loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10696 ori.
Horoscop Gemeni 2016: casa și familia au prioritate

În 2016, Saturn tranzitează semnul opus Gemenilor – Săgetătorul, punând mare presiune pe relații. Gemenii trebuie să își restructureze relațiile cu cei din jur și să învețe cum să se implice cu adevărat într-un parteneriat. Pe de altă parte, tranzitul lui Jupiter prin casele a 4-a și a 5-a îi va ajuta să își înfrumusețeze locuințele și să construiască relații mai bune cu rudele apropiate.

Iată câteva sfaturi pentru gemeni, bazate pe tranzitele lui Jupiter și Saturn din 2016.

 

Saturn pentru Gemeni în 2016

horoscop gemeni 2016

Saturn se află în Săgetător pe toată durata anului. Pentru Gemeni, asta înseamnă că planeta le va tranzita casa a 7-a, casă a relațiilor, a căsătoriei și a parteneriatelor de afaceri. Ce înseamnă asta?

 

Îmbunătățiți-vă abilitatea de a coopera și de a lucra în grup, la serviciu!

E bine-cunoscut faptul că oamenii pe care îi ai în jur îți influențează decisiv succesul personal. Problema e că în afaceri sau în serviciu lucrurile stau la fel ca în familie: nu poți să îți alegi colegii de serviciu și partenerii de afaceri, așa cum nu poți să îți alegi nici rudele. Astfel că ești nevoit să înveți cum să te descurci cu oameni mai dificili, reușind totuși să rămâi tu însuți și să îți amintești care îți sunt obiectivele profesionale și financiare.

Dacă este posibil, limitați interacțiunile cu oameni nesuferiți! Asta ar fi calea cea mai ușoară. Dacă nu, cel mai important este ca, în cadrul unei munci de echipă, să existe o împărțire clară a sarcinilor și responsabilităților. De asemenea, e bine să vă concentrați întotdeauna pe sarcină, nu pe oamenii alături de care lucrați. Inevitabil, vor apărea și conflicte. Atunci, este important să încetați să mai gândiți în termeni de câștig și pierdere și, în loc de asta, să vedeți interesele comune.

Toate acestea nu sunt ușor de realizat. Însă, după ce Saturn vă va ajuta să învățați cum să colaborați chiar și cu cei mai dificili, plictisitori și respingători colegi, vă veți spori în mod considerabil șansele de a construi o carieră de succes. Dacă știți cum să vă descurcați cu oamenii, veți ști cum să vă descurcați cu orice altceva.

 

Nu uitați că, la baza unui cuplu, nu poate fi altceva decât iubirea!

Relațiile de iubire și căsătoriile sunt întrucâtva asemănătoare cu parteneriatele de afaceri, despre care am vorbit mai sus. Și în cazul lor, avem nevoie de bune abilități de comunicare, de arta de a stinge un conflict, de capacitatea de a asculta activ și de a ne exprima propriile sentimente.

Dar, dincolo de toate acestea, să nu uităm care este ingredientul fundamental: iubirea – acel tip de iubire atât de frumos descris de poetul chilian Pablo Neruda:

„Te iubesc fără să știu cum, sau când, sau de unde. Te iubesc simplu, fără probleme și fără mândrie: te iubesc astfel pentru că nu știu alt fel de a iubi în afară de acesta, în care nu mai există eu și tu, în care totul e atât de intim, încât simt mâna ta pe pieptul meu ca pe mâna mea, atât de intimă încât, atunci când eu adorm, și ochii tăi se închid“.

Dacă acest tip de iubire e prezent în relația dumneavoastră de cuplu, toate celelalte vor veni de la sine și nu veți mai avea probleme nici, de exemplu, în a vă asum diferite sarcini domestice sau în a vă accepta partenerul așa cum este.

Iar dacă în relația dumneavoastră nu este prezent acest tip de iubire, poate că Saturn o să vă sfătuiască să vă gândiți dacă mai merită să continuați.

 

Jupiter pentru Gemeni, în 2016

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe 9 septembrie, iar apoi intră în Balanță. Pentru Gemeni, această planetă va tranzita casa a 4-a în primele opt luni ale anului și casa a 5-a din septembrie până în decembrie. Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră?

 

Aveții grijă de propria casă (sau cumpărați una nouă)!

Primele opt luni ale lui 2016 reprezintă perioada potrivită pentru a vă redecora camera sau întreaga casă. Puteți chiar să cumpărați o casă nouă sau să vă mutați într-una, dacă o aveți deja sau dacă preferați să stați cu chirie.

Sunt multe feluri în care poți ajunge să te simți mult mai confortabil în propria casă: mirosul cafelei de dimineața, alegerea celor mai bune plante care să-ți decoreze livingul sau poate chiar aranjarea obiectelor în funcție de principiile feng-shui – orice merge, dacă te face fericit.

 

Sunați-vă părinții! Și mătușile!

Jupiter în casa a 4-a vă ajută să vă îmbunătățiți relațiile de familie. Jupiter este susținut, bineînțeles, și de Saturn, care vă învață să vă descurcați cu tot felul de relații (după cum am spus mai sus). Așadar, găsiți ceva timp să le faceți o vizită părinților, să vă sunați unchii și mătușile, să vă amintiți de zilele de naștere ale nepoților și să le oferiți câte un cadou frumos!

Sir John Bowring, fost guvernator britanic al provinciei Hong Kong, avea o vorbă: „O familie fericită e paradisul atins mai devreme“. Și avea dreptate!

 

Faceți-vă timp pentru distracție, la sfârșitul anului!

Permiteți-vă să vă relaxați – acesta e mesajul pe care vi-l transmite Jupiter, de pe 9 septembrie până la sfârșitul lui 2016.

În Vechiul Testament, se spune: „iar în ziua a şaptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut. Şi a binecuvântat Dumnezeu ziua a şaptea şi a sfinţit-o, pentru că într-însa S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut şi le-a pus în rânduială“. Apoi, când Moise primește Decalogul, se insistă din nou asupra importanței odihnei: „Păziți deci ziua de odihnă, căci ea este sfântă pentru voi“.

Deci, pentru credincioși, chestiunea e deja tranșată. Dar oricine poate să înțeleagă importanța și necesitatea odihnei și a relaxării. Așadar, în ultimele patru luni ale lui 2016, uitați de stres și faceți-vă mai mult timp pentru propria persoană!

 

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT  

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop