loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7743 ori.
Horoscop 2011: Uranus favorizează invenţiile şi ideile trăznite

 

Într-un horoscop 2011, Uranus are un rol fundamental, deoarece este singura planetă lentă care schimbă semnul zodiacal, pe parcursul acestui an. mai precis, pe data de 13 martie, Uranus îşi încheie periplul prin semnul Peştilor şi începe un îndelungat tranzit prin Berbec, unde s-a mai aflat, pentru câteva luni, şi pe parcursul verii trecute.

 

Dacă ţinem cont şi de perioada în care Uranus va avea mers retrograd, atunci evoluţia sa pe parcursul anului 2011 poate fi împărţită în patru mari etape.
- între 1 ianuarie şi 12 martie 2011, Uranus tranzitează ultimele grade ale semnului Peştilor;
- între 13 martie şi 10 iulie 2011, Uranus tranzitează primele grade ale Berbecului;
- între 11 iulie şi 10 decembrie 2011, Uranus se află în Berbec, dar cu mers retrograd;
- între 11 decembrie şi 31 decembrie 2011, Uranus îşi reia mersul direct în semnul Berbecului.

Ce înseamnă aceste lucru?
Uranus în Peşti acţionează mai mult la nivel de sentiment şi pe plan interior, astfel că influenţele sale, deşi resimţite profund, nu sunt vizibile în exterior. Avem vise îndrăzneţe, chiar unele fantezii ciudate, idei originale, dar nu le punem în practică. De asemenea, Uranus în Peşti aduce manifestări de libertate în ceea ce priveşte regulile religioase. Nu le luăm întotdeauna chiar în serios şi preferăm o interpretare personală a lor, de multe ori în dezacord cu dogmele: au loc şi nunţi în perioade nerecomandate de Biserică, posturile nu se respectă prea strict, la Biserică ascultăm slujba şi predica fără prea multă atenţie.

Uranus în Berbec, în schimb, face lucrurile să se manifeste mult mai vizibil şi mult mai spectaculos. Dacă avem o idee - şi vom avea destule - oricât de trăznită ar fi, nu o mai ţinem pentru noi, ci o transpunem în practică imediat! Ne putem aştepta, în aceste condiţii (într-o măsură mai mică puţin atunci când Uranus retrogradează) la noi invenţii tehnice, noi direcţii în artă, noi tipuri de comportament în viaţa socială. Mereu se întâmplă ceva nou în fiecare dintre aceste domenii, numai că de această dată noul se va afirma cu o putere ieşită din comun, uneori chiar cu brutalitate, în unele cazuri putându-se vorbi chiar de către modernizare cu forţa

 

Aşadar, evoluţia lui Uranus anunţă un 2011 în care noul va erupe cu putere în viaţa noastră!


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop