loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6407 ori.
Horoscop Gemeni 2011

 

Horoscop relaţii şi familie

 

Atmosfera din familie va fi din ce în ce mai plăcută, continuând astfel evoluția începută - e drept, ceva mai timid - în 2010. Persoanele apropiate sunt mai degajate, mai sigure pe sine după ce au reușit să obțină diferite succese și, în consecință, mai deschise și mai cooperante.
Relațiile cu prietenii sunt privilegiate pe parcursul primelor cinci luni ale anului. Este o perioadă în care cunoașteți multă lume, vă înscrieți în diferite organizatii sau, cum ar fi spus Caragiale, deveniți membru în numeroase comitete și comiții. Elanul dumneavoastră pe acest plan se va potoli abia odată cu venirea verii.
În ceea ce privește relația de cuplu, nu se anunță modificări majore. În mare, vor continua evoluțiile începute în anii anteriori, fără modificări spectaculoase.

 
Horoscop Bani şi Carieră

 

Pe plan profesional, este posibil să începeți anul în forță și să profitați încă din primele zile ale lui 2011 de tranzitul lui Jupiter prin casa a 10-a. Apoi, Gemenii se vor mulțumi să culeagă ceea ce au semănat anul trecut sau, dacă au obținut deja o promovare sau un job nou pe parcursul lui 2010, vor folosi acest an pentru a se adapta perfect noii pozitii pe care o ocupă și pentru a/și consolida statutul.
În ceea ce privește afacerile,
Gemenii nu vor dezminți în niciun fel renumele zodiei lor și vor avea în continuare zeci de idei, unele dintre ele extrem de ciudate. Totuși, printre multe trăznăi vor exista și inițiative care, dacă vor fi puse în aplicare, ar putea aduce prosperitatea. Totul este ca acestea să fie separate de restul, sarcină la fel de dificilă cu cea a Ilenei Cosânzeana din basme, care trebuia să aleagă într/o singură noapte grâul dintr/un sac în care acesta era amestecat cu neghină.


Horoscop sănătate

 

În cea mai mare parte a timpului, nu veți avea probleme pe acest plan.
În perioada verii și apoi mai accentuat toamna, veți simți nevoia să vă schimbați unele obieciuri alimentare sau legate de somn. Nu este exclus ca Gemenii
obișnuiți să piardă nopțile să înceapă să se culce foarte devreme în fiecare seară, nici ca cei care erau mari amatori de carne să devină vegetarieni.

 

Acestea sunt doar aspecte generale.

Iti oferim si posibilitatea sa comanzi horoscopul tau personalizat pe 2011

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop