loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3933 ori.
Horoscop 2015 Capricorn – bani si cariera

Nativii Capricorn au parte de prosperitate, în cea mai mare parte a acestui an. Jupiter străbate casa banilor până pe data de 10 august, multiplicând sursele de venit ale Capricornilor. Într-adevăr, această planetă benefică își exercită influența asupra banilor care nu provin neapărat din munca proprie, ci poate fi vorba mai degrabă de moșteniri, cadouri, diferite afaceri, chiar câștiguri la ceva concursuri sau jocuri de noroc (bineînțeles, asta nu înseamnă că toți Capricornii vor câștiga la loto!).

horoscop capricorn 2015 bani adrian mutuÎn special intervalul cuprins între 8 aprilie și 10 august este potrivit pentru a pune pe picioare o afacere proprie, pentru a încerca ceva nou pe plan financiar. Inspirația funcționează bine în această perioadă și sporește șansele ca nativii Capricorn să aleagă domeniul potrivit în care să investească și să se priceapă atât la alegerea colaboratorilor, cât și a strategiilor ce trebuie adoptate pentru a obține profit.

Ținând cont de faptul că această creștere financiară nu se datorează serviciului, trebuie spus că, pe plan profesional, 2015 nu aduce evoluții deosebite, pentru nativii Capricorn. Mai favorabile sunt perioada de început al verii (luna iunie), precum și sfârșitul lui septembrie și cea mai mare parte a lui octombrie. Acum e poate obține o stabilizare pe funcție a acelor care aveau contracte doar pe perioadă determinată sau mici avansări pentru cei care își îndeplinesc sarcinile cu seriozitatea și constanța caracteristice zodiei.

 Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop