loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6317 ori.
Horoscop Berbec 2011

 

Horoscop Relaţii şi familie

Pentru Berbeci, 2011 va aduce presiune şi încordare pe plan relaţional. În cuplurile deja formate, pretenţiile vor creşte de ambele părţi: fiecare va avea mari aşteptări de la partenerul său de viaţă, iar în momentul în care acesta nu se va ridica la înălţimea lor, vor apărea şi problemele. În special începutul primăverii va fi dificil, din acest punct de vedere.
Pentru Berbecii singuri, această supraactivare a spiritului critic nu va aduce nici ea prea mult succes în relaţii. Berbecul va găsi câte un defect major la fiecare partener care îi va fi prezentat: unul este prea gras, altul prea slab, al treilea prea înalt, prea scund, prea neserios şi aşa mai departe. În acest condiţii, cu greu mai poate fi legată o relaţie în adevăratul sens al cuvântului.
În ceea ce priveşte familia şi treburile casnice, cel mai bine este să le rezervaţi concediul de vară. Un avantaj este timpul liber de care veţi beneficia, dar în plus vor exista şi influenţe favorabile înnoirilor pe acest plan.

 

Horoscop Bani şi carieră

Dacă doriţi să vă schimbaţi locul de muncă, să cereţi o avansare sau o mărire de salariu, vă sfătuim să aşteptaţi până în luna iunie! În timp ce începutul anului aduce diferite blocaje şi obstacole la serviciu, a doua parte a lui 2011 se va dovedi mult mai fructuoasă.

Din punct de vedere financiar, rămâne valabil acelaşi sfat: nu încercaţi să daţi lovitura la începutul anului, ci aveţi puţintică răbdare! Va merita cu siguranţă, pentru că vara şi mai ales toamna se vor dovedi un sfetnic foarte bun în ceea ce priveşte câştigurile materiale.

În special lunile octombrie şi noiembrie se vor dovedi foarte mănoase pentru Berbeci, iar roadele culese atunci vor fi bogate, asigurându-vă sărbători de iarnă îmbelşugate.


Horoscop Sănătate

Din punct de vedere al stării de sănătate, 2011 va fi, cu siguranţă, un an mai bun decât 2010. Veţi beneficia de mai multă energie şi veţi avea în permanenţă un tonus de adevărat campion.

Au şanse de vindecare chiar şi Berbecii care se confruntă cu maladii cronice ceva mai serioase. Este o idee bună să încerce diferitele metode de tratament care le sunt recomandate, deoarece există şanse bune ca, pe parcursul acestui an, ele să dea eficacitate maximă.

 

Acestea sunt doar aspecte generale.

Iti oferim si posibilitatea sa comanzi horoscopul tau personalizat pe 2011
Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop