loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7287 ori.
Horoscop 2011: Saturn aduce seriozitate în relaţii

 

Un element esenţial într-un horoscop 2011 este Saturn, planeta evoluţiei lente, a valorilor construite în timp, a rezistenţei şi seriozităţii.

Pe tot parcursul lui 2011, Saturn se va afla în semnul Balanţei, dar evoluţia sa se poate împărţi în mai multe etape, în funcţie de mersul direct sau retrograd.

 

Astfel, putem distinge trei perioade determinate de evoluţia planetei Saturn pe parcursul anului 2011:
1) Între 1 şi 26 ianuarie 2011, Saturn tranzitează semnul Balanţei, în mers direct;
2) Între 27 ianuarie şi 13 iunie 2011, Saturn este retrograd în Balanţă;
3) Între 14 iunie şi 31 decembrie 2011, Saturn îşi reia mersul direct, tot în semnul Balanţei.

 

Tranzitul lui Saturn în Balanţă indică faptul că toate relaţiile noastre vor fi supuse unei serii de reevaluări şi testări. Vom avea pretenţia ca un prieten să nu fie doar amuzant, ci să ştim că ne putem baza pe el la nevoie. Simţul umorului e important, dar ţi-l poate oferi şi un clown. În schimb, un ajutor în perioadele dificile nu îl poate oferi oricine.

 

Pe lângă fiecare dintre noi se află destui oameni cu care, de fapt, nu avem nimic în comun. Au rămas acolo doar pentru că la un moment dat ne-au fost colegi, vecini sau prieteni şi ne-am obişnuit să ne întâlnim din când în când ca să purtăm nişte discuţii total neinteresante.

 

Această situaţie e, de altfel, cea mai puţin gravă. Există însă şi căsătorii construite tot aşa. Tot ceea ce îi ţine pe cei doi împreună este amintiri unei pasiuni care a existat cândva, la început, pentru ca apoi să se stingă treptat. Oricât ai scormoni în jar, acest foc nu se va mai aprinde niciodată.

 

Mai sunt, de asemenea, parteneriate de afaceri care se află încă în desfăşurare, deşi ambele părţi simt că nu ar trebui să mai continue împreună.

 

Toate aceste tipuri de relaţii vor fi supuse unei examinări necruţătoare şi, cu timpul, vom înţelege că este mai bine să renunţăm la ele. Nu va fi vorba de rupturi bruşte, pentru că Saturn acţionează lent şi sigur.
Aşadar, Saturn va aduce mai mult realism şi echilibru în relaţiile noastre, spre binele tuturor.

 

Care va fi însă deosebirea între perioadele cu mers direct şi cele cu mers retrograd ? Ei bine, între sfârşitul lui ianuarie şi mijlocul lui iunie, problemele relaţionale vor ieşi în evidenţă cu mai multă pregnanţă şi acum e posibil să fie luate decizii mai dure. În schimb, în perioadele de mers direct, la începutul şi apoi în a doua jumătate a lui 2011, accentul o să cadă nu pe probleme, ci pe soluţiile de rezolvare a acestora. Relaţiile care merită păstrate cor ieşi chiar consolidate din această probă saturniană.Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop