loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3871 ori.
Horoscop Berbec 2010

Horoscop Relaţii şi familie

 

2010 este un an favorabil pentru Berbeci, din punct de vedere al relaţiilor sentimentale.
În special până în luna iunie, farmecul dumneavoastră va face numeroase victime. Aşadar, se anunţă veşti foarte bune pentru Berbecii care încă nu şi-au întâlnit marea iubire: acum va veni momentul mult aşteptat. Atunci când îl sau o veţi întâlni, renunţaţi la timiditate şi treceţi direct la acţiune! În mod sigur, va răspunde foarte bine avansurilor dumneavoastră.
Odată ce aţi întâlnit sufletul pereche, lucrurile vor evolua rapid spre oficializarea relaţiei. În toamnă, atitudinea dumneavoastră se va schimba şi, în loc să alergaţi din floare în floare, veţi căuta să aveţi o relaţie serioasă, pe termen lung.
În ceea ce îi priveşte pe Berbecii care sunt implicaţi într-o relaţie pe termen lung, aceştia trebuie să acorde mai multă atenţie vieţii de cuplu şi să aibă grijă să nu îşi supere partenerul de viaţă. Acesta nu va fi dispus să tolereze orice fel de comportament şi, în cazul în care va simţi că partenerul nu se ridică la înălţimea aşteptărilor, relaţia se poate deteriora rapid.

 

Horoscop Bani şi carieră

 

Pe plan profesional, continuă problemele existente şi în 2009, mai ales în primele şase luni ale anului. Situaţia este departe de a se îmbunătăţi şi, dimpotrivă, vă puteţi aştepta la evoluţii neplăcute la locul de muncă.
Pe parcursul verii, vă puteţi aştepta la schimbări spectaculoase în carieră. În mare parte şi ca urmare a situaţiei tulburi care se prelungeşte de mai bine de un an şi jumătate, în această perioadă va trebui să luaţi decizii surprinzătoare pentru toată lumea, dar şi foarte riscante. Rezultatele favorabile nu sunt deloc garantate, dar este mai bine să încercaţi o schimbare decât să vă complaceţi într-o situaţie nefavorabilă. De altfel, acesta este principalul mesaj pe care vi-l transmit astrele pe plan profesional: nevoia de schimbare.
Şanse de câştiguri neaşteptate, obţinute fără prea mari eforturi, se ivesc pe parcursul lunii octombrie. Este un moment favorabil pentru a revendica o moştenire sau chiar pentru a vă încerca şansa la jocuri de noroc.

 

Horoscop Sănătate

 

Începeţi anul cu un tonus bun, la fel ca în ultimele luni ale lui 2009.
În schimb, trebuie să fiţi atent în perioada aprilie-iulie, când organismul dumneavoastră este mai fragil de obicei. Acum trebuie să aibă mare grijă în special Berbecii care suferă de o boală cronică sau cei care au suferit anul trecut de o afecţiune, deoarece acum este posibil ca aceasta să se manifeste din nou.
Începând cu luna august, probleme vor începe să dispară şi nu vă vor mai tulbura deloc pe parcursul acestui an.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop