loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 19996 ori.
Horoscop 2016: cum ne influențează Jupiter în Balanță (din 9 septembrie)

Jupiter va tranzita semnul Balanței între 9 septembrie 2016 și 14 octombrie 2017. Aflat în acest împăciuitor și deschis semn de aer, Jupiter influențează pozitiv cuplurile, face să crească numărul de logodne și căsătorii, dar favorizează colaborarea și în alte domenii decât cel amoros. De pildă, acum se pot încheia parteneriate de afaceri care pe viitor se vor dovedi aducătoare de profit.

Sunt 13 luni în care fiecăruia dintre noi i se va oferi șansa de a se înconjura de oamenii potriviți, care îl înțeleg și îi pun în valoare calitățile. Pe principiul „munte cu munte se-ntâlnește, d-apăi om cu om“, oamenii de care avem nevoie și care, la rândul lor, au nevoie de noi vor apărea în calea noastră și vom ajunge să comunicăm eficient și să încheiem parteneriate de succes.

Zodia ce are cel mai mult de profitat de pe urma influenței benefice a lui Jupiter este Balanța, chiar semnul tranzitat de planetă. Nativii Balanță se bucură de sprijinul unor prieteni și protectori foarte importanți, care îi ajută să rezolve multe probleme, sau chiar le rezolvă în locul lor. La rândul lor, și Balanțele intervin în mod benefic în viața celor din jur, fiind receptați ca binefăcători și protectori. În plus, vorbim de o tot mai mare nevoie de frumusețe, de o dezvoltare a simțului estetic, care îi determină să achiziționeze tot felul de lucruri frumoase, cu care le place să se înconjoare.

Scorpionul își vede tot mai mult de hobby-urile și de colecțiile sale, fără a simți nevoia să le împărtășească cu cineva. E capabil să se bucure în singurătate, fără a simți nevoia de împărtășire. În ceea ce privește relațiile, termenul care i se potrivește cel mai bine este cel de singurătate în doi: odată găsită o persoană pe placul său, încearcă să dezvolte un cuplu ideal izolându-se total de restul lumii. Conform concepției sale de viață, dragostea nu are nevoie de martori.

Săgetătorul găsește prietenii și protectorii potriviți, al căror sprijin va face de multe ori diferența, în favoarea sa, în diferite situații de viață. Activitățile de grup sunt în mod clar recomandate, pentru această perioadă, și nu numai pe plan profesional. Și în concediu se va simți mai bine dacă merge în tovărășia cât mai multor amici, și la diferite meciuri, concerte sau spectacole va savura cel mai bine show-ul atunci când are alături mulți cunoscuți.

Capricornul e sprijinit de Jupiter, pe parcursul acestor 13 luni, tocmai în domeniile care oricum reprezintă punctele sale forte: profesia și imaginea publică. E o perioadă în care nativul e îndreptățit să își fixeze obiective mari și îndrăznețe pe plan profesional, deoarece va avea mari șanse fie să le atingă, fie să facă pași mari spre atingerea lor. De asemenea, se va putea bucura de faptul că e tot mai apreciat de cunoscuți, fiind considerat una din persoanele pe care te poți baza, în orice împrejurare.

Vărsătorul are parte de multe oportunități pentru a-și continua studiile, pentru a-și consolida cunoștințele. O facultate pentru cei care încă nu au făcut una, o a doua facultate, un master sau un doctorat pentru ceilalți – iată oportunitățile de care ar face bine să profite, începând cu septembrie 2015. De asemenea, călătoriile în străinătate sau chiar o mutare în altă țară pot reprezenta șanse foarte bune, pentru nativii Săgetător, pe durata acestui tranzit.

Peștii se pot aștepta la sume importante de bani, în perioada septembrie 2016-octombrie 2017. Iar sursele acestora sunt dintre cele mai diverse, de la moșteniri până la cadouri, afaceri de succes sau profit de pe urma îmbogățirii unor persoane apropiate. De asemenea, nativii Pești ajung la o înțelegere mai profundă a oamenilor și a vieții în general – vor descoperi secretele altora și, în același timp, vor ajunge la o cunoaștere mai bună a propriei persoane.

Berbecul poate să încheie parteneriate de succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros. Și ce tip de parteneriat poate fi mai important, în viața noastră, decât căsătoria! Șanse bune, pentru Berbecii singuri, să își găsească iubirea vieții, iar cei care deja au găsit-o se vor bucura de o evoluția a relației exact așa cum își doreau. Relațiile pe care le dezvoltă acum, pe toate planurile, îi vor spori șansele de succes, pentru viitor.

Taurul are șansa unui mediu tot mai plăcut și propice performanței, la locul de muncă. Și, când ne referim la mediu, vorbim inclusiv despre oamenii care îi vor fi alături, despre patroni, șefi, colegi și subordonați. Socializarea va fi mai bună decât în trecut, iar efectele pozitive se vor face simțite în rezultate obținute – din ce în ce mai bune. Un avertisment pentru reprezentanții unei zodii care oricum apreciază mâncarea mai mult decât altele: aveți grijă la greutatea corporală! Riscurile de îngrășare sunt mai mari față de obicei.

Gemenii încep să își afirme tot mai puternic originalitatea și să dea dovadă de tot mai multă creativitate. Întotdeauna au avut idei multe, dar acum capătă și curajul de a le susține și de a le transpune în practic. Poate tocmai datorită faptului că își manifestă mai puternic personalitatea, vor avea parte de mulți admiratori și pretendenți. Se anunță multe evenimente, de tot felul, dar în nici un caz nu va fi plictiseală pe plan amoros.

Racul are parte de ceea ce își doresc cel mai mult acești nativi: de o familie fericită și de confortul reprezentat de căminul propriu. Persoanele dragi le acordă și mai multă atenție decât de obicei și se bucură să primească, la rândul lor, îngrijirea pe care această zodie maternă se pricepe atât de bine să o ofere. Și, dacă tot îi face plăcere să își petreacă mult timp acasă, Racul se va ocupa și de decorarea și înfrumusețarea locuinței, inclusiv prin investiții însemnate.

Leul are mult de câștigat de pe urma drumurilor pe care le face, începând cu septembrie 2016. Poate fi vorba de naveta spre o slujbă foarte bine plătită sau chiar de mutarea într-un oraș care îi oferă șanse mai bune de evoluție – deci, nu vorbim neapărat despre plecare în străinătate. Comunicarea decurge, de asemenea, excelent. Ca niște adevărați lideri – așa cum se laudă că sunt prin naștere – Leii vor ști să își exprime în mod clar gândurile și sentimentele.

Fecioara beneficiază din plin de Jupiter în propria zodie, de la începutul lui 2016 până în septembrie. Dar nici după aceea nu are de suferit, ba chiar dimpotrivă – Jupiter va activa puternic sectorul muncii, al câștigurilor financiare și al proprietăților deținute. Pe toate aceste planuri, nativii Fecioară vor înregistra progrese vizibile.

HOROSCOP PERSONALIZAT PENRU 2016

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

 HOROSCOP 2016


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop