26,

 

Egocentric, sfidător, mândru şi iubitor de putere, ai avut existenţe în care te-ai bucurat din plin de avantajele unei poziţii sociale înalte şi ale unei situaţii materiale foarte bune. Te conduceai în special după voinţa de putere şi după instincte, aceasta fiind una dintre obişnuinţele la care trebuie să renunţi în această existenţă. Din această cauză, ai Nodul Nord în conjuncţie cu Pallas (un asteroid care poartă numele zeiţei înţelepciunii şi este pus în legătură cu modul de a gândi). Aşadar, trebuie să înveţi să îţi foloseşti raţiunea în tot ceea ce faci, lucru dificil pentru un Scorpion, care are destul de multe impulsuri violente şi este extrem de posesiv.
În perioada actuală, se vor sfârşi mai multe relaţii de prietenie. Este vorba de persoane care nu mai joacă niciun rol în viaţa ta, nu te mai pot ajuta din niciun punct de vedere şi, prin urmare, nu mai există niciun motiv serios pentru a păstra legătura. De asemenea, este o perioadă propice pentru a-ţi completa pregătirea intelectuală prin diferite stagii sau chiar prin studiu individual.

 

 

2. Carmina, 03.03.1969, Astrotarot, mesaj primit pe 18 septembrie, ora 14:01, Voi trece examenele din 21 şi 23 septembrie 2009?

 

În aceste zile, patru corpuri cereşti se află în tranzit peste Plutonul tău natal. Aceste aspecte indică sfârşitul unei etape de viaţă, pentru a face loc unor noi experienţe. Aşadar, examenele te vor ajuta să păşeşti într-o nouă etapă de dezvoltare. De asemenea, această conjunctură îţi permite să îţi foloseşti din plin resursele interioare, inclusiv pe cele de care nici tu nu eşti deplin conştientă.

Aşadar, ai toate şansele pentru reuşită, în condiţiile în care promovarea acestor examene va aduce schimbări. Dacă însă examenele au doar rolul de a-ţi confirma rămânerea într-o funcţie, atunci ai şanse mici de a le promova.
 

 

1. Florica, 14.03.1973, Astrotarot, mesaj primit pe 18 septembrie, ora 07:40, La ce vârstă mă voi căsători şi cum va fi soţul meu?

 

Există mai multe perioade favorabile căsătoriei, dar numai una dintre ele într-un interval temporal relativ apropiat. Este vorba de toamna şi iarna anului 2011. În rest, putem vorbi despre conjuncturi favorabile abia în 2017 şi 2019.
Soţul va fi o persoană mai în vârstă decât tine şi cu o poziţie socială superioară celei pe care o vei deţine tu la momentul respectiv. Vei fi atrasă de capacitatea lui de a munci pentru un lucru pe care şi-l doreşte şi de seriozitatea cu care tratează viaţa. Aici trebuie să ai şi tu un rol, în sensul de a-l ajuta să îşi exprime emoţiile, pentru că uneori această seriozitate devine exagerată, aplicându-se şi atunci când nu este cazul. Înţelegerea va fi asigurată de faptul că aveţi aceeaşi concepţie despre viaţă şi aceleaşi idealuri.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 17 SEPTEMBRIE

 

5. Corina, 18.01.1982, Astrotarot, mesaj primit pe 17 septembrie, 21:30, Amănunte despre jumătatea mea.

Partenerul dumneavoastră va fi, în mod clar, un personaj cu un statut social înalt. Este vorba de genul de şef iubit de subalterni, care îi acceptă superioritatea ca pe ceva natural.
Îl veţi cunoaşte în timp ce veţi fi în străinătate, într-o călătorie la o distanţă destul de mare. Relaţia va avea şi unele aspecte neconvenţionale, puţin şocante pentru persoanele mai conservatoare din anturajul dumneavoastră. Va fi ceva mai în vârstă şi va da dovadă de maturitate în toate acţiunile sale.


4. Corina, 18.01.1982, Astrotarot, mesaj primit pe 17 septembrie, ora 21:26, Îmi voi petrece viaţa în străinătate?

 

Cu Luna şi, mai ales, cu Jupiter în casa a 9-a ai şanse bune să te dezvolţi în afara graniţelor României. Poţi face carieră într-o altă ţară şi există chiar posibilitatea să te căsătoreşti în străinătate (Juno în Săgetător). Însă nu va curge în permanenţă lapte şi miere, fiind posibile de asemenea şi experienţe neplăcute, dureroase chiar. (Lilith în Săgetător).
Trăgând linie, putem spune că există numeroase aspecte care indică un destin al tău, cu bune şi cu rele, în străinătate. În mod normal, nu ar trebui să faci acest pas înainte de anul 2011. Totul se va stabiliza, de altfel, cu destul de multă greutate, ajungând să ai viaţa pe care ţi-o doreşti abia în jurul anului 2018.
 

 

3. DSD, 29.09.1963, Astrotarot, mesaj primit pe 17 septembrie, ora 01:36, Va fi o relaţie benefică şi de durată în viitor cu Nicolae?

Este greu să ajungi să ai cu Nicolae relaţia pe care ţi-o imaginezi tu în acest moment. El pare omul potrivit mai degrabă pentru a te ajuta în acest moment să pui capăt unei etape importante din viaţa ta şi să începi o altă etapă. Şansele ca el să fie alături de tine pe termen lung în această nouă etapă nu sunt însă foarte mari, decât dacă amândoi vă schimbaţi foarte mult. Deocamdată mai aveţi câteva lucruri de descoperit unul în legătură cu celălalt şi în primul rând ar trebui să discutaţi deschis despre idealurile şi dorinţele lui, pentru ca pe viitor s nu apară surprize neplăcute.

 


2. DSD, 29.09.1963, Astrotarot, mesaj primit pe 17 septembrie, ora 01:23, Ce rol joacă Nicolae în viaţa mea?

 

Nicolae te poate ajuta mult să te schimbi, să renunţi la mai multe lucruri despre care ştiai că nu au valoare şi că nu corespund dorinţelor tale, dar de care ezitai să te desprinzi. Ca urmare a apariţiei lui, vei deveni mai răbdătoare, vor exista momente în care vei fi singură, iar pe plan mental vei începe să gândeşti mult diferit faţă de modul în care o făceai până acum.

 

 

1. DSD, 29.09.1963, Astrotarot, mesaj primit pe 17 septembrie, ora 01:31, Sunt în curs de divorţ şi vreau să ştiu dacă şi când o să mă mai căsătoresc.

Există şanse pentru o a doua căsătorie, dar vor trece mai mulţi ani înainte ca aceasta să se realizeze. De altfel, în acest moment nici nu este bine să te grăbeşti în această privinţă, ci să aştepţi un timp, încercând să vezi lucrurile şi din perspectiva nouă, de după divorţ.
După ce va întârzia destul de mult timp, decizia unei noi căsătorii va fi luată brusc, aproape pe neaşteptate. Partenerul va fi o persoană cunoscută anterior, probabil în cadrul unei călătorii (sau împreună cu care ai fost într-o călătorie). pe plan emoţional, îţi va oferi mai mult decât primul soţ şi vei simţi că ai reuşit să construieşti o familie adevărată.
 

 

MESAJE PRIMITE PE 16 SEPTEMBRIE

 

7. Florica, 14.03.1973, Astrotarot, mesaj primit pe 16 septembrie, ora 22:44, Mă voi căsători vreodată?

 

Aveţi Saturn în casa a 7-a, aspect care indică o căsătorie târzie, la o vârstă mai înaintată decât cea la care se căsătoresc majoritatea oamenilor. Totuşi, nu va fi vorba de absenţa căsătoriei.
Cel mai probabil, partenerul de viaţă va fi cunoscut în timpul unei călătorii la distanţă. Este posibil chiar ca el să fie un străin.
 

 

6. Bogdan, 09.04.1988, Astrotarot, mesaj primit pe 16 septembrie, ora 22:05, Am destin în străinătate? Vă rog amănunte.

 

Cel mai înţelept ar fi să rămâi în România. O plecare în străinătate ţi-ar aduce tot felul de probleme. Dintre acestea, cele mai posibile sunt necazurile cu femei mai în vârstă, reprezentante ale autorităţii sau pur şi simplu doar foarte tradiţionaliste, care vor avea grijă să fii respins şi să nu ţi se acorde nicio şansă.

 

 

5. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj primit pe 16 septembrie, ora 18:18, Amănunte despre viitorul soţ (fizic, personalitate, statut social)

 

Nu va fi un bărbat masiv sau care să impresioneze prin forţă fizică, ci va avea un alt de tip de frumuseţe, mult mai rafinată. Obişnuit să fie plăcut şi apreciat oriunde merge, se va comporta foarte degajat şi va avea mare succes în societate.
Foarte probabil, va lucra în acelaşi domeniu ca şi tine, astfel încât între voi vor exista anumite legături şi pe plan profesional. Datorită profesiei, va avea foarte multe cunoştinţe şi un deosebit talent oratoric.
Uneori, va fi prea satisfăcut de propria persoană. În general însă, va fi generos şi optimism şi va reuşi să se descurce în orice situaţie. Se va pricepe la multe lucruri, dar de aici va rezulta şi o tendinţă spre împrăştiere.

 

 

4. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj primit pe 16 septembrie, ora 18:14, Când mă voi căsători?

 

Perioada cea mai favorabilă întâlnirii viitorului tău soţ este cuprinsă între toamna 2012 şi vara 2013, cu o intensitate mai mare spre sfârşitul intervalului. Atunci, este posibil fie să te căsătoreşti, fie să devii sigură că te vei căsători cu bărbatul respectiv.
 

 

 

3. Mms, 29.01.1978, Astrotarot, mesaj trimis pe 16 septembrie, Pe ce domeniu profesional să mă axez? În ţară sau în străinătate?

 

Poţi reuşi în domeniul relaţiilor cu publicul. Slujba ta trebuie să presupună contacte numeroase cu oamenii şi diferite parteneriate. Acest stil de lucru în tandem te poate ajuta să îţi rezolvi şi problemele karmice despre care deja am vorbit.
Alte domenii relativ bine aspectate, în care poţi să încerci să îţi construieşti o carieră, sunt cel artistic, medicina sau justiţia.
Referitor la întrebarea dacă este mai bine să îţi construieşti cariera în ţară sau în străinătate, nu putem răspunde decât că nu mai trebuie să gândeşti în termeni de „sau“. Nu va fi „ori, ori“ ci va fi „şi, şi“, în sensul că vor exista mai multe cotituri neaşteptate pe plan profesional, unele dintre ele implicând şi mutarea în altă ţară. Totuşi, acest pas ar trebui pregătit cu maximă atenţie şi răbdare, pentru a nu apărea neplăceri.
 

 

2. Mms, 29.01.1978, Astrokarma, mesaj primit pe 16 septembrie, ora 01:25

În existenţele anterioare, aţi trăit pentru dumneavoastră şi pentru familia dumneavoastră. Ceea ce se întâmpla cu persoanele care nu se numărau printre apropiaţi nu vă interesa aproape deloc, decât eventual în măsura în care vă putea afecta.

Este posibil să fi moştenit o karmă relaţională cu mama dumneavoastră actuală. Toate aspectele relaţiei dumneavoastră cu mama sunt menite să rezolve anumite restanţe mai vechi.
Acum, trebuie în primul rând să învăţaţi să vă controlaţi emoţiile şi să vă stăpâniţi sensibilitatea, înainte de a vă lansa într-o carieră de succes (un alt scop important).

Trebuie să căutaţi echilibrul în toate, în special în relaţiile cu cei din jur.
În perioada 2010-2013, domeniul în care forţele karmice vor acţiona în mod preponderent va fi cel profesional. Va fi o perioadă frământată, cu destule momente neplăcute, dar la finalul ei vă veţi găsi drumul pe acest plan.
 

 

1. Mms, 29.01.1978, Feng Shui, mesaj primit pe 16 septembrie, ora 01:25

Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este Sud-Estul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- S, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- E, pentru sănătate şi armonie;
- N, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine,Vestul, Nord-Vestul, Nord-Estul şi Sud-Vestul. Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientat spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.

 

MESAJE PRIMITE PE 15 SEPTEMBRIE

 

10. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 septembrie, ora 23:16, Ce rol a jucat Bogdan în destinul meu?

 

A avut un rol important în deschiderea ta faţă de lume. Te-a scos din lumea ta interioară, cu preţul renunţării la anumite idei preconcepute, şi te-a ajutat să înţelegi mai bine realitatea.
De asemenea, ai început să înţelegi că uneori este nevoie de răbdare şi că există domenii în care nu vei putea face ce vrei prea curând.
 

 

9. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 septembrie, ora 22:52, Ce am însemnat pentru Paul?

 

L-ai ajutat să se înţeleagă mai bine, deoarece semeni cu el în foarte multe privinţe. De asemenea, aţi putut să experimentaţi ce înseamnă ca uneori să gândeşti la fel cu altcineva sau să ai aceleaşi impulsuri interioare.
Ca urmare a experienţei comune, a început să se considere mai puternic şi să capete încredere în el. De asemenea, îl atrăgeai foarte mult din punct de vedere fizic.

 

 

8. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 septembrie, ora 22:54, Cum o să fie anul 2010 din punct de vedere sentimental?

 

Anul 2010 nu va aduce nici un eveniment de importanţă majoră. Bineînţeles, acest lucru nu înseamnă în mod neapărat că vei fi singură, ci doar că relaţiile pe care le vei avea nu sunt menite să se dezvolte pe termen lung.
La un moment dat vei avea de făcut o alegere pentru care te vei frământa destul de mult, vor fi momente în care vei rămâne pasivă, dându-i unui eventual partener impresia falsă că nu eşti interesată de o relaţie, pentru ca în cele din urmă să accepţi să fiţi împreună. După cum spuneam însă, niciunul din aceste elemente nu va ava un rol decisiv în evoluţia ta pe termen lung.
 

 

7. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 septembrie, ora 22:56, Când şi în ce circumstanţe o să îl întâlnesc pe bărbatul vieţii mele?

Cel mai probabil, îţi vei cunoaşte partenerul de viaţă la serviciu, iar acest serviciu va avea legătură cu justiţia, după cum am spus în răspunsul la întrebarea anterioară.
Sunt multe şanse să fiţi prieteni înainte de a deveni iubiţi. Relaţia se va dezvolta treptat, transformându-se într-o legătură foarte puternică. Odată ce aţi ajuns împreună, trebuie să evitaţi monotonia. Căutaţi mereu experienţe noi, pentru că acestea vor ajuta mult relaţia voastră! O bună metodă pentru a obţine acest lucru este reprezentată de călătorii. De asemenea, trebuie să evitaţi izolarea de cei din jur.
Fiind vorba de un partener cunoscut în acelaşi domeniu de activitate, acesta va fi cunoscut după ce vei începe munca propriu-zisă, sau măcar să ai legături solide, permanente, cu mediul respectiv. Un an favorabil acestei întâlniri este 2013.

 

 

6. Roxana, 02.11.1989, Astrotarot, mesaj trimis pe 15 septembrie, ora 23:10, M-am decis să urmez Facultatea de Drept. Voi fi într-adevăr avocat sau alta e menirea mea?

 

Poţi să lucrezi cu succes în acest domeniu. Ai un simţ dezvoltat al justiţiei, reuşind de multe ori să înţelegi intuitiv de partea cui este dreptatea într-o anumită situaţie. De asemenea, îmbini o modalitate de acţiune în care se simte grija de a nu-i nedreptăţi pe cei din jur cu o bună evaluare a situaţiei şi observaţii lucide. Toate aceste calităţi se vor dezvolta treptat, din ce în ce mai mult, în anii care vor urma.

 

 

5. Laura, 06.03.1993, Astrotarot, mesaj primit pe 15 septembrie, ora 13:30, Am destin în străinătate?

Da. La un moment dat, vei părăsi România şi îţi vei găsi o cale în altă ţară. Destinul tău implică acest lucru, dar trebuie să fii atentă, deoarece în afara ţării vei găsi numeroase obstacole şi există riscul ca, dacă pleci înainte să fii deplin pregătită, să ai numeroase probleme. Totuşi, în final, vei găsi acolo şi mari satisfacţii. Una din modalităţile de pregătire pentru acest lucru este învăţarea perfectă a limbilor străine, precum şi deschiderea şi toleranţa. Fiind tolerantă cu cei din jur vei atrage aceeaşi atitudine asupra ta.
Este posibil inclusiv să te căsătoreşti în străinătate, cu un bărbat puternic, foarte probabil mai în vârstă decât tine.

 

 

4. Gabriela, 03.05.1966, Astrotarot, mesaj primit pe 15 septembrie, ora 16:00, Când mă voi recăsători? Amănunte despre partener.

 

Există mai multe perioade favorabile unei noi căsătorii, dar niciuna dintre ele nu este foarte apropiată. În 2011, există multe aspecte favorabile unui astfel de eveniment, mai întâi în vară, apoi în ultimele trei luni ale anului. Apoi, această şansă se va materializa şi în primăvara 2012.
Cu al doilea partener te vei înţelege mai bine decât cu primul, în special la nivel intelectual. Veţi putea să discutaţi foarte multe lucruri, deoarece veţi avea preocupări asemănătoare. Călătoriile la distanţe scurte vor reprezenta momente foarte plăcute în relaţia voastră. Nu va avea impulsivitatea primului partener, dar va fi mult mai echilibrat şi mai optimist.

 

 

3. V., 20.03.1988, Astrotarot, mesaj primit pe 15 septembrie, ora 20:14, Relaţia dintre soţul meu şi amanta lui va avea viitor sau se vor despărţi?

 

Pe termen scurt, această relaţie va continua, dar nu are un viitor prea lung. În cele din urmă, poţi să speri că el îţi va rămâne fidel ţie.
Fidelitatea nu va asigura însă şi o relaţie fericită. Între voi există mai multe probleme, iar apariţia unei alte femei atât de devreme reprezintă doar o formă de manifestare a acestora. Este foarte mult de lucru pentru a ajunge să formaţi cuplul fericit la care visezi tu.
 

 

2. Viorica, 06.09.1976, Astrotarot, mesaj primit pe 15 septembrie, ora 11:03, Soţul meu a încheiat definitiv relaţia cu cealaltă femeie?

 

Nu. Soţul tău se simte încă legat de cealaltă femeie şi această relaţie are încă un viitor.
Pe de altă parte, soţul tău te iubeşte foarte mult şi aveţi toate şansele pentru o relaţie reuşită împreună, pe termen lung. Numai că nu va renunţa în curând la relaţia extraconjugală.
 

 

1. DSD, 29.09.1963, Feng Shui, mesaj primit pe 15 septembrie, ora 10:12

 

Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este sud-vestul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- V, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- N-V, pentru sănătate şi armonie;
- N-E, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine, Sudul, Estul, Nordul şi Sud-Estul. Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientat spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.

 

 

MESAJE PRIMITE PE 14 SEPTEMBRIE

 

3. DSD, 29.09.1963, mesaj primit pe 14 septembrie, ora 16:52, Astrorelaţie, cu 09.07.1953

Interaspectele care atrag atenţia cel mai mult sunt conjuncţiile pe care Soarele, Uranus şi Marte de pe harta lui natală le fac cu Nodul tău Nord.
Soarele în conjuncţie cu Nodul Nord indică atracţie puternică şi o mare încredere reciprocă. Fiecare poate să îl ajute pe celălalt să crească şi sunteţi capabili chiar să începeţi o evoluţie spirituală împreună.
Conjuncţia Nodul Nord – Marte indică faptul că el te poate ajuta pe tine să obţii succesul pe mai multe planuri, incluzând aici atât familia, cât şi finanţele. Trebuie să fii atentă la modul în care el îi ajută pe ceilalţi, la atitudinea sa faţă de credinţă şi spiritualitate, la comportamentul său atunci când este singur. Din toate acestea poţi desprinde lecţii de viaţă importante.
Conjuncţia cu Saturn implică şi posibilitatea unei colaborări pe plan profesional. La rândul tău, îl poţi ajuta pe el să îşi realizeze anumite ambiţii.
Aspectele favorabile făcute de Lună şi de Venus cu Jupiter reprezintă indiciul încrederii reciproce şi al unor gusturi artistice comune.
Un aspect la care trebuie să fii atentă este atitudinea ta faţă de diferitele hobby-uri, precum şi comportamentul în legătură cu copiii. De asemenea, trebuie să eviţi să te comporţi, în anumite împrejurări, ca şi cum tu ar trebui să emiţi adevărate ordine.

 

 

2. Magda, 08.12.1969, Astrotarot, mesaj trimis pe 14 septembrie, ora 14:40, Rezolv în această săptămână problemele financiare pe care le am cu o p[rietenă]?

 

Este foarte probabil ca această problemă să sufere o nouă amânare.
Într-un moment de conjuncţie aproape perfectă a Soarelui cu Saturn (care vă guvernează tocmai casa prietenilor), întârzierile sunt la ordinea zilei. Ca urmare, este posibil să se ajungă la reproşuri şi diferite forme de manifestare a nemulţumirii.
În cele din urmă, problema va cunoaşte însă rezolvarea favorabilă.

 

1. Ionuţ, 20.04.1987, Astrotarot, mesaj primit pe 14 septembrie, ora 11:58, Voi pleca în Germania? Să îmi dau demisia de la actualul loc de muncă? Sau ce trebuie să fac mai departe?

Guvernatorul casei a 10-a (casa profesiei) se află în Săgetător, semn aflat în analogie cu deplasările în străinătate. Aşadar, pentru tine există şansa unei reuşite profesionale în afara graniţelor ţării.
Dacă vei face acest pas, trebuie să ştii însă că vei reuşi plătind un preţ destul de mare. Nu vei putea face ceea ce îţi place şi vei fii pus, de multe ori, în ipostaze extrem de neplăcute. Întrebarea e dacă eşti dispus să sacrifici gusturile şi preferinţele tale pentru a reuşi pe plan profesional. Tu ştii cel mai bine răspunsul şi, în funcţie de el, poţi grăbi sau amâna momentul plecării. (pentru că o plecare va exista, cu siguranţă, în viitor).

 

 

MESAJE PRIMITE PE 13 SEPTEMBRIE

 

3. Doru, 29.10.1987, Feng-Shui, mesaj trimis pe 13 septembrie, ora 19 :26


Cea mai favorabilă direcţie pentru tine este nordul. Dacă vei avea orientat biroul astfel încât să stai cu faţa spre această direcţie, intri în rezonanţă cu energiile aducătoare de prosperitate, noroc şi succes în societate. De asemenea, este bine să dormi cu capul orientat în această direcţie.
Alte direcţii favorabile pentru tine sunt, în ordine:
- E, pentru noroc în dragoste şi longevitate;
- S, pentru sănătate şi armonie;
- S-E, pentru pace şi stabilitate;
Direcţii nefavorabile sunt, pentru tine, Nord-Vestul, Vestul, Sud-Vestul şi Nord-Estul. Toate patru trebuie evitate, mai ales ultima dintre ele. Nu trebuie să fii orientat spre una din aceste direcţii atunci când stai la birou, mănânci sau oricând petreci mai mult timp într-un singur loc. De asemenea, nu trebuie să dormi cu capul spre una din aceste patru direcţii.
 

 

2. Tea, 09.12.1968, Astrotarot, mesaj primit pe 13 septembrie, ora 18:08, referitor la bărbatul pe care l-ai cunoscut

 

Aşadar, acest partener corespunde descrierii chiar mai bine decât ar fi trebuit. Referindu-ne la poziţia şi aspectele lui Uranus, spuneam că această relaţie va provoca reacţii negative ale anturajului dumneavoastră, atunci când va deveni publică. Se pare că această problemă se manifestă şi se va manifesta în cel mai înalt grad. Din fericire, pe lângă energia uraniană, beneficiaţi în casa celei de-a doua căsătorii şi de energia plutoniană, care vă permite să speraţi în distrugerea structurilor deja existente, pentru a permite manifestarea noului.
Aşadar, în ceea ce vă priveşte pe dumneavoastră, relaţia pare să fie cea despre care vorbeam. Foarte multe depind însă şi de partener şi de modul în care îşi gândeşte viitorul. Momentan, trebuie să dezvoltaţi această relaţie, dar fără a-i cere nimic. Doar studiaţi-l, nu ascultând ceea ce spune, ci dându-vă seama ce simte.
Trebuie să vă aşteptaţi la zguduiri emoţionale importante în perioada următoare, care vor aduce schimbările lăuntrice de care vorbeam în astrograma natală. Acesta va fi primul efect al acestei relaţii. Probabil deja îi puteţi evalua efectele pe plan interior.
 

 

1. Doina, 29.09.1963, Astrokarma, mesaj primit pe 13 septembrie, ora 14:08


În existenţele anterioare, aţi fost interesat în primul rând de ascensiunea socială, neacordând nicio atenţie lucrurilor care nu serveau acestui scop. Acum trebuie să plătiţi pentru lipsa de sensibilitate şi pentru aroganţa manifestate atunci. Acum, trebuie să acor

Tags:

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop