loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11195 ori.
Saturn în Sagetator (23 decembrie 2014 – 20 decembrie 2017)

Marți, pe data de 23 decembrie 2014, la ora 18 și 34 de minute, Saturn își începe tranzitul prin Săgetător, care ne va influența, pe fiecare dintre noi, timp de trei ani.

Acțiunea acestei planete, în perioada decembrie 2014-decembrie 2017, îmi amintește de replica obsesivă a lui Ștefan al lui Parizianu, un personaj introdus de Marin Preda atât în „Moromeții“, cât și în „Delirul“. Acesta întreba pe toată lumea, aproape la fiecare vorbă: „Pe ce te bazezi?“. Asta îl va întreba Saturn, în următorii trei ani, pe fiecare dintre noi.

 

Saturn te întreabă: pe ce te bazezi, când faci planuri de viitor?

 

Săgetătorul – zodia în care intră Saturn, la sfârșitul acestui an – este un semn al dezvoltării, al omului care dorește în permanență mai mult decât are, indiferent dacă e vorba de țeluri spirituale, de cunoaștere, de călătorii sau aventură. Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planetă care a fost supranumită de antici – tocmai pentru că ne ajută mereu să ne dezvoltăm – „Marele Benefic“.

Saturn, pe de altă parte, a căpătat un supranume mult mai puțin optimist: „Marele Malefic“. Nu pentru că ne-ar influența în rău, ci pentru că influența lui nu e, de cele mai multe ori, resimțită într-un mod plăcut. Saturn e bățul pe care îl folosește destinul pentru a-i educa pe adulții care nu sunt cuminți. De fiecare dată când facem o greșeală și ne îndepărtăm de propria cale, Saturn este cel care nu ne dă pace. În loc să ne lase să înaintăm cu avânt spre prăpastie, el aduce un stres continuu, un sentiment de neîmplinire care e chiar semnul că am greșit drumul.

Ce rezultă, așadar, din prezența Marelui Malefic Saturn în Săgetător, zodia guvernată de Marele Benefic?  

Pe cine vizează Saturn în următorii 3 ani

Între decembrie 2014 și decembrie 2017, Saturn va penaliza, mai presus de orice, ignoranța, lipsa de cunoaștere și, cu atât mai mult, pe cei care se pretind specialiști atunci când de fapt habar nu au despre ce e vorba sau ce trebuie să facă într-o anumită împrejurare. Miniștri incapabili, doctori în drept pe bază de plagiat, analiști care vorbesc despre orice, fără să cunoască nimic, jurnaliști care nu știu bine gramatica limbii române, șefi mai slab pregătiți decât subalternii – toți aceștia fie folosesc cunoașterea într-un mod greșit, fie falsifică ideea însăși de cunoaștere, motiv pentru care vor avea, cu siguranță, de suferit.

Saturn le va aduce probleme, de asemenea, celor care nu se pot deschide spre nou. Acest nou poate fi reprezentat fie de oameni și experiențe de viață inedite, fie de o deschidere pe plan spiritual. Nu sunt recomandate, așadar, încremenirea în proiect, refuzul de a te dezvolta, intoleranța.

Bățul lui Saturn va fi folosit deci, în principal, pentru îndreptarea acestor două defecte: folosirea greșită a cunoașterii și lipsa de deschidere.

Saturn în Săgetător și cele 12 zodii

Aspectele descrise mai sus sunt valabile pentru toate cele 12 semne zodiacale, dar fiecare dintre ele trebuie să fie atent, în special, la anumite domenii ale vieții de zi cu zi. Iată care sunt acestea:

Berbec: studii, călătorii în străinătate, credință și spiritualitate.  

Taur: bani, afaceri, moșteniri, viață intimă.

Gemeni: viața de cuplu, parteneriate, justiție, artă.

Rac: activitatea de la serviciu, sănătate.

Leu: iubire, relații cu copiii, creativitate.

Fecioară: casă, familie, înțelegerea lecțiilor din trecut.

Balanță: comunicare, călătorii la distanță scurtă, studii.

Scorpion: muncă, bani, proprietăți.

Săgetător: dezvoltare personală, aspect fizic, inițiative personale.

Capricorn: spiritualitate, dorințe, sănătate, tot ce lăsăm în urmă.

Vărsător: prieteni, libertate, inventivitate.

Pești: profesie, locul ocupat în societate.

În aceste domenii, încercați să vă îmbogățiți cunoștințele, aveți grijă la modul în care folosiți cunoașterea dobândită și în nici un caz nu refuzați noul și posibilitățile de evoluție și dezvoltare!

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop