loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18098 ori.
Ce zodie e șeful tău (1)

Zodia şefului ne oferă amănunte interesante despre caracterul acestuia, despre stilul de lucru și despre modul în care își construiește relațiile cu colaboratorii. De asemenea, astrologia ne poate ajuta să îi aflăm slăbiciunile și să profităm de ele cum putem mai bine. Mai jos, puteți vedea o caracterizare a șefilor aparținând primelor 6 zodii.

 

Seful Berbec

Se pricepe să conducă și se simte bine în funcții de comandă. Șeful Berbec se simte bine atunci când se află în centrul atenției și când este periat de către subalterni. Este unul dintre cei care te promovează dacă îi lingușești.

Una dintre calitățile pe care le apreciază cel mai mult la un angajat este promptitudinea. Îi place ca cererile să îi fie îndeplinite la timp și ca termenele să fie întotdeauna respectate. Un angajat rapid e un angajat ideal, pentru un șef berbec.

Nu acceptă sugestii din partea subalternilor. E convins că deține întotdeauna cea mai bună soluție și e aproape imposibil să îl faceți să se răzgândească, mai ales atunci când e vorba de vreo idee ce i-a venit de curând.

zodia sefului

Seful Taur

Se implică mult la serviciu și, de obicei, un șef taur muncește la fel de mult ca și angajații săi. Asta îl face să le ceară și acestora să se implice cu adevărat și să tragp din greu, atunci când au de îndeplinit o sarcină importantă.

Îi place să primească mici atenții de la subalterni. De fapt, nu numai mici; cu cât cadoul pe care îl primește e mai somptuos, cu atât se va purta și el mai bine cu autorul „darului”. Dacă se simte în siguranță, nu va spune nu nici la încercările de mituire, pentru că dorința de înavuțire se dovedește mai puternică decât morala.

Trebuie avut în vedere faptul că un șef Taur devine irascibil atunci când îi este foame. Așadar, trebuie ca biroul său să fie alimentat constant cu sandvișuri, fructe, dulciuri, cafele, sucuri, chiar băuturi alcoolice cu care să se relaxeze, la final de program.

Seful Gemeni

Vorbește mult și se plimbă la fel de mult. O regulă de aur e să nu fiți niciodată cel care pune capăt unei conversații pe care a deschis-o un șef Gemeni. Nimic nu e mai neplăcut pentru el decât să nu fie ascultat, să nu fie lăsat să își ducă ideile până la capăt (și are atât de multe idei!).

Seful Gemeni organizează cele mai multe ședințe, workshopuri, întâlniri de orice fel cu angajații. Discuțiile interminabile în jurul unei mese de ședință reprezintă ocupația sa de bază și vrea ca fiecare participant să se implice cu adevărat și să își expună părerile cu claritate.

Nu trebuie să credeți întotdeauna în promisiunile sau în explicațiile unui șef Gemeni. De multe ori, spune lucrurile pe care știe că ar vre interlocutorul să le audă, fără ca acestea spă aibă vreo bază reală.

Seful Rac

De multe ori, șeful Rac pare mai degrabă o mămică pentru angajații sau subalternii săi. Nu le dă ordine, ci sfaturi, iar atunci când ei nu îl ascultă, îi ceartă și îi dădăcește la fel ca pe niște copii care au stricat jucăriile.

Pentru a te pune bine cu el, e recomandabil să umbli la coarda sensibilă. E genul de sef care nu te va da niciodată afară dacă știe că ai o familie și mai mulți copii de crescut. De asemenea, vrea să vadă că angajații care au greșit regretă sincer acest lucru. Lacrimile pot fi, în acest conctext, extrem de convingătoare.

Are tendința de a lucra alături de familie, astfel că e posibil să își promoveze rudele apropiate. De altfel, una din cele mai bune metode de a construi o relație frumoasă cu un șef Rac este să îi arăți că îi apreciezi pe cei pe care el îi iubește. Complimentează-i familia și vei avea numai de câștigat!

Seful Leu

Leul e unul dintre liderii desăvârșiți ai zodiacului, astfel că se simte excelent în postura de șef. Are un talent nativ de a conduce oamenii și de a-i face să se mobilizeze pntru un obiectiv astfel că, de obicei, firmele conduse de Lei merg bine.

Îi pla ce să fie lingușit, dar nu îi iubește prea mult pe lingușitori. Îi va ține aproape de el pentru a le permite să îi înalțe mereu osanale, dar nu îi va promova niciodată.

Șeful Leu are, de multe ori, o latură de copil și se simte excelent atunci când poate să o manifeste. De exemplu, e genul de șef care poate să își decoreze peretele biroului cu o țintă de darts, în care aruncă din când în când cu săgeți. Angajați i care vor să intre pe sub pielea lui pot să învețe sportul care îi place mai mult, să îl provoace la un joc și să aibă grijă să piardă, așa cum se cuvine în fața unui șef.

Seful Fecioara

Seful Fecioara e unul din cei mai nesuferiti sefi din întreg zodiacul. Atent la fiecare detaliu, cârcotaș și critic, îi face viața un calvar oricărui angajat care nu își face datoria așa cum trebuie, pânăî în cele mai mici amănunte. Plăcerea lui de a critica e atât de mare, încât e în stare să găsească defecte chiar și acolo unde acestea nu există.

Ține mult ca actele, rapoartele, condicile și orice alt document să fie sută la sută în regulă.

În biroul său, dar și îân firma pe care o conduce, trebuie să domnească o ordine și o curățenie desvărșite. Nimic nu îl indispune mai mult decât mizeria și dezordinea. În plus, ține ca inclusiv ținuta angajaților săi să fie de-a dreptul impecabilă, nefiind dispus să tolereze neglijența nici pe plan vestimentar.

 

  


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop