loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8582 ori.
Horoscop 2014 Taur: banii şi profesia

2014 nu va fi un an care să schimbe în mod decisiv situaţia financiară a nativilor Taur. Casele banilor sunt scutite de vizitele unor planete importante, toţi „greii“ influenţând alte sectoare ale vieţii.

Vor fi mai multe suişuri şi coborâşuri pe plan financiar, dar nu de nivel înalt: nativii Taur se vor simţi mai degrabă ca o bărcuţă plimbându-se într-un golf cu valuri mici, decât ca un vapor în plină furtună, în mijlocul oceanului.

zodia taur bani: dietrich mateschitzÎn primele patru luni ale lui 2014, situaţia se menţine identică cu cea de la sfârşitul anului anterior. Nu apar câştiguri majore şi, chiar dacă erau programate acum, sunt mari şanse să întârzie. În aprilie şi mai, situaţia se îmbunătăţeşte şi Taurii au două luni în care îşi pot regla bugetul.

Apoi, va fi din nou linişte, până în intervalul noiembrie-decembrie, care aduce ceva câştiguri mai însemnate.

În ceea ce priveşte profesia, se pot face unele corecturi la începutul anului, în a doua jumătate a lunii ianuarie şi pe parcursul lui februarie. Taurii care sunt nemulţumiţi de locul de muncă actual ar face bine să acţioneze acum pentru a depune un cv, pentru a merge la un interviu sau pentru a-şi face curaj să îi ceară şefului fie o avansare în funcţie, fie o mărire de salariu. Dacă nu vor avea inspiraţia să acţioneze în aceste prime două luni ale lui 2014, după aceea le va fi tot mai greu să schimbe ceva, pe plan profesional.

 

Horoscop 2014 Taur – dragostea şi relaţiile 

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop