loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7772 ori.
Horoscop 2016 Capricorn: mai multă atenție subconștientului

 În 2016, Saturn în casa a 12-a anunță o perioadă destul de complicată, pentru Capricorn. Nativii vor trebui să acorde mai multă atenție subconștientului, ceea ce nu este deloc simplu pentru acest semn rațional și pragmatic. Pe de altă parte, Jupiter în casa a 9-a îi îndeamnă la studiu și călătorii peste hotare.

Iată câteva sfaturi pentru nativii Capricorn, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016.

 

Saturn pentru Capricorn, in 2016

 

Saturn se află în Săgetător de la începutul până la sfârșitul anului, ceea ce înseamnă că, pentru nativii Capricorn, planeta va tranzita casa a 12-a, legată în astrologie de subconștient, dar și de realizări și finalizare a proiectelor. Ce înseamnă acest lucru? Iată câteva sfaturi, pentru Capricorn:

 

Acordați mai multă atenție subconștientului, viselor și intuiției!

„Până când faci astfel încât inconștientul să devină conștient, acesta îți va conduce viața și tu îl vei numi soartă“ spunea Carl Gustav Jung, creatorul psihologiei analitice.

Mintea subconștientă înmagazinează tot ceea ce vi s-a întâmplat vreodată, de la naștere până acum, și este sursa comportamentului înnăscut și a gesturilor instinctive. Mintea subconștientă generează senzațiile corporale și emoțiile bazate fie pe gânduri, fie pe percepții directe, aflate sub pragul conștiinței.

În 2016, Saturn vă transmite că a sosit timpul să acordați mai multă atenție acestei voci interioare, manifestată îndeosebi prin vise și intuiție. Poate că ținerea unui jurnal al viselor nu e ceva ce sună atrăgător pentru un nativ Capricorn, însă ar putea totuși să încerce, timp de două-trei minute imediat după trezire, să își amintească ce a visat și ce semnale i-a transmis subconștientul pe durata nopții. Cu timpul, va descoperi că în visele aparent haotice și lipsite de sens există de fapt unele tipare ce se repetă, care pot fi legate de diferite evenimente din timpul zilei. Iar asta oferă o importantă cheie de înțelegere a propriei ființe.

 

Faceți lucrurile până la capăt!

Romancierul american Charles Bukovski este cel care a exprimat cel mai bine această idee: „Dacă tot încerci, mergi până la capăt. Altfel, nici măcar nu mai începe. […] Dacă tot încerci, mergi până la capăt. Nimic nu se compară cu acest sentiment. Vei rămâne singur cu zeii, iar noaptea va străluci grandios. Îți vei conduce viața spre bucuria perfectă. Aceasta e singura luptă cu adevărat bună“.

Saturn în casa a 12-a se referă tocmai la atingerea scopurilor. Odată ce ai decis să faci ceva, folosește-ți cât mai mare parte din timpul și energia pe care le ai la dispoziție pentru a realiza acel lucru! Proiectele lăsate neterminate nu vor face altceva decât să creeze probleme.

 

Jupiter pentru Capricorn, în 2016

 

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe 9 septembrie, iar apoi în Balanță, din septembrie până la sfârșitul anului. Astfel, pentru Capricorn, această planetă tranzitează casa a 9-a în primele opt luni ale anului și casa a 10a din septembrie până în decembrie. Ce înseamnă acest lucru?

 

Călătoriți în străinătate!

Călătoriile în străinătate aduce numeroase beneficii. E mult mai folositor să îți cheltuiești banii pe astfel de experiențe de viață, care te ajută să te dezvolți și îți oferă amintiri pentru totdeauna, decât să îi dai pe vreo bijuterie sau un aparat electrocasnic. Un televizor mai nou nu o să îți arate niciodată lumea cu intensitatea și trăirile veritabile pe care le oferă o călătorie reală. În același fel, franceza sau germana învățate la școală nu se vor compara niciodată cu a merge în țările respective și a vorbi, măcar pentru câteva zile, cu vorbitorii nativi ai acestor limbi.

În plus, călătoriile te ajută să înțelegi lumea, cu toate diferențele ei, și te fac mai tolerant. Astfel, nu vei mai cădea victima vreunui politician extremist care îți spune că oricine e diferit e și periculos. Dovada cea mai clară a fost dată de Diaspora românească, la alegerile prezidențiale din 2014 – fără emulația creată de românii care au cunoscut alte țări și au văzut și alte orașe decât Bârlad, Huedin sau Poplaca, țara ar fi fost condusă în continuare de urmașii PCR, cu manifestații pe stadioane și minciuni spuse pe nerăsuflate.

 

Continuați-vă studiile!

Jupiter în casa a 9-a favorizează studiul și orice fel de activitate intelectuală. Astfel cp e tocmai perioada potrivită pentru a vă pune cu vurta pe carte. Indiferent de vârstă și de pregătire, puteți aprofunda domeniile pe care deja le-ați studiat, făcând p facultate, un master, un doctorat sau orice alt tip de studii post-universitare.

Sau puteți învăța ceva nou, folosind cărți, biblioteci, internetul sau chiar televiziunea. Se poate spune orice despre societatea contemporană, dar nu că nu le-ar oferi suficiente resurse celor care își doresc cu adevărat să învețe ceva.

 

E timpul să obțineți o promovare!

Începând cu data de 9 septembrie, Jupiter intră în casa a 10-a – casa carierei și dezvoltării pe plan profesional. Este perioada potrivită pentru a câștiga mai mult respect, dar și mai mulți bani, la locul de muncă. Sunt mari șanse să obțineți o promovare sau o creștere a salariului. Cereți-le, deoarece, foarte probabil, le meritați!

 

HOROSCOP PERSONALIZAT PENTRU 2016

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop