loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6814 ori.
Horoscop 2011: Jupiter aduce energie şi bani

 

Realizarea unui horoscop 2011 trebuie să ţină cont, printre altele, şi de evoluţia lui Jupiter pe parcursul acestui an. Importanţa acestei planete este considerabilă, deoarece ea se menţine o durată îndelungată într-o zodie, exercitând astfel o influenţă decisivă în domeniul respectiv.

Evoluţia lui Jupiter în 2011 se poate împărţi în câteva mari etape.

        

   1) Între 1 şi 22 ianuarie 2011, Jupiter străbate ultimele grade ale Peştilor; e o perioadă în care sunt favorizate tratamentele de orice fel, în care avem şanse mari ca, dacă ascultăm indicaţiile specialiştilor, să ne vindecăm de orice maladie. De asemenea, Jupiter în Peşti ne îndreaptă spre credinţă şi spiritualitate, ne determină să spunem o rugăciune la începutul anului şi să fim buni cu aproapele nostru, aşa cum ne învaţă religia creştină.

    

  

   2) Între 23 ianuarie şi 9 iunie 2011, Jupiter tranzitează semnul Berbecului. În general, se va simţi o dorinţă de libertate şi de afirmare a propriei personalităţi mai intensă decât în perioada în care Jupiter tranzitează semnul Peştilor. De asemenea, devenim mai activi, mai impulsivi, deoarece beneficiem de mai multă energie. Depinde de noi cum vom şti să o cheltuim.

      

   3) Între 10 iunie şi 30 august 2011, Jupiter tranzitează semnul Taurului, în mers direct. E o perioadă favorabilă acumulării de bunuri materiale şi de bani. Pentru a reuşi acest lucru, va trebui să muncim, în ciuda faptului că e perioadă de vară şi acum se obişnuieşte să plecăm în concediu. Răsplata însă va fi pe măsura efortului depus.

      

   4) Între 31 august şi 26 decembrie 2011, Jupiter tranzitează tot semnul Taurului, dar în mers retrograd. Accentul cade, de asemenea, pe dorinţa de a acumula bani şi bunuri materiale, dar lucrurile nu mai merg la fel de uşor. Trebuie să depunem efort dublu faţă de perioada verii, pentru a obţine succese comparabile.

      

   5) În ultimele zile ale anului 2011, Jupiter îşi reia mersul direct în semnul Taurului. Din nou, lucrurile încep să arate bine în ceea ce priveşte şansele noastre de a acumula bogăţie.Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop