loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5758 ori.
Horoscop 2014 Varsator: sanatate si forma fizica

În 2014, nativii Vărsător au toate şansele să se bucure de o formă fizică excelentă, cel puţin în primele şase luni şi jumătate ale anului. În acest interval, Jupiter tranzitează casa a 6-a, casa sănătăţii, aducând acolo – la fel ca în a doua parte a anului anterior – influenţele sale benefice.

horoscop 2014 varsator sanatate: delia matacheÎn acest context, putem vorbi despre vindecare, despre tratarea cu succes şi eficienţă a oricărei afecţiuni mai vechi. Vărsătorii poate beneficia la maxim, acum, de efectele oricărei terapii. Acest tranzit poate aduce şi un uşor risc de îngrăşare, tocmai ca semn al belşugului de energie pozitivă, însă această tendinţă poate fi relativ uşor stăpânită de Vărsător, semn de aer.

La fel ca în ultimii ani, Pluton străbate casa a 12-a. Este un tranzit care îi face pe Vărsători să resimtă, la nivel subconştient, nevoia de experienţe intense sau ciudate, trăite cel mai adesea în singurătate. Apare riscul unei dependenţe de alcool sau alte substanţe, dar o cale mai bună pentru împlinirea acestei nevoi este reprezentată de meditaţie.

Între sfârşitul lunii iulie şi luna decembrie, tonusul şi vitalitatea sunt ceva mai scăzute, fără să apară însă probleme. Totul revine la normal pentru Vărsători pe 21 decembrie, când Uranus, guvernatorul lor, revine în mers normal, în semnul Berbecului. Sfârşitul şi începutul de an vor fi, astfel, perioade excelente, din punct de vedere al sănătăţii.

Le dorim tuturor nativilor Vărsător multă sănătate, în 2014 şi nu numai!

 

Horoscop 2014 Vărsător – dragoste şi relaţii

 
 

Horoscop 2014 Vărsător – bani şi carieră

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop