loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11493 ori.
Horoscop 2016: cum ne influențează Saturn în Săgetător

În drumul său de 29 de ani în jurul celor 12 semne ale zodiacului, Saturn petrece câte 2 sau 3 ani în fiecare semn astral. Excepție nu face nici tranzitul actual prin semnul Săgetătorului, care a început pe 23 decembrie 2014 și durează până pe 20 decembrie 2017.

horoscop 2016 saturn in sagetator

2016 are însă ceva special, în ceea ce privește tranzitul saturnian: este singurul an în care Saturn se află, de pe 1 ianuarie și până pe 31 decembrie, numai în semnul Săgetătorului. În 2014 abia dacă a petrecut acolo câteva zile, în 2015 și-a petrecut vara în Scorpion, iar în 2017 va ajunge, în ultimele zile ale anului, în Capricorn .

Așadar, 2016 e anul în care Saturn în Săgetător își manifestă deplina putere și influență.

 

Saturn în 2016 pentru fiecare zodie  

Berbecul își dă seama că mai are mult de învățat, înainte de a se putea considera, cu adevărat, o persoană înțeleaptă. Trebuie să se perfecționeze pe plan profesional, urmând diferite studii, dar și petrecând timp alături de oameni cu experiență. De asemenea, are nevoie de lecții de viață cât mai diverse, pe care le poate obține sondând domenii precum spiritualitatea sau călătoriile în străinătate.

Taurul trebuie să regleze probleme care țin de bani. În special de banii altora, care au însă o legătură și cu el și care în final pot să ajungă la el. E vorba de moșteniri și în general de averea și proprietățile persoanelor apropiate, pe care ar face bine să le îndrume cum știe el mai bine. Și în afaceri sunt de așteptat acțiuni interesante, ale căror rezultate nu vor veni însă imediat.

Gemenii verifică parteneriatele și colaborările în care sunt implicați. Foarte probabil, în viața lor există persoane care ocupă un rol nemeritat și a venit timpul potrivit ca acestea să fie îndepărtate. În viața de cuplu, Gemenii vor da dovadă de tot mai multă seriozitate și își vor asuma responsabilități multiple.

Racul trage din greu la serviciu, unde atmosfera nu e întotdeauna așa cum și-ar dori-o. trebuie să se detașeze de colegi, să lase emoțiile deoparte și să lucreze cu maximă seriozitate. Astfel, are toate șansele să meargă înainte, pe plan profesional.

Leul e întrebat de soartă pe cine și de ce iubește și dacă acele persoane merită sentimentele investite în ele. Întrebarea e valabilă și reciproc: se ridică nativii Leul la înălțimea așteptărilor persoanelor care îl iubesc? În plus, Leii sunt îndemnați să dea dovadă de mai multă originalitate și creativitate, în tot ceea ce fac.

Fecioara e preocupată de casă și de familie, de îmbunătățirea relațiilor cu rudele și de asigurarea unei atmosfere pe placul său, acasă. De asemenea, 2016 e un an în care persoane, evenimente, obiceiuri din trecut reapar în viața Fecioarelor, care vor trebui să lămurească încurcături mai vechi.

Balanța își perfecționează abilitățile de comunicare, aflate oricum la un nivel destul de înalt, la majoritatea nativilor. Nativii Balanță călătoresc mult (dar nu neapărat și departe) și sunt puși în situația de a interacționa cu oameni diferiți, din toate straturile societății.

Scorpionul muncește mult, pentru a câștiga pe măsură. Trebuie să investească multă energie îndeosebi în proiecte pe termen lung, pentru care e necesară o muncă susținută și constantă. Cu o astfel de strategie de durată, Scorpionii vor acumula tot mai multă putere și avere.

Tranzitul saturnian le aduce Săgetătorilor o tendință de a amâna lucrurile, de a se gândi și răzgândi într-una, înainte de a risca luarea unei decizii. Fizic, e de așteptat ca numeroși Săgetători să slăbească, să piardă din rotunjimi și din numărul de kilograme.

Capricornul – semn oricum solitar – are tendința de a se însingura și mai mult, atunci când se dedică unor proiecte importante. E deschis când vine vorba de întâlniri cu prietenii sau de timp dedicat familiei, dar fiecare nativ are unul-două proiecte majore, pentru care lucrează pe cont propriu și despre care preferă să nu vorbească.

Vărsătorul e preocupat, ca mai întotdeauna, de libertatea personală. Nativi nu vor accepta în preajma lor pe nimeni dintre cei care încearcă să dea ordine sau ă le impună anumite direcții de acțiune. Totuși, vor trebui să facă și unele compromisuri, deoarece e greu să evoluezi dacă respinge orice sugestie venită din exterior.

Peștii sunt tot mai preocupați de locul pe care îl ocupă în lumea și de părerea pe care cei din jur o au despre ei. Pentru a îmbunătăți toate acestea, se vor concentra mai ales pe planul profesional, luând decizii majore, cu impact pe termen lung asupra carierei.

 

Amănunte suplimentare despre tranzitul lui Saturn prin Săgetător

 

Planeta Saturn în astrologie, astronomie și mitologie

 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop