loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6898 ori.
30 octombrie 2009 - Intrarea lui Saturn în Balanţă

Pe data de 30 octombrie 2009, Saturn intră în zodia Balanţei. Dacă până acum se afla în trigonocraţie în Fecioară, acum el va fi în exaltare, deci ne va influenţa şi mai puternic decât în ultimii ani.  saturn in balanta

În ce fel, însă? Pentru a afla cum va influenţa acest tranzit viaţa fiecăruia dintre noi, este nevoie de o analiză astrală personalizată, dar asta nu înseamnă că nu putem desprinde câteva aspecte generale privind influenţele pe care le va exercita acest tranzit în viaţa noastră, a tuturor. Domeniile în care se vor exercita cu preponderenţă aceste influenţe sunt cele specifice zodiei Balanţă: parteneriatele, diplomaţia, justiţia şi arta.

 

Saturn in Balanta: Reevaluarea parteneriatelor

 

Odată cu intrarea lui Saturn in Balanta, relaţiile noastre vor fi supuse unei serii de reevaluări şi testări.
Pe lângă fiecare dintre noi se află destui oameni cu care, de fapt, nu avem nimic în comun. Au rămas acolo doar pentru că la un moment dat ne-au fost colegi, vecini sau prieteni şi ne-am obişnuit să ne întâlnim din când în când ca să purtăm nişte discuţii total neinteresante. Această situaţie e, de altfel, cea mai puţin gravă. Există însă şi căsătorii construite tot aşa. Tot ceea ce îi ţine pe cei doi împreună este amintiri unei pasiuni care a existat cândva, la început, pentru ca apoi să se stingă treptat. Oricât ai scormoni în jar, acest foc nu se va mai aprinde niciodată. Mai sunt, de asemenea, parteneriate de afaceri care se află încă în desfăşurare, deşi ambele părţi simt că nu ar trebui să mai continue împreună.
Toate aceste tipuri de relaţii vor fi supuse unei examinări necruţătoare şi, cu timpul, vom înţelege că este mai bine să renunţăm la ele. Nu va fi vorba de rupturi bruşte, pentru că Saturn acţionează lent şi sigur. Dar cu siguranţă, la sfârşitul celor circa doi ani şi jumătate pe care Saturn îi va petrece în Balanţă, procentul de persoane inutile sau incomode din jurul nostru va scădea considerabil.

 
Saturn in Balanta: Un simţ mai acut al dreptăţii şi echilibrului

 

Sfinţii Părinţi sunt de părere că putem considera calea de mijloc drept o „cale împărătească“. Înaintea lor, latinii constataseră deja că „est zodia balanta saturnmodus in rebus“ – există o măsură în toate. Mult mai devreme, prinţul indian Siddharta Gautama, devenit apoi Buddha Cel Treaz – a susţinut şi el necesitatea de a urma, în toate, calea de mijloc.
În următorii doi ani şi jumătate, Saturn ne va ajuta să aplicăm în practică această idee, de a cărei valoare erau conştienţi oameni din tradiţii atât de diferite una de alta.
Excesele vor fi temperate, mai ales atunci când va fi vorba despre acţiuni care au ca efect nedreptăţirea celui din jur. Ne putem aştepta la îmblânzirea măsurilor care provoacă suferinţă, la mai multă înţelegere între persoane care până acum au acţionat numai în mod contradictoriu.
Bineînţeles, nu vom asista la încetarea totală a conflictelor sau la un impuls general spre pace şi armonie, dar numărul conflictelor se va reduce considerabil, deoarece vom prefera să ne gândim de două ori înainte să jignim pe cineva sau să provocăm un rău iremediabil. Cea mai mare parte a conflictelor vor fi rezolvate pe cale diplomatică.

 

 
Saturn in Balanta: Dispariţia vedetelor de carton

 

Ecranul televizoarelor noastre a fost invadat, în ultimii ani, de personaje precum Sexybrăileanca, Simona Senzual sau travestitul Naomi. Prin „muzică“ se înţelege promovarea unei domnişoare ai cărei sâni imenşi ies pe dinafară dintr-un decolteu minuscul, în timp ce buzele sale mimează o melodie. Producţia cinematografică românească este formată, în proporţie covârşitoare, din telenovele imitate după cele sud-americane, dar în care manelele şi atmosfera de şatră ţin loc de coloratură locală. Până şi concursurile tv de cultură generală s-au transformat în ocazii de etalare a ignoranţei unor blonde din ce în ce mai dezbrăcate, care emit o inepţie după alta, spre marele amuzament saturn in balanta si artaal unui prezentator care poate părea mai deştept decât ele doar pentru că are în ureche un microfon în care i se şopteşte fiecare replică. Sportul trebuia să reprezinte şi el o parte a divertismentului, dar emisiunile de acest fel s-au transformat în scene pentru etalarea grobianismului patronilor semianalfabeţi ai unor echipe de fotbal cu evidente origini comuniste.
Intrarea lui Saturn in Balanta, zodie strâns legată de tot ceea ce înseamnă artă, frumuseţe şi divertisment va aduce dacă nu o stopare, cel puţin o domolire a acestei evoluţii îngrijorătoare.
Seriozitatea specifică acestui corp ceresc îşi va face simţită prezenţa şi pe scene, în studiouri şi pe ecranele televizoarelor noastre, ducând la reducerea numărului de analfabeţi care se cred hazlii atunci când pretind a critica mocirla morală din care inclusiv ei îşi extrag seva.
Putem, prin urmare, să sperăm la mai multe filme de genul celor care au câştigat premii la marile festivaluri de film internaţionale, la realizatori tv care sunt în stare să emită şi păreri proprii şi la cântăreţi care au habar ce înseamnă o octavă.
Încetul cu încetul, se va transforma chiar şi noţiunea de umor, readucând în prim-plan glumele fine, de calitate, în defavoarea „luării la mişto“ - tot ca un efect al tranzitului lui Saturn prin Balanţă.

  


 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop