loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9150 ori.
Horoscop 2016: cum ne influențează Nodul Nord în Fecioară

Pe tot parcursul anului 2016, Nodurile Lunare se află pe axa zodiacală Fecioară-Pești: Nodul Sud în Pești, iar Nodul Nord în Fecioară. Mai precis, ele încep acest tranzit pe data de 10 octombrie 2015 și nu rămân în cele două semne astrale până pe 28 aprilie 2017. Cum ne va influența această conjunctură?

Nodul Nord – numit și Capul Dragonului – are o deosebită importanță karmică. El nu se referă însă la restanțele acumulate, ci la principalul scop pe care ni l-am fixat (sau care ne-a fost fixat din exterior) pentru această existență. Fiecare dintre noi are Nodul Nord într-o anumită zodie și casă, în harta natală, iar această poziție ne stabilește obiectivele karmice. Dincolo de poziția din harta natală, tranzitele Nodului nord prin diferitele zodii (care durează aproximativ un an și jumătate și evoluează mereu în sens retrograd) indică eforturile suplimentare sau, după caz, corecțiile pe care trebuie să le aducem în viața noastră, pentru a fi mai aproape de împlinirea scopului vieții.

Iată cum vor fi diferitele zodii influențate, în 2016, de Nodul Nord în Fecioară:

Pentru Fecioară, a venit vremea să se concentreze mai mult pe propria persoană, pe dezvoltarea personală și pe atingerea unor scopuri pe care nativii și le stabilesc singuri, fără a le fi impuse din exterior. Nu le va fi ușor, deoarece vorbim despre o zodie care stă mai mereu cu ochii pe ceilalți, având un talent deosebit de la descoperi defectele. De asemenea, Fecioarele vor fi tot mai preocupate de modul în care arată, de imaginea pe care o oferă și de starea de sănătate a propriului organism.

Balanța are parte de unele momente – sau chiar perioade mai îndelungate – de singurătate. Nu trebuie să se sperie, deoarece nu se vor prelungi la infinit. Dar, pe durata acestui tranzit, ele sunt necesare pentru lămuriri legate de propria evoluție și de ceea ce își dorește de la viață. De asemenea, este o perioadă ideală pentru a începe o căutare spirituală.

Scorpionul părăsește izolarea în care îi place să trăiască uneori și începe să se raporteze ceva mai mult la societate, la locul pe care îl ocupă în lume și la relațiile cu persoanele din jurul său. Se integrează mai ușor în grupuri, își face noi prieteni și descoperă noi oportunități de colaborare. Fără a renunța însă la libertatea personală și fără a uita care îi sunt scopurile fundamentale.

Săgetătorul simte nevoia de recunoaștere publică a meritelor sale, astfel că își va orienta eforturile și va folosi energia și timpul pe care le are la dispoziție tocmai pentru a obține această recunoaștere. Iar cea mai bună cale de a te face remarcat în societate este construirea unei cariere, evoluția pe plan profesional. Așadar, vom vedea mulți Săgetători ambițioși și care forțează promovarea.

Capricornul simte nevoia ca, înainte de a acționa, să înțeleagă lucrurile în profunzime. Pentru a realiza acest lucru, unii vor alege să își continue studiile, alții vir prefera să se îndrepte spre religie și spiritualitate, în timp ce alți nativi vor crede că poți înțelege cel mai bine lumea cunoscând-o în diferitele sale aspecte. Această ultimă categorie va călători mult și va iniția relații pe toate planurile cu persoane aparținând altor țări, culturi sau religii.

Vărsătorul simte nevoia de putere și de experiențe tari, intense, astfel că înlătură din viața sa acele lucruri „căldicele“, banale, care nu pot oferi vreodată o trăire autentică. Apar, în schimb, secrete neîmpărtășite cu nimeni, preocupări care țin de domeniul ocultismului și un interes sporit pentru tot ce e secret, pentru tot ceea ce oamenii încearcă de obicei fie să reprime, fie să ascundă.

Peștii au de lucru pe plan relațional. În această perioadă, ei trebuie să își dea seama ce își doresc de la o relație, ce așteaptă de la un partener, dar și ce îi pot oferi acestuia. E o perioadă potrivită pentru a construi parteneriate noi, pe toate planurile, cu oameni capabili să ducă la bun sfârșit o idee sau un proiect pe termen mediu și lung – indiferent dacă e vorba de căsătorie sau de o afacere.

Berbecul devine mai preocupat de propria sănătate, de modul în care își tratează organismul propriu. Degeaba ești curajos și ai obiective îndrăznețe, dacă te sabotezi singur printr-o alimentați nesănătoasă, prin neglijarea odihnei sau printr-un ritm de lucru haotic, în salturi. La acest tip de înțelege vor ajunge nativii Berbec, în 2016, scopul fiind o eficiență sporită în ceea ce fac.

Taurul va trebui să își pună, cu maximă seriozitate, următoarea întrebare: ce aduc eu nou, original, în această lume? Originalitatea și creativitatea sunt valori după care ar trebui să se ghideze mai mult decât o face în prezent. pentru a avea acces la el, e nevoie de o deblocare emoțională și de o retrezire a propriului copil interior.

Gemenii sunt îndemnați să se concentreze pe casă și pe familie, pe ceea ce formează bazele emoționale solide și sănătoase ale fiecăruia dintre noi. Lumea începe să se împartă, tot mai mult, în două mari categorii: pe de o parte, familia și persoanele dragi, tratate în mod privilegiat, iar pe de altă parte tot restul lumii, cu care relațiile devin tot mai superficiale.

Racul cel sensibil și casnic trebuie să mai lucreze la modul în care se exprimă, la capitolul comunicare. De asemenea, destinul îi va pune pe mulți dintre nativii acestei zodii în situația de a reveni la studii, fie pentru a aprofunda cunoștințe mai vechi, fie pentru a învăța un domeniu nou, care devine absolut necesar, pe plan profesional.

Leul e concentrat pe acumularea de bani, proprietăți, avere. Planul material este cel care îl preocupă cel mai mult în această perioadă, obiectivele pe care și le fixează vizând construirea unei baze solide și a unei prosperități care să îi permită să își satisfacă diferite dorințe și să se bucure de confort.   

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop