loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 24389 ori.
Horoscop august 2011

Într-un horoscop august 2011, atrage atenția revenirea lui Neptun în semnul Vărsătorului, după ce, în ultimele luni, a tranzitat Peștii. Căutăm spectaculosul și senzaționalul, însă acestea nu se mai bucură de același succes ca, de exemplu, pe parcursul lui 2010.

Majoritatea planetelor personale tranzitează Leul și Fecioara, cu excepția lui Marte, care se află în Rac, începând cu 4 august, și ne face atenți la valorificarea trecutului și la exprimarea emoțiilor. E posibil ca acum să întâlnim foste iubiri sau să retrăim momente frumoase de demult.

Horoscop august 2011 – Cum influenteaza planetele fiecare zodie

 

Leul se află în centrul atenției, vorbește mult și face și treabă. Cel puțin aparent. Dacă privim însă mai atent la acțiunile sale, putem observa că acestea nu au nicio urmare serioasă, ci pur și siomplu fac zgomot pentru un timp, pentru ca apoi să dispară ca și cum nu ar fi existat niciodată. E nevoie de un repaus și de un moment serios de meditația asupra acestei probleme.

 

Fecioara își părăsește bârlogul încetul cu încetul și devine tot mai prezentă și mai activă pe plan social. Începe o perioadă în care prezentanții acestei zodii vor beneficia de mai multă atenție și apreciere, în toate cercurile pe care le frecventează. Surpriza constă în faptul că vor exista momente în care Fecioara își va încălca propriile obișnuințe în materie de tabieturi zilnice.

 

Balanta se implică în tot felul de activități superficiale. Fie că o face din proprie inițiativă sau numai de dragul unei persoane apropiate, rezultatul este același: pierdere de timp. În plus, există riscul de a apărea în ipostaze jenante, dacă nu știe cum să își protejeze secretele și să își țină gura, atunci când trebuie.

 

Activitatea intelectuală a Scorpionului e la apogeu, pe parcursul lunii august. Nativilor acestei zodii lemerge mintea de obicei, dar acum sunt de-a dreptul sclipitori. De asemenea, Scorpionul are de făcut și o călătorie, pe parcursul acestei luni. Nu toate lucrurile vor decurge perfect pe durata acesteia, dar experiența va fi, în general, plăcută.

 

Săgetătorul își petrece o parte din timp așteptând un cadou sau un alt tip de câștig financiar pentru care nu trebuie să facă vreun efort. Până la urmă va obține ceea ce a așteptat, dar nu chiar în forma dorită. Nu e momentul potrivit pentru a pune baza în prieteni, mai ales în cei pe care nu îi cunoaște de prea mult timp. Altfel, riscă dezamăgiri.

 

Capricornului nu îi ies toate combinațiile financiare pe care le-a pregătit cu multă grijă, astfel că devine irascibil. Până la urmă însă nu are ce să facă decât să ia calculele de la început și să se pună pe treabă cu și mai multă hotărâre. Doar nu âl încurcă pe el, care vede imaginea de ansamblu, un mic eșec de parcurs!

 

Varsatorul poate din nou să viseze frumos. Mai precis, se vede în postura de a-și împlini un vis la care renunțase încă din primăvară. Pe de altă parte, nativii Vărsător trebuie să știe că, pe parcursul lunii august, vor fi unii dintre cei mai ocupați oameni. Atât acasă, cât și la serviciu, sarcinile se acumulează într-un ritm extrem de rapid.

 

Pestii nu se simt tocmai în apele lor, pe parcursul acestei ultime luni de vară. Neptun îi părăsește pentru un timp, iar planetele din Fecioară fac opoyziții cu soarele natal, astfel că au impresia că lumea se comportă de parcă ar exista o conspirație împotriva lor. În schimb, au ceva noroc în dragoste. Dacă vor ști să profite, vor avea parte de câteva nopți extrem de fierbinți.

 

Berbecul are preocupări legate în special de propria familie. Dacă cineva îi supără o rudă, va avea de a face cu mânia tradițională a acestei zodii, care mai întâi trage cu pușca, și abia după aceea pune întrebări. Prietenii îi vor fi aproape, iar unele escapade în grup se vor transforma în amintiri de neuitat pentru toată lumea prezentă.

 

Taurul se reîntâlnește cu prieteni vechi, de la care nu mai avea vești de ceva timp. E posibilă inclusiv o petrecere mai mare, de dragul vremurilor de altădată. Pe plan profesional, este plin de entuziasm, deoarece are senzația că se află aproape de o avansare. Pentru ca această senzație să devină realitate, e însă mult de muncă.

 

Gemenii încearcă să se pună pe treabă, deoarece își dau seama că la toamnă vor avea nevoie de mulți bani. Cum nu sunt obișnuiți să muncească din greu, nu vor avea prea mult spor. Dar intenția contează și ea destul de mult, astfel că, dacă vor ști să fie perseverenți, în cele din urmă o să apară și rezultatele.

 

Racul e activ și înregistrează mai multe succese, pe durata acestei luni. E bine să profite de influențele astrale favorabile și să forțeze realizarea cât mai multor proiecte. Cel mai important, pe parcursul acestei luni, e să se bazeze pe propriile puteri, nu pe promisiunile altor persoane. Mulți promit marea cu sarea, dar în cele din urmă nu oferă altceva decât vorbe și speranțe deșarte.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de analize Club Mistic - astrologie si tarot

Horoscop august 2011 – principalele aspecte astrale

4 august: Marte intră în Rac – muncim mai mult pentru conservarea unei unor situații mai vechi, decât pentru viitor; avem o abordare emoțională a problemelor;

 

6 august: Neptun retrograd își reia, pentru o scurtă perioadă, mersul prin semnul Vărsătorului – imaginația noastră ne joacă uneori feste, creând scenario dintre cele mai improbabile;

 

9 august: Mercur intră în Leu – devenim prea puțin înțelegători cu cei diferiți de noi; aroganța și orgoliul sunt exacerbate;

 

10 august: Marte în Rac face o cuadratură cu Uranus în Berbec –dorința de afirmare cu orice ppreț a propriei originalități poate răni sentimentele celor dragi;

 

13-14 august: Lună plină (opoziție între Luna în Vărsător și Soarele în Leu) – e mare agitație; fiecare dintre noi ține la libertatea proprie, care e pusă în pericol de șefi sau de persoane autoritate din familie;

 

22 august: Venus intră în Fecioară – propria sănătate ne interesează în cel mai înalt grad, astfel că sălile de fitness vor fi mai aglomerate, iar revistele despre diete, mai bine vândute;

 

24 august: Soarele intră în Fecioară– capacitatea noastră de analiză crește exponențial; tot analizând, seiszăm numeroase imperfecțiuni și devenim extrem de critici;

 

29 august: Lună nouă (conjuncție Soare-Lună în Fecioară) – a venit timpul să ne punem ordine în acte; de asemenea, sunt semne că, odată cu venirea toamnei, vom avea mai mult de lucru la serviciu;

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop