loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 107840 ori.
Horoscop 2012 Berbec: vesti bune in dragoste

horoscop berbec 2012 relatiiÎntr-un horoscop 2012 Berbec, cel mai important eveniment este reprezentat de încheierea tranzitului lui Saturn prin Balanță, tranzit care a provocat, în ultimii doi ani, numeroase probleme pe plan relațional pentru Berbeci. Este demn de remarcat, de asemenea, tranzitul lui Jupiter prin Taur din prima parte a anului, tranzit care aduce influențe pozitive pe plan financiar pentru Berbec. Concret, e rost de bani! 

 
Horoscop Berbec 2012: bani
În primele șase luni ale lui 2012, Berbecul are șanse bune să dea lovitura pe plan financiar. Tranzitul lui Jupiter prin Taur favorizează câștigurile obținute prin muncă proprie, în special cele venite din salariu, obținute la locul de muncă. Munca Berbecului începe să fie apreciată și răsplătită așa cum se cuvine.

Perioada cea mai fastă din pun ct de vedere financiar este reprezentată de lunile aprilie-mai, când Soarele, Mercur, Venus și Marte influențează și ele, în mod pozitiv, situația financiară a Berbecului. Așadar, se anunță sărbători de Paște cu buzunare pline, conturi încărcate și belșug!

în a doua parte a anului, lucrurile se mai calmează și totul reintră în normal.

Cel mai important este ca, de acum înainte, Berbecul să pună bază pe câștigurile obținute din muncă, pentru că, începând cu luna octombrie 2012, șansele de a obține vreo moștenire, un cadou fastuos sau orice alt tip de câștig nemuncit scad considerabil.

 

 
Horoscop Berbec 2012: Profesie 

Prezența îndelungată a lui Pluton în Capricorn continuă să aducă incertitudini și o nevoie permanentă de schimbare.

Ambiția Berbecului este atât de mare, încât e greu să fie mulțumit pe plan profesional, indiferent de firma la care lucrează și de funcția pe care o ocupă în cadrul aceswtuia. Prin urmare, nativii vor fi mereu cu ochii pe Bursa locurilor de muncă și chiar pe posturile oferite de concurență, fiind gata în orice moment să părăsească slujba actuală pentru alta mai bună. stabilitatea nu este deloc o valoare aflată la mare preț printre berbeci, în toată această perioadă.

Cei care vor ști să folosească cel mai bine această energie sunt Berbecii aflați în a doua parte a vieții, care au acumulat deja experiență și cunosc bine ce poate și ce nu poate să ofere piața de muncă. Pentru ceilalți, există un risc mai mare ca schimbările pe care aleg să le facă să nu se dovedească dintre cele mai inspirate.

 
Horoscop 2012 Berbec: Relații

Problemele, ezitările, obstacolele și amânările care au caracterizat viata relațională a Berbecului în ultimii ani se apropie de sfârșit. Planeta responsabilă de toate aceste evenimente stresante - Saturn în Balanță - încetează să îi mai supere pe Berbeci începând cu luna octombrie și le lasă și lor cale liberă pentru construirea unei relații reușite de cuplu.

Garantăm că, începând cu această toamnă și continuând în anii următori, numărul de prieteni Berbeci care se căsătoresc va crește simțitor și, în schimb, veți auzi tot mai rar de divorțuri în cupluri care cuprind un Berbec.

Pentru Berbecii care nu doresc atât o legătură serioasă, pe termen lung, ci mai degrabă aventură și nopți fierbinți cu parteneri dorinici și ei de experiențe noi, perioada cea mai propice pentru a ieși la vânătoare este cuprinsă între lunile iulie și august.

 

 

Horoscop Berbec 2012- Sănătate 

Din punct de vedere al sănătății, totul va fi bine pentru Berbec, cu o singură condiție: să nu își creeze singur probleme. acestea pot veni din două direcții.

În primul rând, Uranus prezent chiar în Berbec îl face să uite de prudență și să își asume tot felul de riscuri. în aceste condiți, nu e de mirare dacă apare vreun accident. așadar, atenție atunci când apăsați pe pedala de accelerație și gândiți-vă de două ori înainte de a vă decide să practicați vreun sport extrem!

In al doilea rând, Neptun în casa a 12-a sporește atracția pentru lumi imaginare, fantastice, dar și pentru mijloacele de a ne conecta la ele. Printre acestea, la loc de cinste se află alcoolul. Deci ar fi bine ca Berbecii să se oprească după primul pahar de băutură.

 
Horoscop 2012 Berbec - alte aspecte
În perioada iunie-decembrie, Jupiter tranzitează zodia Gemeni, ceea ce intensifică pofta de studiu a Berbecilor. Aceștia devin extrem de curioși și dornici să afle cât mai multe amănunte despre tot felul de lucruri, inclusiv despre unele care nu au nici în clin, nici în mânecă cu viața lor de zi cu zi. De exemplu, nu trebuie să ne mirăm dacă vedem un Berbec urmărind un reportaj despre viața triburilor amazoniene sau citind o carte despre organizarea politică a Chinei în secolul al XIX-lea.

În aceeași perioadă, e de așteptat că Berbecii să călătorească mult, mai ales în propria țară. așadar, șanse mari ca în acest an nativii Berbeci să își amintească mai degrabă de frumusețile propriei țări, decât să călătorească peste mări și țări. Un Berbec plimbăreț, dar nu prea departe, deci, în 2012.

 

Acestea sunt aspecte generale, valabile pentru toți Berbecii. Îți oferim și o analiză astrală personalizată pe 2012

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop