loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5547 ori.
Horoscop 2016 Scorpion: ordine în buget

Pe parcursul lui 2016, Saturn îl invită pe Scorpion să își ordoneze viața financiară. Pe de altă parte, Jupiter aduce prieteni noi și un simț sporit al libertății personale. Iată câteva sfaturi pentru nativii Scorpion, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016:

Saturn pentru Scorpion, în 2016

Saturn se află în Săgetător pe tot parcursul anului. În consecință, pentru Scorpioni, planeta va tranzita casa a 2-a, casă astrologică a muncii, a banilor și a proprietăților. Ce înseamnă acest lucru?

 

Faceți un buget și puneți-vă banii în ordine!

În timpul tranzitului prin casa a 2-a, Saturn cere, înainte de toate, un comportament financiar responsabil. Iar cea mai bună metodă de a realiza acest lucru este întocmirea unui buget. Trebuie să știți precis câți bani aveți, cât câștigați în fiecare lună și ce datorii și obligații aveți de plătit, lunar. Apoi, va trebui să vă adaptați cheltuielile la situația financiară.

Următoarea etapă presupune, bineînțeles, să găsiți metode de a câștiga mai mulți bani. Cu Saturn în casa a 2-a, corecțiile trebuie aduse în zona referitoare la banii proprii, nu la banii altor oameni (cu care e responsabilă casa a 8-a). Astfel, 2016 va fi unul dintre acei ani în care, cu cât veți munci mai mult, cu atât veți câștiga mai mult. Deci, fără combinații dubioase!

 

Dovediți că meritați ceea ce aveți deja!

Să aveți grijă de proprietăți și de lucrurile personale este o altă lecție importantă a lui Saturn, pe parcursul lui 2016. Un exemplu banal e propriul telefon: păstrați-l curat și uscat, încărcați-l în mod regulat, nu îl lăsați în frig sau pe calorifer și, astfel, va merge mai bine, pentru mai mult timp.

Aceeași poveste și cu mașina: puneți benzină înainte ca rezervorul să se golească aproape complet, înlocuiți filtrele, schimbați uleiul, verificați roțile, puneți cauciucurile potrivite – acesta e genul de comportament prin care dovediți că meritați o mașină de calitate.

 

Jupiter pentru Scorpion, în 2016

 

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe 9 septembrie, iar apoi în Balanță, de pe 9 septembrie până la sfârșitul anului. Astfel, pentru Scorpion, planeta va tranzita casa a 11-a în primele opt luni ale anului și casa a 120a din septembrie până în decembrie. Ce va însemna acest lucru?

Vă faceți prieteni noi!

William Shakespeare a oferit una dintre cele mai bune definiții ale prieteniei: „un prieten este cineva care te cunoaște așa cum ești, înțelege unde ai fost, acceptă ce ai devenit și, cu toate acestea, îți permite să crești în continuare“. Ideea este să vă asigurați că aveți astfel de prieteni. Dacă nu, destinul vă va oferi ocazia să îi descoperiți, în 2016!

 

Mai multă independență!

Să vă faceți noi prieteni și să mențineți relațiile cu cei vechi nu înseamnă că alte persoane vor lua decizii în locul dumneavoastră sau că vă veți diminua libertatea.

Dimpotrivă, casa a 11-a ține în mod direct de libertate. Iar această combinație astrologică între Jupiter, planeta dezvoltării, și Uranus, planeta libertății și guvernator al casei a 11-a, vă va face să vă afirmați mai puternic independența. Va trebui să luați decizii pe cont propriu și să fiți sigur că mergeți pe propria cale, nu pe a altora – doar astfel veți căpăta și motivația necesară pentru a reuși, indiferent de domeniu.

 

Fără spiritualitate, devenim animale!

Să aduceți spiritualitate în propria viață nu înseamnă neapărat să mergeți la biserică sau la vreun templu o dată pe săptămână, nici să adoptați un stil de viață complet diferit. Odată ce ați găsit o cale spirituală de care sunteți atras, puteți să introduceți, treptat, diferite obiceiuri aparent mărunte în viața de zi cu zi: o rugăciune de dimineață, o plimbare desculț prin grădină, câteva cuvinte de mulțumire rostite în gând, înainte de a mânca, obiceiul de a sta liniștit, cu ochii închiși, măcar cinci minute în fiecare zi – fără să necesite mult efort, timp sau energie, astfel de obiceiuri vor asigura o legătură durabilă cu propria ființă lăuntrică și o înțelegere superioară a vieții și a tot ce ne înconjoară.

HOROSCOP PERSONALIZAT PENTRU 2016

 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop