loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 34372 ori.
Horoscop 2013 Berbec: accent pe viaţa de familie

horoscop berbec 2013Un horoscop Berbec 2013 este influenţat decisiv de tranzitul lui jupiter prin Gemeni şi Rac, care aduce succes la drum şi şansa de a-şi completa studiile cu succes, în primele şase luni ale anului, dar şi o viaţă de familie excelentă şi înţelegere deplină cu propriile rude, începând cu luna iunie.
În schimb, tranzitul lui Saturn prin Scorpion, care se manifestă pe tot parcursul acestui an, frânează evoluţiile referitoare la afaceri, moşteniri sau jocuri de noroc. Singura sursă cu adevărat importantă de venit rămâne salariul, astfel încât e recomandat ca nativii Berbec să se concentreze cum se cuvine asupra planului profesional.

Horoscop Berbec 2013: bani

 

Din punct de vedere financiar, Berbecul este influenţat, în 2013, de tranzitul lui Saturn prin semnul Scorpionului. Acesta aduce o serie de obstacole, probleme şi amânări în ceea ce priveşte afacerile şi diversele surse suplimentare de venit, în afară de salariu. Nici măcar şanse de moşteniri nu prea există, iar jocurile de noroc nu pot fi nici ele privite drept o sursă de venit consistent.

Într-o astfel de conjunctură astrală, Berbecul trebuie să se concentreze pe activitatea de la serviciu şi să depună eforturi în special pentru a-şi întări poziţia profesională şi, în acelaşi timp, salariul – cea mai importantă sursă de venit, în acest an.

 
 
Horoscop 2013 Berbec: profesie

Pluton e în continuare în Capricorn, sporind ambiţiile Berbecului pe plan profesional. În efortul său continuu de a obţine o poziţie cât mai bună pe plan socio-profesional, nu este deloc exclus ca Berbecul să fie tentat, adeseori, să facă diferite schimbări radicale.

Deşi tentaţiile în această direcţie sunt importante, graba nu e nicidecum recomandată. Dimpotrivă, în acest an – în care am văzut că singura sursă consistentă de venit este tocmai salariul – ar fi o greşeală ca slujba să fie pusă în pericol, mai ales dacă nu există nicio garanţie în ceea ce priveşte următoarea posibilă destinaţie.

 
 
Horoscop Berbec 2013 relaţii

În 2013 – şi mai ales începând cu luna iunie – nativul Berbec are parte de multe bucurii, alături de cei dragi. Familia reprezintă un sprijin permanent, locul în care nativii se simt cel mai bine, iar rudele apropiate sunt persoanele în care poate avea cea mai mare încredere.

Pentru Berbecii tineri, părinţii vor reprezenta un sprijin de nădejde şi, în acest an – precum şi o bună bucată din 2014 – merită să le acorde încredere şi să nu păstreze prea multe secrete faţă de ei.

Pentru Berbecii maturi, care deja şi-au format propria familie, cu un partener de viaţă şi, eventual, şi copii, părinţii rămân în continuare importanţi, dar aspectele bune ale acestui aspect astral se revarsă asupra tuturor celor dragi.

În aceste condiţii, sunt bine-venite preocupările legate de propriul cămin: construirea ori achiziţionarea unei case noi sau redecorarea celei vechi, precum şi orice modificări făcute pe acasă.

Comunicarea cu prietenii decurge şi ea excelent, mai ales în prima parte a anului.

Pentru cei singuri, o veste doar parţial bună: mai e puţin până la apariţia marii iubiri – eveniment care e foarte probabil să se petreacă pe parcursul lui 2014.

 

Horoscop 2013 Berbec: sănătate

2013 este un an mai liniştit pentru Berbec, din acest punct de vedere în comparaţie cu 2012.

Singurul risc este reprezentat de capcanele întinse de alcool, tutun sau de alte substanţe care pot crea dependenţă. Dacă aceste riscuri sunt înlăturate, Berbecul are toate şansele să se bucure de o sănătate de fier.

 
Horoscop Berbec 2013: alte aspecte

Berbecul, obişnuit să privească îndeosebi spre viitor, va acorda, în acest an, o atenţie deosebită şi evenimentelor din trecut. Obiectele vechi, încărcate de energia unor întâmplări trecute, albumele foto înfăţişând şi ele amintiri de demult, scenele mai mult ori mai puţin fericite, retrăite în minte – toate acestea devin parte a vieţii Berbecului. Totul, ca un aspect secundar al tranzitului lui Jupiter în Rac – element important, într-un horoscop Berbec 2013.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop