loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6138 ori.
Horoscop 2011: conjuncţia Marte-Uranus anunţă greve şi nesupunere

 

Într-un horoscop 2011, una din întâlnirile astrale ce îşi pun amprenta în mod decisiv asupra primăverii este cea dintre Marte şi Uranus, în semnul Berbecului (martie - aprilie).

Marte în Berbec se simte ca peştele în apă şi salamandra în foc, fiind vorba tocmai despre zodia pe care o guvernează. Prin urmare, planeta acţiunii, a războiului şi energiei îşi manifestă din plin influenţa, dându-ne puterea de a munci şi de a lupta.
Uranus în Berbec ne spune pentru ce anume vom fi dispui să luptăm: în primul rând, pentru propria libertate. Toţi cei care se află în postura de a depinde de alte persoane vor face mari eforturi pentru a se desprinde de sub această influenţă. Uneori, se va ajunge la conflicte deschise, dat fiind că nici Marte şi nici Uranus nu au renumele de a fi planete prea blânde…

 

Horoscop 2011: o primăvară dificilă pentru autorităţi

 

Autoritatea – de orice fel – va fi pusă la îndoială. Profesorii vor avea probleme reale de a se impune în faţa elevilor, nereuşind să îi convingă nici prin intermediul notelor proaste sau al mediei scăzute la purtare. Şefii care se comportă prea dur cu subalternii se vor confrunta frecvent cu manifestări de nemulţumire din partea acestora şi vor trebui să îşi schimbe atitudinea. Părinţii prea autoritari vor avea parte de surprize din partea propriilor copii, dornici să ia singuri decizii care îi privesc în mod direct. La nivel de stat, autorităţile ar face bine să îmblânzească măsurile cu impact social negativ. Altfel, valul de greve şi de proteste va fi mai mare decât oricând.
Singurii care vor avea de câştigat vor fi liderii care vor şti să canalizeze energiile subalternilor spre îndeplinirea unor proiecte majore şi să îi motiveze pe măsură. Un angajat, un subordonat, un copil care ştie clar ce va avea de câştigat şi care, în plus, munceşte la un proiect care îi place va folosi energia conferită de conjuncţia Marte-Uranus într-un mod ideal şi va da un randament de-a dreptul remarcabil.
În schimb, cei care nu vor şti cum să utilizeze aceste influxuri de energie au parte de riscuri sporite nu numai de certuri, ci şi de accidente de tot felul. Aşadar, horoscopul 2011 ne cere să ştim pentru cine şi pentru ce muncim, ca să dăm randament. .Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop