loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18537 ori.
Horoscop Taur 2016: fără moșteniri, dar cu relații de durată

În 2016, relațiile devin mai importante și mai serioase, pentru nativii Taur. Saturn în casa a 8-a nu mai încurajează (de fapt, nici nu prea mai permite) relațiile frivole și aventurile de-o noapte, ci invită la mai multă implicare și asumare a responsabilităților în cuplu. Iar Jupiter în casa iubirii vă va ajuta din plin, în primele opt luni ale anului.

Iată câteva sfaturi pentru Taur, în funcție de tranzitele lui Jupiter și Saturn, pe parcursul lui 2016.

 

Saturn pentru Tauri, în 2016

horoscop taur 2016

Saturn tranzitează semnul Săgetătorului, pe toată durata acestui an. Astfel, pentru nativii Taur, el se va afla, în 2016, în casa a 8-a – casă a dorinței, a intimității, a transformării de sine și a banilor câștigați cu ajutorul altor persoane. Ce înseamnă toate acestea? Iată câteva idei:

 

Mai puțini parteneri, mai multă intimitate!

Guvernat de Venus, zeița antică a iubirii, planetă a iubirii și frumuseții, Taurul e un din zodiile care, de obicei, se bucură din plin de aventuri de o noapte și care schimbă partenerii frecvent – mai ales în tinerețe, înainte de a se căsători și de a descoperi confortul vieții de familie. Dar, cu Saturn în casa intimității, acest comportament nu va mai fi tolerat prea mult timp.

Dimpotrivă, Taurul va renunța treptat la obiceiul de a se culca cu oricine i e pare atrăgător (și sunt destui sau destule!) și principala preocupare va fi aceea de a aduce mai multă profunzime și intimitate într-o singură relație. Cum să realizezi așa ceva? Petrecând mai mult timp făcând lucruri care vă plac amândurora, păstrând contactul vizual cât mai des, în timp ce discutați (și nu numai atunci, dacă înțelegeți ce vreau să zic), concentrându-vă pe dragostea pe care o aveți de oferit, și nu pe ceea ce primiți. Acestea sunt câteva idei bune, pentru început. Pe restul le veți descoperi împreună, treptat.  

 

Așteptați o moștenire? Nu vă faceți prea multe speranțe pentru 2016!

Cu Saturn în casa banilor câștigați prin moșteniri sau căsătorie, sunt mici șanse ca Taurii să devină bogați pe această cale, în 2016. Saturn aduce mai degrabă amânări și vă puteți aștepta la acest fel de câștiguri abia la finalul acestui tranzit, adică spre sfârșitul lui 2017. Până atunci, va trebui să munciți serios pentru a câștiga banii proprii.

 

Faceți diferența între dorințele realizabile și iluziile deșarte!

Vrei să devii campion mondial la box? Asta e o dorință realistă, dacă ai 15 ani și deja practici acest sport, cu ceva rezultate pozitive. Dar dacă ai 40 de ani, burtă și obosești după ce alergi un kilometru, uită de astfel de vise și concentrează-te pe un cop pe care îl poți atinge cu adevărat!

Cam așa ar trebui să își analizeze dorințele fiecare Taur: cu realism și multă sinceritate. V avea numi de câștigat.

 

Jupiter pentru Tauri, în 2016

Jupiter se află în Fecioară de la începutul anului până pe 9 septembrie, iar apoi în Balanță, de pe 9 septembrie până la sfârșitul anului. Pentru Taur, această planetă tranzitează casa a 5-a în primele opt luni ale anului și casa a 6-a din septembrie până în decembrie. Ce va însemn acest lucru?

 

Nu mai imitați pe nimeni și fiți mai creativ!

Herman Melville, autorul romanului „Moby Dick“, spunea că „e mai bine să eșuezi, fiind original, decât să reușești, imitând“. Dar e puțin probabil să eșuezi, atunci când ești original. De fapt, originalitatea și creativitatea se numără printre cele mai importante trăsături de caracter ale oamenilor de succes.

Scriitorul englez Sir Kenneth Robinson, speaker și consilier internațional în educație, e încă și mai categoric: „Creativitatea înseamnă să îți pui imaginația la lucru, ceea ce a produs cele mi remarcabile rezultate din istoria culturii umane“.

 

Jupiter în casa a 5-a îi va ajuta, de asemenea, pe Tauri să aducă mai multă intimitate în relații, dar deja am vorbit despre acest lucru, atunci când ama analizat influența lui Saturn .

 

Creați un mediu plăcut la serviciu și bune relații cu colegii de muncă!

În ultimele patru luni ale lui 2016, Jupiter tranzitează casa muncii și a serviciului și își exercită influența pozitivă supra acestor domenii. Evitarea bârfei și ascultarea activă au un rol important în crearea unui mediu de lucru pozitiv. Păstrarea unui birou curat, decorarea lui cu obiecte care vă plac, existența unui spațiu pentru relaxare, importanța acordată evaluării propriei munci pot fi de asemenea de ajutor, pentru ca Taurii să se simtă cât mai bine la serviciu, în 2016.

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop