loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11156 ori.
Horoscop 2016 – Jupiter în Fecioară (ianuarie-septembrie)

Jupiter a intrat în Fecioară încă de pe 11 august 2015 și va rămâne acolo până pe septembrie 2016. În acest semn astral, Jupiter pune accentul pe viața de zi cu zi, pe lucrurile aparent mărunte, repetitive, dar care ocupă cea mai mare parte din timpul nostru: mâncatul, somnul, băutul cafelei, drumul spre serviciu sau ceea ce facem în pauza de masă. Adunate, toate acestea ocupă cea mai mare parte a fiecărei zile.

horoscop 2016 jupiter in fecioara

Jupiter în Fecioară ne învață, în 2016, că lupta cea mai importantă este cea purtată în fiecare zi, cu noi înșine, pentru a ne perfecționa și a ajunge să ne folosim capacitățile la nivel maxim. Să avem obiceiuri alimentare sănătoase, să dormim suficient sau să lucrăm cu adevărat la serviciu, nu să mimăm munca, sunt lucruri mai importante decât par. Pe principiul picăturii chinezești, lucrurile mărunte, făcute corect timp îndelungat, ne pot schimba pe noi înșine și pot schimba lumea.

De exemplu, rezultatul unui examen (precum cel de bacalaureat, care le pune atâtea probleme elevilor actuali) nu este decis de cele câteva ore în care te afli în bancă, cu foaia de hârtie în față, sau cu profesorul examinator punându-ți întrebări. Nu, nota obținută la examen e decisă de cât ai învățat (sau, după caz, nu ai învățat) în cei patru ani de liceu și, mai ales, în lunile premergătoare BAC-ului.

Jupiter în 2016 pentru fiecare zodie
 

Berbecul se simte excelent în propria piele și dă un randament foarte bun la serviciu. Patronii ar face bine să angajeze Berbeci, în primele nouă luni ale acestui an, deoarece nu vor ajunge să regrete alegerea făcută! De asemenea, e de așteptat ca, din punct de vedere fizic, nativii Berbec să se bucure de o formă excelentă.

Taurii devin experți în flirt, în primele nouă luni ale lui 2016, și au parte de o viață amoroasă plină de evenimente. Nu și de stabilitate, pentru că nu asta își vor dori, pe plan sentimental, în perioada următoare. Vor prefera aventurile: de o vară, de o noapte, chiar și de o oră!

Gemenii devin tot mai atenți la valorile familiei, ale căminului și încearcă să valorizeze cumva experiențele din trecut, să clădească lucruri noi pe baza a ceea ce au realizat deja. Deci, putem considera că rădăcinile sunt deja plantate, iar acum trebuie să le facă să dea și rod.

Racul are o mare capacitate de învățare, datorită lui Jupiter în casa a 3-a. Se adaptează rapid oricărui mediu și oricărei sarcini primite, astfel că sunt posibile – și chiar bine-venite – schimbări de job și chiar de domiciliu. Nativii vor avea de câștigat atunci când vor cunoaște oameni noi.

Leul se concentrează pe planul financiar și nu o va face în zadar: situația lui financiară din septembrie 2016, când se încheie acest tranzit, va fi la un nivel superior celui actual. Ce e demn de apreciat e faptul că acești bani vor fi câștigați prin muncă, nu prin vreo șmecherie de doi lei.

Nativii Fecioară vor beneficia din plin de susținerea acestei planete norocoase și vor face pași importanți spre atingerea celor mai importante obiective pe care și le-au fixat. Ei sunt ajutați să se dezvolte, să facă reglajele necesare pentru a-și vedea îndeplinite planurile. Apar multiple oportunități, persoane dispuse să îi ajute, dar și norocul care, de atâtea ori, face diferența. Totuși, atenție pe plan fizic: există un risc de îngrășare!

Balanța devine și mai miloasă și generoasă decât până acum, ajutând oameni fără să aștepte ceva în schimb. În schimb, pentru a-și atinge propriile scopuri e recomandată mai degrabă munca în singurătate și pe cont propriu. perioadele de retragere îi vor ajuta pe nativii să își clarifice mintea și sentimentele.

Scorpionul se simte liber să spună tot ce vrea și să facă aproape orice dorește. Poate tocmai datorită acestui comportament nonșalant, își va face mulți prieteni de nădejde. Naturalețea și originalitatea sunt mereu apreciate și preferate conformismului și clișeelor.

Săgetătorul face mari progrese în carieră. Apar diferite oportunități, de care va ști să profite din plin, în perioada cuprinsă între ianuarie și septembrie 2016. De asemenea, imaginea lui publică se va îmbunătăți considerabil, despre el vorbindu-se aproape numai de bine.

Capricornul își îmbogățește cunoștințele, se pune la punct și devine expert în domeniile în care își desfășoară activitatea. De asemenea, perioada este una favorabilă învățării limbilor străine și călătoriilor în străinătate. Deci, vorbim despre o lărgire de orizont care îi va aduce pe Capricorni pe un nivel superior.

Vărsătorul are parte de susținerea lui Jupiter pe plan financiar. Investițiile pe care le face duc la obținerea unor profituri însemnate și, în plus, e de așteptat să primească fie cadouri, fie moșteniri valoroase, până în septembrie 2016. Și cum banul aduce și putere, și influență, se vor regăsi pe poziții foarte favorabile, în societate.

Pentru Peștii necăsătoriți, a venit vremea să facă nunta. Mari șanse ca ei să își găsească partenerul potrivit, în lunile următoare. Sau, dacă l-au cunoscut deja, să ducă relația pe un nivel superior – poate fi vorba fie de oficializarea relației, fie de decizia de a avea împreună un copil.

Semnificația planetei Jupiter în astrologie, astronomie și mitologie

Saturn în 2016 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop