loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 37293 ori.
Horoscop 2013 Gemeni: din vara, vin si banii

Un horoscop 2013 Gemeni stă sub semnul lui Jupiter, care acţionează constant în favoarea nativilor din acest semn astral dual. Între ianuarie şi iunie, Jupiter în Gemeni vă ajută să continuaţi şi să dezvoltaţi proiectele începute anterior şi, pe de altă parte, e posibil să asistăm chiar la schimbări fizice ale Gemenilor: un nou look, o nouă coafură, un nou stil.

 

În a doua parte a anului, acelaşi Jupiter - de această dată în tranzit prin Rac – aduce şanse importante pe plan financiar. În plus, situaţia profesională cunoaşte evoluţii favorabile extrem de importante, iar pe plan amoros există o mare libertate de acţiune. Cu sănătatea e nevoie de atenţie, existând riscul de a acumula o stare de oboseală accentuată.

Horoscop 2013 Gemeni: bani

Anul 2013 este unul favorabil nativilor Gemeni, pe plan financiar. În special a doua jumătate a anului va aduce surprize plăcute atât în ceea ce priveşte sumele de bani câştigate prin muncă şi efort propriu, cât şi în ceea ce priveşte banii câştigaţi pe alte căi (cadouri, moşteniri, câştiguri diverse).

Pe 26 iunie, Jupiter intră în Rac şi începe să influenţeze în mod favorabil situaţia financiară a zodiei. Sporesc sursele de câştig şi, mai ales, devin mai consistente, cresc veniturile deja existente. Putem asista la o mărire de salariu, la contracte mai favorabile decât cele semnate anterior, recompense mai mari pentru munca şi serviciile făcute.

Sextilul Saturn-Pluton de la sfârşitul lui septembrie îl face pe nativul Gemeni mai disciplinat la serviciu, iar asta aduce, treptat, şi şansa de a câştiga mai mulţi bani. Dacă vor reuşi să renunţe la comportamentul adolescentin şi la obiceiul enervant de a nu se concentra pe scopurile importante, Gemenii vor avea parte de surprize plăcute, în ceea ce priveşte propriile buzunare, portofele şi conturi.

 
Horoscop Gemeni 2013: profesie

Susţinerea puternică a trigoanelor Jupiter-Saturn-Neptun le va permite Gemenilor să facă paşi importanţi înainte, pe plan profesional. Condiţia este ca alegerea căii de urmat să fie făcută în acord cu cele mai dragi dorinţe interioare, şi nu ţinând cont de sfaturile altora sau de context – deoarece nimeni altcineva nu ştie ce e mai bine, iar contextul se poate schimba oricând.

În schimb, dorinţele proprii sunt profunde şi conferă o energie interioară deosebită. Aşadar, încercaţi să vă amintiţi ce doreaţi să deveniţi la 16 sau la 18 ani, gândiţi-vă ce vă place cel mai mult să faceţi şi canalizaţi eforturile profesionale în direcţia respectivă! Aceasta va fi cheia succesului.

În muncă, e nevoie să vă implicaţi şi cu sufletul, să trăiţi ceea ce faceţi şi să puneţi acolo o parte din dumneavoastră. În schimb, nu va da rezultate munca mecanică, făcută fără pasiune.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Horoscop 2013 Gemeni: relaţii
 2013 este un prim an, după mult timp, în care nativii Gemeni au parte de libertate şi pot să acţioneze aşa cum îşi doresc, pe acest plan.

În ultimii ani, Saturn în casa a 5-a adusese numeroase restricţii, piedici şi obstacole pe plan amoros, dar acest tranzit s-a încheiat la sfârşitul lui 2013, astfel că, de acum, Gemenii pot să respire în voie şi pe plan amoros.

Momentele din acest an în care sunt cele mai mari şanse să se lege o relaţie amoroasă (în special pentru acei Gemeni care nu şi-au găsit încă partenerul) sunt lunile octombrie şi decembrie. În ceea ce îi priveşte pe Gemenii deja cuplaţi, ei vor avea parte de o dezvoltare a relaţiei, vor face paşi importanţi înainte, şi pe acest plan.

Horoscop Gemeni 2013: sănătate

După cum s-a văzut, acest an (în special a doua jumătate a sa) aduce multe noutăţi şi dezvoltări pe multiple planuri. Din această cauză, e posibil ca Gemenii să aibă momente în care se vor simţi obosiţi, suprasolicitaţi, epuizaţi.

Eforturile sporite necesitate de dezvoltările de pe planul profesional se vor resimţi, astfel că e bine ca nativii să îşi rezerve momente de relaxare. De asemenea, e obligatoriu cel puţin un concediu, vara, undeva în natură, departe de orice problemă de serviciu.

În acelaşi timp, ar fi bine ca nativii Gemeni să nu cadă în tendinţa opusă şi să înceapă să se plângă în permanenţă de cât de ocupaţi şi de obosiţi sunt. Dacă îşi propun asta, vor face faţă cu brio, astfel că gândirea pozitivă e mai bună decât văietatul permanent.

 
Horoscop 2013 Gemeni: alte aspecte

Dacă evenimentele importante pe plan profesional vin în a doua parte a anului, asta nu înseamnă că primele şase luni sunt nefavorabile. Dimpotrivă, între ianuarie şi iunie continuă tranzitul lui Jupiter prin Gemeni, care aduce posibilităţi multiple de dezvoltare şi mult noroc, pentru nativi. Vor continua să se dezvolte în direcţia dorită multe dintre proiectele deja începute în anul anterior. Astfel, în ambele jumătăţi ale anului, putem vorbi despre o influenţă pozitivă a lui Jupiter asupra nativilor, într-un horoscop 2013 Gemeni.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop