loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8082 ori.
Eminem si astrologia: adevaruri dure exprimate artistic

eminem si astrologia zodia balantaÎn cazul lui Eminem, astrologia poate explica foarte bine atât succesul de care se bucură un alb în lumea exclusivistă a rapperilor americani, cât și stilul său muzical bazat pe exprimarea frustrărilor într-un manieră artistică.

Eminem – pe numele real Marshall Bruce Mathers III – s-a născut pe 17 octombrie 1972, în St. Joseph, Missouri. Este autorul celui mai bine vândut album hip-hop din istorie, însă, până să ajungă acolo, a trebuit să lupte atât cu prejudecățile conform cărora un alb nu poate să cânte hip-hop, cât și cu propriile probleme de familie: o relație traumatizantă cu mama sa și rupturi periodice cu prietena și ma a copilului său.

 

Eminem si astrologia – suflet de Balanta, exprimare de Scorpion, nonconformism de Varsator

Talentul artistic vine, indiscutabil, de la planetele din Balanță. Eminem are, în această zodie a artei, Soarele, Marte, Uranus și Pluton, plus asteroizii Ceres și Pallas. Soarele în Balanță se raportează în permanență la ceilalți, iar influența guvernatorului acesti zodii, Venus, îl face să aleagă o formă a artei drept cale de exprimare. Eminem a ales muzica. Marte în Balanță indică un nativ extrovertit, care vorbește deschis despre problemele sale, iar celelalte planete prezente acolo nu fac decât să întărească predispozițiile pentru exprimare artistică.

Până aici, am explicat talentul, dar nu și originalitatea lui Eminem. Aceasta vine de la Luna din Vărsător, care conferă o imaginație extrem de bogată și, mai ales, de originală. Cuvântul cheie al acestei poziții a Lunii este non-concoformism. Există o profundă nevoie interioară de a face lucrurile altfel decât în modul obișnuit, de a șoca și de a stârni controverse. Și Eminem a reușit din plin acest lucru. Dovada supremă e că l-a făcut inclusiv pe deloc normalul Marilyn Manson să se declare șocat de o propunere a sa!

astrograma eminemRămân de explicat „răutatea” sau, mai bine-zis, brutalitatea sinceră a unor versuri ale lui Eminem, precum cele din melodia Cleaning Out my closet, adresate propriei mame: Dau șuturi dimineața și înjur seara, le las tuturor un gust acru de oțet în gură, căci ei pot să mă dibuiască, dar niciodată n-o să mă cunoască,, uită-te la mine, pun pariu că acum ți-e silă de mine, nu-I așa, mamă, o să te fac să pari ridicolă acum?  Explicația este oferită de Mercur în Scorpion, care te ajută să mergi dincolo de suprafața lucrurilor și să vezi lucrurile așa cum sunt cu adevărat, în profunzime. În același timp însă, Mercur în Scorpion te face să fii brutal de sincer atât cu tine însuți, cât și cu cei din jur. Sinceritate care, de multe ori, deranjează.

Profilul astrologic al lui rapperului îi confirmă, așadar, și îi explică stilul și personalitatea. Dovadă că Eminem și-a urmat destinul și, oricât de tulburi ar părea manifestările sale, sunt în deplin acord cu propriul horoscop.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop