loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7149 ori.
Horoscop Balanță 2016: concentrează-te, comunică, meditează!

Intrarea lui Jupiter în Balanță, pe data de 9 septembrie 2016, face ca nativii acestei zodii să se numere printre cei mai norocoși, în noul an. Pe de altă parte, Saturn în Săgetător influențează casa a treia, cerând o mai bună comunicare și o concentrare sporită. Iată câteva sfaturi pentru Balanță, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016:

Saturn pentru Balanță, în 2016

Saturn se va afla în Săgetător pe toată durata anului. Astfel, pentru nativii Balanță, această planetă va tranzita, în 2016, casa a 3-a, o casă a comunicării, a învățării, a călătoriilor la distanțe scurte și a comerțului. Ce înseamnă acest lucru? Iată câteva sfaturi pentru Balanțe:

Învățați cum să vă concentrați mai bine!

O mai bună focalizare și îmbunătățirea capacității de concentrare se numără printre obiectivele esențiale, pe durata unui tranzit al lui Saturn printr-o casă guvernată de Mercur, planetă a intelectului.

Sunt multe căi de a vă antrena creierul. Să învățați ceva nou este una dintre cele mai bune – nu contează dacă e vorba de o limbă străină, de cântatul la pian sau de arta fotografiei digitale. Cel care face diferența este efortul de a activa noi zone, nefolosite până acum, ale creierului.

Unele tehnici de îmbunătățire a memoriei (precum implicarea mai multor simțuri, stabilirea unor legături între nou și vechi, diferite dispozitive mnemonice) reprezintă, de asemenea, o idee excelentă pentru noul an.

 

Dezvoltați-vă capacitatea de a comunica eficient!

Cu toții cunoaștem persoane care ne întreagă ceva, apoi, imediat ce am terminat răspunsul, vorbesc despre problemele lor, dovedind că nu au acordat nici cea mai mică atenție vorbelor noastre. Nimănui nu îi place să vorbească cu astfel de oameni.

Să știi să asculți este primul pas spre o comunicare eficientă. Atunci când cineva vă vorbește, ascultați cu adevărat ce vă spune sau mai degrabă formulați în minte ceea ce îi veți răspunde, atunci când va termina de vorbit? Dacă niciuna dintre cele două persoane implicate într-o conversație nu ascultă ce spune cealaltă, atunci ce rost are să mai vorbească?

Apoi, bineînțeles, pe lângă abilitatea de a asculta, e nevoie să vă îmbunătățiți capacitățile oratorice. Sublinierea ideilor de bază prin repetarea acestora, adaptarea discursului la persoana cu care vorbiți sau utilizarea analogiilor, pentru a face lucrurile mai clare, sunt câteva caracteristici ale unui discurs reușit. Pe celelalte va trebui să le descoperiți pe cont propriu. Saturn vă va îndruma pașii în această direcție.

Jupiter pentru Balanță, în 2016

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe 9 septembrie, iar după aceea tranzitează semnul Balanței. Astfel, pentru nativii Balanță, această planeta va tranzita casa a 12-a în primele opt luni ale anului și casa întâi din septembrie până în decembrie. Ce va însemna acest lucru, pentru Balanță?

 

Nu vă fie frică de singurătate!

Casa a 12-a este casa izolării, a energiilor întoarse spre interior. Prin urmare, poate că nu veți străluci la evenimente mondene și nu veți cuceri lumea prin discursuri publice, dar veți folosi primele opt luni ale anului pentru o conectare profundă cu propriul sine. Și, după realizarea acestei legături, multe lucruri vor deveni posibile, inclusiv în relație cu alte persoane.

Așa că, dacă până în septembrie vor exista perioade de singurătate, folosiți-le pentru dezvoltare personală și acumularea puterii interioare! Apoi, odată ce veți reveni în lumea dezlănțuită, succesul va fi garantat.

 

Rugăciunea și meditația sunt mereu de folos

Autoarea Joy Bell C. relatează în felul următor una dintre discuțiile pe care le-a purtat, despre Dumnezeu: „O persoană care merge frecvent la biserică m-a întrebat, îngrijorată, dacă relația mea cu dumnezeu este în regulă. I-am răspuns: «Relația mea cu Dumnezeu este mult mai bună decât a ta. Tu, ca să ai o relație cu dumnezeu, trebuie să fii într-un anumit loc, cu anumite persoane, să te rogi în anumite zile ale săptămânii și să citești Biblia la anumite ore. Dar eu sunt cu Dumnezeu din momentul în care mă trezesc până în momentul în care adorm, sunt cu dumnezeu oriunde aș fi pe pământ și cu oricine! Și când merg cu metroul, sunt cu Dumnezeu. Te asigur că sunt mai aproape de Dumnezeu, în comparație cu tine»“.

Meditația și rugăciunea te ajută să ai o astfel de legătură cu divinitatea. După cum Iisus Hristos le-a spus apostolilor Săi: „Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta şi, închizând uşa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie“.

 

Începeți proiecte noi în ultimele patru luni ale lui 2016!

Jupiter în casa 1, începând cu 9 septembrie, este excelent pentru idei și proiecte noi. Cuvintele cheie ale acestei perioade trebuie să fie „început“, „inaugurare“, „deschidere“ și „înnoire“. Este perioada potrivită pentru a începe o afacere, o relație, un proiect la serviciu.

Jupiter în casa 1 le este favorabil, de asemenea, celor care vor să își schimbe în bine înfățișarea fizică și să aibă o relație mai bună cu propriul organism. Să dormi suficient, să te concentrezi pe sănătate, nu pe greutate, să mănânci sănătos și să faci sport – iată lucrurile de bază care te vor ajuta să arăți într-adevăr mai bine și mai sănătos, indiferent ce stil vestimentar adopți.

HOROSCOP PERSONALIZAT PENRU 2016

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop