loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12553 ori.
Ce zodie e seful tau (2)

Zodia sefului ne oferă amănunte interesante despre caracterul acestuia, despre stilul de lucru și despre modul în care își construiește relațiile cu colaboratorii. De asemenea, astrologia ne poate ajuta să îi aflăm slăbiciunile și să profităm de ele cum putem mai bine. Mai jos, puteți vedea o caracterizare a șefilor aparținând ultimelor sase zodii.

 

sef zodie
Șeful Balanta

Șeful Balanta e blând cu subalternii și dispus să îi înțeleagă cu adevărat. Le ascultă problemele și este capabil să poarte un dialog veritabil, nu doar să se prefacă interesat de ceea ce spun angajații – așa cum face reprezentanții altor zodii, atunci când se află într-o postură de conducere.

Printre cusururile șefului Balanta, se numără plăcerea de a ține ședințe interminabile, în care fiecare angajat trebuie să își expună părerea despre teme care uneori nu ar necesita atât de multă atenție.

Șeful Balanta se pricepe la artă și este un rafinat, atunci când vine vorba de decorarea propriului birou. Nu trântește la întâmplare un tablou pe perete, doar ca să fie acolo, ci alege o operă de artă veritabilă. De asemenea, alături de calculator nu veți vedea vreo scrumieră kitchoasă, ci eventual o sculptură sau un produs de mână al artei populare, tradiționale. Dacă vreți să îi faceți cadouri, acestea sunt direcțiile spre care trebuie să vă orientați.

 
Șeful Scorpion

Capabil să se autodepășească atunci când are un scop bine determinat, șeful Scorpion cere același lucru de la angajații săi. Nu acceptă delăsarea sau neimplicarea în sarcinile de serviciu, ci ține ca fiecare subalternat să se implice personal, să arate că ține cu adevărat la reușita a ceea ce face. Dacă lucrurile nu stau așa, înțelegerea cu un sef Scorpion devine aproape imposibilă. În schimb, dacă îi dovediți că vă pasă cu adevărat, veți fi răsplătit regește, chiar peste așteptări. Șeful Scorpion e adeptul principiului creștin conform căruia neplata lucrătorului este un păcat de moarte.

Nu îi place să fie criticat, dar nici lăudat excesiv. Se bucură atunci când ideile sale sunt adoptate și dau efectele scontate, însă nu face mare caz din acest lucru. I se pare natural, firesc, să vină mereu cu cele mai bune sugestii. Din acest puynct de vedere, îșio asumă deplin responsabilitățile care decurg din ocuparea unei funcții de conducere.

Indiferent dacă e bărbat sau femeie, îi place să existe o tensiune sexuală în firma pe care o conduce. Femeile bine aranjate, bărbații care nu sunt neglijenți cu propriul aspect vor fi apreciați de un sef Scorpion. Poate că nu va ajunge niciodată să aibă o relație cu un angajat, dar îi place să dea impresia că acest lucru e posibil oricând. și, mai ales, îi place să se simtă dorit și admirat.

Șeful Sagetator

Șeful Sagetator e un intelectual care stăpânește perfect domeniul în care își desfășoară activitatea. Are două-trei facultăți, un masterat, un doctorat și câteva stagii de pregătire în străinătate. A citit tot, a călătorit peste tot și a văzut tot ceea ce contează în domeniul său de interes. Din acest punct de vedere, își depășește orice angajat și va savura în permanență superioritatea pe care i-o oferă propria cunoaștere.

Un șef Sagetator își fixează mereu obiective extrem de îndrăznețe, iar așteptările sale de la subordonați sunt foarte mari. De multe ori, tind să devină nerealiste. Din cauză că cere prea mult, ajjunge să trăiască într-o stare de perpetuă dezamăgire față de lipsa de performanțe a angajaților săi.

Adept al călătoriilor, va căuta cât mai frecvent prilejul de a merge la un congres, conferință, workshop. Astfel, uneori se întâmplă să se scurgă perioade îndelungate de timp fără ca cineva să îl vadă pe la birou.

 
Șeful Capricorn

Serios, mai mereu încruntat, șeful Capricorn nu e o prezență tocmai plăcută pentru angajații săi. Glumește rar, ține ca fiecare să își îndeplinească sarcinile cu exactitate și impune respectarea a tot felul de reguli.

Econom din fire (ca să folosim un eufemism), va manageria banii firmei de parcă ar fi vorba de propria sa avere. E greu să te aștepți la măriri de salariu sau la prime consistente, atunci când la conducerea firmei se află un sef Capricorn.

Deși e o pacoste pentru angajați – sau poate tocmai datorită acestui fapt – șeful Capricorn are un merit fundamental: face firma să meargă. Performanțele vin întotdeauna cu o exactitate de ceasornic, astfel că orice patron visează să angajeze, în conducerea firmei sale, un astfel de șef.

 

Șeful Varsator

Șeful Varsator e total nonconformist si isi incurajează angajații să adopte același stil, atât timp cât își îndeplinesc bine sarcinile de serviciu. Tot ce contează pentru el este să îți face bine treaba: nu contează cum. Stilul propriu și originalitatea sunt mult încurajate, fiind la fel ca un matematician căruia îi place să vadă cum aceeași problemă e rezolvată prin mai multe metode.

Mare admirator al tehnicii moderne, șeful Varsator ține mereu ca firma pe care o conduce să fie în top, din punct de vedere al dotării. Angajații nu vor trebui să se plângă niciodată că au calculatoare prea vechi sau că telefonalele mobile pe care le primesc sunt bune doar de muzeu. Dimpotrivă, vor beneficia aproape în permanență de o tehnologie mult superioară concurenței.

Varsatorul comunică bine cu nagajații săi. Singurul său cusur e că uneori ajunge atât de apropiat de aceștia încât le permite prea multe, ceea ce poate avea efecte nedorite asupra performanțelor obținute de firmă.

 
Șeful Pesti

Șeful Pesti are o abordare personală, chiar sentimentală, a tuturor problemelor cu care se confruntă la serviciu. În relația cu angajații, procedează în același mod: nu avem de a face cu o relație propriu-zisă șef-sebaltern, ci încearcă să se împrietenească cu toată lumea, astfel încât firma să dea impresia unei familii sau măcar a unui grup de buni prieteni.

Atunci când trebuie să ia măsuri mai dure, e pus în înmcurcătură și de obicei nu și le asumă. Preferă să spună că deciziile au fost luate undeva mai sus, la un nivel superior, sau să dea vina pe diferiți factori externi. Dacă trebuie să dea un om afară, va încerca să îi găsească el însuși diferite alte variante de serviciu, pentru a scăpa de sentimentul de vinovăție.

Există și o a doua categorie de șefi Pesti: cei care, în trecut, au avut de pierdut din cauză că au fost percepuți drept prea sensibili de către nagajți, dar și de către concurență. În consecință, acum încearcă să facă pe durii și pe inflexibilii, ascunzând cum pot mai bine trăirile lor emoționale profunde, pentru ca acestea să nu mai interpretate drept o dovadă de slăbiciune. E foarte greu să te ințelegi cu un astfel de șef Pesti.

Iată și descrierea sefilor din primele sase zodii

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop