loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1367 ori.
21 ianuarie: Lună plină în Leu, superlună și eclipsă de lună

Fenomenul de lună plină are loc de 12 ori în acest an, pentru prima dată pe 21 ianuarie. Este o zi importantă din punct de vedere astrologic, deoarece avem trei evenimente în același timp: Luna plină în Leu, o superlună și o eclipsă totală de lună.

luna plina superluna eclipsa de luna

Luna se va afla la cea mai mare apropiere față de Pământ, astfel încât va părea ceva mai mare și mai strălucitoare decât de obicei. Eclipsa totală de Lună va fi vizibilă inclusiv din România. Mai jos, puteți citi câteva sfaturi pentru fiecare din cele 12 zodii, cu ocazia acestui triplu eveniment astral.

Berbec: fiți creativ în iubire și găsiți metode originale de a vă exprima sentimentele! Nu e nevoie să fie Valentine s Day sau aniversarea partenerului, pentru a spune ce simțiți. Faceți chiar astăzi o declrație de dragoste!

Taur: o zi în care decorarea casei poate fi o idee bună. Înconjurați-vă cu lucruri care vă plac! Personalizați-vă bucătăria, dormitorul, biroul și orice spațiu în care petreceți mult timp!  

Gemeni: găsiți o modalitate de a spune mai multe lucruri, folosind cuvinte mai puține! Cei mai mulți Gemeni sunt oratori străluciți, dar mereu e loc de mai bine. Exprimați-vă nu numai frumos, dar și concis!

Rac: puneți la lucru propriile capacități de creație, la locul de muncă! orice produs și orice serviciu poate fi perfecționat. Gândiți-vă cum să realizați acest obiectiv!

Leu: puneți propria persoană pe primul plan! Altfel, nu veți face altceva decât să acumulați frustrări, iar o persoană frustrată nu poate să ajute pe nimeni. Nici măcar pe sine.

Fecioară: orice ați face, acționați pe cont propriu! Trebuie să aveți mai multă încredere în forțele proprii și în ideile proprii. Încetați să vă mai trăiți viața în funcție de părerile sau de așteptările altora!

Balanță: astăzi, e o idee bună să încălcați o regulă, conștient și voluntar. Sentimentul de libertate va fi unul grozav. Bineînțeles, vorbim despre lucruri mici – nu faceți ceva care să vă coste mulți bani pentru plata unei amenzi sau zile de libertate!

Scorpion: astăzi, sunteți în lumina reflectoarelor, fie că vă doriți sau nu acest lucru. profitați de această vizibilitate pentru a vă face cunoscute calitățile și pentru a vă împărtăși părerile!

Săgetător: latura dumneavoastră aventuroasă preia controlul. Sărbătoriți această lună plină făcând ceva cu adevărat nebunesc și neașteptat de nimeni dintre cei apropiați!

Capricorn: E nevoie să renunțați la unele obiceiuri care vă aduc prejudicii, pe plan financiar, și să le înlocuiți cu deprinderi mai bune. Încercați să faceți un buget și, pornind de aici, vedeți de ce schimbări e nevoie!

Vărsător: luați-vă plin surprindere partenerul cu o propunere romantică sau îndeplinindu-i o dorință mai veche! Spiritul original al Vărsătorului va contribui la reușita acestei surprize.

Pești: obiceiurile vechi sunt greu de schimbat, dar exact asta trebuie să încercați astăzi. Începeți cu eventualele deprinderi care afectează starea de sănătate. veți vedea că propriul organism vă transmite suficiente semnale, pentru a-și exprima preferințele.

Vă oferim, de asemenea, o poveste Zen foarte potrivită pentru Luna plină din Leu:

Un maestru Zen ieșea în fiecare seară la plimbare, cu câinele său. Îi arunca bățul, patrupedul îl prindea cu iscusință, îl aducea înapoi, mândru nevoie mare, apoi dădea din coadă, așteptând să se reia jocul. Într-o seară, la această plimbare l-a însoțit și unul dintre discipolii săi preferați, un băiat atât de inteligent, încât devenise tulburate de unele contradicții descoperite în doctrina budistă.

Trebuie să înțelegi – i-a spus maestrul –, cuvintele sunt doar niște indicatoare. Dar nu trebuie să lași ca, vreodată, cuvintele sau simbolurile să te împiedice să percepi adevărul. Uite, o să-ți arăt!.

Imediat, și-a chemat câinele și i-a zis, cu degetul îndreptat spre luna plină:

Du-te și adu-mi luna de pe cer!.

Unde se uită câinele?, l-a întrebat pe discipol.

La degetul cu care îi arătați luna, i-a răspuns discipolul.

Exact! Nu trebuie să fii ca un câine. Nu confunda degetul arătător cu lucrul spre care arată. Toate învățăturile religioase nu sunt altceva decât degete arătătoare. Și fiecare dintre noi trebui să își găsească propria cale, printre cuvintele altora, astfel încât să ajungă la propriul său adevăr!

 

Următoarea lună plină va avea loc pe 19 februarie: o lună plină în Fecioară (Soarele din Pești în opoziție cu Luna din Fecioară).

Până atunci, pe 4 februarie, va avea loc fenomenul de Lună nouă – mai precis, o lună nouă în Vărsător (conjuncție Soare-Lună în Vărsător).

A doua eclipsă totală de lună din acest an va avea loc pe 16 iulie, fiind vizibilă inclusiv în România.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop