loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4535 ori.
Horoscop Gemeni 2010

Horoscop Relaţii şi familie

 

Relaţiile dumneavoastră sentimentale capătă o notă de seriozitate care nu s-a manifestat prea des până acum. Dacă nu sunteţi căsătorit, veţi începe să vă gândiţi, din ce în ce mai serios, la posibilitatea unei relaţii de durată. Dacă aţi făcut deja acest pas, vă veţi asuma tot mai multe responsabilităţi în relaţia de cuplu. Aşadar, oricare ar fi situaţia dumneavoastră actuală pe plan relaţional, cuvântul-cheie al acestui an va fi „seriozitate“.
În perioada aprilie-iulie, familia dumneavoastră se va confrunta cu o serie de probleme care s-au manifestat şi pe parcursul anului 2009. În cele din urmă însă, veţi găsi rezolvarea potrivită şi veţi scăpa de ele, o dată pentru totdeauna.
Pe parcursul lunii noiembrie şi la începutul lunii decembrie veţi demara o serie de proiecte împreună cu partenerul dumneavoastră de viaţă. Este o perioadă extrem de favorabilă acţiunilor desfăşurate în comun.

 

Horoscop Bani şi carieră

 

Situaţia dumneavoastră profesională va fi influenţată în mod decisiv de aspectele pe care Uranus, aflat în casa profesiei, le va face în acest an cu Jupiter şi cu Pluton.
Cuadratura cu Pluton, deosebit de activă mai ales pe parcursul verii, va provoca mai multe probleme, care apar însă numai pentru a vă indica aspectele din viaţa dumneavoastră profesională care trebuie schimbate. Aceste influenţe îi vor viza, în primul rând, pe cei care îndeplinesc o slujbă nepotrivită, care nu corespunde vocaţiei lor. Destinul nu va permite ca acest lucru să mai continue pe termen lung şi vor apărea tot felul de crize, mici fragmente ale crizei globale, cu care ne confruntăm cu toţii în această perioadă.
Concomitent, conjuncţia cu Jupiter aduce şi rezolvarea acestor probleme, ba încă într-un mod extrem de spectaculos. Vor fi favorizate soluţiile originale, ideile aparent ciudate, acţiunile întreprinse pe neaşteptate. Cu cât veţi da dovadă de mai multă originalitate, veţi avea mai mult succes pe plan profesional, indiferent de domeniul în care lucraţi.

 

Horoscop Sănătate

 

A venit momentul să acordaţi mai multă atenţie organismului dumneavoastră. Un regim alimentar mai sănătos, un abonament la sala de fitness, mai multe plimbări în aer liber, toate acestea vă pot fi de mare ajutor. Însă în cazul în care nu veţi renunţa la obiceiurile nesănătoase, este posibil să începeţi să daţi „rateuri“ frecvente.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop