loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4266 ori.
Horoscop Săgetător 2016: concentrare pe carieră

Pe parcursul lui 2016, Saturn este direct afectat de Saturn, planetă a disciplinei și a planurilor pe termen lung, care îi invită să își folosească mai bine timpul și să acorde mai multă atenție activităților fizice. Pe de altă parte, Jupiter îi ajută pe Săgetători să evolueze pe plan profesional.

Iată câteva sfaturi pentru nativii Săgetător, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, în 2016:

 

Saturn pentru Săgetător, în 2016

Saturn se află în Săgetător pe toată durata anului. Astfel, el va influența casa 1, casă astrologică a personalității, a aspectului fizic, a începuturilor și inițiativelor. Ce înseamnă acest lucru pentru Săgetători?

 

O mai bună organizare a timpului

Procrastinația sau tendința de a amâna lucrurile importante, de a lăsa totul de azi pe mâine, reprezintă cel mai mare inamic al Săgetătorului, pe durata tranzitului lui Saturn (planetă care poartă numele vechiului zeu al timpului, Cronos din mitologia greacă) prin casa 1.

Așadar, cum să preveniți ratarea unor termene limită și munca lipsită de eficiență? Ei bine, buna organizare a timpului este o artă pe care Săgetătorul chiar va trebui să și-o însușească, în noul an. În primul rând, e bine de știut reușesc să termine lucrurile la timp cei care nu se grăbesc și nu intră în panică. Stabilirea clară a priorităților și a importanței fiecărei acțiuni vă vor permite ca, și dacă apar amânări, ele să nu reprezinte o sursă majoră de stres. Apoi, e foarte important să nu vă propuneți prea mult, pentru o singură zi. Un ritm constant de lucru se dovedește mult mai eficient decât unul bazar pe hei-rup și muncă în salturi.

 

E nevoie de activități fizice regulate

Asta nu e ceva greu de explicat: cu cât ești mai activ, cu atât ești mai sănătos. În plus, activitatea fizică te menține energic și îți permite să îți îndeplinești mai bine obligațiile.

Ca regulă de bază, putem spune că orice activitate fizică este mai bună decât nicio activitate fizică. Chiar dacă nu sunteți mare iubitor al sportului, puteți începe cu ceva simplu, precum o plimbare în aer liber sau grădinăritul. Apoi, intensitatea poate crește, așa cum se întâmplă când dansezi sau când mergi cu bicicleta. Și, pentru cei puternici, sunt recomandate sesiuni intense de jogging sau înot. Astfel, corpul va fi mulțumit, iar Saturn în casa 1 se ca declara și el satisfăcut.

 

Jupiter pentru Săgetător, în 2016

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe 9 septembrie 2016, după care intră în semnul Balanței. Astfel, pentru Săgetători, planeta va tranzita casa a 10-a în primele opt luni ale anului și casa a 11-a în următoarele patru luni. Ce înseamnă acest lucru?

 

Înțelegeți importanța unei bune reputații!

Jupiter în casa a 10-a vă va ajuta să construiți o bună reputație. Să fii invitat la diferite evenimente mai exclusiviste sau să ai parte de caracterizări pozitive atunci când se vorbește despre tine pot fi lucruri importante, într-o societate în care, de multe ori, imaginea e mai importantă decât realitatea.

Pentru asta, e de folos să vă implicați în diferite proiecte de grup, să fiți disponibil și să participați la evenimente sau ceremonii care au o semnificație importantă pentru persoanele din anturaj. Apoi, bineînțeles, contează nu numai să te prezinți, ci și modul în care te prezinți. E important să faci ceea ce ai spus că vei face și să nu îți asumi decât scopuri pe care știi că le vei îndeplini. În plus, faptul de a ajuta pe cineva să atingă un obiectiv îl va face recunoscător și îți va aduce un susținător.

Și un ultim sfat, destul de evident: acordați atenție și modului în care vă îmbrăcați! Proverbul care spune că haina îl face pe om nu e nici pe departe depășit.

 

Concentrați-vă pe carieră!

Pe durata tranzitului său prin casa a 10a, Jupiter susține în special cariera, vă ajută să progresați pe plan profesional, unde apar tot felul de oportunități. Sunt mari șanse să găsiți un job mai bun, să fiți apreciat de șefi sau să deveniți un șef, să câștigați mai bine din activitatea de la serviciu. Astfel că, în primele opt luni ale lui 2016, acordați întreaga atenție dezvoltării profesionale!

E bine inclusiv să vă asumați unele riscuri calculate, pentru a vă atinge scopurile în carieră. Jupiter vă va proteja din plin.

 

Petreceți mai mult timp cu prietenii!

„Nu merge în spatele meu; nu pot să conduc. Nu merge în fața mea; nu pot să te urmez. Mergi alături de mine și hai să fim prieteni“ – spunea scriitorul francez Albert Camus. Pe 9 septembrie 2016 și în lunile următoare, Jupiter în casa a 11-a vă încurajează să prețuiți prietenii vechi și să petreceți mai mult timp împreună cu acești oameni care v-au fost mereu alături.

Și, chiar dacă ei nu sunt prea mulți, vă puteți aminti o altă vorbă, a rockerului Leo Buscaglia: „Un singur trandafir poate face o grădină… iar un singur prieten, o întreagă lume“.

HOROSCOP PERSONALIZAT PENTRU 2016

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop