loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5708 ori.
Horoscop 2011: Marte ne impulsioneaza in aprilie si octombrie

 

Influența lui Marte într-un horoscop 2011 este diversă, deoarece planeta roșie străbate nu mai puțin de 9 din cele 12 semne astrale.
Marte începe anul tranzitând semnul Capricornului și îl încheie străbătând tot o zodie de pământ: Fecioara. În rest, străbate, pe rând, toate celelalte semne astrale, cu excepția Balanței, Scorpionului și Săgetătorului, cărora le va veni rândul abia în 2012.

Horoscop 2011: când ne dă Marte mai multă energie?

Cel mai bine, Marte se va simți în semnele de foc ale Berbecului și Leului.
Să analizăm, deci, pe rând, aceste două perioade importante pentru un horoscop 2011.
Între 3 aprilie și 11 mai 2011, Marte străbate zodia Berbecului. În aceeași perioadă, în Berbec se află, pentru perioade mai lungi sau mai scute de timp, Soarele, Mercur, Venus, Jupiter și Uranus. Cu o aglomerație atât de mare - și cu mai multe conjuncții active între aceste corpuri cerești – avem de a face cu cea mai încărcată perioadă a anului.
Dacă este un moment potrivit pentru acțiune, pentru a iniția proiecte noi și a le pune în aplicare cât mai repede, atunci acesta e cel cuprins între începutul lui aprilie și jumătatea lui mai. Avem energie din plin și, în plus, suntem îndrăzneți, gata să luptăm pentru propriile idealuri, indiferent de obstacolele care ne stau în cale.
Orgoliul și mândria sunt exacerbate în această perioadă și reacționăm cu duritate de fiecare dată când suntem jigniți sau chiar și atunci când avem numai impresia că am suferit o jignire.
Între 20 septembrie și 11 noiemvrie 2011, Marte străbate un alt semn de foc: Leul. Dacă în Berbec se aflase chiar în domiciliu, în Leu se află în trigonocrație, un aspect, de asemenea, favorabil, care îi conferă putere. Și acum beneficiem de o energie considerabilă și suntem înclinați spre acțiune, însă cu câteva nuanțe diferite. În primul rând, nu mai suntem la fel egoiști ca în primăvară, ci ne asumăm și îndrumarea altor persoane. Dacă și alții vor să își asume acest rol, atunci competițiile pentru funcțiile de conducere vor deveni acerbe. În al doilea rând, acordăm atenție și relaxării, dar și aventurilor amoroase, spre deosebire de perioada din primăvară, când avem tendința să neglijăm chiar plăcerile vieții.
În concluzie, horoscopul 2011 vă sfătuiește să vă planificați momentele de lucru intens în perioadele amintite, în care influența lui Marte se află la apogeu.
Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop