loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13192 ori.
Horoscop 2016: tranzite astrale care ne influențează decisiv

În 2016, sunt mai multe tranzite ale planetelor care ne vor influența în mod semnificativ. În continuare, vă prezentăm efectul lor general, dar și modul în care va fi afectată fiecare din cele 12 zodii:

Saturn în Săgetător (23 decembrie 2014 – 20 decembrie 2017) - avem de învățat
 

Saturn a intrat în Săgetător încă de pe 23 decembrie 2014, dar 2016 este singurul an în care nu părăsește deloc acest semn, ci tranzitează Săgetătorul de pe 1 ianuarie până pe 31 decembrie, inclusiv. Așadar, vorbim despre o influență exercitată la nivel maxim și pe termen lung.

La nivel personal, Saturn în Săgetător scoate în evidență lacunele din propria pregătire. Mulți dintre noi vor ajunge la înțelepciunea lui Socrate („știu că nu știu nimic“) și vor simți nevoia de a-și continua studiile. Proverbul care spune că omul, cât trăiește, învață revine puternic în actualitate își regăsește întregul sens în această perioadă.

De asemenea, Saturn în Săgetător taie din spiritul de aventură. Distracția e importantă, dar parcă nu la fel de importantă ca în anii trecuți. Se întâmplă mai frecvent să sacrificăm din timpul liber pentru a lucra suplimentar în direcția împlinirii unor scopuri foarte importante.

Suntem mai circumspecți și în relațiile cu străinii, cu oameni care aparțin altor culturi sau religii. E un context dificil pe plan internațional, în care există riscul să apară manifestări de intoleranță.

Problemele amintite se pun cu cea mai mare intensitate între 25 martie și 13 august, când Saturn se află în mers retrograd, în Săgetător. În această perioadă, fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă ce greșeli a făcut în legătură cu studiile, cu evoluția spirituală, cu relațiile cu străinătatea și să încerce să îndrepte lucrurile.

Zodia cea mai afectată este, bineînțeles, Săgetătorul. Tranzitul saturnian le aduce nativilor acestui semn o tendință de a amâna lucrurile, de a se gândi și răzgândi într-una, înainte de a risca luarea unei decizii. Fizic, e de așteptat ca numeroși Săgetători să slăbească, să piardă din rotunjimi și din numărul de kilograme. PENTRU A AFLA ÎN CE FEL VA INFLUENȚA SATURN FIECARE ZODIE, ÎN 2016, CLICK AICI.

 

Jupiter în Fecioară (11 august 2015 – 9 septembrie 2016) - amănuntele fac diferența

Jupiter a intrat în semnul Fecioarei pe 11 august 2015 și rămâne acolo până pe 9 septembrie 2016.

În Fecioară, Jupiter pune accentul pe viața de zi cu zi, pe lucrurile aparent mărunte, repetitive, dar care ocupă cea mai mare parte din timpul nostru: mâncatul, somnul, băutul cafelei, drumul spre serviciu sau ceea ce facem în pauza de masă. Adunate, toate acestea ocupă cea mai mare parte a fiecărei zile.

Jupiter în Fecioară ne învață că lupta cea mai importantă este cea purtată în fiecare zi, cu noi înșine, pentru a ne perfecționa și a ajunge să ne folosim capacitățile la nivel maxim. Să avem obiceiuri alimentare sănătoase, să dormim suficient sau să lucrăm cu adevărat la serviciu, nu să mimăm munca, sunt lucruri mai importante decât par. Pe principiul picăturii chinezești, acțiunile mărunte, dar făcute corect timp îndelungat, ne pot schimba pe noi înșine și pot schimba lumea.

Jupiter îi favorizează cel mai mult, în intervalul ianuarie-septembrie 2016, pe nativii Fecioară. Aceștia sunt ajutați să se dezvolte, să facă reglajele necesare pentru a-și vedea îndeplinite planurile. Apar multiple oportunități, persoane dispuse să îi ajute, dar și norocul care, de atâtea ori, face diferența. PENTRU A VEDEA CUM INFLUENȚEAZĂ JUPITER ÎN FECIOARĂ FIECARE ZODIE, ÎN 2016, CLICK AICI.

 

 
Jupiter în Balanță (9 septembrie 2016 – 10 octombrie 2017) - cupluri fericite

În împăciuitorul și deschisul semn de aer al Balanței, Jupiter influențează pozitiv cuplurile, face să crească numărul de logodne și căsătorii, dar favorizează colaborarea și în alte domenii decât cel romantic. De exemplu, acum se pot încheia parteneriate de afaceri care pe viitor se vor dovedi aducătoare de succes și de profit.

Sunt 13 luni în care fiecăruia dintre noi i se oferă șansa de a se înconjura de oamenii potriviți, care îl înțeleg și îi pun în valoare calitățile. Pe principiul „munte cu munte se-ntâlnește, d-apăi om cu om“, oamenii de care avem nevoie și care, la rândul lor, au nevoie de noi vor apărea în calea noastră și vom ajunge să comunicăm și să încheiem parteneriate de succes.

Zodia ce are cel mai mult de profitat de pe urma influenței benefice a lui Jupiter este Balanța, chiar semnul tranzitat de planetă. Nativii Balanță se bucură de sprijinul unor prieteni și protectori foarte importanți, care îi ajută să rezolve multe probleme, sau chiar le rezolvă în locul lor. La rândul lor, și Balanțele intervin în mod benefic în viața celor din jur, nativii fiind receptați ca binefăcători și protectori. PENTRU A AFLA CUM INFLUENȚEAZĂ JUPITER ÎN BALANȚĂ CELELALTE ZODII, ÎN 2016, CLICK AICI.

 

Marte în Scorpion  (3 ianuarie – 6 martie și 27 mai – 2 august 2016) - curajul de a ne transforma

Mai bine de o treime din acest an, războinicul Marte va tranzita semnul Scorpionului, adică propriul domiciliu de noapte, locul în care se simte excelent și în care își manifestă cu maximă putere energia sa războinică.

Cuvintele cheie sunt, în această perioadă, „putere“, „dorință“ și „transformare“. În cea mai optimistă variantă, fiecare dintre noi va găsi puterea de a se transforma, astfel încât să își poată împlini dorințele. Dorințe pe care, de cele mai multe ori, le vom ține secrete – să nu uităm că Scorpionul e un maestru al disimulării, al ascunderii adevăratelor sale intenții!

Direct vizați de acțiunea și energia specific marțiene sunt chiar nativii Scorpion. Aceștia devin, în cele două perioade menționate, adevărați oameni de acțiune, gata să își asume riscuri și să se confrunte cu orice piedică ori adversar. Scorpionul va da dovadă, în această perioadă, de mult curaj și tărie de caracter. PENTRU A VEDEA CUM INFLUENȚEAZĂ MARTE ÎN SCORPION CELELALTE ZODII, ÎN 2016, CLICK AICI.

 

 
Nodul Nord în Fecioară și Nodul Sud în Pești (10 octombrie 2015 – 28 aprilie 2017) - scopuri noi

Nodul Nord – numit și Capul Dragonului – are o deosebită importanță karmică. El nu se referă însă la restanțele acumulate, ci la principalul scop pe care ni l-am fixat (sau care ne-a fost fixat din exterior) pentru această existență. Fiecare dintre noi are Nodul Nord într-o anumită zodie și casă, în harta natală, iar această poziție ne stabilește obiectivele karmice.

Dincolo de poziția sa pe harta natală, tranzitele Nodului Nord prin diferitele zodii (care durează aproximativ un an și jumătate și evoluează mereu în sens retrograd) indică eforturile suplimentare sau, după caz, corecțiile pe care trebuie să le aducem în viața noastră, pentru a fi mai aproape de împlinirea scopului vieții.

Pentru Fecioară, a venit vremea să se concentreze mai mult pe propria persoană, pe dezvoltarea personală și pe atingerea unor scopuri pe care nativii și le stabilesc singuri, fără a le fi impuse din exterior. Nu le va fi ușor, deoarece vorbim despre o zodie care stă mai mereu cu ochii pe ceilalți, având un talent deosebit de la descoperi defectele. De asemenea, Fecioarele vor fi tot mai preocupate de modul în care arată, de imaginea pe care o oferă și de starea de sănătate a propriului organism.

PENTRU A VEDEA CUM VA INFLUENȚA NODUL NORD ÎN FECIOARĂ CELELALTE ZODII, ÎN 2016, CLICK AICI.

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop