Horoscop 2013 Balanta: avansati profesional, dar nu se simte la portofel | previziuni, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 28818 ori.
Horoscop 2013 Balanta: avansati profesional, dar nu se simte la portofel

Un horoscop Balanta 2013 este influenţat, în primul rând, de tranzitul lui Saturn prin Scorpion, început încă din octombrie anul precedent. Pe de o parte, Balanţele au de câştigat în ceea ce priveşte starea de sănătate şi chiar aspectul fizic. Pe de altă parte, portofelul se va resimţi de pe urma acestui tranzit, astfel că Balanţa va trebui să înveţe ce înseamnă cumpătarea.

Intrarea lui Jupiter în Rac, în iunie 2013, aduce evoluţii pozitive pe plan profesional. Este posibilă găsirea unui loc de muncă mai bun sau, în alte cazuri, o promovare.

Horoscop 2013 Balanta: bani

Încă din ultimele trei luni ale anului anterior, Balanţele au resimţit efectele intrării lui Saturn în casa a 2-a. Şi acestea nu au fost dintre cele mai plăcute. Dimpotrivă, Saturn a început să aducă diferite probleme, cu efect direct asupra câştigurilor obţinute la locul de muncă. Fie salariul a scăzut, fie – dacă lucrurile nu au stat aşa – orice eventuală creştere a fost anulată prin apariţia unor cheltuieli suplimentare.

Şi tot aşa vor sta lucrurile şi în 2013: cheltuielile vor fi, în general, mai mari decât câştigurile, astfel că e aproape imposibil să vă gândiţi să faceţi economii, să puneţi deoparte orice sumă, oricât de mică.

Pe parcursul acestui an complicat, în care câştigurile vor fi mai mici decât v-aţi fi aşteptat, vor exista totuşi şi două perioade mai faste, de redresare. Este vorba de luna mai – când veţi câştiga suficient pentru a vă asigura posibilitatea unui concediu reuşit – şi de intervalul octombrie-noiembrie, care vă va face să încheiaţi anul într-o notă ceva mai optimistă.

Într-un context în care de la serviciu nu vin bani suficienţi, sfatul nostru e să vă diversificaţi şi să înmulţiţi sursele de venit. Pentru că – dacă veţi sta numai în salariu – situaţia nu va fi roz.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

 
Horoscop Balanta 2013: profesie

Odată cu intrarea lui Jupiter în Rac, în luna iunie 2013, începe o perioadă fastă pe plan profesional, pentru nativii Balanţă. Talentul acestora de comunicatori, de negociatori începe să îşi spună cuvântul şi să fie apreciat tot mai mult, la locul de muncă.

Balanţele care nu au o slujbă (sau au una, dar nu sunt deloc mulţumite de ea) au şanse mari de a găsi ceva mult mai bun. Înscrieţi-vă pe site-uri de joburi, depuneţi-vă cv-ul în cât mai multe locuri, mergeţi la interviuri şi, cu siguranţă, până la urmă veţi ajunge să ocupaţi exact poziţia pe care v-o doriţi!

Balanţele care au deja o slujbă ce le aduce satisfacţii vor progresa şi mai mult la serviciu, în a doua jumătate a anului 2013. Promovarea este aproape, iar raporturile cu cei care deţin puterea în companie sunt tot mai bune.

Aşadar, un an excelent pe plan profesional. Singurii norişori pe acest cer senin sunt reprezentaţi de faptul că, deocamdată, dobândirea unei poziţii mai bune în ierarhia de la locul de muncă nu se transpune şi în câştiguri mai importante.

 
Horoscop 2013 Balanta: relatii

Uranus în Berbec vă influenţează în continuare viaţa amoroasă şi alegerile pe plan relaţional. Iar aceste alegeri sunt, de cele mai multe ori, de-a dreptul surprinzătoare.

Vi se va întâmpla în mai multe rânduri, pe parcursul acestui an, să vă aflaţi în compania unor parteneri excentrici, cu un comportament care atrage atenţia şi, în acelaşi timp, şochează. De asemenea, şi Balanţele care sunt deja implicate într-o relaţie de durată au aceleaşi aşteptări de la partener: doresc ca acesta să le ia prin surprindere, să vină cu idei neaşteptate, să facă şi să spună lucruri ieşite din comun.

În acest context astrologic, principalul inamic al iubirii şi al vieţii de cuplu este plictiseala. Dacă se va ajunge la plictiseală, Uranus din Berbec îşi va da mâna cu Pluton din Capricorn şi va avea ca efect distrugerea rapidă a relaţiei respective.

Horoscop Balanta 2013: sanatate

Totul merge bine, din punct de vedere al sănătăţii, pe parcursul anului 2013. Profitaţi în continuare de ieşirea lui Saturn din Balanţă. Timp de aproape trei ani, acesta exercitase o presiune constantă asupra dumneavoastră, adusese motive permanente de stres, iar de aici s-a ajuns şi la diferite probleme de sănătate: fie cu nervii, fie reflectate pe plan fizic printr-o slăbire accentuată.

Ei bine, toate aceste neplăceri se încheie şi vă veţi simţi tot mai bine în propriul corp. Este posibil chiar – în cazul Balanţelor prea slabe – să se mai împlinească, să pună câteva kilograme în plus.

 
Horoscop 2013 Balanta: alte aspecte

Toamna anului 2013 aduce discuţii lămuritoare, în familie. Dacă sunt lucruri pe care le ţineaţi ascunse faţă fie de părinţi, fie de partenerul de viaţă, acum veţi simţi nevoia să încetaţi cu disimularea şi să spuneţi adevărul. Afirmaţia e valabilă şi reciproc: la rândul dumneavoastră, veţi avea ocazia să aflaţi lucruri noi şi neaşteptate despre persoanele apropiate.

În cazul unora dintre Balanţe, pe parcursul acestui an va avea loc o evoluţie mai puţin obişnuită: nativii vor deveni mai egoişti, mai preocupaţi de propriul confort şi de împlinirea dorinţelor proprii, decât de persoanele din jur. Asta, în condiţiile în care, de regulă, Balanţa este recunoscută totuşi drept una dintre cele mai altruiste semne astrale. Aceasta este însă o caracteristică specială a unui horoscop Balanta 2013.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop