loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9608 ori.
Horoscop 2014 Gemeni: bani si cariera

Până la jumătatea lunii iulie 2014, Jupiter îi susţine pe Gemeni din plin, pe plan financiar. Vremurile bune ar fi trebuit să sosească pentru aceştia încă de la începutul verii anului anterior. Pentru cei al căror portofel a început să se umple încă din 2013, avem o veste bună: aceste evoluţii pozitive vor continua şi în primele şase luni din 2014. Pentru Gemenii care nu au simţit încă sprijinul lui Jupiter, avem de asemenea veşti bune: vor beneficia de el în noul an.

horoscop 2014 gemeni bani: lakshmi mittalDeşi mulţi comentează că trăim într-o societate în care munca nu este răsplătită la adevărata sa valoare, pentru Gemeni nu sunt valabile aceste cârcoteli. Dimpotrivă, cu cât vor munci mai mult pe parcursul lui 2014, cu atât vor câştiga şi mai mulţi bani.

Dacă Jupiter aduce bani, Saturn compensează lucrurile, creând diferite probleme la serviciu. Nu e vorba de ceva grav, ci de diferite neplăceri, de mici amănunte care îi ţin în priză, în activitatea de zi cu zi. Pe parcursul unui an cu Saturn în casa a 6-a, le recomandăm Gemenilor să acorde atenţia cuvenită propriului organism. Dacă tot munciţi mult, oferiţi-i propriului corp şi recompensele necesare – mici răsfăţuri precum un masaj, măcar o săptămână la mare, o masă bună din când în când.

În fine, trebuie să spunem că, pentru comunicativii Gemeni, şi prietenii au un rol însemnat pe plan profesional. În viaţa multor Gemeni vor apărea persoane care îi vor sfătui să îşi schimbe locul de muncă. Unii le vor vorbi despre avantajele unui eventual nou job, iar alţii vor scoate în evidenţă dezavantajele celui actual. Decizia trebuie luată însă în deplină cunoştinţă de cauză, fără nicio grabă. Oricât de bine intenţionat ar fi, nici un prieten nu poate lua decizii în locul dumneavoastră.

 
 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

  

Caracteristici zodia Gemeni

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop