loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4019 ori.
Eclipsă de lună, lună albastră și lună plină în Leu (31 ianuarie)

31 ianuarie 2018 este o zi cu totul specială, din punct de vedere astrologic. Avem de a face cu fenomenul rar cunoscut sub numele de Lună albastră – o a doua lună plină, într-o singură lună calendaristică. Astfel au stat lucrurile în ianuarie 2018, când a avut deja loc o Lună plină în Rac, pe 2 ianuarie, urmată acum de Luna plină în Leu, pe 31 ianuarie. Ultima dată când avusese loc un fenomen de acest fel a fost în iulie 2015, iar următoarea Lună albastră va fi destul de curând, în martie 2018.

În aceeași zi de miercuri, 31 ianuarie, are loc și prima eclipsă totală de lună din 2018, vizibilă pe o arie geografică destul de largă: nordul și estul Europei, nordul și estul Africii, America de Nord, nordul și vestul Americii de Sud, Antarctica și toate cele patru oceane: Pacific, Atlantic, Indian și Arctic.

 luna albastra ianuarie 2018

Luna plină în Leu: Găsește-ți propriul adevăr! 

Luna plină în Leu din 31 ianuarie (formată prin aspectul de opoziție între Soarele în Vărsător și Luna din Leu) anunță o perioadă bună pentru exprimare de sine, creativitate și originalitate. Acum trebuie să creăm și să menținem o legătură cât mai profundă cu sine, să ne înțelegem și exprimăm trăirile interioare. Aceste idei sunt excelent sintetizate în următoarea poveste Zen:

Un maestru Zen avea un câine căruia-i plăcea la nebunie să se joace cu stăpânul. Alerga după băț, îl prindea, îl aducea înapoi dând din coadă și apoi aștepta să vadă ce se întâmplă.

Într-o seară, profesorul l-a invitat la el pe unul dintre cei mai buni discipoli. Băiatul era atât de inteligent, încât descoperise câteva contradicții în doctrina budistă și venise la maestru să ceară lămuriri.

“Trebuie să înțelegi – i-a spus maestrul – că învățătura ș cuvintele nu reprezintă decât niște îndrumări, niște semne care indică direcția. Nu le lăsa să stea în calea adevărului. Uite, o să-ți arăt!“

Și profesorul și-a chemat câinele.

„Adu-mi luna!“, i-a poruncit patrupedului, arătând cu degetul spre luna plină, care strălucea pe cerul înstelat. Apoi s-a întors spre discipol și l-a întrebat:

„Unde se uită câinele?“.

„La degetul arătător, nu la lună!“, a răspuns studentul.

„Exact. Să nu faci la fel ca el! Nu confunda semnele cu lucrurile pe care ți le arată! Toate cuvintele și doctrinele religioase nu sunt altceva decât semne, indicatoare. Dar fiecare om trebuie să folosească aceste indicatoare și apoi să le depășească, găsind propriul adevăr“.

Luna albastră pentru fiecare zodie, pe scurt 

Berbec: E nevoie de creativitate pe plan amoros. Găsește noi modalități de a-ți arăta dragostea! Nu trebuie să aștepți Sfântul Valentin sau Dragobetele ca să-ți exprimi iubirea. Fă-o chiar acum!

Taur: O zi bună pentru a-ți decora casa. Astăzi, înconjoară-te numai cu lucruri care îți plac! Personalizează-ți bucătăria, dormitorul, biroul și orice alt loc în care îți petreci mai mult timp!

Gemeni: Găsește calea de a spune cât mai mult, folosind cuvinte cât mai puține! Majoritatea Gemenilor sunt oricum oratori foarte buni, dar mereu e loc de mai bine. Poți stăpâni lumea prin cuvinte!

Rac: E nevoie de creativitate la locul de muncă. Fiecare produs sau serviciu pe care îl oferi poate fi făcut mai bine decât în trecut. Astăzi poți descoperi care sunt aceste îmbunătățiri.

Leu: Iubește-te pe tine însuți, înainte de orice altceva! Dacă tu nu ești mulțumit de ceea ce faci și de ceea ce ești, ce folos mai au laudele altora?

Fecioară: Orice ai face, fă-o pe cont propriu! Trebuie să înveți să ai încredere în propriile decizii. Renunță să mai ceri sfaturi, cel puțin astăzi!

Balanță: Astăzi, e o idee bună să încalci o regulă, în mod conștient. Astfel, vei experimenta o senzație de libertate și vei înțelege că nu e mereu nevoie să te supui regulilor trasate de alții sau de societate. Bineînțeles, trebuie să începi cu ceva mic – nu face nimic care să îți pună în pericol libertatea sau proprietățile!

Scorpion: Fie că îți place sau nu, astăzi vei fi în centrul atenției. Profită de situație pentru a-ți etala calitățile!

Săgetător: Latura mai aventuroasă, chiar sălbatică, preia controlul. Las-o să se manifeste, ai nevoie de acest lucru!

Capricorn: E vremea să fii mai atent la modul în care îți cheltuiești banii. Gândește-te la câteva investiții majore, în loc să0i arunci aiurea!

Vărsător: Surprinde-ți partenerul cu un cadou sau cu un gest romantic! Cu originalitatea specifică Vărsătorului, sigur vei ști cum să0i faci o surpriză.

Pești: Obișnuința e a doua natură, dar astăzi chiar această șansă se ivește: dacă îți propui și încerci cu tărie, vei reuși să renunți la un vechi obicei neplăcut.

Calendar lunar: Luna plină în 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop