loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9850 ori.
Horoscop 2014 Leu: bani si cariera

Nativii Leu sunt, în 2014, unii dintre preferaţii astrelor. Beneficul Jupiter, care sprijină orice dezvoltare şi creştere, va intra în semnul Leului pe data de 16 iulie 2014 şi le va aduce sprijin nativilor din această zodie, făcând posibilă creşterea şi aducerea la un nivel superior a oricăror proiecte pe care ei le consideră importante.

zodia leu 2014 bani george sorosVa fi bine aşadar, însă mai degrabă se vor pune baze, decât să apară neapărat roade şi pe plan financiar. Ca să înceapă să curgă cu banii (sau să cadă din cer), Leul trebuie să mai aştepte încă un an, până când Jupiter va intra în casa banilor.

Vor fi unele luni în care situaţia financiară se va îmbunătăţi. Este vorba de intervalul februarie-martie şi apoi de sfârşitul lui august şi de luna septembrie. Acestea sunt perioadele în care Leii vor obţine câştiguri importante şi îşi vor permite şi să cheltuiască sau să investească pe măsură (este cunoscut faptul că Leilor chiar le place să meargă la cumpărături şi să cheltuiască, fără să se uite prea mult la bani).

În ceea ce priveşte profesia, nu se anunţă schimbări majore. Vor continua, aproape pentru toţi nativii Leu, evoluţiile din perioada anterioară, fără vreo revoluţie neaşteptată. Totuşi, nu se poate spune că vreun Leu se va plictisi la serviciu, deoarece îndatoririle, structura sau colegii de la locul de muncă îi menţin în priză.

 
 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Caracteristici zodia Leu

 
 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop