loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7674 ori.
Horoscop 2016 Fecioară: împăcare cu trecutul și posibilă îngrășare

 Fecioara e una dintre cele mai norocoase zodii, pe parcursul lui 2016. Acest noroc vine de la faptul că, între 12 august 2015 și 9 septembrie 2016, beneficul Jupiter tranzitează tocmai semnul Fecioarei, aducând importante oportunități de dezvoltare. În schimb, Saturn se va afla, în 2016, în casa a 4-a, ceea ce poate aduce diferite probleme legate de casă și familie.

Vă oferim câteva sfaturi pentru nativii Fecioară, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn în 2016.  

 

Saturn pentru Fecioară, în 2016

Saturn se află în Săgetător pe toată durata anului. Astfel, pentru nativii Fecioară, planeta va influența casa a 4-a – casă ce are legătură cu trecutul, cu familia și casa. Ce înseamnă acest lucru? Iată sfaturile noastre pentru Fecioară, în 2016:

 

Construiți relații sănătoase cu membrii propriei familii!

Înainte de toate, trebuie să vă faceți timp pentru fiecare membru al familiei: părinți, frați, surori, copii și, bineînțeles, partenerul de viață. Nu vă puteți aștepta să aveți o familie fericită (li nici nu meritați una!) dacă nu petreceți constant timp de calitate alături de cei dragi. Discuțiile purtate în jurul unei mese servite în familie, un film văzut împreună, ceva sport făcut cu copiii – toate acestea vor crea acea atmosferă plăcută care caracterizează familiile fericite.

În plus, aceste momente frumoase petrecute împreună vă permit să reacționați mai bine și atunci când apar diferite probleme și crize, deoarece deja a fost creată o legătură care permite comunicarea. Și, oricare ar fi problema, comunicarea are o importanță covârșitoare – trebuie discutat despre ceea ce se întâmplă, despre problemele existente și despre modul în care e afectat și le resimte fiecare membru al familiei. O exprimare liberă, naturală a emoțiilor precum și efortul de a rezolva lucrurile împreună, nu separat, reprezintă alte tipuri de comportament care vă vor ajuta să depășiți problemele.

 

Acceptați-vă trecutul!

Acceptarea propriului trecut este o altă sarcină extrem de importantă pentru Fecioare, pe parcursul tranzitului saturnian prin casa a 4-a. e mereu plăcut să retrăiești clipele frumoase ale vieții, dar ce faci cu amintirile mai puțin plăcute? În astfel de situații, e bine să vă amintiți cunoscuta vorbă: dacă ai pierdut, nu pierde și lecția! E sigur că inclusiv cea mai oribilă experiență pe care ați trăit-o ascunde o învățătură pe care, dacă v-o însușiți, veți evita astfel de neplăceri pe viitor.

 

Jupiter pentru Fecioare, în 2016

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe data de 9 septembrie, pentru ca apoi să tranziteze semnul Balanței. Aladar, în cazul Fecioarelor, planeta va tranzita casa a 3-a în primele opt luni ale anului și casa a 4-a în ultimele patru luni ale lui 2016. Cum vă afectează acest lucru?

 

E timpul pentru ceva nou în viața dumneavoastră!

„Sper ca, în anul care va veni, să faci greșeli. Pentru că, dacă faci greșeli, asta înseamnă că faci lucruri noi, că încerci lucruri noi, că înveți, că trăiești, că faci eforturi, te schimbi pe tine însuți și schimbi și lumea. Faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum și, cel mai important, faci ceva“ – spune Neil Gaiman, autor englez de romane și nuvele science-fiction. Exact asta așteaptă Jupiter de la dumneavoastră, până în septembrie 2016: să fiți deschiși către nou.

Stelele vor sprijini proiectele noi, care vor deveni povești de succes, pe timp de ani și decenii de acum înainte.

 

Evitați mâncărurile grase!

Jupiter e de mare ajutor, aducând mult noroc și sprijinind orice idee sau proiect nou. Totuși, cea mai mare planetă din sistemul nostru solar aduce, atunci când se află în casa 1, și un risc de îngrășare. Pentru a nu deveni la fel de voluminos ca Jupiter, aveți grijă cu dieta!

Puteți găsi pe Internet o mulțime de liste cu mâncăruri nesănătoase, care îngrașă și pe care e mai bine să le evitați. Sau, dacă nu le puteți îndepărta total din alimentație, cel puțin ele nu trebuie să devină hrana dumneavoastră de bază. Carnea și brânzeturile procesate industrial, sucurile acidulate, burgerii și sandvișurile nu ar trebui consumate zilnic. Sau nici măcar săptămânal, dacă e să întrebați un nutriționist.

 

Munciți cu spor!

Nimic măreț nu a fost obținut cu ușurință. Dacă vreți cu adevărat să vă atingeți scopurile, munciți din greu! Acestea sunt idei ușor de înțeles, dar ceva mai greu de făcut, de transpus în practică.

Începând cu septembrie 2016, Jupiter le va oferi din plin sprijinul său acelor nativi Fecioară care vot munci cu adevărat. Așa că ați face mai bine să uitați de dormitul până la prânz, de pauzele lungi și dese și de inventarea a tot felul de scuze. Cine vrea să facă ceva, găsește o soluție. Cine nu vrea, găsește o scuză.

 

HOROSCOP PERSONALIZAT PENRU 2016

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop