loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7018 ori.
Horoscop 2014 Balanta: bani si cariera

2014 este al treilea an în care nativii Balanţă se confruntă cu probleme financiare, ca urmare a tranzitului lui Saturn prin casa muncii şi a banilor. Din fericire pentru ei, 2014 marchează şi finalul acestui tranzit. Pe 23 decembrie, Saturn va intra în Săgetător, astfel că vom putea vorbi, în sfârşit, de o mult-aşteptată redresare financiară a nativilor Balanţă.

 

horoscop 2014 balanta bani: ralph laurenPână atunci însă, vor fi 12 luni destul de dificile, în care măririle de salariu sau câştigurile suplimentare vor exista doar la nivel de zvon au de speranţă. Va fi nevoie de muncă multă, pentru a se atinge un nivel financiar cât de cât satisfăcător.

Dacă cu banii apar semnale favorabile abia în ultima din cele 52 de săptămâni ale anului, evoluţia în carieră merge chiar bine. La nivel de funcţie, de poziţie ocupată în cadrul firmei sau al instituţiei la care sunt angajaţii, nativii Balanţă fac progrese importante, mai ales în primele şapte luni ale lui 2014. Câştigă respectul colegilor şi al şefilor şi e foarte posibil ca unii dintre ei să ajungă, la rândul lor, şefi.

De asemenea, merită amintită perioada aprilie-mai, în care Balanţele pot avea parte, în câteva săptămâni, de bani proveniţi din surse neaşteptate, bani pentru care nu neapărat au şi muncit. Într-un an dificil în ansamblul său, acest interval de câteva săptămâni poate reprezenta o gură importantă de oxigen, care să le redea speranţa şi încrederea în sine.

 

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 
 
 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop