loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8892 ori.
Astrologie şi horoscop 2011: cele mai importante aspecte

 

În 2011, cele mai importante aspecte astrologice aduc în prim-plan semnul Berbecului. Acesta va fi tranzitat de Jupiter, între ianuarie şi iunie, iar Uranus îşi va începe o evoluţie de 8 ani tot prin această zodie. În plus, în perioada în care se află în Berbec, Jupiter face şi două aspecte tensionate: cu Pluton şi cu Saturn.
 Prin urmare, vom regăsi în evoluţiile de pe parcursul lui 2011 multe din caracteristicile Berbecului: nevoia de afirmare cu orice preţ a propriei persoane, nerăbdare, orgoliu, acţiuni întreprinse doar pentru a le demonstra ceva persoanelor apropiate.
 Pozitiv, va exista un impuls continuu spre muncă, spre acţiune. Vom înţelege că a venit momentul să ne apucăm de treabă şi vom face acest lucru fără să mai stăm pe gânduri.
 Tranzitul lui Jupiter prin Taur, în a doua parte a anului, va potoli, în oarecare măsură, acest elan. Vom continua să muncim, dar într-un ritm mai lent şi doar având scopuri concrete, îndeosebi pe plan financiar
 Saturn în Balanţă pune la încercare relaţiile, aducând greutăţi care vor destrăma cuplurile formate doar de circumstanţă, dar care, în acelaşi timp, vor dovedi puterea legăturilor construite pe baze durabile.

 
Jupiter în Berbec (23 ianuarie - 4 iunie)

În ultimii ani, Jupiter ne-a obişnuit să staţioneze aproximativ 12 luni în fiecare zodie, tranzitul său printr-un nou semn corespunzând cu durata unui an calendaristic. În 2011 nu se mai întâmplă acest lucru, ci Jupiter tranzitează rapid semnul Berbecului, pe durata primelor şase luni ale anului.

Între ianuarie şi iunie ne putem aştepta, aşadar, la o infuzie importantă de optimism şi de voie-bună. În general, se va simţi o dorinţă de libertate şi de afirmare a propriei personalităţi mai intensă decât în perioada în care Jupiter a tranzitat semnul Peştilor. De asemenea, devenim mai activi, mai impulsivi, parţial datorită faptului că beneficiem şi de mai multă energie.

Părerea noastră contează şi vrem să le arătăm tuturor acest lucru, chiar cu riscul de a intra în unele conflicte.

Mai multe amănunte despre influenţa lui Jupiter în Berbec

 
Cuadratura lui Jupiter în Berbec cu Pluton în Capricorn (februarie - martie)

Jupiter reprezintă optimismul şi dezvoltarea, iar Pluton moartea şi transformarea. În plus, Jupiter se află în semnul noilor începuturi, în timp ce Pluton staţionează în zodia evoluţiei lente şi a pesimismului. Din această combinaţie explozivă nu poate să rezulte decât o luptă acerbă între nou şi vechi. Apare nevoia de a distruge formele învechite, pentru a putea să trecem într-o nouă etapă. Din păcate, în cadrul acestui proces e posibil să apară şi victime colaterale. Dar progresul nu se poate realiza fără suferinţă şi e mai bine să îndurăm unele neplăceri acum pentru a ne fi bine în viitor, decât să prelungim la nesfârşit o stare care nu ne satisface în niciun fel.

 
Opoziţia dintre Jupiter în Berbec şi Saturn în Balanţă (sfârşitul lunii martie)

Este un aspect astral cu care ne-am confruntat şi pe durata lui 2010, chiar de două ori. Indică un moment de încordare în relaţia cu cei de lângă noi, o perioadă de cumpănă prin care trec toate tipurile de parteneriate. Interesele proprii par a fi în dezacord cu cele ale partenerului sau partenerilor şi trebuie luată o decizie dificilă: mergem pe propriul drum, sacrificând persoana de lângă noi, sau preferăm să rămânem lângă aceasta, întrebându-ne mereu cum ar fi fost dacă ne-am fi transformat visul în realitate. Nu există o reţetă a succesului, ci fiecare soluţie se poate dovedi cea corectă, de la un caz la altul.

 
Uranus în Berbec (începând cu martie 2011)

Datorită acestui tranzit, vom avea de a face cu noi invenţii tehnice, noi direcţii în artă, noi tipuri de comportament în viaţa socială. Mereu se întâmplă ceva nou în fiecare dintre aceste domenii, numai că de această dată noul se va afirma cu o putere ieşită din comun, uneori chiar cu brutalitate, în unele cazuri putându-se vorbi chiar de către modernizare cu forţa.


Ne putem aştepta la tot felul de invenţii trăznite şi la idei care de care mai ciudate. De multe ori, se va crea impresia că reţeta succesului e una singură: să te comporţi cât mai ciudat cu putinţă, încălcând orice regulă şi convenienţă socială.
Mai multe amănunte despre Uranus în Berbec

 
Saturn în Balanţă (pe toată durata anului)

Şi acesta e un aspect care a debutat încă din 2010. Saturn va exercita o influenţă mai paşnică decât cele amintite anterior, contracarând, în oarecare măsură, planetele care tranzitează Berbecul. Excesele vor fi temperate, mai ales atunci când va fi vorba despre acţiuni care au ca efect nedreptăţirea celui din jur. Ne putem aştepta la îmblânzirea măsurilor care provoacă suferinţă, la mai multă înţelegere între persoane care până acum au acţionat numai în mod conflictual.
E de aşteptat să existe mai multă seriozitate în relaţiile interumane şi, în acelaşi timp, să se prăbuşească acele parteneriate care nu sunt construite pe baze durabile. Indiferent de succesele de moment, cine nu îşi va construi relaţia de cuplu „pe stâncă“, va avea în viitor de suferit.
Mai multe amănunte despre Saturn în Balanţă

 
Jupiter în Taur (începând cu iunie 2011)

În semnul Taurului, Jupiter ne dă putere de muncă şi ne face mai sensibili la lucrurile concrete: bani, achiziţii materiale, posesia unor bunuri concrete.
Pe plan relaţional, devenim mai posesivi şi, în unele cazuri, chiar mai geloşi. În acelaşi timp, arătăm o grijă deosebită faţă de cei pe care îi iubim, protecţia lor devenind un obiectiv prioritar pentru noi toţi.
Pe de altă parte, comparativ cu tranzitul său prin Berbec din prima parte a anului, Jupiter în Taur aduce lentoare, încetineala punându-şi amprenta asupra tuturor domeniilor. Aşadar, dacă vrem să terminăm neapărat anumite proiecte, ar fi bine să o facem înainte de luna iunie a acestui an!
 

Acestea sunt doar aspecte generale.

Iti oferim si posibilitatea sa comanzi horoscopul tau personalizat pe 2011

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop