loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 26655 ori.
Horoscop 2013 Scorpion: mai multă seriozitate

horoscop scorpion 2013Un horoscop 2013 Scorpion este influenţat, înainte de toate, de tranzitul lui Saturn prin acest semn astral. Bătrânul Saturn le va conferi şi nativilor Scorpion o parte din calităţile sale, făcându-i mai răbdători, mai calmi, constanţi şi gata să izbutească în proiectele întinse pe termen lung. Scorpionii devin mai cumpătaţi şi în ceea ce priveşte cheltuielile, şi pe plan amoros. Evident, nu se vor transforma în pustnici, dar nici nu vor repeta excesele trecute.

 

Jupiter îi ajută pe plan financiar – îndeosebi în ceea ce priveşte afacerile şi moştenirile – în prima parte a anului, iar începând cu luna iunie favorizează deplasările, relaţiile cu străinătatea şi studiile înalte: universitare şi chiar postuniversitare.

Horoscop 2013 Scorpion: bani

Cu Jupiter continuând să tranziteze semnul Gemenilor, prima jumătate a anului 2013 se anunţă una plină de succese pe plan financiar, pentru Scorpion. Salariul nu creşte într-un mod spectaculos, dar apar tot felul de alte tipuri de venit, specifice pentru nativii acestui semn astral: moşteniri, cadouri, afaceri cărora nimeni nu le dădea vreo şansă de reuşită, diferite speculaţii financiare.

Combinaţia între norocul adus de Jupiter în casa banilor nemunciţi şi intuiţia adusă Scorpionului de guvernatorul Pluton are efecte excelente asupra portofelului.

În acest context, pentru Scorpioni vine perioada în care va trebui să investească într-un mod cât mai inspirat. Şi vor reuşi acest lucru, deoarece Saturn în Scorpion le va tăia tendinţele extremiste, aducându-le mai multă răbdare şi ajutându-i să vadă imaginea de ansamblu, reuşind tocmai în planurile pe termen mediu şi lung.

 
Horoscop Scorpion 2013: profesie

Uranus îşi continuă tranzitul prin casa a 6-a, astfel că Scorpionul continuă să aleagă metode de lucru neconvenţionale. De multe ori, se întâmplă ca, la locul de muncă, să treacă drept un ciudat, un personaj dubios, nu tocmai integrat în grup.

 

În plus, Scorpionul ar face bine să nu vorbească sus şi tare despre sursele lui suplimentare de venit, deoarece riscă să stârnească invidii.

 

În mod neaşteptat, cea mai bună perioadă pe plan profesional va fi aceea a verii, când mai toată lumea se află în concediu. Dacă vrea să îşi găsească un job mai bun sau să obţină fie o primă, fie o promovare la cel vechi, Scorpionul ar face bine să treacă la acţiune în lunile iulie şi august ale lui 2013.

 
Horoscop 2013 Scorpion: relaţii

Neptun în Peşti are toate şansele să aducă împlinirea, pe plan amoros. Nu este primul an în care Scorpionul beneficiază de acest aspect astral favorabil care, de altfel, îl va susţine mult timp de acum înainte.

 

Cu o astfel de protecţie înaltă din partea astrelor, nici un Scorpion nu ar trebui să întâmpine probleme pe plan amoros. Dacă încă nu soseşte marea iubire, care te face să uiţi de toate celelalte şi să vrei o viaţă întreagă petrecută împreună, vor sosi o serie întreagă de mici iubiri, capabile şi ele să ofere fructe extrem de dulci şi de plăcute – chiar dacă vremelnice.

 

Parcă, totuşi, ca urmare a influenţei directe exercitate de Saturn, Scorpionul nu mai este chiar un fluturaş care zboară din floare în floare, ci devine interesat tot mai mult de o relaţie serioasă, cu inel de logodnă, apoi verighetă, copii şi toate celelalte.

Horoscop Scorpion 2013: sănătate

O veste bună pentru femeile Scorpion care îşi doreau să slăbească: în anul acesta (şi, de altfel, şi în următorul), Saturn le va ajuta să îşi construiască silueta perfectă, pe care au visat-o întotdeauna.

De fapt, ca să vorbim drept, nu vor slăbi doar Scorpionii care îşi doresc acest lucru, i e de aşteptat ca fiecare nativ să piardă câte puţin în greutate.

Problemele cu sănătatea sunt rare şi total neînsemnate. Ele pot privi, eventual, pielea şi părul. Probleme ceva mai demne de luat în seamă ar putea să ridice sistemul osos.

Singurele suferinţe reale pot să vină în cazul unor excese, care să provoace diferite accidente. Dacă vor exista grija şi cumpătarea normale, nu vor fi nici probleme.

 
Horoscop 2013 Scorpion: alte aspecte

În a doua parte a anului, începând cu luna iunie, Jupiter în Rac aduce multe prilejuri de călătorii în străinătate. Scorpionul se simte în largul lui atunci când merge la drum şi în orice împrejurare se află în contact cu persoane din străinătate. Este vremea potrivită şi pentru a învăţa diferite limbi străine sau pentru a-şi perfecţiona cunoaşterea acestora.

Studiile înalte sunt şi ele favorizate, în a doua parte a anului. Şansele de succes sunt foarte mari, la orice fel de examene pe care Scorpionii le vor susţine în perioada ce începe cu luna iunie. Şi acesta este un element pozitiv, de care trebuie ţinut cont, într-un horoscop Scorpion 2013.

COMANDA HOROSCOPUL TAU PERSONALIZAT PE 2013!

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop