loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6374 ori.
Horoscop 2011: combustibil astral pentru cei harnici (conjuncţia Marte-Jupiter)

 

Într-un horoscop 2011, această conjuncţie, activă în aprilie şi mai, reprezintă şansa pe care ne-o oferă destinul de a munci din greu pentru dezvoltarea propriei persoane şi pentru a transforma în realitate ceea ce ne dorim.

 

Horoscop 2011: combustibil astral pentru eforturile noastre

 

Expansiunea lui Jupiter şi energia debordantă a lui Marte cooperează pentru a ne face să ne apucăm serios de lucru şi să nu precupeţim nici un efort, atunci când vine vorba de munca pentru propriile noastre interese. Suntem capabili să ne trezim dimineaţa mai devreme sau să ne culcăm seara mai târziu, să avem două slujbe sau să lucrăm suplimentar acasă, numai să ne vedem mai aproape de ceea ce ne dorim.
Din punct de vedere fizic, organismul este puternic şi poate să susţină orice efort. Singura problemă este să nu ne disipăm eforturile în prea multe direcţii şi, cu toate că muncim din greu, efectele acestui lucru să se vadă prea puţin. De aceea, o calitate foarte importantă este constanţa: odată ce am început un proiect, trebuie să îl ducem până la capăt, evitând să îl abandonăm pe parcurs şi să începem altul. Altfel, am proceda asemenea acelui pelerin care, dornic să ajungă la o mănăstire, întreba pe fiecare drumeţ întâlnit în ce direcţie se află aceasta. Cum aproape fiecare îi indica alt drum, a mers multe zile şi, în final, s-a trezit tot în locul din care plecase. Să avem deci grijă să nu ardem degeaba combustibilul astral!

 

Horoscop 2011: un an al începuturilor

 

Conjuncţia Marte-Jupiter nu reprezintă decât unul din numeroasele aspecte care au loc anul viitor în Berbec. La începutul primăverii, în aceeaşi zodie are loc conjuncţia Marte-Uranus. De asemenea, intrarea lui Uranus în Berbec, unde va rămâne până către 2020, este unul din cele mai importante evenimente astrale ale anului. Şi, în plus, în prima jumătate a lui 2011, Jupiter tranzitează acelaşi semn astral.
Toate acestea ne îndreptăţesc să vorbim despre 2011 ca despre un an al începuturilor, al proiectelor noi, pe care începem rapid să le şi aducem în aplicare. Horoscopul 2011 este favorabil în primul rând pentru cei harnici, aşa că nu mai trebuie să aşteptăm ca altcineva să ne ofere ceea ce dorim, ci îndemnul e clar: la muncă!

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop