loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11627 ori.
Horoscop 2011 şi karma: Nodul Nord in Sagetator

În întocmirea unui horoscop 2011, intrarea Nodului Nord în Săgetător, la mijlocul lunii februarie, este un eveniment de o importanţă decisivă. Implicaţiile sale se manifestă în primul rând pe plan karmic, deoarece Nodul Nord sau Capul dragonului indică direcţia spre care ne îndreptăm, scopul fundamental în vederea căruia ne-am încarnat.

Horoscop 2011: călătorii şi cunoaştere

 

În ultimul an şi jumătate, Nodul Nord în Capricorn a făcut să se manifeste elemente karmice legate în primul rând de relaţia noastră cu lumea, cu societatea. Viaţa publică şi planul profesional s-au aflat în prim-plan şi în aceste domenii am avut cel mai mult de lucru. Nu este deloc întâmplător faptul că perioada de criză i-a obligat pe mulţi dintre noi să se gândească serios la calea pe care trebuie să o aleagă din punct de vedere al profesiei. Este un lucru normal, pentru tranzitul Nodului Nord prin Capricorn.
În schimb, Nodul Nord în Săgetător aduce în prim-plan alte preocupări, legate în special de nevoia de a acumula mai multă cunoaştere, de a dobândi o înţelegere superioară a lumii în care trăim, dar şi a noastră înşine.
Mulţi dintre noi vor simţi, aşadar, nevoia de a studia. Şi nu va fi vorba despre a ne arunca ochii pe o carte sau despre a urmări un documentar tv, ci despre studiu serios, întins pe o perioadă mai lungă de timp, ale cărui rezultate ne vor influenţa modul de viaţă şi relaţiile cu lumea din jur. Inclusiv persoanele mai în vârstă vor simţi nevoia să îşi completez cunoştinţele şi nu se vor ruşina să înveţe cot la cot cu tineri sau chiar cu copii.
Pentru unii dintre noi, această cunoaştere va implica şi o componentă spirituală. În acest scop, va fi acordată o atenţie sporită religiei şi diferitelor şcoli spirituale. Cei mai norocoşi dintre noi vor avea şansa ca în această perioadă să îşi întâlnească maestrul spiritual.
În plus, Săgetătorul este asociat şi cu călătoriile la distanţă, în alte ţări decât cea în care ne-am născut. Astfel de călătorii ne pot oferi, prin contactul cu alte societăţi şi civilizaţii, o viziune diferită asupra lumii şi a lucrurilor. În unele cazuri, vizitele se fac în ţări de care suntem demult legaţi, din punct de vedere karmic. În alte cazuri, astfel de legături se stabilesc acum, urmând să deschidem octave care vor fi continuate, în locurile respective, abia în existenţele următoare.
Sintetizând, putem spune că Nodul Nord în Săgetător aduce, pentru horoscopul 2011, nevoia de a ne cultiva înţelepciunea şi de a dobândi o cunoaştere superioară, atât prin studiu, cât şi prin călătorii.Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop