loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5858 ori.
Horoscop 2014 Sagetator: bani si cariera

Săgetătorul are parte de destule şanse pe plan financiar, în 2014. Jupiter a fost în casa a 8-a în a doua parte a anului anterior, iar acest tranzit va continua până la jumătatea lunii iulie. Perioada cea mai bună, din punct de vedere a posibilelor câştiguri financiare, va fi, pentru nativii Săgetător, cea cuprinsă între martie şi iulie.

horoscop 2014 sagetator bani: arnon milchanEste vorba de câştiguri care, în cea mai mare parte, nu provin din salariu. Săgetătorii obţin bani din diferite afaceri, investiţii şi plasamente făcute în trecut, chiar cadouri şi eventuale moşteniri. De asemenea, profită din plin de succesul pe care îl au pe plan financiar persoane apropiate.

În ceea ce priveşte salariul, evoluţia e destul oscilantă. Cu Pluton în casa a 2-a, deranjat în aprilie şi decembrie şi de Uranus, e greu de crezut că angajatorii vor face surprize plăcute, legate de creşterea salarială. Mai degrabă, unii Săgetători se pot aştepta la involuţii, în cele două perioade amintite.

Dincolo de bani, dacă ne raportăm strict la funcţiile ocupate şi la evoluţia carierei, 2014 nu pare să fie un an decisiv, pentru nativii Săgetător. Doar lunile august şi septembrie pot să aducă ceva progrese semnificative. Atunci, unii nativi vor şti să profite de reluarea generală a activităţii, de după perioada concediilor, şi să îşi întărească poziţia pe plan profesional. Şefii şi angajatorii îi vor aprecia tot mai mult. În rest, mai degrabă linişte.

 

Horoscop Săgetător 2014 – dragoste şi relaţii

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

 

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop